|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Kawałek, który śpiewa "little J." z Gossip Girl
![]() Naprawdę niezła jest, nie spodziewałam się ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Ha ha! Jak już mówiłam - dla chcącego nic trudnego - włączyłam Pamiętniki na youtube i obok notatnik z napisami
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-05-15 o 15:18 |
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by sknczyc ten 1 sezon |
|
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też miałam remont ze 3 lata temu i mam taki bezosobowy ten pokój bardziej dla statecznego małżeństwa niz dla mnie on sie nadaje![]() Ale chyba coś z nim zrobie
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-15 o 15:20 |
||
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4205 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
To fiolet fajny
ja tam bym chciała miec fioltetowy pokój
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
ale on jest taki słodki i do tego jakas głupia mebloscianka
duuże![]() spoko ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- a moze sobie przeczytam same napisy i się połapie o co chodzi |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam napisy
domysliłam sie co kto mówi i juz wszystko wiem ![]() moge oglądac 20 odcinek ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
serio moze nie i w 1 zdaniu,ale potem wychodziło kto z kim gada
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam ostatni odcinek i tak jak myślałam zakończenie było niezłe
Już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu, jak pomyślę, że mam czekać co najmniej pół roku to...
|
|
|
|
#4211 |
|
|
Ja się muszę zmyć na godzinkę
Rozumiecie
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Yao wzywa
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez za pół godzinki wybywam
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już uciekam
Mam ochotę na lody Grycan ![]() (trzeba naciągnąć TŻ'a ) |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd pokazać mój pokój
![]() Ale firanki nie wchodzą w grę-nie mam nawet karnisza chociaż chciałabym mieć.W ogóle zawsze marzył mi się własny, duży i przestrzenny pokój z dużym łóżkiem etc. A tu nie dość, że mały, wszysto poupychane, zwykła wersalka to i nawet nie jest do końca mój... Chociaż tyle, że siostra się wyprowadza i rodzice chcą pomalować w związku z tym i nawet nie iwem jaki kolor strasznie szybko zmniejają mi się "ulubione kolory". I podobają mi się ściany z dużą ilością zdjęć ![]() Plakat z empiku mam! Panów pchająych samochód (?), wcześniej w innym pokoju miałam ze "Zmierzchu". Moje "dzieła" specjalnie dla Was- http://img36.imageshack.us/i/imagess034.jpg/ http://img189.imageshack.us/i/imagess033.jpg/
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
masakra poszłam dzisiaj z mamą na zakupy co by poszalec i nic nie kupiłsymy
![]() w sklepach jest taka tandeta, że aż słów brak ![]() w efekcie wylądowałysmy w pizzeri |
|
|
|
#4217 | ||
|
|
Cytat:
![]() Skoro nie masz karnisza, to jest dobra okazja, żeby zanabyć ![]() Cytat:
Dawno nie jadłam pizzy
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4219 |
|
|
Nieeeee
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Odnośnie jedzonka: Czek dis ałt: http://www.youtube.com/watch?v=tOh2E...layer_embedded Wymiękam po prostu. I podziwiam Japończyków za ich otwartość umysłu i fantazję
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A to nie wiem. Nie używałam. Dla mnie wszystkie emulsje i mleczla zbyt "chude". Cytat:
Szajse, miałam taki zamiar .Cytat:
Zastanawiałam się czy kciuki za powodzenie mam trzymać, czy też - klęski prostownicy dla dobra Twoich włosów mam życzyć ... Niech Ci będzie : ![]() Cytat:
Cytat:
Tak jak Asia napisała : wpadłaś mu może w oko . Stary satyr ! Nie opuszczaj nas ! ---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- Muszę pisać w częściach, bo maszyna twierdzi, że za dużo cytatów. Głupia jakaś, czy co ?! Jaka to użytkownikowi nieprzyjazna . Cytat:
![]() A co to, te winyle ?! Różnokolorowe ściany ! Cytat:
![]() Woda z nieba leci nadal. Czyżby aniołki na jakowąś nerkową przypadłość zapadły ? W piątek dostałam przesyłkę ze sklepu internetowego Naturalna24. Trafiłam tam w poszukiwaniu "mojego" kremu. Otworzyłam kartonik i mnie zatkło . W sklepach internetowych często zamawiam, ale takie coś spotkało mnie po raz pierwszy. Każda rzecz, nawet ta najmniejsza, zapakowana oddzielnie w bąbelkową folię + torebka, poukładane idealnie, gratisy i folderki. Ogromny plus dla tego sklepu. Takie niby nic, a klient czuje się jak ... klient, a nie - jak natręt. No i ofertę mają niezgorszą; np. seria AVENA z naturalnym wyciągiem z owsa, kosmetyki z betuliną, serię "winogronową", dużą ofertę kosmetyków z Farmony i inne różności. Miłej {bo na słoneczną nie ma co liczyć} niedzieli |
||||||
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty się nie oblizujesz tylko język obnażasz
![]() Cytat:
jakby była specjalnie lekka to najwyzej pod spód pójdzie kapeczka jakiegos kremu czy cośtak jak ten krem bielendy, którym mnie obdarowałas to na początku twierdziłam, ze fajnie lekki pod makijaz się nada, ale jednak był za lekki i wydaje mi sie, ze nic z moją skórą nie robił ![]() Kasia trzebabyło "chłopców" do domu zaprosic, b oni tez pewnie liczyli, ze jakies dziewczyny poderwą a tak Ty niezadowolona, oni niezadowoleni i kciuki trzeba trzymac, bo jak się nie uda, to kasa na okulary pójdzie na prostownicę ![]() a mi tez często nie chce opublikowac posta i każe go na pól dzielic i wykłócic się z nią nie da, ani prośby ani groźby tez lubię dostawac takie ładne paczuchy
|
|
|
|
|
#4222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1237923717 Różnokolorowe ściany są super ale mam już tapete, w dobrym stanie więc narazie na remont się nie zanosi Ale bardzo chciałabym też mieć graffiti na ścianie Tylko rodzice to by mnie z domu wyrzucili![]() Ja już patrze co to za sklep skoro tak kusisz ![]() Cytat:
![]() Ale ja wychodze z załozenia ze jak sie chce to mozna cos zmienic Musisz tylko troche pokombinowac, poszukac jakis inspiracji np. na wizazu na forum 'dom, nieruchomosci' Ja to zaraz szukam tych winyli gdzie mozna kupic tanio![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przepraszam za 'zjedzone' literki ale strasznie mi sie zacina to okno odpowiedzi akurat w tym wątku ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Właśnie tak sobie patrze gdzie można znaleźć te winyle i co? I dzisiaj u mnie jest jakaś giełda płyt, winyli itp ....akurat dzisiaj Ale do 14 to już nie zdąże nawet
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-16 o 11:10 |
|||||
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile takie cosik kosztuje i jak to się montuje? ![]() a no Mirelka się zna
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak sie montuje
a kosztuje róznie, zalezy co to za winyle i gdzie kupisz. Mozesz poszukac gdzies u rodziny, popytac znajomych, moze ktos jeszcze ma, na jakiś skupach/giełdach winyli. W sklepach muzycznych itp to sie nie opłaca raczej bo tam pewnie drogo.
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Moja babacia ma dużo płyt do adapteru- jedną mam, ale jest mała i skromna
reszty mi już nie chciała użyczyć ![]() Kasiu- to, że wpadłam to wiem od roku u nas też aniołki chore, leją i leją (swoją drogą nigdy nie słyszałam takiego określenia, że to aniołków wina. jedynie, że niebo płacze )Asiu- muszę iść właśnie mamie pomęcić trochę o tych karniszach, ew zamiast firanek takie koraliki. Mirelko- taaaaa. nawet na targach nic nie ma! ![]() Jedynie wczoraj ładną kurtkę typu "wiatrówka" za 10zł znalazłam w ciuszku szkoda tylko, ze siwa-trzeba by dokupić jakiś apaszek czy czegoś
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() kupuje tylko w sklepach typu H&M, zara, reserved albo w sieci ![]() ale nigdzie nic nie ma
|
||
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar kupic rolety tylko znowu problem z kolorem mam
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie mam pojecia co to za klor i specjalnie do nich pókój malowałam, bo chciałam czerwony, albo granatowy, ale musiałabym nowe rolety wymieniac ![]() szkoda, ze nie zrobiłam sobie takiego mega ciemnego fioletu, a tak mam jakis wrzos ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- a te winyle to do gramofonu są co nie?
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czasem nie stać na takie sklepy ;p zreszta na targi też mało co jeżdże
![]() Moje rolety są tak zaje.biste, że aż wstyd
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

.