|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
tez mi zawsze glupio do niej zadzwonic ale chyba juz to lepsze niz na szpital jechac. nie bede cie pouczac bo sama nigdy nie chce zadzwonic. to moze niech ci kupi ta nospe i zobacz czy przejdzie |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekam aż wróci i kupi mi nospę, potem odczekam znowu nieco i jak nic nie popuści to pojadę do naszej rzeźni.. znaczy się szpitala.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzis TZ opowiadal, bo jego kolegi z pracy, zona jest tez w ciazy i od poczatku ma problem z ciaza i teraz jest w 23tc i miala skurcze i lezy w szpitalu...szkoda mi dziewczyny ze tak sie meczy
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki, ja tu tylko na chwilę, nie podsłuchuję i nie przeszkadzam, ale jedną prośbę mam. Jeśli czyta ten wątek jakaś przyszła Mama z Białegostoku, to bardzo prosze o kontakt na priv
![]() Pozdrowienia dla Was i Maleństw
|
|
#4150 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak obiera sie je tak ja marchewke cienko najlepiej taka obieraczka do warzyw od konca trzeba okolo 1cm odciac i zaczyna sie obierac okolo1,5-2cm od gory od tej glowki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje odwagi do walki i podjecia tak konkretnej decyzjiCytat:
tak jak pisalam ostatnio prawie to samo uslyszalam od sasiadki za to dzisiaj mnie siostra pocieszyla bylysmy na zakupach i mowie jej nie widzialam sie dawno cala w lustrze i mowie ze wielki mam brzuch juz a ona na to ze wcale nie prawda wcale nie jest duzy ![]() Cytat:
no to super te kolezanki Cytat:
![]() Cytat:
![]() xamawelli super ze wszystko ok i ze juz niebawem bedziecie w domku Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a ja dzisiaj tak jak przypuszczalam caly dzien zabiegana siostra mnie zabrala z domu z mezem i dziecmi pojechalam z nimi do lekarza wogole co sie okazalo jak po mnie przyjechali to ich psiak wyszedl z samochodu a ze bylismy spoznieni szybko szybko i pojechalismy po jakis 10km zorientowalismy sie ze psiaka nie ma z nami zostal u mnie kolo domu naszczescie moj maz zostal w domu i go szukal ten jak gdy by nigdy nic poszedl sobie na spacerek sasiedzi mysleli ze ktos przyjechal i wyrzucil psa bo na obcych blachach ![]() nogi mi juz spuchly od chodzenia ale jestem zadowolona bo kupilam synkowi w h&m'ie dwie koszule jedna wieksza na 74 na dlugi rekaw z malym tygryskiem na kieszonce stwierdzilam ze bedzie na swieta a druga w kratke na lato roz 62 i spodnie takie na jesien na 74 tez z kubusiem tygryskiem jak jeszcze byli mali ![]() no i wkoncu kupilam sobie pyszne owoce i warzywka najwazniejsze kupilam arbuza zielone gruchy i kalarepke i pycha ciasto drozdzowe a jutro robie sernik na zimno bo mam ochote
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-05-14 o 19:29 |
|||||||||
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie ile w smyku ta karuzela kosztuje
http://www.smyk.com/index.php?option...&idPRODUCT=211 ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- anoxa niezle z tym psem dobrze ze sie znalazl
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
siala mam nadzieje, ze poczujesz sie lepiej
xawmeli to super wiesci i wracaj do nas szybko ![]() roztrzepaniec wstaw nowe zdjecia brzuszka jestem ciekawa, czy w ogole urosl ![]() Nie wiem, co dzis na obiad zrobic. Wczoraj byla zupa kalafiorowa i makaron z truskawkami
Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-05-14 o 19:39 |
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
siala do wyrka!
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
ja mezowi smazylam karkowke w plastrach i ziemniaczki a jutro mlode ziemniaczku suruwka z lodowej salaty i skrzydelka pieczone beda
siala i jak sie czujesz?
|
#4158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w każdym bądź razie mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... kamień z serca!Cytat:
Od znajomego żona leżała od 9 tygodnia, z tygodniową przerwą tylko do samego końca w szpitalu! |
|||
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny, ja spadam. Prawdopodobnie odezwę się dopiero w poniedziałek, bo weekend zawalony szkołą. Do "zobaczenia", trzymajcie się Wy i maleństwa
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mysle co jutro na obiadek. na pewno kalafior z buleczka bo damian kupil wczoraj w realu za 2,99
no a reszta sie okazeciekawe jak Siala |
|
|
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja będę gryzła to co było wczoraj - barszczyk czerwony i pierogi z mięsem (tyle zrobiłam to teraz muszę 2 dni jeść ), ale na razie nie mam ochoty... mały siedzi mi chyba głową w żołądku i cały dzień mam problem z jedzeniem... ugryzę kawałeczek czegoś i jestem taaaakaaaa pełna że prawie mi się ulewa.. może na kolację ten obiad dam radę zjeść ![]() ciekawe jak siala? mam nadzieję że wszystko ok...
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie żywcem jaja. Tż przyszedł, poleciał do apteki po tą nospę... przychodzi i mówi, ze pani w aptece odradzałaby jej wzięcie.. i czy mam ją brać z polecenia lekarza..tż chyba poskarżył jakie to mam dolegliwości... no i powiedział, zgodnie z prawdą, że nie z zalecenia lekarza.. to ta baba mu powiedziała, ze nie poleca bo jak jestem w tym zaawansowaniu ciążowo to nie powinnam jej brać bo jeśli to skurcze porodowe to je osłabię i cośtam cośtam... no to ja w końcu pytam czy ją kupił.. i mi mówi, ze się wystraszył i nie wziął
no to zrypkę dostał jeszcze on biedny a i babie z apteki nie oszczędzałam różnych epitetów.. bo co ją to obchodzi, klient chce nospę, sprzedaję, kasuję i dowidzenia.. choć może dobrze że pytała o coś bo różnie to ludzie mieszają lekami.. oj w każdym razie poleciał raz jeszcze, kupił, więc wzięłam dwie o 19:30 dopiero.. chyba powoli puszcza, choć nie jestem pewna. Dzidzia się rusza, więc chyba nie ma powodów do większej paniki
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta babka niezla a twoj TZ jaki przejety co? ale fakt czasem w aptekach przesadzajajak damian byl po operacji to mu zostal ten klej na skorze po opatrunkach, no i przy zdjeciu szwow babka powiedziala zeby kupic benzyne w aptece i ladnie zejdzie. no to akurat z moim tata bylam w aptece i mowimy ze chcemy ta benzynae. ta sie pyta po co. no to ja mowie ze po operacji zeby zmyc ten klej, a ta z przerazeniem w oczach ze to nie jest na rany!!! mowie jej ze wiem ze nie i ze chce ten klej tym zmyc a ona: ale pani jest w ciazy!!!
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Siala no mam nadzieję, że pomoga te tabletki
A co do uperdliwosci bab w aptece, no to czasem tak bywa. Zdarzyło mi sie podobnie, trzeba tlumaczyc, mowic i nie wiem co jeszcze... ja rozumie,ze niektorzy ludzie mieszkaja, kombinuja i cos tam,ale bez przesady... Co do obiadu na jutro, to ja nie mam pomysłu... a co do kalafiora, to zjadłabym zapiekany pod beszamelem jakimś ziołowym albo paprykowym... |
|
|
|
#4166 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro mam bazarek u siebie, to kupię i zrobię z maselkiem na początek ![]() Cytat:
po drugie to dobrze, że lepiej ps. a moja dzidzia dziś się mało rusza i się martwię, może to dlatego że cały dzień biegam - a to do sklepu, a to sprzątanie, a to gotowanie, a to pieczenie i w sumie może dwa razy na 5 min usiadlam... teraz pojadę po TŻ do pracy bo mi dziś samochód zostawił ... |
||
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Ola dzidzia mało się rusza, bo Ty się dużo ruszasz... bujasz, kołyszesz i śpi... to normalne. Pewnie uaktywni się na wieczor, jak już będziesz w łóżeczku i będziesz chciała spać
|
|
|
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
Mężuś od wczoraj nocy w domku. W niedziele znow odjazd.
Znow troche podłubane na naszej górze.. fajnie.. A ja sie zbieram. Ubieram, jeszcze wymyje u jade do gina. Nie dobieral ale w koncu odebral i przyjmnie mnie o 21:30. CHyba jako ostatnia. Wparawdzie mam wizyte za tydzien ale chyba nie ma sensu czekac, lepiej sprawdzic. Często mam jakby skurcze, sama nie wiem czy to skurcze, ale boli dosc. Cos mnie tez w dol kłuje nie wiem co.. Dzidziek od paru dni stranie sie rozciska.. No mam nadzieje ze nie kaze mi isc do szpitala lezec, ze wszystko ok, ze nic sie nie rozwiera, tylko jakies przemeczenie male.. Buzki! |
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Wtajemniczenie
|
Żyję.. ale już ledwo.
Cały czas piszę tą przeklętą pracę...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

"

(ups... to do mnie..) u mnie lepiej, drogi pozamykane, z dzidzią dobrze- ale dupkę wypina i mnie uciska... wciąż na podtrzymaniu jestem choć jest szansa, że jutro mnie wypiszą- bo leżeć na boczku mam i się relaXować. Ucałuj dziewczyny (
24.12.2006 

gratuluje odwagi do walki
. i tak mi sie przykro zrobilo
30tc i 10 na plusie, ja jestem zadowolona, w poprzednich ciazach tylam wiecej. wiadomo ze kazda chcialaby przybrac na wadze jak najmniej ale przeciez nie wygladam tak zle zeby mnie witac takim tekstem
tak jak pisalam ostatnio prawie to samo uslyszalam od sasiadki 

jestem ciekawa, czy w ogole urosl 
), ale na razie nie mam ochoty... mały siedzi mi chyba głową w żołądku i cały dzień mam problem z jedzeniem... ugryzę kawałeczek czegoś i jestem taaaakaaaa pełna że prawie mi się ulewa..
no to zrypkę dostał jeszcze on biedny a i babie z apteki nie oszczędzałam różnych epitetów.. bo co ją to obchodzi, klient chce nospę, sprzedaję, kasuję i dowidzenia.. choć może dobrze że pytała o coś bo różnie to ludzie mieszają lekami.. oj w każdym razie poleciał raz jeszcze, kupił, więc wzięłam dwie o 19:30 dopiero.. chyba powoli puszcza, choć nie jestem pewna. Dzidzia się rusza, więc chyba nie ma powodów do większej paniki