Rocznik '92 cz. XV - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 23:11   #3061
xpatusx
Zadomowienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
chciałam zagrać, ale nie chce mi się logować

a ja niee ;p wolę usta usta

nie wiem, czy nie doczytałam, czy coś, od czego lili?

witaj
aleś Ty ładna! śliczny uśmiech i fajne cycki
moje są za małe

pierwsze, chociaż kolor mi za bardzo nie pasuje
Również witam Akurat mój uśmiech nie podoba mi się w cholerę, ale miło mi że jednak komuś tak Co do cycków, małe wcale nie znaczy, że nie fajne

Dobranoc Natusi

Edytowane przez xpatusx
Czas edycji: 2010-05-14 o 23:13
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 23:13   #3062
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

w ogóle dzisiaj znowu zmęczona po praktykach byłam i mi się nie chciało nigdzie wychodzić :P nie no ogólnie zapowiadało się nie najgorzej;P znaczy się siedzę sobie z kolegą w autobusie, ja przy oknie, obok kolega, za nami koleżanka, a na przeciwko nas jakieś laski, których nie znamy... no dobra...
po drugiej stronie usiadł jakiś koleś i zaczął im opowiadać o swojej byłej... tylko, że walił takie teksty, że w pewnym momencie nie wytrzymałam i wybuchnęłam śmiechem, zobaczyła to ta laska na przeciwko, uśmiechnęła się i nic... xD
tamten opowiada dalej i znowu się zaczęłam śmiać i kolega w końcu nie wytrzymał i to samo, koleżanka z tyłu też i te laski też... no takie akcje były, że nie umiem tego powtórzyć ;P

później przyszliśmy do hotelu i dają nam jakieś żrące płyny... my tak o k***w co my będziemy robić i okazało się, że mamy szorować łazienki, dokładnie w prysznicach, fugi i podłogi
i tak cały dzień :/
to było takie żrące, że aż te ściereczki co nam dali, zmieniały kolor, a my się mieliśmy w tym babrać i to wdychać... szkoda gadać
dobrze, że w poniedziałek idę na restaurację, bo bym powiedziała, że to nie należy do moich obowiązków i nie będę
RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 23:13   #3063
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem, czy nie doczytałam, czy coś, od czego lili?

Jak mam okres... Najbardziej mnie boli brzuch i plecy, czasem miesnie. No i zawsze na kiblu siedze 5 godz. w pierwszy dzien wiec mnie tez dupka boli...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 23:16   #3064
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xpatusx Pokaż wiadomość
Również witam Akurat mój uśmiech nie podoba mi się w cholerę, ale miło mi że jednak komuś tak Co do cycków, małe wcale nie znaczy, że nie fajne

Dobranoc Natusi
No ogólnie kształt jest ok, ale tak, żeby były z 2 rozmiary większe, to bym była szczęśliwa a one takie małe

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Jak mam okres... Najbardziej mnie boli brzuch i plecy, czasem miesnie. No i zawsze na kiblu siedze 5 godz. w pierwszy dzien wiec mnie tez dupka boli...
Oj ja na szczęście nie mam takich problemów... oprócz tego, że mega ze mnie leci, to raczej nic mnie nie boli, tak ogólnie jestem zmęczona, albo lekko brzuch
Stary 2010-05-14, 23:18   #3065
lily92920
Zakorzenienie

A ja wlasnie szorowalam moja gębe, bo mialam straszna tapetke, bo musielismy sie odstawic na ten dzien otwarty i ogole, wiec uznalam, ze jak bede opowiadac na środku klasy na pytania gości to musze sie prezentować... No i musialam to teraz zmywać, ach. Nie lubie na codzien takiego sporego make up'u, tylko na wielkie wyjscia...
Stary 2010-05-14, 23:19   #3066
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
w ogóle dzisiaj znowu zmęczona po praktykach byłam i mi się nie chciało nigdzie wychodzić :P nie no ogólnie zapowiadało się nie najgorzej;P znaczy się siedzę sobie z kolegą w autobusie, ja przy oknie, obok kolega, za nami koleżanka, a na przeciwko nas jakieś laski, których nie znamy... no dobra...
po drugiej stronie usiadł jakiś koleś i zaczął im opowiadać o swojej byłej... tylko, że walił takie teksty, że w pewnym momencie nie wytrzymałam i wybuchnęłam śmiechem, zobaczyła to ta laska na przeciwko, uśmiechnęła się i nic... xD
tamten opowiada dalej i znowu się zaczęłam śmiać i kolega w końcu nie wytrzymał i to samo, koleżanka z tyłu też i te laski też... no takie akcje były, że nie umiem tego powtórzyć ;P

później przyszliśmy do hotelu i dają nam jakieś żrące płyny... my tak o k***w co my będziemy robić i okazało się, że mamy szorować łazienki, dokładnie w prysznicach, fugi i podłogi
to było takie żrące, że aż te ściereczki co nam dali, zmieniały kolor, a my się mieliśmy w tym babrać i to wdychać... szkoda gadać
dobrze, że w poniedziałek idę na restaurację, bo bym powiedziała, że to nie należy do moich obowiązków i nie będę
bynajmniej się trochę pośmiałaś a do jakiej klasy chodzisz? ;>

Cytat:
No ogólnie kształt jest ok, ale tak, żeby były z 2 rozmiary większe, to bym była szczęśliwa a one takie małe

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Oj ja na szczęście nie mam takich problemów... oprócz tego, że mega ze mnie leci, to raczej nic mnie nie boli, tak ogólnie jestem zmęczona, albo lekko brzuch
Ale na starość nie będą Ci wisiały jak dwa dojce, a ja z moich możliwe, że szalik sobie zrobię na zimę...

PS. Nauczyłam się cytować więcej niż jedną wypowiedź!

Edytowane przez xpatusx
Czas edycji: 2010-05-14 o 23:22
Stary 2010-05-14, 23:19   #3067
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

No, odkad biore tabsy, to nie mam chyba jakiś pms ale 1-2 dzien sporo sie ze mnie leje i mnie mocno boli... Ale już w nastepne dni lepiej. Różnie to bywa. Zależy od okresu. Wiadomo, jeden taki drugi śmaki...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-05-14 o 23:22
Stary 2010-05-14, 23:22   #3068
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Patus, rozwalił mnie ten " szalik na zimę"
technikum hotelarskie
lily, trzymaj się

idę spać, pa dupki
Stary 2010-05-14, 23:23   #3069
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:
booziu skad ja to znam kiedys tak szorowalismy, jak kolezanka sie nawdychała to potem zemdlała. Powinni osobnych ludzi do tego miec
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 23:24   #3070
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
łaa czesc nooowaaa
bylam na basenie... stwierdzam, ze nie mam kondycji...
widzialam dzisiaj sąsiada, jak wchodziłam do sklepu to go nie bylo, jak wychodzilam to stal tylem... jak bylam obok on sie odwrocil dopiero, ale glupio mi sie bylo odwracac, to poszłam
potem go spotkalam drugi raz, ale byl daleeekoo...
to przeznaczenie!

Cytat:
Ustąpi
W tym roku kończy 20
Co do braciszków. Tylko ten mały jest fajny, bo z tym większym to się ciągle żrę! Na szczęście dziś nie śpi w domu i mam pokój dla siebie (bo dzielimy jeden pokój) i nie będzie mi truł, że za długo siedzę na kompie ;D
o to tyle ma co mój jaki masz znak zodiaku? a jaki ma twój tż?

Cytat:
chciałam zagrać, ale nie chce mi się logować

a ja niee ;p wolę usta usta

Stary 2010-05-14, 23:24   #3071
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Ale na starość nie będą Ci wisiały jak dwa dojce, a ja z moich możliwe, że szalik sobie zrobię na zimę...

Hehe!!!

Jakie masz miski i ogolnie rozmiar?
Stary 2010-05-14, 23:28   #3072
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
A ja wlasnie szorowalam moja gębe, bo mialam straszna tapetke, bo musielismy sie odstawic na ten dzien otwarty i ogole, wiec uznalam, ze jak bede opowiadac na środku klasy na pytania gości to musze sie prezentować... No i musialam to teraz zmywać, ach. Nie lubie na codzien takiego sporego make up'u, tylko na wielkie wyjscia...
Cytat:

Hehe!!!

Jakie masz miski i ogolnie rozmiar?
Żebym ja to jeszcze wiedziała! Wiem tylko, że jakieś C a i jeszcze to, że zawsze w miskach jest dobry z obwodzie za szeroki i to tak porządnie... i potem muszę co chwilę podszywać te paski czy co to.
Stary 2010-05-14, 23:32   #3073
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Żebym ja to jeszcze wiedziała! Wiem tylko, że jakieś C a i jeszcze to, że zawsze w miskach jest dobry z obwodzie za szeroki i to tak porządnie... i potem muszę co chwilę podszywać te paski czy co to.
a kupujesz te bazarkowe staniki? czy np. w h&m / esotiq ? bo tam właśnie są takie rozmiary, że np. miska jest duża a obwód mały

w ogóle nie odpowiedziałaś mi na pytanie! ;d (kilka postów wyżej)
Stary 2010-05-14, 23:34   #3074
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
a kupujesz te bazarkowe staniki? czy np. w h&m / esotiq ? bo tam właśnie są takie rozmiary, że np. miska jest duża a obwód mały

w ogóle nie odpowiedziałaś mi na pytanie! ;d (kilka postów wyżej)
Właśnie bazarek
A przepraszam! Nie zauważyłam! Więc ja jestem rak, tż strzelec
Stary 2010-05-14, 23:35   #3075
lily92920
Zakorzenienie

O widzisz...

Tż właśnie dzwonił.
Stary 2010-05-14, 23:37   #3076
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
O widzisz...

Tż właśnie dzwonił.
A mieszkacie w jednej miejscowości?
Stary 2010-05-14, 23:40   #3077
lily92920
Zakorzenienie

Ja lubie bielizne z H&M, Esotic, Reserved... Bazarkowych też mam kilka, mialam jeden śliczny to mi sie szelka rozwaliła i mama ma mi naprawić. I z tych ww firmówek mam D75...

Ej, a moze tż tak ćwiczy, bo chce sie na plazy dobrze prezentowa? Może pojdziemy na plaze nudystów Same stare dziadki z obwisłymi tam sa, ja sie boje takich miejsc, jak bylam mala w Bulgarii to pamietam ze przechodzilismy przez taka plaze, bo szlismy z rodzicami brzegiem do sasiedniej miejscowosci, bo tam moj wujek był. Mialam wtedy z 11-12 lat, wiec nie wiedzialam za bardzo ocb. Ale pamietam, ze wlasnie starocie tam leżały/ stały/ spacerowały... Wolałabym jakies zaciszne skałki, tylko ja, tż i gorące bułgarskie słoneczko...
Stary 2010-05-14, 23:42   #3078
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Ja lubie bielizne z H&M, Esotic, Reserved... Bazarkowych też mam kilka, mialam jeden śliczny to mi sie szelka rozwaliła i mama ma mi naprawić. I z tych ww firmówek mam D75...

Ej, a moze tż tak ćwiczy, bo chce sie na plazy dobrze prezentowa? Może pojdziemy na plaze nudystów Same stare dziadki z obwisłymi tam sa, ja sie boje takich miejsc, jak bylam mala w Bulgarii to pamietam ze przechodzilismy przez taka plaze, bo szlismy z rodzicami brzegiem do sasiedniej miejscowosci, bo tam moj wujek był. Mialam wtedy z 11-12 lat, wiec nie wiedzialam za bardzo ocb. Ale pamietam, ze wlasnie starocie tam leżały/ stały/ spacerowały... Wolałabym jakies zaciszne skałki, tylko ja, tż i gorące bułgarskie słoneczko...
O fuuu! ja bym nie wytrzymała w takim miejscu i nie sądzę bym sama się na coś takiego zdecydowała
Stary 2010-05-14, 23:43   #3079
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A mieszkacie w jednej miejscowości?
Tak.
Tzn. ja mieszkam na peryferiach miasta, ono sie konczy i jest takie male miasteczko i tam tż mieszka, ale jak najbardziej mozna powiedziec, ze jestesmy z jednego miasta, wszystko szkola, jakies wyjscia itp. Na skroty przez pola mam kolo 2km, drogą, autem jakies 5 min. mamy do siebie. Tylko teraz jest w Warszawie...
Stary 2010-05-14, 23:45   #3080
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Tak.
Tzn. ja mieszkam na peryferiach miasta, ono sie konczy i jest takie male miasteczko i tam tż mieszka, ale jak najbardziej mozna powiedziec, ze jestesmy z jednego miasta, wszystko szkola, jakies wyjscia itp. Na skroty przez pola mam kolo 2km, drogą, autem jakies 5 min. mamy do siebie. Tylko teraz jest w Warszawie...
aaa to ja do swojego mam 3 min piechotą W Warszawie byłam raz, podobało mi się, ale tylko nad ranem jak miasto jeszcze spało.
Stary 2010-05-14, 23:56   #3081
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to ja do swojego mam 3 min piechotą W Warszawie byłam raz, podobało mi się, ale tylko nad ranem jak miasto jeszcze spało.
Mój jest na jakiś warsztatach zwiazancyh ze sztukami walki. Bo jakis przyjaciel jego ojca to zorganizowal, a tato tż kiedyś ćwiczył i miał własna szkole sztuk walki, wiec zabrał mojego K. i pojechali, gdzies w tamte tereny. Wraca w niedziele wieczorem.

Jutro wraca moja Kredzia

Ide spać, dobrej nocki
Stary 2010-05-14, 23:59   #3082
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Mój jest na jakiś warsztatach zwiazancyh ze sztukami walki. Bo jakis przyjaciel jego ojca to zorganizowal, a tato tż kiedyś ćwiczył i miał własna szkole sztuk walki, wiec zabrał mojego K. i pojechali, gdzies w tamte tereny. Wraca w niedziele wieczorem.

Jutro wraca moja Kredzia

Ide spać, dobrej nocki
Fajnie na Niego mówisz No ja właśnie też uciekam bo coraz bardziej doskwiera mi ból karku... dobranoc
Stary 2010-05-15, 00:51   #3083
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Hahaha i co odpowiedzialas ?

Wierszyk wymyslony na poczekkaniu ;D bez skladu i ladu ale ze sie brechtali z niego to stwierdzilam, ze i Ty sie posmiejesz
A smsa nie odebralam bo z***al mi sie telefon tydzien temu ;] zasnelam z nim na sloncu na lezaku i sie przegrzal suka nie chodzi D:
QUOTE]

w ciazy jestes??!!

Ktos pytal mnie jak z tz?

Wszystko dobrze, tesknie za nim Cierpliwie czeka na mnie W niedziele sie zobaczymy aaaah bedzie bosko !!

Dzisiaj rozdanie certyfikatow ! Elegancik Pozniej ide na drinka z ludzmi z pracy, a pozniej idziemy pic mieszanke do baru ;p

Pila ktoras piwo mieszane z wodka?? sprzedaja w barach takie cudo za 14 euro i druga beczke masz gratis. Jedna beczka ma chyba 2 albo 3 litry alkoholu

Boje sie to pic, bo na kacu wsiade do tego samolotu i jeszcze o pustym zoladku to mnie zmuli i to ostro

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Mov, Ent do Was tez kartki dotarly ?

doszly pisalam Ciii:P
Cytat:
Cześć Piczki

Mialam dzisiaj dni otwarte, banan na pysku i te sprawy, ochy i achy... A mój tż w Warszawie

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Fajny i ładny zapach ma, ale jest bardzo jasny. Musisz mało nałożyć i super efekt jest!!! Musze go poszukac, bo dawno go nie uzywalam...

Co to za gra?
ale jasny w sensie ze taki jakby po kremie nivea czy ze bezsbarwny??????

jutro ide na mecz wislyyyyyyyyyyyy
kupilam dzis sobie seksi koszulke jutro Wam pokazeee
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 09:32   #3084
yes
Zakorzenienie

ent- kiedy masz egzamin na prawko? czy Ty juz zdałaś? (zapłon )
Stary 2010-05-15, 10:14   #3085
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
zabiło mnie to
Cytat:
ja tez

musze poczekac aż ojciec wstanie i jedziemy do optyka xD hahaha ja i okulary- nieporozumienie jakies. pozniej oni pojadą na budowę, a do mnie przyjdzie tz przed pracą

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 10:30   #3086
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
zabiło mnie to

ja tez

musze poczekac aż ojciec wstanie i jedziemy do optyka xD hahaha ja i okulary- nieporozumienie jakies. pozniej oni pojadą na budowę, a do mnie przyjdzie tz przed pracą
A mi się zaaaawsze marzyło o stałym aparacie na zęby, ale nie mam potrzeby zakładania...

A jak u Was z pogodą? Bo u mnie po 3 dniach deszczu w końcu wyszło słoooonko!
Wyspałyście się? ;> Mnie mama o 7.30 obudziła z wiadomością, że idzie na zakupy, a ja mam się brać za sprzątanie...
Stary 2010-05-15, 10:31   #3087
Asiek121
Zakorzenienie

sieeema geje! idę na zakupy lubię soboty
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 10:43   #3088
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się zaaaawsze marzyło o stałym aparacie na zęby, ale nie mam potrzeby zakładania...

A jak u Was z pogodą? Bo u mnie po 3 dniach deszczu w końcu wyszło słoooonko!
Wyspałyście się? ;> Mnie mama o 7.30 obudziła z wiadomością, że idzie na zakupy, a ja mam się brać za sprzątanie...
mi by się aparat przydał bo mam trochę krzywe zęby, ale nie chce być z aparatem na studniówce, więc założę na studia.

a pogoda? zachmurzone niebo, ale bez słonca i -co najważniejsze- bez deszczu

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 11:25   #3089
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie na Niego mówisz
kredzia to nie chłopak Lil tylko nasza wątkowa koleżanka

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

jestem zła na mamę ... dają kuzynce kasę na komunie to ja powiedziałam, że coś dokupię , wyszło mnie to pare dych , oczywiście z zamiarem, że mi oddadzą, a ona, że mam dołączyć karteczkę, że to ode mnie i zdziwiona, że kasę chce za to . No sory, ale jak miesięczne kieszonkowe stracę na coś, co nie jest dla mnie to skąd mam brać pieniądze na resztę ? ja zarabiam ????

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 11:32   #3090
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
kredzia to nie chłopak Lil tylko nasza wątkowa koleżanka

ale mam z***any humor
ja ***ie
awantury od samego rana

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości