|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- ale fajnie, u nas sloneczko wyszło.... akurat na czas ślubów
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Wszystkiego naj naj naj na nowej drodze dla dzisiejszych PM
Żebyście zawsze były tak szczęśliwe jak dziś ![]() A u mnie nadal brzydko... |
|
|
|
#3483 |
|
BAN stały
|
U mnie też pochmurno. :/ Pranie robie i chciałam wywiesić na dworze,w ogrodzie ale się zachmurzyło i troche padało.
![]() Marta,to fajno że już ci lepiej. alee kuruj sę dalej.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-15 o 15:01 |
|
|
|
#3484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do nervosolu , to polecam meliske z#w kropelkach , na mnie fajnie dziala bo zawiera jeszcze alkohol
Mąż i żona They lived happily ever after ... Edytowane przez dziewczyneczka89 Czas edycji: 2010-05-16 o 18:37 |
||
|
|
|
#3485 |
|
BAN stały
|
Coś mi wcześniej wizaż zamulał.
![]() Tż pojechał po dekoder,bo okazalo się ża ma kumpel na zbyciu.Z czego się bardzo cieszymy,bo załapiemy się na Usta Usta
|
|
|
|
#3486 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas pogoda się super zrobiła, mam nadzieje, że u wody tez, niedaleko w końcu jest
też bym chciała takie słoneczko, tylko ciutke cieplej ![]() ale cicho tu dziewczęta.... im bliżej tym ciszej bliżej ślubów oczywiście![]() o sprawach ślubnych nie mam w sumie co pisać nic nowego się nie wydarzyło, mam nadzieję, że zdązymy, bo tż nie ma gajerka odebranego, mowie wam...edit: koszula pasuje wreszcie na tżta, ma 2 z dobrymi rękawami a 2 z za krotkimi i po slubie utniemy na krotki rękawek a tu co za cisza? czy wszytkie oglądają usta usta?
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-15 o 20:25 |
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane Pm-ki
ale tu spokój jaka cisza o rzesz dołączam się do życzeń dla naszych już teraz Panien Młodych pewnie świetnie bawią się na swoich weselach witam nowa PM-ke jest ktoś chętny do rozmowy czy nasz wątek całkiem dziś opustoszał?
|
#3488 |
|
BAN stały
|
Jestem i ja.
Zrobiliśmy sobie seanse filmowe z tż-tem. Najpierw oglądaliśmy "Jak oswoić swojego smoka" bajka była taka sobie Ppotem "Miłość na wybiegu" film był fajny a teraz dopiero co skończyliśmy oglądać po raz drugi "Ciacho" Popłakałam się,oczywiście w momencie z Ciasnym Wieśkiem
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-15 o 23:55 |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj dla dzisiejszych PM-ek
![]() PS. Za pięć minut oczepiny |
|
|
|
#3490 |
|
BAN stały
|
Niech im gwiazdka pomyślności
nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie, a w tym nowym, wspólnym życiu świeci coraz jaśniej, a w tym nowym, wspólnym życiu świeci coraz jaśniej!!! Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyją nam Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyją nam a kto??WODA DANA I MĘŻOWIE ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-16 o 00:11 |
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuę za miłe przywitanie!
![]() Cytat:
) Ach Woda i Dana pewnie teraz odsypiają swoje weseliska Ciekawe, czy szykują się na poprawiny :P A właśnie dziewczęta macie poprawiny czy tylko jednodniowe weselisko do białego rana?
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dybry
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
dzień-do-bryyyy ;-)
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
ja mam oczywiście dwu dniowe ale na tym zapewne się nie skończy bo u nas jest taki zwyczaj że robi się jeszcze 3 dzień w domu
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byliśmy wczoraj na kursie tańca, nie ma tragedii, myślałam, że będzie dużo gorzej a było znośnie, tzn. były pary gorsze od nas![]() A teraz odpoczywamy po imprezce, tzn. tż dogorywa a ja się relaksuję z maseczką na twarzy i na 15 znowu na kurs Będziemy (o ile w ogóle, bo to nei takie proste jeśli chodzi o podejście mojego tż) tańczyć walca angielskiego, wiedeński jest za trudny do ogarnięcia Pytałam o tango, ale pani powiedziała, że w sukni ślubnej źle wygląda i żebyśmy sobie odpuscili. No i mówiła, że mamy jeszcze sporo czasu do ślubu i powinniśmy się nauczyć, bo czasem przychodzą pary, które mają ślub za tydzień![]() Wczorajszym PMkom życze wszytskiego najlepszego I nie moge się doczekac fotek Wody, bo na pewno wyglądała powalająco![]() Luknęłam na suwaczek i został jeszcze miesiąc i 3 dni Za 3-4 tygodnie przymiarka sukni. FAjnie![]() A reraz sobei siedze w salonie i zastanawiam sie jaki kolor dodatków zrobić...jedną ściane mamy w kolorze czekoladowym, reszta jest beżowa, do tego skórzane kanapy w kolorze gozkiej czekolady i kusi mnie błękit albo fiolet albo oliwka i tak siedzę i myślę i nic z tego myslenia mi nie wychodzi No i lampy kupiliśmy z masy perłowej w kolorze łososiowo-różowym i one są takie lekkie i delikatne a chciałabym osiągnąc w mieszkanku klimat taki jak w śródziemnomorskiej knajpce i własnie chyba lazurowy byłby odpowiedni Ehhh straszna logistyka z tymi dodatkami Idę zmyc maseczkę
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-05-16 o 10:47 |
|
|
|
#3496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my na kurs nie chodzimy, popląsamy sobie na luzie i juz, ale walce ladnie zatanczne są super, u nas makabryczna pogoda, i też czekam na relacje dziewczyn
|
|
#3497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mój Tż-cik wraca miesiąc przed weselem i chcieliśmy iść na taki kurs ale bałam się że to za krótki okres a tu i w tydzień się uczą więc może i my się wybierzemy mam do ciebie pytanie ile kosztuje taki kurs bo nie mam zielonego pojęcia a chciała bym wiedzieć z ciekawości![]() ![]() a nasze świeżo upieczone panny młode pewnie wstały i powoli szykują się do poprawin pogoda trochę brzydka bo nie wiem jak u was ale u mnie deszcz
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meble stoją, tzcik juz tam mieszka(ja tylko nocuję, bo oficjalna przeprowadzka po ślubie ) tylko teraz wlasnei trzeba pomyśleć nad dodatkami Zasłonki, świeczki inne pierdółki teraz sa na topie Ale zanim zasłonki to musimy kupic karnisze Ale grunt, że sie świetnie czujemy w naszym gniazdku, nie ma to jak u siebie nawet jak spieprze dodatki i tak będzie fajnie Tak sobie tłumaczęNo wąłśnei walc ładnie zatańczony...będzie ciężko ![]() Cytat:
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a o dodatki się nie martw mądra dziewczynka i fajna jesteś poradzisz sobie![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Do ślubu pozostało 2 miesiące i 22 dni ![]()
|
|
#3500 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lazurowy bedzie super pasowal |
||
|
|
|
#3501 |
|
BAN stały
|
Część
![]() I dzisiaj paskudna pogoda. :/ Za to sobie pospałam,no ale wczoraj późno poszłam spać, w dodatku zasnąć nie mogłam. Miałam głupi sen,że stałam do kolejki by dostać klucze ( akcja była w jakimś hotelu chyba ) i byłam jakaś taka zagubiona i całą droge szłam za koleżanką,która szła już do swego pokoju i jej marudziłam czy mi pomoże. ![]() Wczoraj przekazaliśmy kuzynce tż-ta,że zaproszenia już mamy. Gdyż ona miala nam zrobić w drukarni w której pracuje,ale stwierdziliśmy że nie będzie im ( bo z mężem tm pracuje ) zawracać głowę/y. Noi przyjeła to ok,bo myślałam że się lekko wkurzy,że najpierw z nią się o to umawiamy w sumie teoretycznie,a potem oznajmiamy że zaproszenia już mamy.No,ale zareagowała ok,powiedziała że to fajnie,że nie czekamy na ostatnią chwile noi że jak przyjedziemy to będziemy rozdawać.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-16 o 13:24 |
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak będę mieć synka to mu kupię turkusowy wózek z brązowymi wzorkami, a jak będę mieć córcię to wózek w kolorze fuksji z czarnymi wzorkami ![]() O Boziu... to mnie jakoś bardziej przeraża niż 83 dni na moim suwaczku |
|||
|
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie mierzyłam swoje buty ślubne.są poprostu piękne
i mam takie buty co kiedyś kupiłam białe no i mają idealnie taki sam obcas jak ślubne i są mega wygodne tylko troszkę zniszczone.więc będę miała jak znalazł na zmianę
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale później zobaczyłam TŻta i stwierdziłam, że pójdę go przeprosić, a ten koleś do mnie "I co? Jednak znów go kochasz?" Tym bardziej, że między mną a TŻtem jest wszystko super, wciąż go kocham, a wczoraj się na nowo w nim zakochałam A co do kuzynki TŻta to dobrze, że się na Was nie wkurzyła
|
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
matko jedyna to już tylko 83 bierze mnie stres straszny już niedługo będzie 50 i później 20 i dopiero się zacznie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny usadzenie gosci mamy
![]() ale nerwowo było, niech to pierun szczeli ![]() powiem wam, że moje paznokietki, po renowacji sa super, oby tak dalej, no i przymierzam dzis kiecke znowu z biustonoszem wieć lookne czy ok wszytko zostanie 10 dni niedlugo więc nostalgia ogarnia mnie, bo fajnie planować, marzyć a potem to już tylko wspomnienia zostana i tzcik do końca oby życia, ech smutek smutek że taki fajny czas mija, dobrze ze jedziemy na chwilke nad morze...
|
#3507 | |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
My niestety nie oglądaliśmy,bo okazało się że dekoder jest zablokowany. ![]() Mi się film podobał,więc polecam ![]() Cytat:
coraz mniej
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale u nas leje, no masakra jakas, acelinka witaj 83mika świeczniki bardzo ładne caprica6 brzusio swietny ![]() mad nawet sie nie obejrzysz a juz bedziesz po urlopie obca7 fajnie ze juz macie obraczki,
|
#3509 |
|
BAN stały
|
meetko,dziękuje
Masz w sumie racje jedziemy na ponad 2 tygodnie,to szybko zleci.No,alee potem wracamy tutaj i znow pojedziemy na "urlop" we wrześniu,na nasz ślub. Także,nie jest tak źle dwa razy będziemy,jak nie 3 bo w Boże Narodzenia bratowa chce chrzić dziecko,a ja mam być chrzestą.
|
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za usadzenie gości ![]() Eee... nie smuć się. Najpiękniejsze chwile jeszcze przed Tobą, a później całe piękne życie już jako żona ![]() Cytat:
![]() Za 15 dni powinnam mieć napisaną magisterkę, a tymczasem jestem w bladej
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

Gdzies musialo pojsc te.... 10 kg 

ale już po sprzątaniu więc mam lepszy nastój 

Jak będę mieć synka to mu kupię turkusowy wózek z brązowymi wzorkami, a jak będę mieć córcię to wózek w kolorze fuksji z czarnymi wzorkami 
coraz mniej
Masz w sumie racje jedziemy na ponad 2 tygodnie,to szybko zleci.No,alee potem wracamy tutaj i znow pojedziemy na "urlop" we wrześniu,na nasz ślub.