Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-16, 08:33   #121
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

klion ja oddalam do salonu. Ale nie byla doprana do konca. Oni chyba ja w wannie prali
Z pralniami mam zle dosiadczenia, skoro gubia guziki od marynarek czy zakietow, to suknia wrocililaby chyba bez aplikacji
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 08:52   #122
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
karuzela za 140 zł????
w życiu bym nie kupiła dla mnie strata pieniędzy, jak już to bym wzięła od brata, bo mu już dawno niepotrzebna a karuzela jest dobra na jakiś czas, bo później dziecko się tym znudzi
tak apropo to jest moje zdanie na ten temat
Przecież napisałam, ze to dla mnie A poza tym może nie mam co robić z pieniędzmi. No i nie wszyscy mają możliwośc "wzięcia czegoś" od rodziny.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:00   #123
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry dziękuję wszystkim za komplementy odnośnie mojej fryzury
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
rozumiem

a ja sobie ogladam wozki...
postanowilismy z tz ze kupimy uzywany ale taki full wypas.. (za nowy dalibysmy2400 razem z ekstra fotelikiem itd..) no i przez to chccielismy uzywany
a dzis moi rodzice wyskoczyli do nie z tekstem - myslicie nad wozkiem a ja ze tak - a oni to nic niekupujcie my kupimy - to im mowie ze drogie sa wozki a i tam nam bardzo duzo pomogliscie i ze slubem i z mieszkaniem.. itd.. a oni ze daja nam 2 tys i nic ich nieiterseuje i to dla wnuka
wiec dolozymy te 400 i kupimy nowy cudownie miec takie wsparcie...
to super, że rodzice wam pomagają. To jest bardzo ważne. my jesteśmy właśnie na etapie że my pomagamy rodzicom jednym i drugim bo jakoś tak się porobiło, że ciężko jest im. ale wcześniej tez mieliśmy wsparcie od nich.

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Ja dzisiaj wcześnie bo z Tż umówiliśmy się, że od 7.oo zabieramy się za podłączanie naszej nowo zakupionej zmywarki. Ja jestem już na stanowisku, ale Tż jeszcze w pozycji horyzontalnej i wybąkał coś, że przekładamy "zbiórkę" (chyba mu się śni, że jest harcerzem) na 8.00 Obyśmy przed wieczorem zaczęli.
Mam nadzieję, że nikomu się już w nocy łóżka nie połamały i niedługo dołączycie w pełnym składzie.
zmywareczka super rzecz, też nam się marzy

Cytat:
dziewczyny mam pytanie: gdzie prałyście swoje suknie ślubne? Czy w sieciowych pralniach w supermarketach, czy w jakichś specjalistycznych?
ja prałam swoją w domu w wannie do pralki bałam się wrzucić, a w wannie bardzo ładnie się wyprała i nie widać śladów użytkowania. Do pralni bałam się oddać, bo nie wiadomo co by z niej wróciło a do tego ta cena kosmiczna

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
to jest moja wina dziewczyny bo ja mam za miękki serce
strasznie mnie boli to co się stało
brak słów
nie martw się Emilko, szczęście musi do was zawitać, tyle już przeżyliście przykrych chwil, ze tylko patrzeć jak wyjdzie słoneczko na waszym niebie. Głowa do góry, macie siebie to napewno razem dacie sobie radę. Nie smutaj się

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć

I kleić wszędzie...

A jak byś nie weszła to byś się też zastanawiała i może bardziej żałowała ...

Scio ja jeszcze nie wiem co będę robić w poniedziałek i we wtorek bo mam jeszcze kilka spraw do załatwienia.

Nie wiem kto ale ktoś się pytał na poprzednim wątku o to mieszkanie, to już w nim mieszkam od 13 maja, fotek na razie nie będzie bo mam kuchnię i łazienkę do remontu a także mały pokój.
W wolnej chwili mogę wrzucić panoramę z okna
Ale to później bo obleciałam z mamą sklepy i zrobiłam obiad i teraz muszę iść do mamy , przeskanować papiery.
ale super, ze już mieszkacie na nowym. szybko to wam poszło. A już podpisaliście akt notarialny?

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Emilko trzymaj się słońce i pamiętaj o tym, że po burzy przychodzi tęcza. Tak samo będzie u Was. Czasem życie nas doświadcza ale tylko po to byśmy mogli docenić to co nam przyniesie. Będzie dobrze, tylko trzeba poczekać

Dziewczyny a my w nocy rozwaliliśmy łóżko położyliśmy się i zaczęliśmy tulić do siebie a tu nagle bach kurna..tż pyta co się stało a ja jak głupia zaczęłam się śmiać i mówię mu żeby światło zapalił to zobaczy no i zobaczył Mamy drewniane z Jyska, takie 160 szerokie. Ono od początku jakieś takie niestabilne było, ta 5 i 6 noga się gibały aż się wygibały przewróciły się a że to cieńkie drewno to się ułamało i wpadliśmy z materacem do środka całe szczęście że kota pod spodem nie było No ale już je naprawiismy, musieliśmy deseczki poprzykręcać w zagłówku i w nogach i do tych deseczek dopiero belkę środkową i poprzybijaliśmy w końcu te deseczki co materac trzymają. Mam nadzieję że więcej takich sytuacji nie będzie

Kupiłam sobie dzisiaj tortownicę w końcu, czeka nas jeszcze kupno blaszki na babkę, prostokątnej i kwadratowej a w tortownicy dostałam 2 foremki na muffiny ale takie malutki że nie wiem czy bibułka z rafaello nie jest większa
to ładnie się bawiliście, ze aż łóżko się połamało

A my spędziliśmy miły wieczór i ranek Szkoda, z tak brzydko na dworze, ale i tak pewnie na spacerek się wybierzemy jakiś

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:10   #124
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Klion gratuluje zmywareczki i powodzenia wraz z małą ilością nerwów przy podłączaniu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:13   #125
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc, ale dziś leje.

Na 16 idziemy do babci na imieniny, będzie wyżerka

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka, kogo masz na mysli ?
ewurka, gorszek, lustereczko, magialena, soll angelica czyli osoby, które dosc długo już nie są aktywne

ale dziś brzydka pogoda dopiero co się obudziłam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:28   #126
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
karuzela za 140 zł????
w życiu bym nie kupiła dla mnie strata pieniędzy, jak już to bym wzięła od brata, bo mu już dawno niepotrzebna a karuzela jest dobra na jakiś czas, bo później dziecko się tym znudzi
tak apropo to jest moje zdanie na ten temat

oo tu bym polezmizowala...moja Polusie zawsze w ciagu dnia klade na 1-1,5h do lozeczka, wlaczam karuzelke i jest szal a obok jeszcze zabawki..zabawa na calego...
zalezy jaka tez karuzela- ta jest bardzo kolorowa, ma ladne melodie i przyciaga wzrok...
tu masz prezentacje karuzeli: http://www.e-zabawkowo.pl/multimedia...sland_demo.swf

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:50   #127
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane
Ja dzisiaj wcześnie bo z Tż umówiliśmy się, że od 7.oo zabieramy się za podłączanie naszej nowo zakupionej zmywarki. Ja jestem już na stanowisku, ale Tż jeszcze w pozycji horyzontalnej i wybąkał coś, że przekładamy "zbiórkę" (chyba mu się śni, że jest harcerzem) na 8.00 Obyśmy przed wieczorem zaczęli.
Mam nadzieję, że nikomu się już w nocy łóżka nie połamały i niedługo dołączycie w pełnym składzie.
Łóżko przetrwało noc ale dzisiaj grzecznie spaliśmy, za to mój internet odmawia posłuszeństwa i rzadko wchodzę. Mamy blueconnect i limit 1 gb a oni nam zmniejszają prędkość po np 450mb twierdząc że wykorzystaliśmy limit

Cytat:
dziewczyny mam pytanie: gdzie prałyście swoje suknie ślubne? Czy w sieciowych pralniach w supermarketach, czy w jakichś specjalistycznych?
Swoją wyprałam i przed ślubem i po ślubie w pralce miesiąc przed ślubem żeby w razie czego kupić nową na praniu ręcznym w porządnym proszku z dodatkiem vanisha i wygląda jak nowa. Tyle że ona w zasadzie aplikacji nie miała ani tiulu. Miała koronkę na biuście i na dole w takim trójkącie, na niej miała koraliki ale im też się nic nie stało.

Rozmawiacie o karuzelach dla dzieci ja mam takiego misia co mu się ciągnie sznureczek z dupki i on gra dziecka jeszcze nie mamy ani w drodze nie jest a ja już mam wyprawkę na początek w domu Moja mama po szmatkach chodzi u nas na targu i u takiego jednego gościa kupuje takie różne z myślą o nas...a to śpioszki a to kaftanik, dresiki z weluru wszystko jak nowe, głównie z H&M i to za grosze. Za komplecik z weluru no 3zł. Sporo rzeczy dostaje za darmo jak kupuje coś dla dorosłych tak jak obliczyłam ceny ze sklepu i te co płacmy to jakieś 150zł do przodu jesteśmy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:03   #128
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
melduje się i ja ... tylko nie wiem po co
w sumie Madzialenka mnie też można wykreślić bo się wogóle nie udzielam
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:11   #129
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć

nie przesadzaj ja tez sie rzadko udzielam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:11   #130
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bede bede odrazu wsyztko bed episac
aaaa ja tez po slubie ich docenilam.. zawsze mialam swietny kontakt z tata z mama sredni a po slubie serio docenilam ich bardzoooo mama zrobila sie czulsza jakby chciala mi wiele pokazac "tajniki zony" moze to glupio brzmi ale takie mam odczucia i naprawde duza ich pomoc sami co chwile cos oferuja az naprawde jest mi glupio...

to juz 2 osoba ktora mowi ze ok ale bez rewelacji...

doceniam bardzoooo niestety tak czasem jest ze rodzice pomagaja tylko jednym (u mojego meza tak jest pomagaja 1 i 3 synowi a moj wojtek 2 a ze zawsze byl zaradny to ma teraz tez se radzic sam... wiec dupa) ale mi caly czas mama powtarza korzystaj bo jak kasia (moja siostra) bedzie kupowac mieszkanie meblowac sie wychodzic za maz to im bedziemy pomagac a wam przez jakis czas nie..
wiec mysle ze fajnie to zrobia zeby siostra nieczula sie wlasnie ze ja mama a ona nie...

oj bardzo lzej....
No to super u mnie akurat tak jest ze siostra jest troche starsza no i wyszla za maz jakies 10 lat temu teraz moi rodzice sa juz emerytami do tego tata musi zamknac firme wiec nie mozemy juz liczyc na nich.A im z kolei jest przykro ze nie moga nam pomoc tak jak pomagali starszej...a maja jesczze najmlodsza core ech Moglam wyjsc wczesniej za maz haha.Na szczescie jestemy tutaj i rzeczy typu posciele ,gary itp. sami sobie kompletujemy od kilku juz lat wiec goli nie jestemyw Polsce byloby ciezko.

klion ja moja pralam w salonie , w ktorym kupilam ,bo w pralniach chcieli tylko wyprac na moja odpowiedzialnosc...Zaplac ilam 200 zl ;/

kasiaher przeciez piszesz

Madzialenka mysle ze to nie jest dobry pomysl z tym wykreslaniem ja tez czasem nie pisze za duzo ,bo nie mam czasu ,sa wazniejsze rzeczy od wizazu

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-05-16 o 10:22
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:25   #131
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Fajnie macie nie powiemDocencie to Moi pomagali duzo mojej starszej siostrze,niestety my musimy sami sobie radzicWlasnie niedawo moi rodzice z żalem stwierdzli ze najstarsze rodzenswto ma zawsze najlepiej-bo rodzice sa wtedy jeszcze mlodzi i moga pomagac ,a Ci mlodsi maja przerabane ech...A moja siostra niestety tego nie docenia,wszystko dostala od rodzicow poczawszy od mieszkania na codziennej pomocy finansowej i nie tylko konczac...a ja musialam wyemigrowacNie zebym jej zazdroscila ,tylko wkurzam sie jak ona mowi ze nie mam po co wracac do Polski...
My jesteśmy w podobnej sytułacji moi rodzice pomagali mojemu starszemu bratu tak z umiarem jak sie młody urodził bo mogli teraz my mieszkamy z nimi i niestety takie czasy ze to my im musimy trochę pomóc wiec pewnie jak sie kiedyś na dzidzi zdecydujemy to nie bardzo będzie mozna liczyć na strone finansową choć na pewno pomogą w opiece bo juz sie dopytuja kiedy beda bawic i jak mi prezes powiedział ze awansuje al w ciaze mam jeszcze nie zachodzic to mój tata powiedział zebym mu przekazała ze jak bedzie wnuk to on sie zajmie wychowaniem
ze strony Tż jest troche inaczeju bo wszystko dostała jego starsza siostra mieszkanie u teśców na poddaszu i bardzo im pomagaja opiekuja sie dzieckiem płaca za nich rachunki znaczy oni maja te same liczniki ale sie wogóle nie dokładaja, bardzo czesto gotuja im wiec siostra Tż musi wydac tylko na swoje sprawy i na dziecko a normalne opłaty ich nie interesują cały czas powtarza ze nam tez bedzie cos dawac troche grosza i nam pomoze ze zacznie odkładac w nastepnym miesiacu itd ale jakos w to nie wierze nawet na wesele nie dali całej swojwj czesci bo niby nie mieli choc dawno wiedzieli ile potrzeba i musielismy z kopert wyjac troche a dowiedziałam sie o tym dzien przed weselem
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:35   #132
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Kasiaher - uważam że grubo przesadzasz z tymi tekstami ... ktoś coś napisze ogólnie - i wcale nie na Twój temat, a Ty od razu bierzesz to do siebie i każesz się skreślać etc, a nikt by nawet tak nie pomyślał.
Dziewczyno, wyluzuj! Bo nikt tu nie ma nic do Ciebie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Madzialenka mysle ze to nie jest dobry pomysl z tym wykreslaniem ja tez czasem nie pisze za duzo ,bo nie mam czasu ,sa wazniejsze rzeczy od wizazu
Ale Ciebie widać na forum, widać Twoje posty, może nie tak często, jak innych, ale są. A tamte nicki co wymieniono to ja osobiście nie pamiętam, kiedy je ostanio widziałam aktywne.
Może lepiej ustalić, po jakim czasie nieaktywny nick będzie usuwany - np. po kwartale, albo gdy będzie zero udzielania się w całej jednej części wątku,etc.
Albo np. wpisać te nicki jako bardzo rzadko się udzielające ...pomysłów jest wiele.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:39   #133
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją wyprałam i przed ślubem i po ślubie w pralce miesiąc przed ślubem żeby w razie czego kupić nową na praniu ręcznym w porządnym proszku z dodatkiem vanisha i wygląda jak nowa. Tyle że ona w zasadzie aplikacji nie miała ani tiulu. Miała koronkę na biuście i na dole w takim trójkącie, na niej miała koraliki ale im też się nic nie stało.

:
Ja zrobiłam podobnie i wszystko się wyprało. Moja ma tiul i aplikacje, ale nic nie odpadło na szczescie....
Przypominam jak wygląda moja suknia.

Tak w ogole ostatnio się zastanawiałam nad sensem pozostawienia tej sukni, bo jak na razie mieliśmy slub cywilny, ale może w przyszłości zdecydujemy się na kościelny a suknia na razie kisi się w szafie i nie wiem czy warto ją zostawić? W sumie nadal bardzo mi się podoba, ale nie wiadomo kiedy ewentualny ślub kościelny, czy w ogole?? i boje się, żeby juz nie była przestarzała
Stary 2010-05-16, 10:43   #134
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
cześć
Kasia ale ja nie miałam ciebie na myśli
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ale Ciebie widać na forum, widać Twoje posty, może nie tak często, jak innych, ale są. A tamte nicki co wymieniono to ja osobiście nie pamiętam, kiedy je ostanio widziałam aktywne.
Może lepiej ustalić, po jakim czasie nieaktywny nick będzie usuwany - np. po kwartale, albo gdy będzie zero udzielania się w całej jednej części wątku,etc.
Albo np. wpisać te nicki jako bardzo rzadko się udzielające ...pomysłów jest wiele.
zgadzam się, to samo miałam na mysli. np. gorszek - nie pamiętam od ilu częsci jest juz nieaktywna.
I tu nie chodzi o to, że ktoś mało pisze, ale ze nic nie pisze od kilku miesięcy.

a ja swoją suknię slubną oddałam do pralni. I wszystko spoko. Tylko musiałam odczepic broszkę . Suknia idealnie uprana i nic się nie zniszczyło. nawet kryształki które były na niej anszyte zostały na swoim miejscu

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-05-16 o 10:44
Stary 2010-05-16, 10:47   #135
bzyczka1
Zakorzenienie

ja uważam że nie powinno się nikogo skreślać. Można zaznaczyć na liście że sa PM ale się nie udzielają czy coś. Albo że zapomniały o nas. Ale ja bym nie chciała nikogo skreślać tylko dlatego że nie pisze. Była ta osoba z nami wcześniej a teraz nie wiemy co się z nią dzieje, może nie ma możliwości pisania z nami, może choruje albo coś innego.
Niech ta lista zostanie taka jaka jest. Można stworzyć osobną kategorię Nieudzielające się panny młode.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:49   #136
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam podobnie i wszystko się wyprało. Moja ma tiul i aplikacje, ale nic nie odpadło na szczescie....

Tak w ogole ostatnio się zastanawiałam nad sensem pozostawienia tej sukni, bo jak na razie mieliśmy slub cywilny, ale może w przyszłości zdecydujemy się na kościelny a suknia na razie kisi się w szafie i nie wiem czy warto ją zostawić? W sumie nadal bardzo mi się podoba, ale nie wiadomo kiedy ewentualny ślub kościelny, czy w ogole?? i boje się, żeby juz nie była przestarzała
moja też leży w szafie i nie bardzo wiem czy to ma sens. Wystawiłabym ją za jakąś niewielką kwotę na All, może komuś jeszcze posłuży, bo jak dla mnie jest śliczna.
india nie kojarzyłam, że Ty miałaś tylko cywilny. A Twoje zdjęcia przypomniały mi ak pięknie wyglądaaś.
Stary 2010-05-16, 10:49   #137
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

spoko ja tylko podałam pomysł, bo pamiętam, ze juz wiele osób zostało we wczesniejszych częsciach skreslonych. dlatego też ta lista nazywa się "aktywne panny młode 2009" a nie "panny młode 2009"

Stary 2010-05-16, 10:49   #138
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Piekna ta suknia.Ale ja czegos nie rozumiem,Ty w niej bylas na cywilnym czy jak?

szafa

Stary 2010-05-16, 10:54   #139
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja uważam że nie powinno się nikogo skreślać. Można zaznaczyć na liście że sa PM ale się nie udzielają czy coś. Albo że zapomniały o nas. Ale ja bym nie chciała nikogo skreślać tylko dlatego że nie pisze. Była ta osoba z nami wcześniej a teraz nie wiemy co się z nią dzieje, może nie ma możliwości pisania z nami, może choruje albo coś innego.
Niech ta lista zostanie taka jaka jest. Można stworzyć osobną kategorię Nieudzielające się panny młode.
Przecież wysunęłam mi.in podobny pomysł wyżej

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-16, 10:58   #140
india83
Zakorzenienie

Cytat:
moja też leży w szafie i nie bardzo wiem czy to ma sens. Wystawiłabym ją za jakąś niewielką kwotę na All, może komuś jeszcze posłuży, bo jak dla mnie jest śliczna.
india nie kojarzyłam, że Ty miałaś tylko cywilny. A Twoje zdjęcia przypomniały mi ak pięknie wyglądaaś.
no ja włąnsie też nie wiem czy wrto ja zatrzymywac

Cytat:
Piekna ta suknia.Ale ja czegos nie rozumiem,Ty w niej bylas na cywilnym czy jak?
tak to moja suknia i byłam w niej na cywilnym i tak w sumie sobie pomyslałam, że może warto by ja byłoi zostawić na koscielny - ale nie wiadomo czy ten kiedykolwiek nastapi
Stary 2010-05-16, 10:59   #141
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
tak to moja suknia i byłam w niej na cywilnym i tak w sumie sobie pomyslałam, że może warto by ja byłoi zostawić na koscielny - ale nie wiadomo czy ten kiedykolwiek nastapi
czemu?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-16, 11:01   #142
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Jedyny Robin jaki mi się podobał, to ten z angielskiego, starego serialu
Costner jeszcze był fajny
Stary 2010-05-16, 11:01   #143
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
no ja włąnsie też nie wiem czy wrto ja zatrzymywac

acha no nie wiem co poradzic Ja pewnie chcialabym pojsc w innej sukience jesli mialabym brac drugi slub
A w ogole chcecie brac koscielny??

szafa

Stary 2010-05-16, 11:03   #144
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tajnik żony mówisz
o gotowanie chodzi i iinne takie hhahaha

Cytat:
w pralni chemicznej w markecie...

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to super, że rodzice wam pomagają. To jest bardzo ważne. my jesteśmy właśnie na etapie że my pomagamy rodzicom jednym i drugim bo jakoś tak się porobiło, że ciężko jest im. ale wcześniej tez mieliśmy wsparcie od nich.
no jak bedzie trzeba to mi sie bedziemy odwdzieczac...
Stary 2010-05-16, 11:04   #145
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
nie przesadzaj ja tez sie rzadko udzielam
nie no poprostu mam dzisiaj doła i tak napisałam

Cytat:
No to super u mnie akurat tak jest ze siostra jest troche starsza no i wyszla za maz jakies 10 lat temu teraz moi rodzice sa juz emerytami do tego tata musi zamknac firme wiec nie mozemy juz liczyc na nich.A im z kolei jest przykro ze nie moga nam pomoc tak jak pomagali starszej...a maja jesczze najmlodsza core ech Moglam wyjsc wczesniej za maz haha.Na szczescie jestemy tutaj i rzeczy typu posciele ,gary itp. sami sobie kompletujemy od kilku juz lat wiec goli nie jestemyw Polsce byloby ciezko.

klion ja moja pralam w salonie , w ktorym kupilam ,bo w pralniach chcieli tylko wyprac na moja odpowiedzialnosc...Zaplac ilam 200 zl ;/

kasiaher przeciez piszesz

wiem

Cytat:
Kasiaher - uważam że grubo przesadzasz z tymi tekstami ... ktoś coś napisze ogólnie - i wcale nie na Twój temat, a Ty od razu bierzesz to do siebie i każesz się skreślać etc, a nikt by nawet tak nie pomyślał.
Dziewczyno, wyluzuj! Bo nikt tu nie ma nic do Ciebie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

w tej chwili to chyba ty przesadziłaś , ja o tak sobie napisałam bo mam dzisiaj małego doła , a ty odrazu do mnie z tzw. krzykiem a jakim
" tekstami " ja tak walę ?
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kasia ale ja nie miałam ciebie na myśli

zgadzam się, to samo miałam na mysli. np. gorszek - nie pamiętam od ilu częsci jest juz nieaktywna.
I tu nie chodzi o to, że ktoś mało pisze, ale ze nic nie pisze od kilku miesięcy.

a ja swoją suknię slubną oddałam do pralni. I wszystko spoko. Tylko musiałam odczepic broszkę . Suknia idealnie uprana i nic się nie zniszczyło. nawet kryształki które były na niej anszyte zostały na swoim miejscu
wiem madziu tak poprostu napisałam

normalnie płakać mi się chce
Stary 2010-05-16, 11:04   #146
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
masz piekna suknie na pewno moze byc na koscielny
Stary 2010-05-16, 11:05   #147
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
spoko ja tylko podałam pomysł, bo pamiętam, ze juz wiele osób zostało we wczesniejszych częsciach skreslonych. dlatego też ta lista nazywa się "aktywne panny młode 2009" a nie "panny młode 2009"
np. ja zostałam skreślona

Madzia widzę, że też masz babcię Zosię my dziś jedziemy na 14 do mojej na imieninowy obiadek

Co do sukni to ja swojej nie wyprałam jeszcze. Zamieściłam ogłoszenia i stwierdziłam, że oddam do prania jak ktoś umówi się na przymiarkę. Tymczasem była zasypywana mailami ale nikt w końcu się nie zdecydował umówić. Może w następnym sezonie się uda.
Stary 2010-05-16, 11:09   #148
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie płakać mi się chce
co się stało?? :galsiu:
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Madzia widzę, że też masz babcię Zosię my dziś jedziemy na 14 do mojej na imieninowy obiadek
taaak To widze, ze ciebie też dziś czeka wielkie jedzonko

Stary 2010-05-16, 11:11   #149
india83
Zakorzenienie

Cytat:
czemu?
czemu nie wiem czy nastapi koscielny? bo nie czuje takiej potzreby zeby go brac, dla mnie TZ jest super męzem i nie sadzę, zeby po koscielnym się coś zmieniło Poza tym cywilny był tylko dla znajomych, nie było rodziny ze wzgledu na to, ze moja rodzina jest skłocona i raczej by się wszyscy pobili niz dobrze bawili... i dlatego ten koscielny to taka mozliwość na przyszłość,zeby ten dzien spedzić równiez z rodzina- ale na razie nie zanosi sie na to, że bedzie lepiej (chodzi o kontakty rodzinne- kiedys o tym pisałam). Bo jezeli chodzi o mnie i TZ to już teraz ten slub nam potrzebny nie jest

Cytat:
acha no nie wiem co poradzic Ja pewnie chcialabym pojsc w innej sukience jesli mialabym brac drugi slub
A w ogole chcecie brac koscielny??
No własnie nie wiemy dla mnie wybieranie nowej sukni raczej nie bedzie wiazało sie z przyjemnscia- nie lubie wybierac, przemierzac... ta spodoała mi się od razu i w sumie nadal podoba - tym bardziej jak juz wspomnialam wyzej nikt z rodziny (oprocz rodzicow) mnie w niej nie widzial (no chyba, ze na fotkach)

A niech sobe jeszcze w szafie polezy
Stary 2010-05-16, 11:12   #150
kasiaher
Wtajemniczenie

nie wiem mam dzisiaj jakiś taki dzień , zdołowana jestem w sumie głupią sprawą , ale jednak ....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości