![]() |
#4921 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Life
Wybrałam przyszłość ..potem poczułam zapach czekolady.. ..stanęłam twarzą w twarz z nowym wyzwaniem.. ..wiedziałam, że sobie nie poradzę.. ..ale nie poddałam się.. teraz wiem, że to był dobry wybór.. ..poznałam nowych ludzi.. ..zapomniałam o Tobie, o problemach.. ..nabrałam dystansu.. do siebie i do innych.. Już wiem, że potrafię żyć bez ciebie i wcale nie jest mi z tym źle.. Ciągle sobie powtarzałam : będzie dobrze ! Udało się.. Teraz mogę się cieszyć wolnością.. Czekać na kogoś kto da mi to czego na prawdę potrzebuje.. kogoś kto mnie zrozumie i pocieszy, a wszystko to.. - Bez Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
Noche en tus brazos. Estoy sueño do esto. Noc w twoich ramionach. Tylko o tym marzę. Estoy mirando enlas estrellas me siento tu presencia Patrząc w gwiazdy czuję Twoją obecność. Una vez te olvides de mí, pasaremos
en la calle y tú no me saben Kiedyś o mnie zapomnisz, miniemy się na ulicy a ty.. mnie nawet nie poznasz. ______________ Jak by co to te teksty są po Hiszpańsku ![]() mam nadzieję że się spodobają ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-14 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jakoś ostatnio nie udzielałam się tuu ; p . Więc się upominam o więcej ciebie <3 . I Justina też kochaaam x D . Tylko według mnie ma dziwnie damski głosik ; ] . Grzechem jest nie grzeszyć ... w moim snie.
cO mam ci powiedzieć? Że świat mi sie rozwalił? Zrozumiesz? Byłam spragniona miłosci. Nic wiecej. Na nic wiecej nie licz . ![]()
![]() |
#4924 |
Raczkowanie
|
................●○●○♥○●○●
`Mój książę z bajki - wprost bajkowy dupek ! `Zafascynowała mnie Twoja mimika twarzy. `najbardziej kocham Cię o czwartej w nocy, kiedy ja nie śpię, a Ty nie zasypiasz. `gdzie ten strach, to uczucie, ta obawa? `znowu ten sam zestaw pytań. `Serce i rozum myślą inaczej...
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
- ej , ty !
- tak ? ; > - kochasz mnie .. ? - .. a mogę ? obcięłam włosy , bo przypominały mi o tobie. wiem, że zawsze podobały ci się długie. tak samo zmieniłam nastawienie, nie tylko do samej siebie. więc : nie pisz, nie dzwoń , nie patrz ! ; ) `mam egzystencjalną czkawkę, emocjonalną zgagę i sentymentalną kolkę .` `spotkałam kiedyś anioła nie miał skrzydeł ani aureoli tylko taki charakterystyczny blask w oku spytałam czy pójdzie ze mną powiedział że nigdy mnie nie opuści` `są takie chwile, kiedy nie liczy się nic. są tacy ludzie którzy stają się wszystkim.` `złapać słońce tak, aby się nie poparzyć` `i coś usilnie we mnie mi powtarza że jeśli będę wierzyła to mi się uda` CaMa , marikab , Extremalna - <3
![]() patrysiowa_ - o kurdę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-14 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały
![]() Mrs Unfabulous, chocapic, caroline060, abunee, Primadonna, KaMa2704 - nie do opisania słowami ![]() Cytat:
________________ i feel so small without you here czuję się taka mała bez ciebie tutaj oh my god. it hurts o mój boże to boli cause if we're not making money, girl, we should be making love bo jeśli nie tworzymy pieniędzy, dziewczyno, to powinniśmy tworzyć miłość +tak w ogóle to nadrabiałam calutką godzinę ;O
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-05-14 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tyyy Ciiriiśku jesteś wspaniała . ; ooooo . ![]() ![]() i chyba zrobie dla Ciebie oddzielną część w notesie bo zajęłaś całą kartkę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
często popełnione błędy uczą nas
jak należy postępować. jednak czy wszyscy potrafimy dostrzec tą naukę ? czy wszyscy potrafimy przyznać się, że zrobiliśmy coś źle ? że należy to poprawić, zmienić ? najczęściej staramy się to ukryć, tylko pytanie jest przed kim. czy to aby nie przed samym sobą ? pozwól mi nie mówić nic. 'To ty mówiłeś mi, ten świat wcale nie jest taki zły.' dżem
![]() |
#4929 |
Raczkowanie
|
Real love, I'll give it.
Choruje na punkcie telefonu od Ciebie. ...and I am torn to do what I have to, to make you mine. ...i to jak bardzo jestem rozerwana nie wiedząc co zrobić by Cie odzyskać.
#4930 |
Wtajemniczenie
|
miło mi
![]() _________ egoizm na pół. krążysz mi po głowie. nie umiem Cię od siebie oddzielić. przyparta do muru. deszcz spada mi na twarz i zmywa wszelką winę. mogę próbować udawać, mogę próbować zapomnieć. patrzysz na mnie. powiedz mi co widzisz? tak straciłam zmysły. przekroczyłam już granicę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Raczkowanie
|
Kradnij ile chcesz, ja się z tego bardzoo cieszę
![]() ![]() *** Zmaż ten grymas z twarzy i chodź ze mną Gonić tęczę. Weź mnie w swoje silne ramiona i ochroń przed całym światem.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-14 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Przyczajenie
|
kobieca wersja niegrzecznego chłopca. seks to poezja zmysłów.
#4933 |
Rozeznanie
|
upić się samotnością; do dna, do nieprzytomności. ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś But it's not a matter of time. ale to nie jest sprawa czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Przyczajenie
|
Dawno mnie tu nie było więc teraz dodam kilka opisów i lecę nadrabiać
![]() ![]() Zawsze kiedy myślę że dotknęłam dna, ktoś daje mi łopatę i karze kopać dalej... Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.... A po nocy przychodzi dzień... Jeśli coś robisz,rób to z głową! Taką wodą być co nawilży Twoje wargi uwolni kąciki ust gdy przyłożysz je do szklanki Każdy człowiek tworzy samego siebie... Życie,które nie jest bajką...
#4935 |
Raczkowanie
|
chocapic, caroline060, abunee, Primadonna ,otojest ,
_midnight_ (where are you? ![]() jesteście cudowne . ![]() I'm free. tak naprawdę to czekał na mnie, a to , że jest z nią to kwestia przypadku potrzebuję naszych rozmów, to wszystko ________' pokaż mi jak żyć i obiecaj mi , że mnie nie porzucisz ' widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Rozeznanie
|
nienaruszona
![]() ![]() zagubiona w codzienności.
no weź opanuj swe hormony ! Marzenia są siłą, która kieruje ludzkim życiem. gdy odchodzi przyjaciel nic już nie cieszy
#4937 |
Przyczajenie
|
tak ciężko postanowić coś konkretnie, gdy serce mówi kochaj, a rozum że to brednie.
najbardziej prawdopodobne nieprawdopodobieństwo do końca życia będe wyznawać Ci miłość w opisach, choć wiem że tego nigdy nie przeczytasz. _______________ Powiedziałam Ci kiedyś, że nie zniszczą nas ani ludzie, ani kraty. Możemy zrobić to jedynie sami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zadomowienie
|
za każdym razem, kiedy mnie ranią
mam bardziej zawyżone wymagania, nie pozwalam dotknąć serca byle komu. uwielbiam Twoje subtelne, a zarazem konkretne dobieranie zdań lubię wierzyć w mój wyidealizowany świat. wczorajszy humor, przytłacza mnie. chwila przed zaśnięciem należy do Ciebie. w Twoich myślach nie mam miejsca dla nikogo innego, gdy jesteś zapatrzony w moje oczy na raz, dwa, trzy zmienić nastawienie do życia, na bardziej wygodne dla samej siebie bałagan w głowie, hałas w sercu nikt mnie nie uspokaja
![]() |
#4939 |
BAN stały
|
i bardzo dobrze Ci tak . bo przynajmniej może to nadrabianie wielkie zmusi Cię do odwiedzania nas częściej ![]() ![]() ![]() . ....
zadymiona duchem twojej nieobecności, zanurza się w szklance samotności . i stało się . ona zakochana po uszy w nim . on zakochany w jej kumpeli . monotonność wplątana w życie . chaos wplątany w umysł . i jak tu być normalnym człowiekiem ? siedzi we mnie taki mały ludek i za każdym razem, gdy mijam Cię wbija mi igły w kolana . tak . dokładnie tylko dlatego prawie, że mdleje na Twój widok . tylko przez niego . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-14 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zadomowienie
|
Żyć trzeba. Nikt nie powiedział, że z Tobą. nie żartuj sobie.. ![]() zawsze wiesz co i kiedy napisać. :P <3 Cytat:
nie ma za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
xoxo
|
a kiedyś obiecałeś mi raj a nie piekło...
Wiesz co to życie ? To bal przebierańców, gdzie dusze tańczą w kosmicznym tańcu. Ubrały maski , bawić się chciały i tak się bawią , ze zapomniały... zawsze idziesz sam... nawet jeśli myślisz,że jest inaczej-mylisz się - Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana - mówiłeś, a teraz wśród krat czarny chleb i kawe zamówiłeś... Co wam ten kawałek mięsa zawinił, że ciągle obwiniacie go o nieodpowiednio ulokowane uczucia? Nie obiecuj gwiazdki z nieba, wakacji na Hawajach i willi z 10 łazienkami, balów co tydzień i szafy eleganckich sukni. Daj mi pewność, że będziesz obok, gdy w rozciągniętym dresie i rozczochranych włosach przytulę się, by się wypłakać a Ty zwyczajnie pozwolisz mi się wygadać. Wtedy naprawdę będę szczęśliwa. - kłamstwo powtarzane 1ooo razy w kolko w końcu staje się prawda, gdyż wierzysz tylko w to co chcesz. - powiedziała - jestem od tego żeby ci przypomnieć jak było naprawdę - powiedziało serce. - wiem. dlatego cie nienawidzę. Tak to już mamy, my kobiety. On mówi jedno, my słyszymy też i drugie - Całkiem Ci odbiło? - Nikt nie jest wiecznie normalny.. możecie mi podać link do zapoznawczego ?
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2010-05-14 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
więc też rockowa dusza jestes?
![]() ![]() There are three steps for happiness: 1. You 2. Me 3. Our hearts for eternity! {oto trzy kroki do szczęścia: 1. Ty 2. Ja 3. Nasze serca na wieczność}
#4943 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post19081513
***** Nocną porą grywam w klasy z księżycem, a gdy świt się zbliża to znowu ja. wspomnienia, to dziwna sprawa. Jedne są jak dla człowieka poranna kawa, pobudzające i motywujące do dalszej pracy. Inne są jak łamanie prawa, boisz się ich, ale i tak je przywołujesz. Markotnie, z powolna bajkowym snem żyję.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-05-14 o 22:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Raczkowanie
|
tanie wino, jedynym miejscem topienia codziennych smutków. wspinam się na palce, by poczuć lekki powiew twojego ciepłego oddechu. przyjdź. dotknij. pokochaj i zostań na zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
Nasza kochana, jedyna w swoim rodzaju i niezastąpiona patrysiowa_
ma bana ![]() itstoolatex3 też ![]() Kac Moralny... 'Przecież wszystko płynie...' Jeśli miałabym jedno życzenie to poprosiłabym o to abym znała odpowiedź na każde pytanie... Najpierw zapytam czy Kochasz... ![]()
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-05-14 o 22:38 Powód: LiteróFka |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4947 |
Raczkowanie
|
*Dałabym się pokroić za pewność, że kiedyś będę szczęśliwa i bezpieczna...
Ale ta opcja jest tutaj największym przeciwwskazaniem. *przychodzi czasem taki dzień, że nawet zajączek ma swoje pięć minut na ucieczkę.*Hej mała, witaj w domku dla lalek. *utonąć, umrzeć we własnych oczach. Kontrolując swoją niepewność...*Skradziono mi kogoś za moją nieprzemyślaną zgodą. *mój świat pachnie tęczą olejnych pasteli.*Tym razem ja zagrałam głupią i słabą marionetkę we własnym spektaklu, *Odrzucam myśli, którymi ciągle myślę.*a ludziom burzącym moją nieograniczoną charyzmę artystyczną mówię do widzenia. *jest taki Pan, co co dzień rano o 7;40 stoi pod moim oknem z transparentem, oznajmiając mi, że jestem boska.
#4948 |
Rozeznanie
|
1. Przestałam się oszukiwać. Teraz już wiem, że nie mogłeś zagwarantować mi niczego poza nutką sarkazmu, ironii i paczki zużytych prezerwatyw.
2. Oddałam Ci wszystko na złotej tacy w zapłacie otrzymując spojrzenie pełne pogardy. 3. Już nic Ciepły koc Zimne łzy Już nic... 4. Wczoraj wydawało mi się, że mienisz się kolorami tęczy. Dziś dowiedziałam się, że jestem daltonistką. 5. Padł ostatni klaps. Koniec pracy na planie. Aktorzy? Pan Egoista i Panna "Uwierzę Ci we wszystko". Obsada nie dopisała. Happy endu brak. Reżyser szuka już grubego sznura. O drzewie pomyśli potem. 6. Dajcie mi coś, beczkę aspiryny. Dajcie morfiny! Amfetaminy! Zabierzcie ten ból, który dusi me serce! 7. Chciałabym mieć w sobie siłę, podnieść się z klęczek, spojrzeć Ci prosto w oczy i z szyderczym uśmiechem splunąć na Twój lewy policzek. 8. Pusty człowiek wypchany trocinami. A ja naiwna wierzyłam, że w środku chowa gorące serce. 9. Samotnie skoczyć z samolotu. Niby przypadkiem zapomnieć spadochronu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
szalone obrazy. połamany obcas. Czasami mam ochotę uderzać w podłogę. Znalazłam się w Krainie Czarów Właśnie proszę, powiedz mi: dlaczego jesteś tą rzeczą, która zdarzyła się mi? / Just please tell me why are these things happening to me? Naprawdę Cię kocham, nie ma żadnej granicy, żadnej drogi, żadnej drogi / I really love you,cous theres no limit to that,no way,no way Nigdy nie potrzebowałam Ciebie by być silną/ I never needed you to be strong Zapomniana. szukaj mnie po omacku. w moim sercu jest inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Rozeznanie
|
ona ma bardzo poważny problem.
na zawsze razem. ja...nic z tego nie rozumiem. była nieufna. popatrzyła na niego z niechęcią. bez łaski. do oczu napłynęły jej łzy i cały obraz zaczął falować. tylko czy to nie podstęp? co lepszego może ją w życiu czekać? znów słowa wypłynęły z jej ust,zanim zdążyła się zastanowić. ona jest demonem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.