|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
Ja też go zamówiłam i wg mnie jest tak samo gęsty jak inne avonowe. Nawet dla porównania mam inny zapach i są tak samo gęste. Co do zapachu to co kto lubi - akurat ja uwielbiam "jedzeniowe" zapachy. Ale rzeczywiście niektórzy mogą go uznac za mdły. Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia naszyjnika Benita. Niestety ciężko go było ułożyć, bo przez złe zapakowanie bardzo się zwija po jednej stronie.
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
|
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
a ja jestem strasznie zaskoczona, bo zamawiałam kredke ta diamentowa a na fakturze wogole jej nie ma
i chyba nie dostane torby zebry łeeeeeee
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
kochane miała któraś z was płyn do kapieli jagodowy lub pinacolada?? chcialabym jeden zamówić w 8 ale nie wiem jaki
ktory jest bardziej owocowy? nie lubię słodkich, mdłych zapachów
|
#3244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wczoraj nawet go używałam i długo jeszcze pachniała cała łazienka!
|
|
|
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak byłam 2 dni temu na spotkaniu z liderka to ona mówiła,że to jest torba na laptopa, bo widziała ją na jakimś spotkaniu dla Lidarów i OMS-ów i tak oni to nazywali. Zdziwiłam się ,bo nigdzie tego nie piszą Ale kto wie? Poczekamy -zobaczymy.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#3247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej, że wartość rynkowa tej torby, podawana przez Avon, to 1200 zł ))ja niestety swojej za polecenie jeszcze nie otrzymałam, siostra za nowa konsultantkę też nie- mamy informację na FV, że ilość przerosła ich oczekiwania i czekają na kolejna dostawę- trochę mnie to śmieszy bo wiedzieli 4 katalogi temu ile konsultantek rozpoczęło program motywacyjny wiec 12 tygodni to chyba sporo, żeby wyprodukowac kolejną partię- ale widac to "normalna" zagrywka ze strony Avonu możesz powiedziec czy jest pojemna? Miesci sie do niej format A4? |
|
|
|
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3249 | ||||||
|
szeryfcio
|
U mnie na fakturze brak:
- balsam nawilżający do ust za 3,50 ze stron wyprzedażowych - produkcja zakończona. Prosimy nie zamawiać. - torebka Yoko - produkcja opóźniona. Przyślemy w jednym z kolejnych zamówień. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak to jest, że znane, drogie firmy robią coś czasami dla tańszych firm, ale też po niższych kosztach. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
pisać to sobie mogą...
|
|
#3250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co to formatu A4 to baaardzo na styk wejdzie. Tzn. jeśli wkłada się pionowo do torby dość sztywną tekturową teczkę A4, to wystaje niestety... W poziomie można spróbować się pomęczyć i jakoś włożyć, ale rogi będą pozaginane na 100%. Łatwiej jest za to z miękkim formatem a4, np. jakimś czasopismem- wchodzi bez problemu Szkoda, że o te parę centymetrów nie powiększyli tej torby... Wiadomo, że kobiety noszą jakieś dokumenty, teczki, itp., no ale tak - ile zaoszczędzili materiału heh...
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź. Ale i tak nie widzę go już w netto 8, 9 i 10...
|
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam jesli pisałyście wcześciej, lub jest to napisane na ulotce.
zna ktoś wymiary torby i kosmetyczki zeberki?
|
#3253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak na miejscu Batyckiego wzięłabym pod uwagę, że torby które produkują nawet dla AVONU świadczą przede wszystkim o ich firmie, jakości wykonania i solidności produktów. Są ich WIZYTÓWKĄ. Skoro konsultantka dostaje słabej jakości torbę o wartości 1200 zł (śmiech, ale niech będzie zgodnie z tym co, podają), to chyba marne szanse, że wstąpi do firmowego salonu. Jak podaje się cenę 1200 zł, to jednak do czegoś to zobowiązuje... a już na pewno do świetnej jakości. Kiedy dostałam kosmetyczkę (a właściwie mój TŻ) to na prawdę spodziewałam się tej samej jakości torebki. Uważam, że ta mini kosmetyczka bije na głowę (pod względem jakości) torebkę Przynajmniej mój egzemplarz hehe
|
|
#3254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Wasze torby są lepiej wykończone , a mój przypadek to tylko wyjątek hehe. Ja swoją już doprowadziłam do porządku i generalnie jestem zadowolona
|
|
#3256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzieki wzajemnie miłego, a przede wszystkim słońca!
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3257 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaki kolorek dostałaś?
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kosmetyczka tez rozmiarami nie powalała ale wykonanie rzeczywiście super.
|
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak widać, że czarna w katalogu, ale na fotce, którą widziałam wpadała w zieleń, dlatego chciałam sie dowiedzieć, czy to tylko tak światło padało, czy faktycznie jest zielona
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawi mnie, czy te nowe spisują się tak samo jak "stary" niebieski
|
|
#3261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moim zdaniem kolczyki są ładnie wykonane, koraliki w ogóle nie odstają. no chyba,że po wyjęciu z pudełka to trzeba je trochę ogarnąć, są przyczepione i ładnie wisza prosto, nie jakos na boki, nie są one tak mocno przyczepione zeby nie dalo ich się ruszyć, no i w ogole nie pachna ![]() bardzo jestem dumna z avonu jesli chodzi o te kolczyki
|
|
#3262 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to słoneczko,... oj przydałoby się :! Wszystkie majowe weekendy planowałam z opalankiem, a póki co chodzę nadal jak bladzioch przez tą pogodę. Dobrze, że są perełki z avonu i zimne ![]() Fuksję Spodziewałam się fuksji, bo wysłali też kosmetyczkę w tym kolorze. Jest więc do kompletu. Ładny jest ten kolorek, nie powiem, ale chętnie przygarnęłabym też limonkę i chyba fuksję wystawiłabym wtedy na All. Myślę, że limonkowa (nawet intensywna) bardziej pasowaaby mi na codzień, choćby do stonowanego stroju w pracy. Po cichu liczę, że przyjdzie jako druga żółta właśnie (ta fuksja jest mojego męża Cytat:
|
|
#3263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
#3264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Myszka0706 Nusia7 Taste dziękuje
myślę że jagodowy będzie ok
|
#3266 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w sumie 35 zł to nie majątek. Mi tam ona nie pasuję, wzięłam ją tylko dla korzyści ale prawdę mówiąc kosmetyczka podoba mi się bardziej mimo, że jest niewielka A moja torba też jest w kolorze fuksji ale dość dobrze zrobiona, tylko rozwaliło mnie to, że 'zapakowali' ją jedynie w jednorazówkę |
|
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
Wysyłam w poniedziałek zwroty i mam już korektę salda razem na 58 zł <jupi> Konturówkę o której pisałam również mi odliczyli
|
|
|
|
#3268 |
|
Zadomowienie
|
ten puder pylkowy jest w kat 8 na str wyprzedazowych tj na 120-121 za 20,90gr
|
#3269 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3270 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

i chyba nie dostane torby zebry 

Ślady kleju, poszarpane wystjące niteczki... Drobne, ale jednak... Myślałam, że BATYCKI to jednak porządne wykonanie... Szkoda też że w środku nie ma kieszonki na zameczek. Tego mi brakuje 

Podobno nie jest czarna, jak to wygląda w katalogu
przez tą pogodę. Dobrze, że są perełki z avonu
ja wczoraj wysłałam więc zobaczymy