Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 08:25   #3241
Marbo81
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Zapomniałam jeszcze napisać, że wzięłam dla siebie płyn do kąpieli Truskawki ze śmietaną i zapach jest niesamowicie słodki, aż mdli Mam nadzieję, że w kąpieli nie będzie taki. I z tego, co widzę, to ma bardzo rzadką konsystencję - nie to, co inne płyny Avonu. Dosłownie się leje...

Ja też go zamówiłam i wg mnie jest tak samo gęsty jak inne avonowe. Nawet dla porównania mam inny zapach i są tak samo gęste. Co do zapachu to co kto lubi - akurat ja uwielbiam "jedzeniowe" zapachy. Ale rzeczywiście niektórzy mogą go uznac za mdły.

Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia naszyjnika Benita. Niestety ciężko go było ułożyć, bo przez złe zapakowanie bardzo się zwija po jednej stronie.

Start 104,5 -101,2 - 99,4
Jest 96,9
Najbliższy cel 90
Chciałabym 60

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png
Marbo81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 08:41   #3242
francesca22
Zadomowienie

a ja jestem strasznie zaskoczona, bo zamawiałam kredke ta diamentowa a na fakturze wogole jej nie ma i chyba nie dostane torby zebry łeeeeeee
Stary 2010-05-14, 08:51   #3243
adie94
Zadomowienie

kochane miała któraś z was płyn do kapieli jagodowy lub pinacolada?? chcialabym jeden zamówić w 8 ale nie wiem jaki ktory jest bardziej owocowy? nie lubię słodkich, mdłych zapachów

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:03   #3244
Myszka0706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
kochane miała któraś z was płyn do kapieli jagodowy lub pinacolada?? chcialabym jeden zamówić w 8 ale nie wiem jaki ktory jest bardziej owocowy? nie lubię słodkich, mdłych zapachów
Pinacolada jest taki landrynkowy, słodki, ale mi się właśnie taki podoba. Wczoraj nawet go używałam i długo jeszcze pachniała cała łazienka!
Myszka0706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:23   #3245
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elka100 Pokaż wiadomość
dla siebie z netto 7 zamówiłam sypki puder "idealny kolor" i jestem nim olśniona, dobrze że chociaż na koniec się na niego zdecydowałam, w pudełku jest go dużo, myślę że będzie wydajny, dobrze się go nakłada, ogólnie jestem bardzo zadowolona
A który wzięłaś kolor? I jaki typ cery masz?

Cytat:
Ja miałam jagodowy i byłam bardzo zadowolona, nie był słodki Pinacolady nie brałam, bo z samej nazwy wydaje mi się przesłodzona
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:26   #3246
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość

Masz rację, sama czytałam chyba w HT, albo innej ulotce, że jest wykonana z satyny i zrobiłam tak Nawet do głowy mi nie przyszło, żeby torba na weekend była z satyny
ja jak byłam 2 dni temu na spotkaniu z liderka to ona mówiła,że to jest torba na laptopa, bo widziała ją na jakimś spotkaniu dla Lidarów i OMS-ów i tak oni to nazywali. Zdziwiłam się ,bo nigdzie tego nie piszą Ale kto wie? Poczekamy -zobaczymy.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:33   #3247
mode24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Jestem zawiedziona wykończeniówką Ślady kleju, poszarpane wystjące niteczki... Drobne, ale jednak... Myślałam, że BATYCKI to jednak porządne wykonanie... Szkoda też że w środku nie ma kieszonki na zameczek. Tego mi brakuje

tym bardziej, że wartość rynkowa tej torby, podawana przez Avon, to 1200 zł ))

ja niestety swojej za polecenie jeszcze nie otrzymałam, siostra za nowa konsultantkę też nie- mamy informację na FV, że ilość przerosła ich oczekiwania i czekają na kolejna dostawę- trochę mnie to śmieszy bo wiedzieli 4 katalogi temu ile konsultantek rozpoczęło program motywacyjny wiec 12 tygodni to chyba sporo, żeby wyprodukowac kolejną partię- ale widac to "normalna" zagrywka ze strony Avonu

możesz powiedziec czy jest pojemna? Miesci sie do niej format A4?
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:43   #3248
elka100
Raczkowanie

GG do elka100

Cytat:
A który wzięłaś kolor? I jaki typ cery masz
Wzięłam fair jak dla mnie jest w sam raz . Cerę mam jasną , nieprzetłuszczającą się, czasami jakiś wągier czy krosteczka się pokaże ale w małej ilości. Tak do porównania podkład antystresowy nude jest mi odrobinkę za jasny
elka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:50   #3249
sheryl
szeryfcio

U mnie na fakturze brak:
- balsam nawilżający do ust za 3,50 ze stron wyprzedażowych - produkcja zakończona. Prosimy nie zamawiać.
- torebka Yoko - produkcja opóźniona. Przyślemy w jednym z kolejnych zamówień.

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy jak masz duże zamówienie, to trudno. Skąd wiesz,że opóźniona, a nie zakończona jak wcześniej dziewczyny pisały. Jestem na granicy 35% i nie chcę zawalić upustu, a nie uśmiecha mi się dobierać coś innego aż za 60 zł.

Masz pewność,że opóźniona, bo w minikatalogu piszą do wyczerpania.
U mnie ta sama adnotacja - opóźniona

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
To raczej bardziej na korektor wygląda, jak się tym maziać po twarzy
Ja maziam sie tym sztyftem po twarzy i rozsmarowuję palcami

Cytat:
Napisane przez kaha_akro Pokaż wiadomość
powiem coś o tej kosmetyczce co jest w zestawie bestsellerów - jak dla mnie jest fajna.. mam też taką czarną lakierowaną tylko taką piórnikową -też dawno temu była w takim zestawieniu - to ta nowa jest większa jakby była potrzeba to można ją nową wykorzystać np jako malutką torebkę do ręki.. a w sumie wcale nie taką malutką bo mam torebeczkę jeszcze mniejszą
eee, bez przesady, jako torebka do ręki to już nie...
Cytat:
a możesz mnie utwierdzić, że jest ona w kolorze butelkowej zieleni Podobno nie jest czarna, jak to wygląda w katalogu
Ale koleżance chodziło o tę kosmetyczkę z zestawu bestsellerowego błyszczyk i supershock. No i w katalogu już widać, ze jest czarna.
Cytat:
Ja się szybciutko podzielę moją opinią o torbie batycki, którą dostałam za "poleć koleżanke...". Dostałam fuksjową. Ślicznie pachnie skórą, lubię ten zapach . Spodziewałam się tyci większej, ale tylko tyci... I teraz najgorsze... Jestem zawiedziona wykończeniówką Ślady kleju, poszarpane wystjące niteczki... Drobne, ale jednak... Myślałam, że BATYCKI to jednak porządne wykonanie... Szkoda też że w środku nie ma kieszonki na zameczek. Tego mi brakuje
Bo Batycki dla Batycki a Batycki dla Avonu to duża różnica.
Tak to jest, że znane, drogie firmy robią coś czasami dla tańszych firm, ale też po niższych kosztach.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Taaa.... pisać to sobie mogą...
Stary 2010-05-14, 09:55   #3250
Yorki
Rozeznanie

Cytat:

ja niestety swojej za polecenie jeszcze nie otrzymałam, siostra za nowa konsultantkę też nie- mamy informację na FV, że ilość przerosła ich oczekiwania i czekają na kolejna dostawę- trochę mnie to śmieszy bo wiedzieli 4 katalogi temu ile konsultantek rozpoczęło program motywacyjny wiec 12 tygodni to chyba sporo, żeby wyprodukowac kolejną partię- ale widac to "normalna" zagrywka ze strony Avonu

możesz powiedziec czy jest pojemna? Miesci sie do niej format A4?
Dokładnie, zgadzam się w 100% z Tobą... ZAGRYWKA - lepiej bym tego sama nie ujęła.

A co to formatu A4 to baaardzo na styk wejdzie. Tzn. jeśli wkłada się pionowo do torby dość sztywną tekturową teczkę A4, to wystaje niestety... W poziomie można spróbować się pomęczyć i jakoś włożyć, ale rogi będą pozaginane na 100%. Łatwiej jest za to z miękkim formatem a4, np. jakimś czasopismem- wchodzi bez problemu Szkoda, że o te parę centymetrów nie powiększyli tej torby... Wiadomo, że kobiety noszą jakieś dokumenty, teczki, itp., no ale tak - ile zaoszczędzili materiału heh...

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:59   #3251
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elka100 Pokaż wiadomość
Wzięłam fair jak dla mnie jest w sam raz . Cerę mam jasną , nieprzetłuszczającą się, czasami jakiś wągier czy krosteczka się pokaże ale w małej ilości. Tak do porównania podkład antystresowy nude jest mi odrobinkę za jasny
Dzięki za odpowiedź. Ale i tak nie widzę go już w netto 8, 9 i 10...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:04   #3252
adie94
Zadomowienie

przepraszam jesli pisałyście wcześciej, lub jest to napisane na ulotce.
zna ktoś wymiary torby i kosmetyczki zeberki?

A.

Stary 2010-05-14, 10:05   #3253
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Bo Batycki dla Batycki a Batycki dla Avonu to duża różnica.
Tak to jest, że znane, drogie firmy robią coś czasami dla tańszych firm, ale też po niższych kosztach.
Racja, zgadzam się.
Jednak na miejscu Batyckiego wzięłabym pod uwagę, że torby które produkują nawet dla AVONU świadczą przede wszystkim o ich firmie, jakości wykonania i solidności produktów. Są ich WIZYTÓWKĄ. Skoro konsultantka dostaje słabej jakości torbę o wartości 1200 zł (śmiech, ale niech będzie zgodnie z tym co, podają), to chyba marne szanse, że wstąpi do firmowego salonu. Jak podaje się cenę 1200 zł, to jednak do czegoś to zobowiązuje... a już na pewno do świetnej jakości. Kiedy dostałam kosmetyczkę (a właściwie mój TŻ) to na prawdę spodziewałam się tej samej jakości torebki. Uważam, że ta mini kosmetyczka bije na głowę (pod względem jakości) torebkę Przynajmniej mój egzemplarz hehe

Stary 2010-05-14, 10:48   #3254
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Racja, zgadzam się.
Jednak na miejscu Batyckiego wzięłabym pod uwagę, że torby które produkują nawet dla AVONU świadczą przede wszystkim o ich firmie, jakości wykonania i solidności produktów. Są ich WIZYTÓWKĄ. Skoro konsultantka dostaje słabej jakości torbę o wartości 1200 zł (śmiech, ale niech będzie zgodnie z tym co, podają), to chyba marne szanse, że wstąpi do firmowego salonu. Jak podaje się cenę 1200 zł, to jednak do czegoś to zobowiązuje... a już na pewno do świetnej jakości. Kiedy dostałam kosmetyczkę (a właściwie mój TŻ) to na prawdę spodziewałam się tej samej jakości torebki. Uważam, że ta mini kosmetyczka bije na głowę (pod względem jakości) torebkę Przynajmniej mój egzemplarz hehe
Z tego wynika,że nawet solidna firma potrafi dla zarobku odwalić fuszerkę. Ale oczywiście masz rację taka polityka nie służy w dłużej perspektywie ani firmie ani klientom.
Stary 2010-05-14, 11:07   #3255
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Z tego wynika,że nawet solidna firma potrafi dla zarobku odwalić fuszerkę. Ale oczywiście masz rację taka polityka nie służy w dłużej perspektywie ani firmie ani klientom.
Niestety, tak Mam nadzieję, że Wasze torby są lepiej wykończone , a mój przypadek to tylko wyjątek hehe. Ja swoją już doprowadziłam do porządku i generalnie jestem zadowolona

Stary 2010-05-14, 11:14   #3256
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
No co Wy Kochane Mnóstwo toreb satynowych weekendowych jest na allegro firmy atmosphere (primark) Ja nie jestem zdziwiona, wręcz się spodziewałam, że będzie z satyny patrząc na fotki w HT

Miłego weekendu
Yorki to ja pojęcia o tym nie mam, bo jakoś tak mi nie pasowała z satyny

dzieki wzajemnie miłego, a przede wszystkim słońca!
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:16   #3257
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety, tak Mam nadzieję, że Wasze torby są lepiej wykończone , a mój przypadek to tylko wyjątek hehe. Ja swoją już doprowadziłam do porządku i generalnie jestem zadowolona
A jaki kolorek dostałaś?
Stary 2010-05-14, 11:19   #3258
mode24
Raczkowanie

Cytat:
A co to formatu A4 to baaardzo na styk wejdzie. Tzn. jeśli wkłada się pionowo do torby dość sztywną tekturową teczkę A4, to wystaje niestety... W poziomie można spróbować się pomęczyć i jakoś włożyć, ale rogi będą pozaginane na 100%. Łatwiej jest za to z miękkim formatem a4, np. jakimś czasopismem- wchodzi bez problemu Szkoda, że o te parę centymetrów nie powiększyli tej torby... Wiadomo, że kobiety noszą jakieś dokumenty, teczki, itp., no ale tak - ile zaoszczędzili materiału heh...
Dzięki za odpowiedz- właściwie to sam kalendarz mam formatu A4, nie licząc innych dokumentów, które ciągle gdzieś noszę ( taka praca) wiec liczyłam po cichu na cos praktyczniejszego- ale ostatecznie można się przemęczyć i założyć przy niedzieli torebkę za 1200 PLNów

kosmetyczka tez rozmiarami nie powalała ale wykonanie rzeczywiście super.
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:23   #3259
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ale koleżance chodziło o tę kosmetyczkę z zestawu bestsellerowego błyszczyk i supershock. No i w katalogu już widać, ze jest czarna.
właśnie o nią pytałam

Tak widać, że czarna w katalogu, ale na fotce, którą widziałam wpadała w zieleń, dlatego chciałam sie dowiedzieć, czy to tylko tak światło padało, czy faktycznie jest zielona
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:31   #3260
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Sluchajcie, ktory to bedzie gleboko oczyszczajacy peeling z dawnej serii clearskin? Podobno niebieski, dajacy mocne uczucie swiezosci.
Teraz niebieskiego nie ma Jest zielony, a z serii "profesjonalnej" - biały.
Ciekawi mnie, czy te nowe spisują się tak samo jak "stary" niebieski

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:31   #3261
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość

czy mogłabyś napisać coś więcej o tych kolczykach? jak wykonane, czy te pojedyncze koraliki najbardziej na zewnątrz przyczepione nie odstają dziwnie (bo tak mi jakoś w katalogu wpadło w oko, że coś tam jest nie tak) i czy nie mają zapachu takiego parszywego metalu?

moim zdaniem kolczyki są ładnie wykonane, koraliki w ogóle nie odstają. no chyba,że po wyjęciu z pudełka to trzeba je trochę ogarnąć, są przyczepione i ładnie wisza prosto, nie jakos na boki, nie są one tak mocno przyczepione zeby nie dalo ich się ruszyć, no i w ogole nie pachna

bardzo jestem dumna z avonu jesli chodzi o te kolczyki
Stary 2010-05-14, 11:41   #3262
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Yorki to ja pojęcia o tym nie mam, bo jakoś tak mi nie pasowała z satyny

dzieki wzajemnie miłego, a przede wszystkim słońca!
Jakbym nie widziała z primarka trebek weekendowych z satyny sama bym o tym nie wiedziała hihi i też by mi się to dziwne wydało :P Poszperaj sobie w allegro to powinno Ci parę wyskoczyć
A to słoneczko,... oj przydałoby się :! Wszystkie majowe weekendy planowałam z opalankiem, a póki co chodzę nadal jak bladzioch przez tą pogodę. Dobrze, że są perełki z avonubo sobota i niedziela na Dolnym Śląsku mają być znów deszczowe i zimne

Cytat:
A jaki kolorek dostałaś?
Fuksję Spodziewałam się fuksji, bo wysłali też kosmetyczkę w tym kolorze. Jest więc do kompletu. Ładny jest ten kolorek, nie powiem, ale chętnie przygarnęłabym też limonkę i chyba fuksję wystawiłabym wtedy na All. Myślę, że limonkowa (nawet intensywna) bardziej pasowaaby mi na codzień, choćby do stonowanego stroju w pracy. Po cichu liczę, że przyjdzie jako druga żółta właśnie (ta fuksja jest mojego męża ).
Cytat:
Dzięki za odpowiedz- właściwie to sam kalendarz mam formatu A4, nie licząc innych dokumentów, które ciągle gdzieś noszę ( taka praca) wiec liczyłam po cichu na cos praktyczniejszego- ale ostatecznie można się przemęczyć i założyć przy niedzieli torebkę za 1200 PLNów

kosmetyczka tez rozmiarami nie powalała ale wykonanie rzeczywiście super.
Haha, jak nie do pracy to na spacerek,zakupy, kino itp... W końcu cudo za 1200 trzeba otoczyć szczególną opieką i szanować ile wlezie

Stary 2010-05-14, 11:59   #3263
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:

Fuksję Spodziewałam się fuksji, bo wysłali też kosmetyczkę w tym kolorze. Jest więc do kompletu. Ładny jest ten kolorek, nie powiem, ale chętnie przygarnęłabym też limonkę i chyba fuksję wystawiłabym wtedy na All. Myślę, że limonkowa (nawet intensywna) bardziej pasowaaby mi na codzień, choćby do stonowanego stroju w pracy. Po cichu liczę, że przyjdzie jako druga żółta właśnie (ta fuksja jest mojego męża ).
No właśnie, bo dotychczas byłam jedną z niewielu, która chciała limonkę.Mnie też taka limonkowa bardziej by pasowała do tego co noszę.Ja niestety kosmetyczki nie miałam dostać, ale ładnie z ich strony,że wysyłają tego samego koloru kosmetyczkę i torebkę jednej konsultantce. Wreszcie ktoś pomyślał.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:

Haha, jak nie do pracy to na spacerek,zakupy, kino itp... W końcu cudo za 1200 trzeba otoczyć szczególną opieką i szanować ile wlezie
Zawsze jeszcze można cenę nakleić na torebkę w widocznym miejscu, aby inni też wiedzieli ile jest warta.
Stary 2010-05-14, 12:02   #3264
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Miałam jagodowy i ładny był to zapach, ale nie czystej jagody, raczej lodów jagodowych. Jak dla mnie był słodki, mdły raczej nie, no ale ja lubię słodkie zapachy, skoro ty nie, to nie wiem, czy Ci się spodoba.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:11   #3265
adie94
Zadomowienie

Myszka0706 Nusia7 Taste dziękuje myślę że jagodowy będzie ok

A.

Stary 2010-05-14, 12:37   #3266
spalamsie
Przyczajenie

Cytat:
No właśnie, bo dotychczas byłam jedną z niewielu, która chciała limonkę.Mnie też taka limonkowa bardziej by pasowała do tego co noszę.Ja niestety kosmetyczki nie miałam dostać, ale ładnie z ich strony,że wysyłają tego samego koloru kosmetyczkę i torebkę jednej konsultantce. Wreszcie ktoś pomyślał.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Zawsze jeszcze można cenę nakleić na torebkę w widocznym miejscu, aby inni też wiedzieli ile jest warta.

w sumie 35 zł to nie majątek. Mi tam ona nie pasuję, wzięłam ją tylko dla korzyści ale prawdę mówiąc kosmetyczka podoba mi się bardziej mimo, że jest niewielka A moja torba też jest w kolorze fuksji ale dość dobrze zrobiona, tylko rozwaliło mnie to, że 'zapakowali' ją jedynie w jednorazówkę
spalamsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:53   #3267
emmi01
Raczkowanie

Wysyłam w poniedziałek zwroty i mam już korektę salda razem na 58 zł <jupi> Konturówkę o której pisałam również mi odliczyli
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:00   #3268
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź. Ale i tak nie widzę go już w netto 8, 9 i 10...
ten puder pylkowy jest w kat 8 na str wyprzedazowych tj na 120-121 za 20,90gr
Stary 2010-05-14, 13:05   #3269
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Wysyłam w poniedziałek zwroty i mam już korektę salda razem na 58 zł <jupi> Konturówkę o której pisałam również mi odliczyli
hehe to szybkoja wczoraj wysłałam więc zobaczymy
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:16   #3270
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Racja, zgadzam się.
masz racje u mnie to samo ta torebka wyglada gorzej niz niejedna ktora na targowisku za 30zl kupilam kosmetyczka duzo lepiej wykonczona mialam tez kiedys taka pomaranczowa torebke z batyckiego to ona bila na glowe ta co jest teraz naprawde bylam pod wrazeniem jej estetycznego wykonczenia szczegolnie w srodku

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Teraz niebieskiego nie ma Jest zielony, a z serii "profesjonalnej" - biały.
Ciekawi mnie, czy te nowe spisują się tak samo jak "stary" niebieski
wiecie dziewczyny ja nigdy nie mialam tego ''starego'' pilingu clerskin zawsze z solusion uzywalam ale ze teraz te z solusion jakos bardzo sie z cena podniosly to zakupilam sobie wlasnie ten nowy z clerskin i uwazam ze jest superowy napewno ma w sobie jakas chlodzaca miete albo cos w tym stylu bo bosko chlodzil buzke a drobinki niby takie male ale takie bym powiedziala ze ''zadziorne'' tzn super pilingujace podobnie nawet jak dermabrazja z anew takze zakup trafiony i na prawde polecam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości