|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#3422 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek o sklepie Hollister
jak zostanie wam miejsca na 20$ to ja się chętnie dołączę jak nie to czekam dalej
![]()
#3423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3424 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() chyba cos Ci sie pomylilo chlopcze ![]() a to, ze jestem organizatorka to znaczy, ze MUSZE Wam robic zamowienia bo Wy tak CHCECIE? hmmm ciekawa teoria ![]()
![]() |
#3425 |
BAN stały
|
tak, bo bycie organizatorką to jest tak że jak wam się chce coś kupić to wtedy robicie zamówienie. w sumie, to nie organizatorki pomagają innym w zamówieniach tylko to jest ułatwienie dla nich. organizatorka patrzy sobie na stronie ohhh ładna rzecz, kupie sobie. pisze rach ciach ciach na forum o zamówieniu i już ma komplet ludzi. to że bierze do zamówienia innych to jest tylko plus dla nich bo mogą sobie kupić co chcą. osoby biorące udział w zamówieniach muszę czekać i czekać aż którejś szanownej organizatorce wpadnie coś w oko. trochę bez sensu. bo idea jest taka że organizatorki pomagają wizażystkom a tak naprawdę to jest na odwrót. mówię tutaj teraz o zamówieniach z abera i z hollistera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Wtajemniczenie
|
święte słowa Redsun... wolelibyście żeby wcale organizatorek tutaj nie było? Jak Wam coś nie pasuje to zbierzcie się ze znajomymi i sami zamawiajcie.
#3428 |
BAN stały
|
nie mówię że to co organizatorki to jest złe i lepiej jakby ich nie było ale one mają monopol. chce im się zrobić zamówienie bo coś fajnego upatrzyły to pyk i jest zamówienie. inni, za chociaż delikatne przekazanie że chcieliby zrobić zamówienie ale brakuje im trochę $$ do pełnego zamówienia są karani. takie pisanie że on robią to charytatywnie i w ogóle to jest nie do końca prawdziwe. ponoszą z tego pewne korzyści chociażby takie że zamówienie robione jest wtedy kiedy im się spodoba. a moc mają taką tylko dlatego że w jakiś sposób zostały organizatorkami.
mówienie także że zamówienia wymagają poświęcenia czasu i takie tam. organizowałem kilka zamówień i jakoś nie odczuwam aby miałoby się to w jakiś sposób odbić na wynikach moich tegorocznych matur. niby ten czas przed maturami powinien być najmniej obfitujący w wolny czas, a mimo to bez problemu udawało mi się pogodzić zamówienia i przygotowania do matury niemal od lutego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Candace1 możesz napisać kto załapał się na zamówienie? Bo nie wiem czy trzymać kasę czy mogę wziąć udział w innym zamówieniu gdyby się tutaj nie udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
organizatorki nie pomagaja innym? hehe dobre. to dlaczego nie zamawiaja sobie wsrod znajomych i rodziny tylko daja Wam szanse wziecia udzialu?
nikt nikogo do niczego nie zmusza - moza sobie zamowic samemu i robimy to charytatywnie - bo nie bierzemy za to pieniedzy! pomagamy Wam, bo dzieki nam mozecie cos kupic - logiczne jest, ze tez chcemy sobie cos zamowic prawda? rozumiem, ze mam organizowac dziesiatki zamowien, rozliczac, pakowac wysylac, robic to wszystko za darmo, czesto kosztem czasu, ktory mozna poswiecic na cos innego i nie zamawiac sobie nic i byc na kazde skinienie uczestnikow ![]() zrobiles kilka zamowien i nie miales problemu? a my robimy czasem ich po kilka/kilkanascie naraz (istnieja inne sklepy, nie tylko Holli i AF) i jest to dla nas pracochlonne ja mam zycie prywatne, rodzine, dwojke dzieci......i nie mam czasu na organizacje miliona zamowien bo ktos mi KAZE i jeszcze nie miec nic z tego dla siebie i jeszcze na koniec....gdyby nie organizatorki to zamowien tutaj w ogole by nie bylo ![]() EOT
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie ma co dyskutować to jest prowokacja, nie ma co się ścierać
![]() dziwne że kamil216 organizował zamówienie jak ma zaledwie 4 posty i dopiero co się zarejestrował ![]() pewne jest, że jest to osoba której konto na wizażu zostało zablokowane i zalogował się ponownie pod innym nickiem. Sądzę, że powinniśmy wprowadzić jednak jakieś ograniczenia dla osób biorących udział w zamówieniach, bo w tym momencie może wziąć udział każdy czyli również handlarze z allegro i nawet nikt się nie połapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a tak na marginesie kamilu216 (makoosie) - po co te wywody? i tak zaraz dostaniesz bana
![]()
#3434 |
BAN stały
|
"a my robimy czasem ich po kilka/kilkanascie naraz (istnieja inne sklepy, nie tylko Holli i AF) i jest to dla nas pracochlonne"
napisałem, że chodzi mi o sklepy aber/holi bo co się dzieje np na sigmie to nie ogarniam. hmmm... dostane bana za? nie jestem makoos |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
#3437 |
Zakorzenienie
|
kamila216 zapraszam na allegro
![]() ![]() Svinecka ja tez jestem spłukana totalnie i stwierdziłam że muszę w końcu sprzedać nieudane zakupy na allegro ... zawsze to będzie jakieś zasilenie portfela ![]()
#3438 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no i moze uda mi sie wozek sprzedac to bedzie na zakupy ![]()
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Tyle tego że masakra
![]()
#3441 |
Zadomowienie
|
To będziem obczajać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Fajny ten golfik...tylko szkoda,że benzyna ![]()
#3442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę robiła zamówienie to wtedy się dowiem. Może będzie to poniedziałek do południa, bo chcę to już mieć za sobą ![]() makoos wróć do książek i ucz się dalej bo matury nie zdasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie
![]() ![]()
![]() |
#3448 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() ja jak zwykle po pracy i wszystkie ogłoszenia mnie omijają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Rozeznanie
|
Czy można się jeszcze dołączyc do zamówienia??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na chwile obecna chcialbym dla siebie: spodnie dresowe: West Street Dark Heather Grey $18.90 - L http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12734_12551 i koszulki: Daley Ranch White(Surf) $9.90 - XL http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12636_12551 Wipeout Beach Heather Grey $9.90 - XL http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12636_12551 Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2010-05-17 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.