|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
moja też marudzi, że siedze w domu
|
|
|
|
#3182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3183 |
|
Wtajemniczenie
|
siemano
ale pogoda do dupy leje ciagle, caly dzien w domu siedze, oczywiscie z tż bym sie spotkala gdyby wkoncu spotkanie zaproponowal ... bo ostatnio tylko ja sie pytam czy sie spotkamy i mam dosc i stwierdzilam ze juz nie bede i dzisiaj sie nie doczekalam chociaz tez nic nie robi.
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
siedze z tż przed telewizorem i nie mamy co robić ;p może na jakąś impreze pojdziemy bo on gada z jakims kolegą no ale pozatym nuda
|
#3186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Nie mialam wogole dzisiaj dla Was czasu. Rano korki, pozniej chwila z mama tż, awantura ze starymi u babci, sprzatanie, znowu mała zadyma z ojcem, gadanie przez tel. z zaproszonymi na 18 gośćmi... Nawet sie nie uczyłam, choc mialam zamiar... ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Ta co Ty, to jest moja kochana wizazowa kumpela, a co do tż to mam na niego z 10000000000 różnych nazw, np. Kot, Legolasek, Zwierzątko... no i takie tam, nie bede Wam wszystkich pisać... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moja siostra ostatnio kupiła 2 bluzki w Upsie i dali jej taki fajny parasol za free... Właśnie taki mały i babski, do torebeczki, niebieski ![]() ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item1004948838...yki_plexi.html mi by sie przydało z 5 takich na mój pokaźny zbiór... |
||||
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3188 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.portal-tatuaze.pl/userfil...a%20tattoo.jpg ja bym chciala takie maleńskie serduszko, ale tu na nadgarstku, na żyle bardzo boli Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://img.klinikakolasinski.pl/wp-c...s-halluksy.jpg Cytat:
Chamstwo. Jak ja mojemu mowie, ze jestem grubaską to mnie karci, a nie wyobrazam sobie, zeby on mi tak powiedzial... Co nie...
|
||||||
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
moja kumpela ma i na stopie i na nadgarstku tatuaż i mówiła, że na nadgasrtku 100 razy bardziej boli;d ja bym chciała mieć albo za uchem albo na karku
a o kolczyku w karku już w ogóle nie mówie bo to moje marzenie od kiedy u kogoś to zobaczylam |
|
|
|
#3191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie zapisalam sie bo nie mam kasy ;/;/
![]() a mi mozesz wysylac Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Musze ja miec czekam na foto![]() Wisła przerypala ![]() ![]() zla passa...![]() ![]() ![]() zalamalam sie;p A na meczu bylam..kurde no ale caly czas nie grali na swoim boisku ,bo ich jest w remoncie ,wiec...;p wiec lipa
|
||
|
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do fot, postaram sie jak najzybciej Ci wyslac, a tez chcesz miec ten blyszczyk?! |
||
|
|
|
#3193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Wtajemniczenie
|
To mój wczorajszy zakuuuppppp
<3333333 |
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
e, kotek myślimy podobnie, bo mi się w szkatułce przewalały i włożyłam tam styropian idealnie dopasowany, i 'wdyguję' tam wszystkie kolczyki mm ..a z tyłu fototapeta na tle której masz foto na nk!! ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
mhm, ja miałam komunię 9 lat temu haha ;D to się najemy ;p ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
znacie 'sprzecznosć serc'? znów jej słucham po 5 razy ;p
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
nadal siedzę z tż haah;d masakra jaka stypa
aha i on pozdrawia cały wizaż ![]() ![]()
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]() Jutro zakupki ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
Pfff olały mnie picze
![]() ![]() Ja tu sie podniecam:d rok temu tez tutaj pisalam o tym ,to cale tlumy dyskutowaly;p ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- A w ogole wiecie coooooooooooooooooo?????? ????? Zmacałam tych piłkarzy Bo oni po meczu dochodzili i np piatki przybijali i mi tyż hyhy podnieta ,a jeszcze bez koszulek tacyy łooo np http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23150 ooo tu na 3 stronie ten murzynek <33http://galeria.wislakrakow.com/?GaleriaId=486&p=3#top |
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
ent tez to zauwazylam akzdy do siebie gada
![]() ladny zakup ;*
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie kiedys to pisalysmy mniej ,ale kazda z kazda na jakis temat dyskutowala a teraz kazda czesto pisze cos od siebie ,druga tez ,trzecia to olewa,kolejna cos tam odpisze a potem jej nie odpisza:d hehe
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie..;d ja sie czasem czuje olewana haha;d;d
|
|
#3202 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba to samo czujemy
![]() ![]() hehe
|
|
|
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
jezuuuu zabili mi Freddiego w serialu Skins
a taka dupa pokaże wam zdjten serial jest zaje bisty typowo normalnie życie młodzieży czyli zioło, fajki, alkohol i sex ;d;d;d na youtubie jest jak coś;d polecam go
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
łee ja nie nadazam..;d nie da sie siedziec caly czas, a jak przyjde to zapisane nie wiem ile, jakis temat sie przewija, nawet nie ma jak sie wkrecic..
no masaaakraaa.. kiedys jakos bardziej mi sie tu podobalo i lubilam tu siedziec..;p
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo ciezko nadążyc
![]()
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
nie narzekajcie ;p idę spać , jutro Was nie odwiedzę, bo komunia ... dobranoc
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Kredziaaaa wrocila
![]() dokladnie godzine temu ;d ale za***iscie sie lecialo na takim mega kacu xD normalnie szklanki w oczach mialam xD a ryj czerwony i spuchniety xDCo to sie wczoraj dziaaalo .... Mielismy rozdanie certyfikatow. Po uroczystosci poszlismy kupic sobie szampana na lebka. Kurde jakie niedobre !!! a mocne jak cholera xD. 2h pozniej poszlismy na paciavelle pic browary xD wypilam ze 3 na hejnal zeby sie lepiej bawic xD Ale hoooj nic nie wzielo, wiec poszlismy do klubu po tego miksera, wiecie piwo z wodka. tooo byl lol XD Pozniej polowa poszla tanczyc, mi sie nie chcialo wiec stwierdzilam, ze ide nad morze, a ze mna poszedl moj kumpel (chcialam sie nawalic, a on obiecal, ze bedzie mnie pilnowac wiec musial isc ze mna ;d). Bylooo bosko ;d Spotkalismy polakow. Tzn jak szlismy nad morze, to ich mijalismy, posiedzielismy troche i stwierdzilismy, ze pojdziemy zagadac. No to idziemy. Bylo dwoch typow z rocznika 84. Ale za***isciii ;d i chlali nad morzem whisky ;d Rozstawili caly prowiant na lawce i my tak idziemy, ja taka wstawiona i siadam na ta lawke. Oni do nas "heloł", my "no siema", a ooni "ooo ****a polacy Ty;d ". no i po 10 minutach doszla do nas reszta osob i poszlismy wszyscy razem (Ci kolesie tez), do nas do hotelu po kase i do sklepu po 3 butelki whisky xd Ja pierdoooleee jaki odlot mialam niesamowity;d Do tej pory czuje w ustach smak whyski, a czego nie powacham to whisky;d Obalilismy jeszcze te 2 butelki i mowimy, ze idziemy do paciavelli do klubu ;d no to idziemy. Stanelismy przed klubem, i sluchajcie zaczelismy spiewac "bo ja tanczyc chce" ;d ****aaaa ;d mowie, ze chce sie bawic i hooj ide tanczyc ;d no to wbijam do klubu, ochrona ile lat etc i mnie wpuscili. Za mna poszedl jeden z polakow no to razem z nim potanczylam, a za 15 min przychodzi ten kumpel co mnie pilnowal i mnie zabiera. Ja taka na w****ie no bo kurde ;d Wyszlismy z klubu i pytam co on robi etc (wstawiona niesamowicie);dmowie Ze tanczylam z polakiem a ten mi sie wpierdacza, na co kumpel, ze nie tanczylam z polakiem tylko z wlochem i to mega owlosionym (mam bzika na pkt zarostu meskiego, pisalam kieedys ;d). Do tej pory nie wiem z kim tanczylam ale bylam pewna, ze z polakiem xD No i wracamy, wstyd ... niesie mnie dwoch kumpli ;d tzn pod reke nie ;d I trzeci kumpel mowi, ze co sie beda pierdzielic ze mna i wzial mnie na rece i biegnie z gorki srodkiem ulicy ze mna ;d On na***any, ja w pol przytomna ;d no lol na maksa ;d Kumpel co mnie pilnowal, biegnie za nami, zebysmy sie nie wywalili ;d Dzizaz co to bylo ;d Wrocilismy do domu ;d Kimalam u chlopcow na dole, bo nie weszlabym na 2 pietro po schodach xD Rozbieram sie, zakladam koszulke i siadam i w pewnym momencie "****a nie pozegnalam sie z polakami" i hooj ubieram sie z powrotem i wychodze;d Kumple biegna za mna, ze mam isc do domu, bo bedzie przypal i w ogole ;d ja dalej ze "nie pozegnalam sie z polakami a to tak nie wypada" ;d oni cos tam ze jutro sie stykamy rano i ze spoko nie ;d no to wrocilam, jak sie ***nelam to zasnelam od razu ;d (w kime poszlismy o 5), 4h snu i wstalismy, bo bylismy umowieni z polakami ;d Ja wstaje taka pijana jeszcze ;d Glosu nie mam, oczy jak zarowki ;d;dNa lotnisku to tak mega zgonowalam ;d Wych do mnie, czy nie mam goraczki, ze pewnie dziewczyny mnie zarazily i pewnie chora jestem xd Ja tak nie kontaktuje ale przytakuje xD Smierdzi ode mnie niesamowicie :d Mowie hooj trza sie wykapac w zimnej wodzie to przejdzie. Wykapalam sie, poszlismy nad morze, bo tam sie umowilismy. A oni caly plecak browarow no to mowimy, ze jeszcze trzy godziny mamy do wyjazdu wiec sie napijemy. Stwierdzilam ze browar na kaca mi pomoze, ale hooja nie pomogl, a bylam w jeszcze gorszym stanie Nooo lol niesamowity xD ! no nie zapomne tego nigdy xD Ogolnie teskno mi za tymi 5 tygodniami. Za spaniem wszyscy razem w jednym lozku, za porannymi pobudkami (czyt. skakaniem po Tobie ), ogolnie za ta atmosfera. Wszyscy o siebie dbali, wspierali, pilnowali. Zero klotni. Normalnie taka wielka rodzina. Bracia i siostry bez kitu ...
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-05-16 o 02:37 |
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Sol stówka
![]() moja przyjaciolka ma dzis urodziny daje jej prezent dopiero w czerwcu bo robi wtedy ![]() i nie wiem co jej kupić.. jakieś propozycje?
|
#3210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a fototapeta juz mi sie z leksza znudzila :p no ja tez to zauważyłam :p Cytat:
bo ja bym chyba nie miala do czego wracac ![]() Solangeeee! stówa!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

[COLOR="Silver"]