|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
2. Spotlight, LBD, Bond Girl, Percieve i wiele innych ogólnie kocham zapachy:p 3. Z serii Solution Źródło Energii i czasami Moc Nawilzenia 4. 563 5. Kandydatem na Lidera 6. W poniedziałek ide na pierwsze
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2010-05-14 o 18:37 |
|
|
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Pan Paczkowy w końcu do mnie dotarł
Dali mi 10 katalogów 07 gratis.. w sumie fajnie, chociaż ich już nie potrzebuję.. a tak mnie zastanawiało, czemu ta paczucha taka ciężka Zamiast nich mogli mi dać więcej katalogów 08 Powiem Wam, że zapach tego masła po opalaniu jest cuuuudowny, taki słodki, kokosowy Bali Bliss za to mnie jakoś nie zachwyciło, na początku bardzo mi się spodobał, ale później jednak stwierdziłam, że not. W sumie nie jest zły, pewnie wielu klientkom się spodoba. Kosmetyczka z tego zestawu za 14,9 bardzo ładna, absolutnie czarna (nie wiem skąd ten butelkowozielony..), w sam raz na drobne kosmetyki, które mi się zawsze w torebce poniewierają. Lakier Rose Amour.. myślałam, że będzie trochę inny, faktycznie jest to taki "brudny róż", ale po bliższych oględzinach jest ok, zaraz się zabieram za malowanie pazurów |
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Celebre, LBD 3. peeling głęboko oczyszczający 4. 563 5. konsultantką 6. nie chodzę
|
|
|
|
|
#3306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ceny katalogów, próbek, torebek, zmiażdzone w paczce produkty 2. Pur Blanca, Blue Rush ![]() 3. krem z serii Solutions - Moc Nawilżenia 4. 405 5. konsultantka /były Lider ![]() 6. tak, byłam na kilku dot. pielęgnacji, makijażu, marketingu ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Kosmetyczka - czarna, lakierowana i naprawdę ładna, podoba mi się. Fotka mnie zwiodła, gdyż miałam wrażenie, że będzie taka okrągła, a'la kuferek, a jest płaska i ja taką preferuję, to duży + Oprócz tego kolczyki Alisha - ładniutkie, wyglądają identycznie jak w katalogu (zresztą jest fotka na katalogowym). Mogę jedynie dodać od siebie, że mają oddzielną część, tą z tymi okrągłymi "kuleczkami", która jest ruchoma jeśli wiecie co mam na myśli.Ręcznik plażowy - powiem, że kolory ładne, intensywne, z drugiej strony bez nadruku, ale ma błękitny kolorek. Jak dla mnie mógłby być nieco dłuższy (ok 150) a węższy (75) wtedy byłby cacy.Krem "cytrusowy" aaa i chociaż raz się pomylili na moją korzyść, dostałam dwa katalogi z Ofertą Netto, Panoramką i Novą Ty
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-05-14 o 19:13 |
||
|
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam torebkę RUTHIE i moim zdaniem kolor i połysk butów (tej tylniej części) są bardzo do niej zbliżone ![]() Jedyny problem z tą torebką to, że jest zrobiona z bardzo delikatnego materiału (moja już jest w kilku miejscach zadarta a jakoś często jej nie noszę... )
|
|
#3308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje odpowiedzi: 1. że sa zbyt drogie katalogi, ze za próbki musimy płacic, powinni nam dorzucac wraz z duzym zamówieniem 2. Today, LWD, Incadesence, Spotlight 3. nie uzywam 4. 200 5. jetem konsultantką ponad 10 lat 6. nie chodze ponewaz mam za daleko jakies ponad 100 km
|
|
|
#3309 |
|
Zadomowienie
|
miałyście kremiki do twarzy z naturalsa? zapychają? na szkoleniu kosmetyczka powiedziała nam że te kremy działają jedynie na naskórku, nie docierają do skóry właściwej więc nie powinny zapychać. jak wasze odczucia? chodzi mi głównie o brzoskwiniowy i ogórek z zieloną herbatą
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Agatheska
Blue Rush jest w netto 09
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
ankoro torebka yoko jest w produkcji opoznionej, a wiec przyjdzie
az w szoku jestem, bo jak moga miec w produkcji opoznionej cos co daja do wyczerpania zapasow
|
#3313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pytam dziś pani kiedy będzie a ona że od tygodnia jest dostępny, a przy fakturze z poniedz, był opóźniony |
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Rare Pearls 3. jedynie maseczek z PS 4. 496 5. konsultantką, od niedawna 6. jeszcze nie ![]() a tak wogóle to odebrałam swoje pierwsze zamówienie dzisiaj no i dostałam ten prezent za pierwsze odebrane zamówienie w COK-u a mianowicie rękawiczki do relaksacji, grzebień pod prysznic (wielki jak dla psa jestem bardzo zadowolna z tej kosmetyczki, śliczna jest i pojemna ![]() mam do Was pytanie, jak to jest dokładnie z zakupami w COK-u? płacę za nie ze swoim wypracowanym upustem czy jak?
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyna jego wada jest to, ze wlosie z niego wychodzi.Kiedys probowalam go stosowac do perelek rozswietlajacych, ale wg mnie nie za bardzo sie do nich nadaje bo sie robilam mocno rozowa mimo iz wiele nie nakladalam Do perelek zdecydowanie polecam jakis bardziej miekki pedzel. - To moja dodatkowa opinia co do tego pedzla
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio moja klientka zamówiła 2 kremiki dla swojego TŻ, oczywiście doradziłam jej brzoskwiniowy a z aloesem sama wybrała Może powinni dopisać na opakowaniach FOR MEN
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3318 |
|
Rozeznanie
|
dostalam swoja paczuche. Batyckiego jeszcze nie ma, ale przyszla mi mgielka Celebre z wyprzedazowych. brak tylko zlocstego pudru w pedzlu (produkcja opzniona)
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
o ile dobrze widzę, to jest zapach dla Niego, a nie dla Niej
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3321 |
|
Zadomowienie
|
Tak jestem pewna, że ta woda jest męska, a nie damska
Zastanawiam się skąd ci ludzie jeszcze mają takie zapasy hmm może sobie zamówię uwielbiam ten zapach
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
Czy możecie mi udzielić odpowiedzi??
Jeśli zamówienie moje nie przekroczy 150 zł to rozumiem iż doliczają 10 zł za małą paczkę.Ale jeśli odbiore osobiście w COK to równiez doliczą mi tę kwotę?? |
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przepraszam, musiałam nie doczytac
|
|
|
#3324 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okręg 212Cytat:
2. Today, Incandessence, Ungaro 3. Cała linia z Białą herbatą (SPA) 4. 212 5. liderem 6. chodziłam na różne szkolenia dla liderów, ale obecnie mam mało czasu...
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
1. co najbardziej wkurza Cię w Avonie?
2. ulubiony zapach? 3. jakich produktów uzywasz do pielęgnacji twarzy? ( z avonu) 4. w jakim jesteś okręgu? 5. jesteś/ konsultantką,liderem czy starszym liderem? 6. chodzisz na szkolenia? 1. braki 2. TTA Tomorrow, LBD, wczesniej Surrender 3. krem solutions do cery tlustej - niezastapiony od lat, maseczka spa z mineralami - takze niezastapiona, tonik i zel do cery mieszanej - spodobaly mi sie, krem do cery mieszanej oraz inne produkty, ktore stosuje raz na jakis czas. Jedynie krem solutions do cery tlustej i maseczka morze martwe sa dla mnie niezastapione od lat. 4. 454 5. konsultantka 6. w swojej 6 letniej karierze w avonie ani razu jeszcze nie bylam
|
|
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
nic się nie dzieje! Zresztą mogłaś się pomylić, gdyż akurat nie napisali
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
2. ulubiony zapach? 3. jakich produktów uzywasz do pielęgnacji twarzy? ( z avonu) 4. w jakim jesteś okręgu? 5. jesteś/ konsultantką,liderem czy starszym liderem? 6. chodzisz na szkolenia? 1. avon non stop ( pracownicy) ![]() 2. treselle seduction, tomorrow, chrictian racroix rouge, make me wonder, ungaro fever 3. krem z granulkami, zel do mycia clearskin, toniki na zmiane, krem pod oczy tez roznie 4. 112 5. konsultantka 6. przez te 9 lat to czuje ze juz sie sama wyszkolilam
|
#3328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. LBD, Preceive, Incandessance 3. krem do twarzy miód i olejek migdałowy oraz oczyszczający krem z glinką marokańska róża(mi pomaga) 4. 313 5. konsultantką 6. nie(brak kasy) ale chce iść
fryzjerka Edytowane przez kitka90 Czas edycji: 2010-05-14 o 22:00 |
|
|
|
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
2. ulubiony zapach? 3. jakich produktów uzywasz do pielęgnacji twarzy? ( z avonu) 4. w jakim jesteś okręgu? 5. jesteś/ konsultantką,liderem czy starszym liderem? 6. chodzisz na szkolenia? 1. Drogie katalogi i to że nigdy nie mogę się od razu dodzwonić do avonu tylko za którymś razem :P 2.Treselle, Brazil Beat, Bond, Incadesence, Pur Blanca 3.Krem noc/dzień "Moc nawilżenia", Maseczka błotna 4. 306 5.Konsultantka 6.Nie |
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
o to fajnie
kurde a już myślałam że nie ma nikogo
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Zamiast nich mogli mi dać więcej katalogów 08
ceny katalogów, próbek, torebek, zmiażdzone w paczce produkty 
)

hmm może sobie zamówię 
nic się nie dzieje! Zresztą mogłaś się pomylić, gdyż akurat nie napisali