|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() facet od spodni nie odpisał i nie odbiera telefonu, a obiecał dać znać.. to co robimy? brakuje dwóch osób na rozmiar S.. czekamy jeszcze do wieczora aż odpisze? bo miał sprawdzić w magazynie
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-05-14 o 16:23 |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, Żbiki !
![]() nie nadrobiłam spamerstwa, ale oddycham właśnie po angielskim.. zupełnie inny klimat, przyjemna nauczycielka, komisja, ogólnie naprawdę fajnie. i od razu inaczej się czułam.. właściwie urządziłam sobie z nią przyjemną pogawędkę, a nie czułam się wcale jak na egzaminie. no i 19/20. ![]() tematy trafiły się w miarę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurde 11 min z sekundami ale miałam motywacje do nauki prezentacji. zadzwonił do mnie szefunio i dzisiaj pracuję ![]() no to, żeby nie marnować czasu, rachu ciachu i nauczona jestem. teraz jeszcze raz przeczytam streszczenia całych utworów i gitarka za to, że się jąkam i robię przerwy na zastanowienie się mogą odjąć mi punkty? no ale w żaden sposób inny nie wyjdzie mi 15 min ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- i oczywiście gratuluję dobrych wyników ustnych matur ![]() ![]() i zazdroszczę, że macie to za sobą
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Martynie, Agnieszce i Dominice ![]() Cytat:
Co ona znowu wymyśla? ![]() Cytat:
![]() A ja się coraz bardziej boję swoich ustnych języków. Od tamtego czwartku nie miałam do czynienia z angielskim, uczyłam się sporo niemieckiego i co? Nie wiedziałam dzisiaj na angielskim, jak jest tani, powiedziałam billig jestem załamana, jak ja te trzy egzaminy zdam ![]() I jeszcze mnie wszystko odrzuca od dokończenia prezentacji, chociaż już mam pracy może na godzinę, nie więcej ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- I jeszcze mam okres i mnie boli ale przynajmniej już mi czarny nastrój może przejdzie
|
||
|
|
|
#2195 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok.24, przynajmniej tak gdzieś słyszałam, wydaje mi się,że dobrze pamiętam. musisz sprawdzić.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ustawiłam sobie na pulpit. Karolajn, kocham Cię! Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: Ewa, przepraszanka, jednak nie miałam racji. tu masz informacje na temat upoważnienia
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-14 o 17:07 |
||||||
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Beata napisała później, że nie... Przynajmniej mi
Też sobie zaraz ustawię, będzie mi humor poprawiało
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - zmolestujemy ją kwiatkami i damy radę. co Ty, nie wiesz, jak się zadowala kobietę?
![]() a tak btw, napiszę mój zestaw dzisiejszy. [tak, dajcie dziecku się poekscytować ]otóż: obrazek: trzech ludzi w pubie albo jakiejś restauracji, jeden z nich Murzyn z dredami, dziewczyna z laptopem szukająca jakichś informacji, skupiona i jakiś chłopak. pytania do obrazka: czego oni mogą szukać w internecie podczas siedzenia w restauracji? [powiedziałam, że może tam pracują i szukają jakichś nowych potraw do menu albo innego sposobu urozmaicenia] i jakie znam wady i zalety dostępu do Internetu. ![]() relacjonowanie: w jakiej restauracji byłam, opowiedzieć o zachowaniu kelnera i jak zareagował na to szef [he sacked him! - ostra jestem] negocjowanie: widzę koleżankę, która jest smutna, mam zapytać, co się stało, dowiaduję się, że zerwał z nią chłopak [egzaminatorka fajnie się wczuła ], pocieszyć ją, powiedzieć, że to i tak nie miało sensu i jakie korzyści ją teraz spotkają po zerwaniu, ona się z tym nie zgodziła, powiedziała, że chce do niego wrocić, miałam wyrazić nadzieje co do jej przyszłościuzyskiwanie/udzielanie informacji: przyjechała koleżanka z Wlk Brytanii, mam się zapytać, co studiuje,dlaczego taki kierunek wybrała i jakie ja mam plany związane z nauką 1pkt. poleciał, jak sądzę, za niepełny opis obrazka. bo nie powiedziałam o uczuciach i o tym, kiedy to się dzieje [bo mi przerwała, przeszła do rozmów ]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-14 o 17:22 |
|
|
|
#2198 | |||||
|
Konto usunięte
|
trzeba będzie znaleźć jakąś pracę
.a że imprezy w sierpniu to się daa .żadna róznica Cytat:
ustawię sobie też na tapecie .Kasia na początku nei poznałąm Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam dostać w pn hej, hej ;** wróciłam od koleżanki. i powiem że jest dobrze . nie boję się już tak ustnego. będzie dobrze!!
|
|||||
|
|
|
#2199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() weź tabletkę, termoforek i pod koc poniedziałek ustny polski. środa ustny angielski ![]() nie lubię publicznych wystąpień.
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie dziecko zdało a właśnie jak zadadzą takie pytania do obrazka, to jest chociaż 10 sekund na zastanowienie się? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19302036]Kasia na początku nei poznałąm ![]() ja mam dostać w pn wróciłam od koleżanki. i powiem że jest dobrze . nie boję się już tak ustnego. będzie dobrze!![/QUOTE]Właśnie ja też ![]() Ale polski masz w poniedziałek? To żeby Cię tak nie złapało Pewnie |
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam w pon. polski, damy czadu!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Ni, bo mnie zmuli ale jeszcze nie jest tak źle, bywało gorzej ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Nikt mi się nie wbił między posty...
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w gr.jedna dziewczyna nawet nie skorzystała z 5min. na przygotowanie się. Egzaminatorka jej mówi: "you have 5 minuts", a ona: "a mogę już?" ale nie wyszło jej to na dobre, ta pewność siebie, bo 14pkt. bodajże dostała.A jedna koleżanka miała opowiedzieć o nieudanej imprezie. Powiedzieć, co ugotowała, dlaczego jej się ta potrawa nie udała i jak zareagowali na to inni. Jej słowa (cytuję): "They screamed: BLEEEEE!"
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-14 o 17:32 |
|
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
mózgi chemiczne, mam pytanie
![]() na maturze jest obowiązek pisania znaku równośi w reakcji, czy może być strzałka? zawsze się uczyłam ze strzałką i tak jestem przyzwyczajona, a teraz wyczytałam w ksiazce że sie stosuje =. teoretycznie moge pisac = ale pewnie zapomne i dam strzałki, dlatego pytam czy to uznają
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na pewno skorzystam, wolę sobie wszystko napisać, na spokojnie jakoś łatwiej przypomnieć sobie coś niż tak "na żywioł" ![]() nam nauczycielka kiedyś opowiadała o chłopaku, który przekonywał, że nic mu się nie stanie w górach "nie złamię nogi, bo mam metal w nodze" |
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naspamowałyśce Żbiczki moje drogie
Jestem już po ustnym angielskim rozszerzonym, 16/20 moich wypocin wyszło co do tematów to materiał stymulujący miałam o wadach i zaletach pracy wakacyjnej, a dyskusje do wyboru coś o książkach albo wady i zalety zakupów przez internet (co wybrałam) ![]() W sumie spodziewałam się, że będzie gorzej a tu proszę, przy mojej komisji dosyć ciężkiej miałam najlepszy wynik z całej grupy, aż nie chce mi się wierzyć ![]() Teraz biorę się za prezentację z polskiego, bo w poniedziałek trzeba się popisać, a komisja u mnie cięta jakaś: średnio 10-12 pkt daje
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wysokich punktów i sama dziękuje za gratulacje mimo niskiego wyniku
![]() Macie na rozluźnienie : http://naszaklasa.blox.pl/2010/04/Naga-klata.html
|
|
|
|
#2208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikomu. Cytat:
Cytat:
np. kiedy mialby byc znak równości?ble, nie mam humoru .---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
łe, ja zawsze strzałki... Mam jedynie problem kiedy robić dwie.
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Zadomowienie
|
racja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- wzięłam prysznic a teraz idę zmyć paznokcie bo mam całe niebieskie od długopisu pomaluję na jakiś spokojny kolor ![]() chyba dzisiaj już nie wejdę ![]() miłego wieczoru. ;*
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Jednak tacy "mężczyźni" tez sie zdarzaja
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam 10pkt z polskiego ustnego
![]() to chyba żadna z Was mnie nie przebiła ;p;p ale ważne że zdałam.. miłam dwa pytania, na jedno odpowiedziałam coś tam, ale średnio pamiętałam tą książkę, a na drugie odpiwiedziałam "nie wiem" ![]() Dominika - jak będziesz miała jakies konkretne info, znaczy że kupujemy i trzeba Ci wpłacać pieniądze, to dasz priv? Bo ja mogę przegapić tu na wątku;]
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2010-05-14 o 18:16 |
|
|
|
#2213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze pisałam strzałke, a w mojej ksiazce jest napisane że wg nowych ustalen (ksiazka z 2007) sie stosuje równość... Cytat:
oczywiście, wyślę pw
|
||
|
|
|
#2214 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
faktycznie łażę tam prawie od 2 lat a ona sobie stawkę podwyższa! a co do drugiej wypowiedzi to nie przejmuj się. Czasem ma się takie 'zaćmienie' z tym angielskim. Ja np. powiedziałam 'tidy' zamiast 'tiny'. ![]() Cytat:
wiedziałam, że więcej, bo mama była z siostrą u natoriausza o jej pełnomocnictwo jak ona wyjeżdżała. Nie uśmiecha mi się płacić, ale chyba będę musiała to zrobić. ![]() Cytat:
![]() co jest? Cytat:
![]() poszłam spać, tylko znowu za długo. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-14 o 18:38 |
|||||
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poproszę o PW
bo znikam Lachony, do wtorku będę zaglądała rzadko ![]() kocham was.
|
#2216 | ||||
|
Konto usunięte
|
oby. pewnie dostanę okres z opóźnieniem i wyjdzie na 20. na ang . no ale zobaczymy.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i git. zdałaś !my Ciebie też ;* |
||||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawszę piszę strzałki i to przewaznie w jedną stronę, bo i tak zaliczają a z 2 się można pomylic ![]() Ja też pytanie do chemiczek mam na jakiej zasadzie porównuje się moc właściwości utleniających i redukujących jonów?
|
|
|
#2218 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wydaje mi się, że nic się nie stanie jak troszkę się zastanowisz, a potem odpowiesz. A tak będzie na pewno lepiej. Cytat:
![]() Ja tylko modlę się aby nie dostać coś o wiedzy nt Anglii, jej historii itd. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurde, ja w sumie też powinnam pójść, bo, o ile, zęby na górze proste i równe, to na dole dwa lekko się nachodzą. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, ale chyba się przejdę. A własnie w tym momencie w Wydarzeniach o zębach mówią. ![]() Czemu? Cie też !
|
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
http://naszaklasa.blox.pl/2010/04/Naga-klata.html - haha Aga za mocny jest ten ostatni. W ogóle co oni sobą reprezentują
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja umiała ticha woda, jakoś tak to po rusku było ![]() ![]() Dzięki dziewczyny, tak z nudów zaczęłam w paincie tworzyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

pare zdan napisał mi wujek, ktory internetu nie uznaje, a ona mi mowi że ten fragment ta dziewczyna miała identyczny
ja mam dostać w pn 

. no ale zobaczymy.