|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Cytat:
Ale u mnie w Biedronce już wszystkie wykupione więc wątpię czy gdzies jeszcze będą. Cytat:
![]() a jaki to jest smak w ogóle? Wyglądały na śmietankowo-czekoladowe. Możesz porównać ich smak do czegoś? to te lody za 8,99zł. jedne sa te ciasteczko-cytrynowe a drugie to smak rochery |
||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Konto usunięte
|
mehja- pytam się co to za deser te 'rochery', bo że są lody o takim smaku, to wiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
o widzisz, to i ja zobaczę, może sa na półce
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() jak będę w Biedr. to sprawdzę na półce nazwę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w biedronce sa tez w standardowej ofercie ringo takie okragle - za niecale 2 zl i te na pewno sa dobre, bo pamietam, ze czasem kupowalam (no teraz juz nie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakosciowo jak na Biedronke moim zdaniem bardzo dobre, zreszta cena do najnizszych nie nalezy wiec mozna juz wymagac ![]()
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!!!
Piszę tu, gdyż nie znalazłam tematu pod tytułem: Biedronka - produkty NIEgodne polecenia! Otóż od pewnego czasu BARDZO zasmakował mi produkt z Biedronki lasagne vesuvio (6 zł) . Więc kupowałam na zmianę Bolognese a Szpinakiem jak moje drogie wiecie. Wczoraj usiadłam przed telewizorem rozkoszując się właśnie tym produktem, (ze szpinakiem) Jem, smacznie jem, oglądam "Pierwszą Miłość" Przekrajam OSTATNIEGO naleśnika, zaglądam do niego z ciekawością, a tam JAKIŚ ŻUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (podejrzewam, że prusak,był dosyć mały, ale wiadomo jak był ten jeden mały, to musiały być inne które zjadłam wcześniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na początku nie wierzę, więc wyjmuję go i zaczynam się przyglądać... i tak jak leżałam, tak myślałam, że wszystko zwrócę ! Do tej pory jak o tym pomyślę to mi nie dobrze...feee może to być dla Was dziwne, ale jest jeden mały plus;D oduczyłam się jeść już jednego FAST FOODA! i Wam też odradzam (o ile lubicie takie niespodzianki) ![]() Edytowane przez Athletic Czas edycji: 2010-05-14 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Konto usunięte
|
Dot.: lasagne vesuvio - bleeee
Cytat:
Moj TŻ w pierogach ruskich z biedronki trafil na spory kawalek jakiegos sznurka ![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-05-14 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Moimi ulubiomymi produktami z biedronki są: -bagietka do zrobienia w piekarniku z czosnkiem i masełkiem -Płatki just fit w polewie jogurtowej -Równie dobry i tani jest makaron do spagheti który kosztuje 1 zł z groszami i naprawdę jest bardzo dobry tylko trzeba bardzo uważać aby się nie rozgotował -szpinak mrożony -pakowana szynka z indyka wędzona -mieszanka w słoiku meksykańska -super do sałatek -oliwki zielone-też super do sałatek -majonez splendido -tanszy od winiary a równie dobry -zielona herbata z trawą cytrynową -ma piękny zapach -herbata z rumem chyba nazywa się grzaniec zbójnicki - super na chłodne wieczory ![]() -talarki lajkonik ![]() -sosy knorr`a -mozzarella w paczce -jest pyszna I to chyba narazie tyle ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak Beata pisała to nie wina sklepu. Takie rzeczy możesz znaleźć wszędzie, przy produkcji różne rzeczy się mogą zdarzyć. Po prostu kupując gotowe potrawy trzeba liczyć się z takimi niespodziankami, dlatego wole sama zrobić lasagne czy pierogi. Takie są realia... coś za coś. Nie zrażaj się tylko do samej Biedronki bo to nie wina sklepu. A wątek "nie polecane produkty z biedronki" moim zdaniem mija się z celem bo gusta są różne. Ja bym np. w takim wątku napisała, że nie polecam orzeszków w skorupce paprykowej a przecież te orzeszki robią furorę. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł zalożenia takiego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i wlasnie, jak wspomnialas to co jdnym smakuje, innym nie musi i taka wymiana informacji ma tutaj miejsce, dlatego mi się wydaje że osobny wątek nie jest potrzebny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Wtajemniczenie
|
A ja się połasiłam na drugie trampki i mam dwie pary
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
o jakich trampkach na koturnie mowicie? jestst gdzies zdjecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Konto usunięte
|
Na koturnie to będą sandalki http://www.biedronka.pl/img/promocja...24/01/06_b.jpg
Trampki będą takie http://www.biedronka.pl/img/promocja...24/02/08_b.jpg A w aktualnej ofercie i o nich mową to są takie http://www.biedronka.pl/img/ofespec/...010/big/17.jpg . "zzzielona" chyba strone wstecz wstawiala ich zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
Mnie z kolei ładne parę razy się zdarzyło, że serek twarogowy chudy (taki w kostce.. zielona łąka?), który kupiłam był zepsuty - tzn. tak niezbyt ładnie pachniał :/ - mimo, że miał jeszcze z 10 dni do końca terminu ważności. Albo też od razu następnego dnia bo otworzeniu robił się jakiś nie bardzo.. Czy ktoś ma podobne doświadczenia?
U mnie trampek nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wlasciwie to wczesniej o tym nie wspominalam bo jak napisalam rozumiem ze takie rzeczy sie zdarzaja i to w kazdym sklepie i to nie jest zwykle nawet wina sklepu.Aczkolwiek takie rzeczy jak robale w czyms to juz troche tak nie bardzo.Jasne ze moga sie dostac do produktow ale juz obrzydzaja zdecydowanie dany produkt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||
Raczkowanie
|
wybacz, poi prostu bardzo mnie to zaciekwaiło, że to herbata z trawą cytrynową a nie z cytryną i chciałam mieć pewność
![]() Cytat:
Cytat:
![]() _________ szukam męża. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny , od 3 miesięcy was czytam w końcu odważyłam się na pisac
![]() ![]() ![]() Jak wrócę to pochwale się zakupami ![]() Pozdrawiam Agnieszka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
Kiedyś w czekoladzie Wedel znalazłam robaczki, podobnie w sałatce warzywnej...
Kiedyś we wnętrzu mojej bułki chodziły mrówki, a w jogurtach znajdowałam pleśń. Zdarzyło się n awet, że w rybie znalazłam "kropki" łudząco przypominające ikrę. To nie wina producenta, czy sklepu- takie rzeczy się zdarzają. |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Te sandały na koturnie, które mają być w następnym tygodniu są prześliczne
![]() ![]() W ogóle to dziś wybrałam się na deszcz w moich trampkach i powiem Wam, że spisały się całkiem nieźle ![]() A w ogóle to ja polecam Wam jeszcze "Gorącą Chwilę" (te zupki w proszku :P) - szczególnie serową z grzankami! Są naprawdę super, smakują tak samo jak Knorr a są dwa razy tańsze ![]() Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2010-05-14 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
byłam dziś w biedrze, skromnie kupiłam: dezodorant rexona, herbatkę waniliową, czekoladę z ryżem (jestem jej bardzo ciekawa) i gumę do żucia
![]() ![]() mam pytanko: czy mógłby ktoś wkleić fotkę z tymi słynnymi orzeszkami?? bo u mnie są w takim czerwonym opakowaniu, ale nie pisze na nich, że są w skorupce, tylko że z przyprawami... byłabym wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
mam trampki fioletowe
![]() zdjecie orzeszków w skorupce |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
dzięki, wiedziałam, że to muszą być jakieś inne niż te które widziałam w mojej biedrze!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
kupiłam takie coś w opakowaniu foliowym, makaron i ja mam wersję z grzybami i serem.
pisze że gotuję się to w wodzie tylko chwilkę i gotowe. wypróbuję wieczorem! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.