![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
tu jesteście ;d
a ja was tyle szukałam ;d weny, weny, weny, jeszcze raz weny ; - * + długo mnie nie było ale i tak nikt nie zauważył, że zniknęłam. Krąży pogłoska, że jestem boska ![]() Tak, chce Ciebie, napewno..na milion procent, po stokroc tak, nie pytaj więcej bo mogę zmienić zdanie. Chcę ale nie mam. Mogę Cię chcieć ale i tak nie będę mieć. Jeśli ktoś mówi, że będzie dobrze to znaczy, że dobrze nie będzie. dwukropkowo-gwiazdkowa miłość gadulcowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
1. Just didn't drink enough to say you love me
2. Twoje ostatnie "kocham" krąży w mych żyłach. 3. Wracała ciemną uliczką w bezgwiezdną noc. Jej stopy plątały się jakby zapomniały, która ma lewą być, a która prawą. W jej krwi tańczyły wciąż promile Finlandii, choć mawiała, że jest patriotką. Upadając szlochała. On jej nie złapał. Już nigdy nie złapie. 4. On był tym, który dłońmi śledził zakamarki jej ciała. On był tym, który słowami śledził zakamarki jej duszy. On BYŁ... 5. Rozdzierana tęsknotą wpatrywała się w śnieżnobiałą ścianę pokoju. W pewnej chwili jej oczy natrafiły na niewyraźną, czarną plamkę w oddali. Niedowierzając podeszła bliżej, a brud na ścianie z każdym kolejnym krokiem zamieniał się w koślawe literki jego pisma. "Nie smuć się, ja wrócę". 6. -Jak tam randka? -Kichnął mi w twarz. -To znaczy, że chciał Cię pocałować, skoro jego twarz była tuż przy Twojej. -Nie, wydaje mi się po prostu, że uznał moją apaszkę za dobry materiał na chusteczkę. 7. Machinalnie sięgnęła po telefon. "Brak wiadomości w skrzynce odbiorczej". Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2010-05-15 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam zasypiać otulona Twym dotykiem ^^
Jesteś dla mnie narkotykiem , chcę Ciebie więcej daaj mi siebie < 3 Nadzieja dodaje nam sił, pozwala walczyć choćby cel był by bardzo odległy. Nie wiem co piję , lecz jeśli to miłość to proszę mi dolać .-Szkoła uczuć .
#94 |
Rozeznanie
|
wow ; o nie było mnie cały dzień a tu już nowy wątek ..
weny życzę każdej z Was ! <3 czasem są momenty gdy siadam i wyję bez powodu.
i Ty się jeszcze dziwisz , że chodzę struta - żałosny jesteś. a świat śmiga dalej . wybaczcie .
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-05-15 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Dot.: <3
Witam Smerfetki. <3 to lec goł z tą częścią. ![]() kamisha popatrz ![]() ![]() Cytat:
![]() Don't freak out until you know the facts. Relax. Nie szalej dopóki nie znasz faktów. Wyluzuj. Don't be stupid you, know I love you. Don't be ridiculous you, know I need you. Don't be absurd you, know I want you. Don't be impossible. Nie bądź głupi, wiesz, że Cię kocham. Nie bądź śmieszny, wiesz, że Cię potrzebuję. Nie bądź niedorzeczny, wiesz, że Cię pragnę. Nie bądź niemożliwy. It's definitely distracting, the way you dramatize every little small detail. To definitywnie rozpraszające, jak dramatyzujesz nad każdym najmniejszym szczegółem. Don't be stupid ! You're my baby. Nie bądź głupi ! Jesteś moim kochaniem.
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jogobella_musli;193 28489]Nosz Cholera, za przeproszeniem.!
Przecież Ruda Wiewióra, już dawno zaapelowała, że Ona zakłada 19 ! Jak nie to odchodzi! Nie chce tym nikogo urazić. ! Ale np. Ja, nie chce żeby tak wielki talent przestał się udzielać. Tak się biedna namęczyła, zeby 18 założyć, ale ktoś ją wyprzedził, zaapelowała więc, że napstępny wątek zakłada Ona ! Tak ciężko poczekać chwilkę , aż wyjdzie na Opisowy ? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tym co powiedziałam.! z poważaniem, jogobella_musli [/QUOTE] ja pindole dziewczyno weź się opanuj o_O ja też uwielbiam Ruda ale spory jej nie bylo założyla Cama to od razu po niej kazdy jedzie jakby kurde największy grzech popełniła! ![]() sory ale Rudej dawno nie było z tego co pamiętam więc wybacz... i sie tak nie buntuj bo Ci ciśnienie podskoczy ![]() bez przesady nie bede czekac az się sory ktoś obudzi ze wątek ma założyć.. ![]() weź wyluzuj bo ci się truskawki w jogurcie zmiksują ![]() -- chłonę serce, każdą sekundę, oddech... nie mów mi w jaką przyszłość przyjdzie pojutrze spojrzeć ' Czasami to czego szukasz jest tym od czego uciekasz... Ciiri <3 robaczkuuuu ![]() Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-05-15 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
dajcie se po razie ![]() Wyobraź sobie idealne wspomnienia rozrzucone po całej podłodze.. Jestem dumna mówiąc: mam cię.. Możesz wziąć te perfekcyjne skrzydła.. |You can take those perfect wings .. Iskra gwiazd nieobecna w moim sercu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Pomogłeś mi przejść przez to bagno. Teraz pójdę sama.
'Co z nami będzie? Uwierz mi, tak jak ja nie kochał nikt.' Ciiri -pierwszy raz widze siebie w Twoim poście! Oh My Darling <3. beautiful_lie- <3 latin- <3
#99 |
Zakorzenienie
|
zbyłeś mnie fałszywym spojrzeniem w moje kocie oczy.
nauczyłam się malować oczy i serce. oczy by zakryć popuchnięte od płaczu powieki a serce ? serce tak z przekory gdyby, któryś z kolei mnie zostawił. nikt inny nie może zająć twojego miejsca. policzę do trzech dobrze ? wtedy powiesz, że mnie kochasz. raz, dwa, trzy. trzy. trzy. trzy.... ?! szkoda że brakło w Twoim sercu czasu i miejsca dla mnie.
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ruda sie nie zabije z tego powodu ![]() szkoda by takiego talentu było ; p . . . A na cb ma mi nikt tu nie naskakiwać ^^ . uu . Kamisha - '' weź wyluzuj bo ci sie truskawki w jogurcie zmiksują '' . hahaha rozwaliłaś mnie tym kocie <3 . Adekwatnie do nazwy jogobella_musli . Ciiri - racja skarbie 100 procent ; p<3 . _________________ Jesteś z siebie zadowolony ? Nigdy ale to nigdy nie kłam. Chyba że ... ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Język jest jedynym mięśniem, który pracuje ciężej niż serce. Pierwsza w kolejce do złamanego serca. Jest pieprzonym Picasso w łóżku. Nie wiem, czego chcę. Może chcę być czyimś wszystkim. Każdym ‘dzień dobry’ i ‘dobranoc’.
#102 |
Raczkowanie
|
CaMa - nie no przecież wszystkie nas tak uraziłaś, że Ci tego nie wybaczymy! To jest najgorsza rzecz jaką mogłaś nam zrobić! Wyluuuzuj <3 bardzo dobrze zrobiłaś a jogobella_musli chyba Ci się termin ważności skończył.
i wyszeptam Ci do uszka, że baaardzo cię kocham <3
#103 |
Przyczajenie
|
Kilka z piosenek Coldplay, może coś wybierzecie
![]() Czy czujesz sie jak puzzel, nie mozesz znalezc swojej brakujacej czesci? Powiedz mi, jak sie czujesz? Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece? Tell me how do you feel? Mam twoją miłość na wezwanie I jeszcze mój dzień jest pełny Może nic tutaj nie zostanie Więc uciekam od Ciebie I have your love on call And yet my day is so full And I did not know what to do So I ran away from you Nie myśl o niebezpieczeństwie lub o nieznanym, to minęło Ten sen jest dla ciebie, więc zapłać cenę Spraw, by marzenie się urealniło, żyjesz podwójnie Don't think of the danger or the stranger is gone. This dream is for you, so pay the price. Make one dream come true, you only live twice Co jeśli się popełniłem błąd I żaden wiersz czy piosenka Nie mogą tego naprawić I sprawić, że poczujesz że należę do ciebie? What if I got it wrong And no poem or song Could put right what I got wrong Or make you feel I belong
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
oj dziołszki, do niektórych to trzeba prostą drogą, mówić wprost,
bo nie rozumieją ironii czy przenośni ![]() luuuuuuuuuuuuuuuuuz, ale następny wątek zakładam ja, bo jak nie to odchodzę, a chyba nie chcecie stracić takiego talentu ![]() <3 _______ atakują mnie nachalne myśli z Jego osobą w roli głównej daj mi swoją miłość, to mój przepis na spokojny sen nie chodzi o słowne komplementy, chodzi o czyny
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-05-15 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Nie fajnie jej z tym.
nie wiesz. nie rozumiesz. nieważne. Ona cię kocha. Kocha cię długi czas. To nie twoja półka więc powiesz jej elo! ` |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
jogobella_musli - wyluzuj : DD nienaruszona dziewica . zmysłowy pocałunek w tańcu . pędźcie dziewczyki pędźcie ![]() kocham was ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
ruda wiewiora-Ty uważaj na słowa, nie strasz odejściem, bo pomyli się któraś i zabić znowu będzie chciała za Ciebie
![]() Ty jesteś, jestem, jesteśmy wreszcie. Dla mnie to jak powietrze, potrzebuję Cie wiecznie. Moja i Twoja nadzieja Uczyni realnym krok w chmurach Moja i Twoja nadzieja Pozwoli uczynić cuda Bardziej jestem pewna Ciebie, niż siebie... zanim ukradniesz jej ostatni kolor ze snu. -Jakie jest twoje największe marzenie? -Dotknąć nieba. -Przecież to niemożliwe. -Marzenie nie musi być możliwe bo dzięki temu jest marzeniem. za 1 grosz miłości możesz kupić znacznie więcej.. możesz kupić czyjś zloty uśmiech bądź własne szczęście - bezcenne szczęście.. Bądź dziś dobrą myślą obok mnie. bardzo blisko. stań gdzieś z boku, odpocznij, pozbieraj swoje myśli.
#108 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
moje ulubione:
Mogę Cię olewać, ale to nie znaczy, że jesteś mi obojętny.
Bo dwie połowy razem znaczą idealny stan... I znów się sobie przyglądaliśmy, a w naszych sercach było gorąco. bo w pamięci jest siła zaklęta... - Sia la la la! - Co ty robisz? - Zagłuszam swoje serce, myśli i wyrzuty sumienia... |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
chyba nie wszyscy się tu na żartach znają
![]() ![]() . ...
we're obviously have a problem . you're small is too small darling . ewidentnie mamy problem . Twój mały jest za mały kochanie . wzięła kredki i zaczęła kolorować swój świat . a że miała tylko czarną i szarą kredkę to już nie jej wina . potencjalna nie potencjalność umysłu . jednym słowem jest bez sensu . kiedy wylądujesz w rynsztoku łez . wstań . wytrzyj się i pomyśl o dzieciach w Afryce . ... .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-15 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
............... ˚˚˚♥˚˚˚
Witam dzióbki w 19 części ![]() `Tęsknota skrada się co noc do pustych rąk. . `zamknęłam serce. zamknęłam oczy. nie ma Cię. znikaj. `Im dłużej tęsknię tym bardziej Cię kocham. `Jakoś tak zachłysnęliśmy się szczęściem. `Tęsknie 24 h na dobę.. całe 1440 minut. `depczemy po swoich śladach.
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
- ... ratuj !
- co się stało? - jestem na środku kałuży . ! ;*
#112 |
Zadomowienie
|
Witam w nowej części dziewuszki !
![]() bajkowa zawitała ! ![]() Cześć ! Pomożesz mi zrealizować moje marzenia ? Jesteś jak kostka czekolady, która rozpływa się w ustach <3 Jesteś marionetką. Dopiero zaczęłam pociągać za sznurki a już tańczysz jak Ci zagram . Wyluzuj i po prostu zacznij ze mną chodzić ![]() A może tak przywiązać Cię do łóżka i pieścić do końca życia ? Nie dawaj mi nadziei jakoś nie przepadam za tą Panią Listonosz przyniósł mi wielkie czerwone pudełko . To od Ciebie, to Twoje serce, tylko dla mnie Byłeś królem obietnicy Te Twoje kłamstwa tak beznadziejne i naciągane niszczą moje serce I spójrz co się stało z naszą miłością ? 'Czasami słowo miłość nie jest wystarczająco dobre' Chodź ! Rozkochaj mnie w sobie ! ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-15 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
witam w kolejnej części
![]() ♥ nie zatrzymuj wiatru. On musi odejść. dziecinny romantyzm się skończył. wódka zastąpiła krew. miewała stany depresyjne, w których nawet brak herbaty doprowadzał ją do płaczu. gdy wybija północ a ja nadal tęsknię, rozmawiam ze ścianą czasem przytulam maskotkę, ale najczęściej nakrywam się kołdrą udając Twoją troskę.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
*-Ej! Książę! *-boję się. *-masz niebieskie oczy.*-czyżbyś była idealna? -na pewno nie. -dlaczego? -bo nie. -widzisz? na to nie ma konkretnej odpowiedzi. *-to znaczy, że mnie kochasz? *-nie jestem ideałem.
#116 |
Przyczajenie
|
Nie potrafię Ci spojrzeć w oczy.
Nie pytaj dlaczego cię unikam. Traktuję cię z dystansem. Ten emocjonalny nieład! eh. -Wiesz co mnie przeraża? -Co? -To,że oddałabym za Ciebie życie ... Nie oddasz mi tych straconych lat! Moich najlepszych lat.</3 Sama pisałam scenariusze i to mnie zabijałO! nie myślę o Tobie zbyt często.. ' jakieś 60 razy na minutę' ; * Uzależniłam się od szczeniackiej miłości! <3` Kocham Cię .. Obchodzi cię to? ` Nie patrz na mnie tym fałszywym wzrokiem! -_- Wiesz,że nie umiesz kłamać. ![]() Była jak Barbie a on jak Ken. Dziś chcę zasnąć,nie widząc Ciebie i twoich zielOnych oczów. I masz ten dołek w policzku,który tak bardzo kocham! ;* Malinowa mamba przypomina mi Ciebie! <3 Kocham cię,lecz momentami cię nienawidzę! :[ Może nie jestem długonogą brunetką ... Może nie umie być już ani trochę lepsza ... A te blond fale to dla Ciebie wiesz!? ;* Może teraz ja pobawię się Tobą! Co Ty na to? ![]() Proszę pana ta pani jest rozczarowana! O_o Patrzę jak znika mój stary świat! -_- _________________________ ____________ Dobranoc wszystkim! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() happyend - ej, ja pamiętam! ![]() kamisha - okradam regularnie <sex> jogobella_musli - opanuj się... ile masz lat? opisowy nie jest najważniejszy w życiu ![]() ***
zapomnij. po prostu straciłam już ochotę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
dontgivemenames , bajkowa - Zajumałam
![]() 'Mogłabym się teraz zakochaĆ w Tobie i wiem, że chcesz tego samego Jestem Ci nie potrzebna. Masz alkohol, kumpli i tamtą seksoholiczkę . Biorę się w garśĆ, kupuję cienkie miętowe, butelkę whisky i piszę książkę o moich porażkach. Bo każdym rozdziale wymienię wnioski.
#119 |
Raczkowanie
|
dziewiętnastka nam strzeliła, brawo, brawo ;D stu lat wszystkim i każdej z osobna ;*
wyjdę Ci z dupy i wepchnę się w serce! "Dotkniesz mnie, a ja zamknę oczy i znowu umrę" "Będę i tak tam, gdzie Twój zapach będzie się zaczynać."
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
idealny zabieram ;*
Cytat:
<3 Gdy serce stanie się Twym drogowskazem wtedy się spotkamy .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.