|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
![]() Ale wiesz... ja się maluję od niedawna - pierwszy mineralny podkład był w lutym 2009r. ![]() Pierwsze cienie - czerwiec 2009r. ![]() Więc to nawet niecały rok Liczy się ilość powtórzeń, to nic trudnego, spróbuj ![]() Na biżuterii też się nie znam, wątpię, żebym odróżniła cyrkonię od diamentu
|
|
#4743 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
osz kurcze faktycznie... już końcówka tego...
Jej... bardzo nie na bieżąco ostatnio jestem
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdobyłam kilka lepszych cieni i w innych kolorach niż brąz ![]() ale jak się zaczynam malować to czuję , że jak lampa wyglądam nawet ostatnio się malowałam jak TŻ był i tylko słyszałam "lewe oko popraw , kreskę masz nie równo , no jeszcze tu trochę , ok ujdzie " w brązach czuję się świetnie , ale chciałabym jakiś mega makijaż sobie zrobić w żywych kolorach ale nie umiem ![]() kurczę obraz namaluję a oka nie potrafię
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Mi TŻ zawsze mówi, że wyglądam jak Picasso z tymi pędzlami i kolorami. No i przyznaję, że trochę już tej kolekcji zgromadziłam... Więc się ze mnie śmieje Dla niego fiolet to fiolet, a nie że fiolet może mieć 100 odcieni....
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam świetnie się znam na biżuterii. Ostatnio opracowałam własną metodę rozpoznawania białego złota. Otóż pierścionek ze srebra czernieje pod wpływem domestosa a białe złoto nie zmienia się. Sprzątanie łazienki może być bardzo pouczające
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zna tylko podstawowe kolory , dla niego seledynowy to zielony ![]() jak pomagał mi przy dyplomie to dla niego każdy odcień koloru był taki sam no ale cóż
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to mam łańcuszek ze srebra z bursztynowym wisiorkiem i bransoletkę ze srebra, to nawet nie mam jak się nauczyć co i jak :P Ale ja go w ogóle nie zdejmuję (łańcuszka) i on w ogóle nie zmienia się
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-05-14 o 14:15 |
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
Magda, przyjmujemy, ale musisz nam odświeżyć pamięć czyli kto Ty jesteś, z kim Ty jesteś, ile jesteś, jak on to widzi i takie tam aleks, Twoja domestosowa wiedza rządzi! Któraś tu wrzucała linka do innych zazdrośnic (Anioł? ) - o ile dobrze pamiętam to są zazdrośnice od zazdrości w związku Z kolei Claris coś tam mówiła, że test jest jednokrotnego wyboru (na prawko) - otóż nie jest wielokrotnego wyboru. i jak się za późno człowiek weźmie za naukę, to może nie zdać ale owszem, to kwestia tylko treningu jeśli się powtórzyłam, to sorry. |
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
a no ja wrzuciłam , nie wiem nie czytałam , przypadkiem znalazłam i wrzuciłam
a robie sobie obiadek czyli rybka duszona na parze z cytryną do tego surówka z marchewki i może jabłuszka poinformowałam TŻ o odchudzaniu i jego odpowiedz : "znowu ....." ten to wierzy we mnie
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozwolę sobie skomentować- ja w pewnym momencie tak się ich wyuczyłam, że mnie męczyły (jestem wzrokowcem, to nawet zapamiętywałam położenie odpowiedzi i rzeczy na obrazku) No i co zwierzak robił? ![]() Zwierzak robił testy na szybkość - im szybciej tym lepiej - chyba do 2 minut schodziłam ![]() Ale poważnie już mnie męczyły
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
dzizas
Wam też tak dzisiaj wizaż muli? Bo mi koszmarnie, nic nie moge przeczytać ![]() Od rana siłuję się z mgr-ką i mam już 66 stron razem z tabelami (tabel 41), no ale przebrnęłam przez nie w końcu A to prawda, że trzeba pisać streszczenie po polski i po angielsku po jednej stronie?? Koszmarna pogoda, cały dzień tu pada ![]() Jadę zaraz do pracy, a potem jedziemy z tżtem pooglądać meble do sypialni, bo już powoli trzeba się na coś zdecydować i zakupić
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też muli.
Wiecie co?Nie chce mi się czytać tematów ślubnych.Nie chce mi się nic zamawiać ani przygotowywać. Mam już dość:P Jestem totalnie znudzona tą tematyką. |
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak w skrócie:
Jestem z obecnym TŻ-em już ponad 2 lata, w sumie mieszkamy ze sobą od ok. 1,5 roku. Jest ode mnie starszy o 8 lat (ja kończę w tym roku 23 lata), więc mógłby coś już pomyśleć , ale mu się nie spieszy W sumie to mamy "skomplikowaną" sytuację, ale szczegółów nie chciałabym tak na forum publicznym pisać ![]() No i tak sobie czekam i czekam, coś tam przebąkuje o "tych" sprawach, ale realizacji nie widać
|
#4757 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby Ci to już przeszło![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszcze oglądania mebli A mi tak cudownie dzisiaj było z Tż,przytulaliśmy sie on mnie ogrzewał...i humor diametralnie mi sie zmienił po tym jak zapytałam Tża w których dniach jedziemy na wakacje żebym zaczeła coś szukać, to powiedział od kiedy do kiedy i to jego pytanie..: "Ale pamietasz,że jade na zlot na weekend "? a mnie już wszystko podeszło do gardła..powiedziałam,że pamietam,nie pokłóciliśmy sie,nie chciałam tylko jakoś tak przykro mi było,że on sobie urlop wziął tak żeby jechać na te zloty dobra nie marudze juz![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
takie przygotowania ma sie tylko raz w życiu![]()
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu jaki zlot? Na ile Cię zostawia?
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
Teoretycznie
![]()
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja już nie zamulam przy kompie. Pogoda jest co prawda koszmarna ale wypełznę do sklepu po składniki na muffinki. Potem upiekę szybko i zawiozę mamie bo jest w szpitalu w Wawie na badaniach. Ogólnie powiem Wam, że dobija mnie sytuacja rodzinna bo mama ma problemy ze zdrowiem, ojciec też a babcia miała kilkanaście dni temu operację. I tylko dzwonię i pytam każdego jak wyniki i samopoczucie. Ech... Niech się wreszcie zdarzy coś dobrego bo oszaleję. Do tego jak TŻ nie znajdzie nowej pracy w najbliższym czasie to nie wiem co będzie.
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
fanów samochodów. Na weekend. Nie wiem czy pt,sob,niedz, czy tylko sob i niedz. Już tu sie kiedyś wyżalałam na ten temat i postanowiłam,że nie bede go szantażować żeby nie jechał bo i tak ze mną zostanie
no powiedzmy ![]() Aleks aby badania mamy były dobre
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
pamięta mnie tu ktoś jeszcze?????
![]() coś ostatnio czasu mi brak nawet na regularne podczytywanie.... a co dopiero mówić o pisaniu..... pozdrawiam wszystkie tylko się ogarnąć muszę ![]()
|
#4765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też cały dzień leje... Cytat:
![]() Tylko nie zrób nam tak, że napiszesz parę postów i nagle bach zaręczona, bo to nie fair, niektóre z nas już długo czekają. Cytat:
Jak Cię dawno u nas nie było, opowiadaj co tam u Ciebie? Jak miłość, kwitnie?
|
|
#4766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
OO któż to się pojawił? Lufcia!
![]() Cytat:
Ty też dasz Cytat:
Gratuluję!A co do streszczeń to jest określona ilość znaków, ale chyba nie wychodzi tego na całą stronę...
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, ja bym Cię mogła na weekend przygarnąć Moje nieszczęście też wyjeżdża. Lekko mu się pogorszyło od wczoraj - 1 sms z 1 zdaniem, ale ja nie zamierzam pisać ![]() olać ![]() idę zrobić sobie coś do jedzenia
|
|
#4768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heh, jak to czasem można nieświadomie coś wywołać samym myśleniem...
promotor mi nie odpisywał i ustaliłam sama ze sobą, że dryndnę do niego w poniedziałek. Wracam dziś z rynku, patrzę a on idzie z przeciwka no i umówiłam się na konsultacje we wtorek ![]() Cytat:
![]() Nie ma co się bać, tylko się dzielnie wbijać ja długo poczytywałam, aż w końcu stwierdziłam, że dość tego podglądania i trzeba się trochę poudzielać. To było w marcu, a dziewczyny mnie przyjęły jak własną i teraz się tu czuję jak w domu ![]() Cytat:
a masz jakiś pomysł na przywrócenie tego srebra do stanu używalności ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy miłość kwitnie.... Jego do mnie tak Ale czy moja do niego? Sama nie wiem, jakoś przekonać się nie mogę, czasem wydaje mi się, że ja chyba nie umiem kochać........... Ale spotykamy się, planujemy wakacje... Dam temu szansę Może po prostu potrzebuję czasu ![]() ![]() Biska
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

w ogóle ślicznie się malujesz , ja się na tym nie znam i w ogóle nie używam kosmetyków , mam 20 lat i może dopiero teraz powoli zaczynam korzystać

) - o ile dobrze pamiętam to są zazdrośnice od zazdrości w związku 

oby Ci to już przeszło
dobra nie marudze juz
aby badania mamy były dobre
a masz jakiś pomysł na przywrócenie tego srebra do stanu używalności ?