![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
ot tak poprostu myślę... Zeby poranki zamiast przy spokojnej kawie sidzieć przy necie i się denerwować co to będzie, czy się uda czy nie... Ale ja lubie wyzwania;0
kasiunia1664 ja własnie zapisalam jedną osobe pod siebie i skladalam na jej konto... Mi juz wystłumaczono, że oprócz procentu który sama sobie ypracujesz, dostajesz cos jkeszcze z tej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Raczkowanie
|
właśnie dostałam paczkę z 7 maja!! i zamiast 7 zestawów foremek do galaretek włożono mi 7 zestawów sylikonowych foremek do pieczenia!! ;/ jestem zła jak osa!! 70 zł w d... ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
kasiunia1664
TEŻ CZEKAM NA PACZKĘ Z 7, TEŻ MA DZISIAJ BYĆ A W NIM 20 KOMPLETÓW FOREMEK DO GALARETEK, WKURZE SIĘ JAK COŚ TAKIEGO ZROBIĄ... NAWET NIE CHCĘ O TYM MYŚLEĆ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym napisała do b,,, na reklamacje@ ze nie dostałam foremek do galaretek i tamtych nie odsyłała.... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-05-14 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Raczkowanie
|
napisałam maila do B... chyba na 5 czy 6 różnych maili;/ i nikt mi nie odp;/ to jest chore ;( a miał byc taki piękny zarobek w tym miesiacu a teraz nic nie zarobiłam ;( bo za całą fakture muszę zapłacić ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- jak mialam reklamacje na spraye do piekarników to napisałam jednego maila i zadzwoniłam a w ciągu 2-3 dni była już nowa paczka z brakującymi rzeczami. Aha i nikt mi nie odpisał na maila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Raczkowanie
|
ale list im napisałam, wyładowałam się trochę, dołączę go do reklamacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę ze wszystkim!! O dziwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Raczkowanie
|
byłam juz odesłać te nieszczęsne foremki ;/ jestem ciekawa czy tak dotrzymają slowa i w miare szybko sie z tym uporają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Raczkowanie
|
tylko że teraz jest weekend więc się troche przeciagnie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Jestem nowa przedstawicielka w betterware od 2 tygodni. Dzisiaj dostalam pierwsza paczke i wszystko jest ok. Mam tylko pytanko, kiedy powinnam dostac prezent wieszak na winogrona, czy w pierwszym zamowieniu za min 100 punktow czy dopiero w nastepnym miesiacu daja?? Plyn grejfrutowy i recznik dostalam wlasnie dzisiaj. Za mna rowniez dziasiaj pierwsza lapanka produktow i musze przyznac ze na razie mnie to bawi (taka adrenalinka ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Raczkowanie
|
![]()
witam eżeli ktoś chce to mam do odsprzedania ..........paski do usuwania włosków z twarzy.....17936........i płyn do czyszczenia skóry.......pozdrawiam
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- [QUOTE=madzia1k1;19311289]Witajcie! Jestem nowa przedstawicielka w betterware od 2 tygodni. Dzisiaj dostalam pierwsza paczke i wszystko jest ok. Mam tylko pytanko, kiedy powinnam dostac prezent wieszak na winogrona, czy w pierwszym zamowieniu za min 100 punktow czy dopiero w nastepnym miesiacu daja?? Plyn grejfrutowy i recznik dostalam wlasnie dzisiaj. Za mna rowniez dziasiaj pierwsza lapanka produktow i musze przyznac ze na razie mnie to bawi (taka adrenalinka ![]() ![]() Pozdrawiam[ witam pewnie przy następnym zamówieniu dostaniesz te prezenty chyba że mają jakieś inne dla nowych przedstawicieli pozdrawiam ..........życzę powodzenia ....i dużych zamówień |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Raczkowanie
|
mam jeszcze pytanko czy ktos moze zamawial juz mopa z myjka z mikrofibry tego nowego?? czy jest dobry?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 |
Raczkowanie
|
![]()
tak zamawiałam mopa .........tego zielonego?? .....jest super ......szybko podłoga schnie .......nie zostaje dużo wody na podłodze........i idealny jest ten płyn do paneli........polecam ........pozdrawiam....... ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy wpisowym za złotówkę zawsze pierwszy etap programu witamy jest inny I tak jak otrzymałaś produkty ręcznik i płyn to zamiast wieszaczka następny dwa etapy są bez zmian ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
madzia1k1
właśnie, wieszaka nie będzie, tylko płyn i ręcznik w zamian, ale to chyba nawet bardziej przydatne? Fajny ten ręcznik czy nijaki? W itamyw naszym gronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy chusteczki do butów i do stali posiadają jakąs folie ochronną jako nowe bo mi się klientka pyta a ja w ch.do butow nie mialam folii i kumpela tez nie miala w ch.do stali. Klientka sie skarży że wysychaja jej chusteczki - sa suche i musi moczyc je.
Jak myśli cie co może byc skutkiem wysychania ?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
Ręcznik jest nawet całkiem fajny, dosyć gruby i bardzo duży - idaelany na plażę...Tylko nie wiem jeszcze czy nie będzie farbował..jak sprawdze to dam wam znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
7Paulina7
Z tego co widziałam to nie ma. Jest folia, którą trzeba zerwać przed pierwszym uzyciem, żeby można było wyciągnąć chusteczki, pózniej ich jedyną "ochroną" jest nakrętka;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
A ja trafiłam że ani w opakowaniach chusteczek do butów i do stali nie było folii ochronnej....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
Kurde do firmy zadzwonic nie moge żeby sie zapytać ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Raczkowanie
|
![]()
u mnie też nie było nigdy folii .........za każdym razem tylko wystarczyło to wieczko.........i podobno nie wysychają chusteczki........można je też zawinąć w reklamówkę lub coś foliowego ........wtedy na pewno nie wyschną.........pozdrawia m
|
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co sie dzieje z tym sprayem do powierzchni laminowanych ?? Juz dłuższy czas go nie widziałam w katalogu i cenniku....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zadomowienie
|
czy mozna gdzies zobaczyc katalog na czerwiec??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Rozeznanie
|
Tak na tym wątku jakieś 4-5 stron w tył
![]() Kto suzka ten znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.