|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
wtedy musisz tak naprawdę złożyć sprawę jego rodzicom (obojgu w 1 pozwie) i udowodnić, że jesteś w skrajnym niedostatku Nie jestem pewna co jest gdy studiuje zaocznie, wtedy chyba sąd od niego wymaga ponoszenia kosztów. A jak nie pracuje "bo nie", to sądu to nie obchodzi i normalnie musi płacić - znaleźć robotę i płacić. Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-05-14 o 15:04 |
|
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
hd dobrze ,ze powrocilas do nas i wszystko ok.
![]() wiolek mi sie najbardziej podoba ten czarno bialy wozek Misiulka ja robilam taki posiew w laboratorium mikrobiologicznym ,za badanie zaplacilam 40zl U mnie piekne slonce i ponad 20 stopni na sloncu oczywscie Bylam troche na miescie ,zaraz wstawiam warzywka na patelke. Martwie sie bo pies mi sie rozchorowal ,wymiotuje caly dzien i jest osowialy ,mam nadzieje ,ze mu przejdzie ,nie wiem jak mu pomoc
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
o jeszcze takie buciki kupilam
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1031715762 |
|
|
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
Tez to nie raz oglądam , jedni np sie co chwile kłuca o dziecko, jedna była miska w sumie sie dzickiem nie zajmuje tylko o siebie dba , wszystko jej matka robi, jedna ma dosc maciezynstwa
no ale co sie dziwic jak to nastolatki i to jeszcze amerykanskie
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Maja po 16, jedne dbaja o siebie inne kloca sie z claym swiatem, wiekszosc roztala sie z ojcami dzieci, w ciazy sie nimi zajmowali po porodzie nie bylo juz kolorowo...zostaly same i pomagja im rodzice inne sie usamodzielnily, jedna para oddala dziecko do adpcji...ci chlopacy wogole sie do niczego nie nadaja...w niczym nie pomagaja, nawet na 1urodzny zal im wydac kase...masakra..
jedna wrcila do szkoly 3tyg po porodzie, zaczela balowac, a dziecko zostawila z mama, albo w zlobku...roznie jest...czasme jak ogladalismy z TZ az sie w glowie nie miescilo
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Pewno takie jak mój tata, to by się razem zgrali
![]() On jako człek starszy i mniej zręczny nie lubi sie pierniczyć z małymi pierożkami tylko wali kupę farszu w kawał placka i gotowe ![]() Jak zjesz 3 takie pierogi to aż dosyć ![]() W sumie może i racja bo przecież nie o to chodzi by sie ciastem najeść tylko farszem
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie szybciej i równie pysznie
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam CHLEB
niech się robi Mmmmmm będzie pachniało |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
eleonoremio karolcia no tak, amerykanskie nastolatki :/ Współczuję tym dzieciom tylko.
|
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuszka a ty widzialas ze ta kobieta wystawiła na aukcje dokładnie te same bluzeczki co ty je kupiłas????
http://allegro.pl/item1040985730_blu...zt_od_1zl.html Dziwne... |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio robiłam i mi nie wyszedł. Zgubiłam swój stary przepis i wyszedł straaaasznie słony, z internetu wzięłam. masz jakiś sprawdzony przepis??
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wydałam ok 450zł na ciuszki (no tak, tak, zaszalałam) ale chciałam, żeby były nowe i takie jak mi się podobają... i teraz jakbym miała je wszystkie dać komuś? W bliskiej rodzinie - tak, ale koleżance - chyba bym dała kilka. Myślę, że zrobię "pakę" i wystawię na allegro, będzie parę groszy na następne ciuszki... (chyba, że zdecydujemy się na kolejnego bobaska .... może teraz by się niunia trafiła ...)Siostra mojego TŻ dała nam kilka toreb ubranek po swoim synku, ale "grubsze" rzeczy sprzedała (karuzela, wózek, fotelik itp). Znowu od koleżanki z pracy dostałam 2 kompleciki, ale tak mocno zużyte.... głupio mi było nie brać, ale chyba Kuba nie będzie ich nosił. To zawsze jest problem... Tylko po co w takim razie te "koleżanki" tak najpierw gadały, mogły nic nie mówić i nie byłoby sprawy. |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam większość nowych ubranek
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne |
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
mniam i jeszcze taki cieply posmarowany masełkiem
![]() Cytat:
![]() bajka śliczne żabka za piesa...może tak za panem tęskni
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam tej babie, że ze spodenek też rezygnuję i niech się wypcha. Ale mnie wkurzyła!!
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Moze uda mi sie sprzedac za duze ciuszki na mnie, to bede miala na nowe
![]() powystawialm troche swoich zaduzych lub te co mi sie znudzily na szafie.pl
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także do tej pory ciuszki zmurszeją
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc przepisy z dołączonej książki. Miarki nie odpowiadają łyżeczkom więc Ci się nie przyda
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4106 | |||
|
Zadomowienie
|
Basia sliczny brzuszek
![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj sie, ja kojarze, ze wygladasz super!!! Cytat:
![]() Cytat:
a zakupy widze pokazne dzis zrobione ![]() Xawmeli, farminka jak tam sie dzisiaj czujecie?? Mam nadzieje, ze dacie znac do ktorejs z dziewczyn, co u Was... A teraz z tym paciorkowcem. zabka slusznie juz powiedziala, ze kazda z Was powinni zbadac przed porodem na paciorkowca, bo podobno jakims dziwnym trafem sporo kobiet go lapie w ciazy. Nic strasznego i groznego, nawet jesli wyjdzie pozytywny test. (Ale trzeba o tym wiedziec) Dziecku po prostu podaje sie antybiotyk tuz przy porodzie i wszystko gra. U nas robia kazdej kobiecie w 36tyg i od razu wszystko jest w komputerze, wiec jak trafia sie do szpitala na porodowke, to beda wiedziec, czy kobieta jest nosicielem, czy nie. Wtedy wiedza, jak zareagowac w razie czego. Wiec jesli juz jestescie w 30 ktoryms tyg, a lekarz nic Wam o tym nie mowil jeszcze, to koniecznie zapytajcie!! Kazda z Was przed przyjeciem do szpitala powinna miec wynik takiego badania. |
|||
|
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała poszukac innego ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- jeszcze nigdy nie wystawiłam negatywa i tak mi jakoś dziwnie ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie kurier przyniosl hustawke
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdyby nie ta moja nieszczęsna zgaga rano to też bym zjadła a tak to tylko A. dostał A co to za patent z tym serem w kostkę?![]() Ułożyłam w komodzie rzeczy małej Rozpakowałam jedną z paczek z allegro i stwierdzam, że sfrajerzyłam Jak przyszła to miałam wszystko rozp*****one przez remont w pokoju, więc A. spr. (ja byłam u rodziców wtedy) czy się ilość zgadza - nawet więcej się okazało niż było na aukcji - po za tym przesyłka ekspresowa, więc wystawiłam pozytyw. To było z 2tyg. temu. Dzisiaj z całej paczki udało mi się wybrać 3 podkoszulki - cała reszta jest zmechacona, poplamiona, sztywno-szorstka, albo wszystko na raz ![]()
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
BAJKA ładnie szalejesz z zakupkami
![]() ANIA i jak huśtawka? ANUSZKA głupia pinda, a jaka tam była sytuacja? o co chodziło z bluzeczkami? Ja wróciłam z poczty, zaraz będę wystawiać kilka rzeczy po Łucji, a swoją drogą kupiłam jej trzy rzeczy w ciuchlandzie i sobie dwie bluzki... wydałam aż 15zł ![]() ROZTRZEPANIEC oj to nie fajnie z tą paczką, przeważnie rzeczy dla takich maluszków nie są praktycznie wogóle zniszczone... bo gdzie takie dziecko ma zniszczyć czy coś... biedna! Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-05-14 o 16:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

no ale co sie dziwic jak to nastolatki i to jeszcze amerykanskie

może teraz by się niunia trafiła ...)
za piesa...może tak za panem tęskni
30tc i 10 na plusie, ja jestem zadowolona, w poprzednich ciazach tylam wiecej. wiadomo ze kazda chcialaby przybrac na wadze jak najmniej ale przeciez nie wygladam tak zle zeby mnie witac takim tekstem

Gdyby nie ta moja nieszczęsna zgaga rano to też bym zjadła a tak to tylko A. dostał