![]() |
#1171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
` A ostatnio wybierane to twoja przyjaciółka.. ` Su.ko, prędzej, czy później Cię to zgubi, gdy jednemu mówisz kocham, piszesz smsy z drugim. ` Gdy wokół czai się fałsz i zdrada...A Twoi najbliźsi okazują się hienami. ` Rob co chcesz.Tak tak. Dokładnie i dosłownie. Mam to gdzieś. ` Masz swojego faceta? Od mojego się odczep! Nie masz? W sumie to się nie dziwie.! Tyle, przykro mi... ![]()
![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
macie coś o tym, że faccei są beznadziejni?
![]() z góry dziękuję. ![]() ps. pomoge wieczorem, teraz nie bardzo mam wenę. ![]()
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
vicky_ :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213860 tam coś jest ![]()
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
Anonim12
PySiiak_25 dziekujee ;********** ![]() ![]()
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Macie może opisy dotyczące tej sytuacji.
- Mam chłopaka, którego kocham, ale nie do końca mu ufam. Wiem jaki jest, lubi się bawić dziewczynami i wgl. Jednak nie chce Go stracić... znowu... Wiem że to głupie a ja sama sobie zaprzeczam bo przecież w miłości powinno być zaufanie ale no dobra z góry wielkie dzięki dla jakiejś utalentowanej duszyczki która spełni moją prośbę ![]() ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
disturbia_ Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska". Mam wszystko w dupie. Dobrze jest. Bo się zmieniłam. I akceptuje siebie. I mam wyj*bane na niektórych i na wiele może coś wybierzesz. ( nie mojego autorstwa.)
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
ja bym poprosiła :
- o tym, że przez cały weekend go nie bd widzieć i niby to mało czasu, ale tęsknie. - o tym, że przy kolegach chłopak mojej koleżanki się do niej nie przyznaje i żeby jej pomóc i wesprzeć ją. błaaaagaaaaaam ! ; - ***** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() vicky_ - o tym nie trzeba pisać, bo to wie każdy. ![]() po co nam faceci, skoro mamy siebie i wibratory ![]() facet to świnia, najpierw czaruje, uwodzi, później zostawia, odchodzi. jesteś zerem, kochanie. nie wiem. tyle mam ![]() Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-15 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Przyczajenie
|
Hej macie może jakieś opisy na gg o porannej kawie
![]()
![]() |
#1181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-A ja wiem czemu chłopaki są z marsa. -czemu? -Bo mars czytany od tyłu to sram, a oni są posrani . ;D Nie o to chodziło. Przepraszam, ale nic nie przychodzi mi do głowy ![]()
![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
mam prośbę o opis do sytuacji, że
z tym kogo kocham nie mogę być.. a z tym kto kocha mnie.. nie chcę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Raczkowanie
|
cos o tym, że jest super . nie chodzimy ze soba ale po prostu nie mogę życ bez niego ; ). jest wyje^^ny w kosmos : D . a jak z nim nie pisze i nie gadam to mnie zalewaa ; D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki jeden mi przyszedł do głowy, dość popularny zresztą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Raczkowanie
|
Mam ale tylko jeden : Poranną kawę słodzę uśmiechem. ; )
Ale chyba nie o to chodziło ![]() Cytat:
-Chciałabym jak najdalej uciec. -Dlaczego? -Bo kogoś kocham, a nie mogę z nim być. ; ( -Witaj w moim świecie .
czasami lubię jak ktoś mnie obserwuje i patrzy na mnie i mówi, że mnie lubi. ;D Edytowane przez Kaarooolinaax3 Czas edycji: 2010-05-15 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faceci to jedno wielkie ZERO. W dzisiejszym świecie kobiety są samowystarczalne. Dlaczego bóg pierwszego stworzył mężczyznę ? Bo zazwyczaj zaczyna się od zera [Nie mój] Feministyczny idealny świat. Faceci są lepsi od kobiet tylko w jeździe samochodem i piłce nożnej . Co nie zmienia faktu że kobiety są lepsze. Takie mi przyszły tylko do głowy .. ![]() BananowaDelma - ten opis ,, po co nam faceci, skoro mamy siebie i wibratory ", po przeczytaniu myślałam że zejde ze śmiechu . Boski jest i jeśli nie masz nic przeciwko to zabieram. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ten: rozstaliśmy się, ale wiesz? Cały czas o tym wszystkim myślę. I może On jest takim aniołem zesłanym do mnie od Boga? Takim wymodlonym, który sprawi, że zapomnę o tamtym? Tylko, że teraz już sama nie wiem. Wiesz? Anioły nie istnieją i On nim nie jest, ale mimo to chciałabym żeby przy mnie był i chronił przed złem tego świata. Bo On jest inny niż wszyscy. Wierzę w to. Chcę wierzyć.
![]() |
![]() |
#1189 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki moje kochane
![]() ![]() ![]() Proszę ![]()
![]() |
![]() |
#1191 |
Zadomowienie
|
Dilerka Uśmiechu :
Poprzez taniec do serca.. tylko ty, tylko taniec, tylko tej nocy. krew pulsując rozpycha żyły wysokoprocentowym szaleństwem obłąkany taniec rozrywa serce kolejny taniec w cyrku zdarzeń. Tylko taniec sprawił że odnalazła sens życia. w planach taniec na deszczu z tobą. 'życie kochanie trwa tyle co taniec. nie wiem czy pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
Mam prośbę . ;D
Potrzebuje opisu , że jutro (w niedziele) jest festyn . I że chociaż nie będę mogła tańczyć , to i tak będzie fajnie, bo oni tam będą . z góry dziękuję <3
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
![]()
vicky_
Tylko to przyszło mi do głowy : Faceci sa jak Q wielkie ZERO z malym ogonkiem. Wiem, pewnie nie pomogłam ![]() Ale próbowałam ![]() Edytowane przez buuuuu Czas edycji: 2010-05-15 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje jakiegoś opisu że spędziłam bardzo fajną sobote z przyjaciółmi ;D z góry dziękuje
![]()
![]() |
#1195 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam OGROMNĄ prośbę
![]() Mogę liczyć na jakieś opisy o tym, że: - dziękuję, że jest ![]() - czuję się przy Nim cudoownie ![]() - uwielbiam Jego uśmiech, oczy ![]() - jestem szczęśliwa ![]() Wiem, że potraficie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Sunrisee_ Czas edycji: 2010-05-16 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
cieszę się, że pomogłam
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczynki, ja dzisiaj z taką prośbą ![]() potrzebuję coś o tym, że nie do końca wszystko mi się układa. z tż'tem wszystko ok, ale tak jakby zaniedbują mnie przyjaciele, nauka nie idzie ![]() coś z ukrytym sensem w środku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ty wciąż przymnie, nie wyobrażasz ile to da mnie znaczy. Zawsze jesteś przy moim boku, dziękuje... 2). Niczym siódme niebo . Twój zapach mnie przyciąga, chociaż nie to nasza miłość tak na mnie działa. To ona sprawia że przy tobie jest tak bosko . Ty chyba jesteś jakimś bogiem , bo jak inaczej wytłumaczyć to jak się przy tobie czuję ? Miłość obustronna, to tok jakby słońce grzało cię z dwóch stron . [wizaż] (nie wiem czy tu pasuje, ale mimo wszystko) 3). Niczego nie lubię bardziej na świecie od twojej twarzy. Uwielbiam wgapiać się w te twoje czekoladowe oczy (zamień na kolor jaki ma ). Zawróciłeś mi w głowie posiadaczu nieziemskiego uśmiechu. 4). Obecnie chyba szczęśliwsza być nie mogę. Starałam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomogłaś kochana.!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1199 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, ja dzisiaj z taką prośbą
![]() potrzebuję coś o tym, że nie do końca wszystko mi się układa. z tż'tem wszystko ok, ale tak jakby zaniedbują mnie przyjaciele, nauka nie idzie ![]() coś z ukrytym sensem w środku ![]() spróbuję pomóc ;D . Mimo wszystko jestem , nie poddałam się . z każdym dniem więcej kłopotów . Wystawiona na próbę , próbę życia . I wznosimy się aż do nieba by, znów upaść . W świecie kłopotów , które muszę pokonać. Mam dość , tak zwyczajnie . - wszystko będzie dobrze . - chcę w to wierzyć . może coś znajdziesz ;******* _________________________ ____
Szukam Cię na mapie moich marzeń <3. by Sylwia . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.