Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-16, 12:13   #151
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
masz piekna suknie na pewno moze byc na koscielny
Stary 2010-05-16, 12:25   #152
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

w tej chwili to chyba ty przesadziłaś , ja o tak sobie napisałam bo mam dzisiaj małego doła , a ty odrazu do mnie z tzw. krzykiem a jakim
" tekstami " ja tak walę ?
Pewno z Twojej strony to wygląda inaczej, ale z mojej właśnie tak, co dziewczyny piszą ogólnie, to Ty bierzesz do siebie, więc nie dziw się, ze tak Cie widzę, a teraz najświeższy przykład, napisałam wcale nie obraźliwie, a Ty prosze, już naindyczona i przeczulona, a przecież ja nigdzie nie krzyczałam ani nic. Ty naprawdę chyba masz jakąś obsesję krzyku Nic Ci nie można napisać, bo od razu sie rzucasz.
Wyluzuj, nikt Cie nie bije ani nie linczuje

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
czemu nie wiem czy nastapi koscielny? bo nie czuje takiej potzreby zeby go brac, dla mnie TZ jest super męzem i nie sadzę, zeby po koscielnym się coś zmieniło Poza tym cywilny był tylko dla znajomych, nie było rodziny ze wzgledu na to, ze moja rodzina jest skłocona i raczej by się wszyscy pobili niz dobrze bawili... i dlatego ten koscielny to taka mozliwość na przyszłość,zeby ten dzien spedzić równiez z rodzina- ale na razie nie zanosi sie na to, że bedzie lepiej (chodzi o kontakty rodzinne- kiedys o tym pisałam). Bo jezeli chodzi o mnie i TZ to już teraz ten slub nam potrzebny nie jest
India, no jeśli tak, to rozumiem Ale powiem Ci że na zdjęciach z cywilnego wyglądałaś ślicznie i ja bym te sukienke na Twoim miejscu jeszcze potrzymała w szafie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:40   #153
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Pewno z Twojej strony to wygląda inaczej, ale z mojej właśnie tak, co dziewczyny piszą ogólnie, to Ty bierzesz do siebie, więc nie dziw się, ze tak Cie widzę, a teraz najświeższy przykład, napisałam wcale nie obraźliwie, a Ty prosze, już naindyczona i przeczulona, a przecież ja nigdzie nie krzyczałam ani nic. Ty naprawdę chyba masz jakąś obsesję krzyku Nic Ci nie można napisać, bo od razu sie rzucasz.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

India, no jeśli tak, to rozumiem Ale powiem Ci że na zdjęciach z cywilnego wyglądałaś ślicznie i ja bym te sukienke na Twoim miejscu jeszcze potrzymała w szafie
ja tez to tak odebralam ,ze nie mialas na mysli nic zlego jesli chodzi o kasieher

india ja tez sadze ze Twoja sukienka moze powisiec ja swoja tez zostawilam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:42   #154
agnes208
Zakorzenienie

witam i melduje sie w nowej czesci
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:46   #155
AgatkaL
Wtajemniczenie

Melduję się w kolejnej części
Lecę nadrabiać...
...ach, ale jestem dziś rozkojarzona...wrrrr... dopiero niedawno wstałam po wczorajszych wojażach

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2010-05-16 o 12:57
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:52   #156
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:04   #157
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
pobijcie się!
w kisielu laski!
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Lecę nadrabiać...
...ach, ale jestem dziś rozkojarzona...wrrrr... dopiero niedawno wstałam po wczorajszych wojażach
to
Ja tez dopiero niedawno się z łóżka zwlekłam
I ledwo żyję po baletach
Stary 2010-05-16, 13:32   #158
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc, ale dziś leje.

Na 16 idziemy do babci na imieniny, będzie wyżerka

ewurka, gorszek, lustereczko, magialena, soll angelica czyli osoby, które dosc długo już nie są aktywne

ale dziś brzydka pogoda dopiero co się obudziłam.
nie wyrzucajmy ich, kiedyś się udzielały, być może teraz nie mogą, ale to nie powód żeby je usuwać z listy, w końcu były PM 2009

Martucha super, że macie na wózek Rodzice są kochani
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:42   #159
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja też jestem za tym, żeby zostawić nieaktywne "żonki 2009"...nie wiadomo w sumie co z nimi, jak się potoczyły ich losy, a może za jakiś czas zajrzą tutaj i będzie im miło, że ktoś ciągle o nich pamięta

Rety a ja siedzę jeszcze w szlafroku i obzeram się ciastem....echhhh...Zbier am się powoli i ruszam znów w świat...muszę kupić jakiś prezent, bo za tydzień mam komunię , a wieczorem jadę do koleżanki na ploteczki

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:50   #160
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

india ja tez sadze ze Twoja sukienka moze powisiec ja swoja tez zostawilam
Moj mezus też twierdzi, ze powinna zostac, bo mu się b. podoba w sumie w szafie nikomu nie przeszkadza

Jestem załamana pogoda, pada, wieje i zimno!!!

rozwieszałam pranie na balkonoe myslałam, ze zamarzne tragedia!

teraz się upiększam... maseczki, platki oczyszczajace, peelingi... wygladam jak potoworek
Stary 2010-05-16, 13:51   #161
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
nie wyrzucajmy ich, kiedyś się udzielały, być może teraz nie mogą, ale to nie powód żeby je usuwać z listy, w końcu były PM 2009
spoko, spoko ale w takim razie jestem za dopisaniem Twin, w koncu ona tez jest PM 2009 a przez to , ze była mniej aktywna została kiedyś skreślona z listy

India ja mysle tak jak dziewczyny. Niech suknia jeszce powosi. Bardzo ładnie w niej wyglądałas

mąz z tata ogląda Kubicę, ja tez zaraz ide do nich, mama piecze sernik a na 16 smigamy do babci.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:38   #162
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

dziękuję ,że mnie wspieracie

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:15   #163
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:

a powiedz mi kiedy taka sytuacja miała miejsce , powiedzmy że tej nie wliczamy , że zaraz się obrażam albo się rzucam bo chyba jestem jakaś rzeczywiście głupia skoro nie zauważyłam takiej sytuacji że się zaraz rzucam jak ktoś coś do mnie napiszę . Słowo " krzyk " to raczej przenośnia do tego w jaki sposób do mnie napisałaś , jeśli nie potrafiłaś zrozumieć to trudno. Nie mam zwyczaju się dochodzić na forum , ale mnie wkurzyłaś bo miałam wrażenie że na mnie naskoczyłaś tym postem , no ale cóż jestem przeczulona i mam obsesje twoim zdaniem więc pewnie tak samo potraktujesz tego posta. No cóż nie mam na to wpływu jak ktoś mnie odbiera

dobra nie mam sobie zamiaru jeszcze bardziej psuć dnia przez to że komuś coś nie pasuje , więc zmykam
naraska
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:52   #164
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
pobijcie się!
w kisielu laski!
patrz no i to nie ja sie bede bic hahahah
no kurde gdzie baby tam hormony a jak hormony to mozna sie nie zrozumiec i trzeba gotowac kisiel duzoo

Cytat:
Martucha super, że macie na wózek Rodzice są kochani
no sa fajni.. w 80% zycia.. bo juz sie sielanka skonczyla - byli wczoraj na urodzinach i tacie po alko sie zazdrosnosc wlaczyla i sie poklocili i jest afera... boze faceci.. do tego mamie wypadl z torebki gdzies telefon.. bo niesadze ze ktos ukradl.. chociaz to byl lokal wiec bylo wiecej ludzi... ehs...
jak klopoty to klopoty...

a wogole to jak juz jest ok z moim mezem to wam napisze co sie stalo..
moj maz przyodzial barwy wojenne czytaj ma limo...
byl wczoraj na meskim wieczorze w mikolowie.. no i co chwile mi pisal ze teskni ale ze jest super... poszli sobie to takiego klubu bilardowego duzego bylo ich 9 i tam sie do nich przyczepili tacy mlodzi... pijani... no i burzyli szczegolnie do meza bo jest z Tychow.. a oni nie lubia tyszan (no nic...) no i maz ich olal.. ale jak poszedl odprowadzic kumpli do taksowki i mial z nim wracac to po mesku wlaczylo mi sie ze jednak niewraca do domu tylko pojedzie z nastepnymi znajomymi no i pod ta knajpa natknal sie na tych 3 gnoi ktorzy by od razu dali w oko.. do tego przewrocili go i reszty mozecie sie domyslec..
no i zanim wojtek doszedl do siebie (no jakby niebylo to kawal faceta i do tego dlugo cwiczyl brazylijskie jujitsu ale z trzema smarkami bylo ciezko..) wiec jakos bylo zamieszanie kos wychodzil z klubu i odrazu zaczal krzyczec co oni robia.. suma sumarum moj maz wrocil z ogromnym guzem (balam sie ze ma rozwalona glowa ale tylko ma otarcia) no i zapuchniete pol twarzy.. od 4 robilam mu oklady z lodu i opuchlizna zeszla ale oko fioletowe...
nie chcial jechac na pogotowie ale to co ja sie stresu najadlam to moje...

ehsss i idz na impreze badz spokojny a przypaleta sie ktos i dupa...
Stary 2010-05-16, 15:59   #165
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
spoko, spoko ale w takim razie jestem za dopisaniem Twin, w koncu ona tez jest PM 2009 a przez to , ze była mniej aktywna została kiedyś skreślona z listy
Jeśli o mnie chodzi to możemy ja dopisać
Usuwane z listy były te wizażanki, które od dawien dawna nie udzielały się na wątku, sama wiesz ile nas dopisywało sie w kolejnych częsciach, a potem nie pisało żadnych postów. Wydaje mi sie, że własnie te miały z niej zniknąć, reszta mogła pozostać, jeśli stało się inaczej to już na to nie poradzę, nie ja tworzyłam tę listę

Martucha ale afera, biedny Wojtek.
Stary 2010-05-16, 16:08   #166
martucha84
Zakorzenienie

teraz to ja sie z tego smieje itd.. juz mi sie zarty wlaczyli ale o 4 rano nie bylo mi do smiechu... jeszcze on niechcial jechac na pogotowie...
no ale teraz jest ok.. tyle ze ma siniaka...
ehsss
Stary 2010-05-16, 16:14   #167
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
teraz to ja sie z tego smieje itd.. juz mi sie zarty wlaczyli ale o 4 rano nie bylo mi do smiechu... jeszcze on niechcial jechac na pogotowie...
no ale teraz jest ok.. tyle ze ma siniaka...
ehsss
w zasadzie to nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić- ale domyślam się,że nerwowo było. No ale dobrze się nim zajęłaś, przykładna żonka
Stary 2010-05-16, 16:15   #168
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2010-05-16 o 16:17
Stary 2010-05-16, 16:20   #169
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Stokrotko gdybym nie podpisała aktu notarialnego nie mogła bym się wprowadzić do tego mieszkania...
Klion jaką wybrałaś zmywarkę bo ja raczej teraz też będę kupować ją, oszczędność czasu i wody ... podobno... a przy małym dziecku to będzie mam nadzieje wygoda.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 16:24   #170
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
w zasadzie to nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić- ale domyślam się,że nerwowo było. No ale dobrze się nim zajęłaś, przykładna żonka
no ja spalam jak on przyszedl tzn przebudzilam sie i pytalam jak bylo itd i powiedzial ze mam sie niedenerwowac itd to ja odrazu swiatlo zaplailam no i sie zaczelam denerwowac najpierw to awantura ze szok ze zkim sie bil i wogle oco chodzi ze jest niepowazny czy jak ze ile on ma lat.. no i on zaczal mi tumaczyc... a rano dzownila dzieczyna kumpla i zdala mi taka sama relacje ze wojtek wyszedl bo mial wracac no i jak reszta wychodzila to ozbaczyla ze jednak nie wraca no i wogole chlopcy chcieli biec za tamtymi itd ale wojtek powiedzial zema to w d.. i wraca do zony to go niechcieli zostawic ale nie wesolo...
no a ja jak pielegniarka lod przyklladalam i co chwile zmienialm oklady na szczescie opuchlizy nie ma ale ten siniak..

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dokaldnie tak poprostu tragedia.. 3 gowniarzy sie doczepia bo nie jest z mikolowa a co to ma do rzeczy? chcieli sie na kims wyzyc i pretekstu szukali...
poprostu patologia
Stary 2010-05-16, 16:29   #171
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-16, 16:35   #172
martucha84
Zakorzenienie

dokladnie siostra mi mowila - ze ostatnio wracala autobusem i byly takie ktore ewidentnie szukaly zaczepki i non stop sie do kogos burzyly w stylu co sie gapisz albo ze ktos je popchnl jak przchodzac i wiesz... dym... no ale ludzie w autobusie je zignorowali wiec wysiadly tyle ze pewnie i tak kogos znalazly i daly uspust...

to co sie dzieje z tymi dziecmi to jest szok... taka agresja... i potem rosna takie...
Stary 2010-05-16, 17:06   #173
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziewczyny zbliża sie dzień Matki macie jakieś pomysły na prezent bo ja nie bardzo mojej macie ksiazki chciałam zamówic ale sama nie wiem a teściowej nie mam pojęcia co kupic
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 17:09   #174
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-16, 17:49   #175
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł heloł nawet nie zauwazylam kiedy nowy wątek powstal

musze sie pochwalic ze bylam dzisiaj z mezulem na malych zakupach kupilismy sobie serwis kawowy , zestaw do drinkow -szklanki, pojemnik na lod ze szczypczykami i taca jest do tego, i kupilismy zestaw malych salaterek ( 6) plus jedna duza - w zasadzie dwa zestawy bo w sklepie moj kochany mezulo połukł jedna salaterke wiec musielismy ten wybrakowany zestaw wziac no ale zeby jako tako bylo to wzielismy jeszcze jeden . jeszcze musimy jakis serwis obiadowy kupic i ogolnie jakies naczynia takie do uzytku "codziennego"

no i przezylam imieniny tesciowej tyle ze moja szczeka po tym usuwaniu zeba znow mnie dzisiaj boli :/ a wczoraj juz nie bolało.....

mezulowi po obiadku i mizianku sie wlasnie usnelo a ja do Was przyszlam
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 18:04   #176
Sysunia_d
Zakorzenienie

Hey

Domi dzięki za przepis brzmi przysznie

zabciaaaa ale mi narobiłaś smaka na takie zapiekanki na wece u nas w Krakowie na placu robia takie pyszne zapiekanki z pieca aaaaa na 100% tam sie wybiore jak tylko bede w Pl

Madzia a ty sprzedałaś w koncu ta suknie ??? Bo pisałaś ze jakas laska secjalnie z Anglii miala przyleciec i mi umkneło jaki byl koniec sprawy . No i zazdroszcze tych imienin hehehe .

Ja dzis sobie zrobiłam kiełbase z rożna bo miałam smaka na taka z grilla

Martucha kiedy bedziesz robiła pierwsze zakupy dla malenstwa ???

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 18:30   #177
klion78
Zadomowienie

daysy zmywarka to Indesit ... próbuję znaleźc na necie ale jak wpisuje mój model to pojawia się jakaś inna ... nie rozumiem. Jest w kolorze inox, szerokośc 45 cm, zużycie wodu 13 l, a energii 10 (nie wiem czego).
Stary 2010-05-16, 18:37   #178
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
ciuszkow juz troszke mam wiec tylko bede dokupywac kilka w czerwcu... a takie rzeczy jak wozek wanienka lozeczko i cala wyprawke w lipcu...
teraz chcemyzrobic remont tzn ten pokoj dziecka pomalowac przedpokoj i moze nasz salon... a w lipcu wszyztko bysmy kupywali...
moze bedzie na raz i duzo no ale...
Stary 2010-05-16, 19:06   #179
iwka28
Wtajemniczenie

Hej
Mnie się Robin Hood podobał, fajny ale jak wspomniałam bez fajerwerków. Bardzo rzetelnie zrobiony, miło obejrzeć.

Bilans weekendu: po wylanej kawie mam myszkę w plecy. Zalała się optyka, i nie da się wyczyścić. Super.
Na dokładkę stłukłam kieliszek do wina, taki duży, z grawerem. Jak szaleć to szaleć.
Mam szlaban na zbliżanie się do tłukących się rzeczy.

Ja swoją suknię wyprałam w pralni gdzie piorą suknie z salonu gdzie ją kupiłam. Bałam się o koronkę, ale nic się jej nie stało. Suknia doprała się całości, zapłaciłam kilkadziesiąt zł.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam podobnie i wszystko się wyprało. Moja ma tiul i aplikacje, ale nic nie odpadło na szczescie....
Przypominam jak wygląda moja suknia.
Tak w ogole ostatnio się zastanawiałam nad sensem pozostawienia tej sukni, bo jak na razie mieliśmy slub cywilny, ale może w przyszłości zdecydujemy się na kościelny a suknia na razie kisi się w szafie i nie wiem czy warto ją zostawić? W sumie nadal bardzo mi się podoba, ale nie wiadomo kiedy ewentualny ślub kościelny, czy w ogole?? i boje się, żeby juz nie była przestarzała
Ja bym ją zostawiła, suknię miałaś śliczna i raczej szybko z mody nie wyjdzie. . Chociaż wydaje mi się, że im dalej od cywilnego tym mniejszą ochotę będziecie mieli na kościelny.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Lecę nadrabiać...
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
pobijcie się!
w kisielu laski!

to
Ja tez dopiero niedawno się z łóżka zwlekłam
I ledwo żyję po baletach
Widzę, że dziewczynki poszalały w weekedzik, I dobrze, bo ja mam takiego lenia że aż wstyd. A jutro szara rzeczywistość, praca i tak do piątku.

Martucha - nie długo to sie strach w ogóle odezwać będzie. Dobrze, że na siniaku się skończyło.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł heloł nawet nie zauwazylam kiedy nowy wątek powstal
musze sie pochwalic ze bylam dzisiaj z mezulem na malych zakupach kupilismy sobie serwis kawowy , zestaw do drinkow -szklanki, pojemnik na lod ze szczypczykami i taca jest do tego, i kupilismy zestaw malych salaterek ( 6) plus jedna duza - w zasadzie dwa zestawy bo w sklepie moj kochany mezulo połukł jedna salaterke wiec musielismy ten wybrakowany zestaw wziac no ale zeby jako tako bylo to wzielismy jeszcze jeden . jeszcze musimy jakis serwis obiadowy kupic i ogolnie jakies naczynia takie do uzytku "codziennego"
no i przezylam imieniny tesciowej tyle ze moja szczeka po tym usuwaniu zeba znow mnie dzisiaj boli :/ a wczoraj juz nie bolało.....
mezulowi po obiadku i mizianku sie wlasnie usnelo a ja do Was przyszlam
A jaki serwis kupiliście? Sama mam ochotę na zakup serwisu do kawy, ale zależy mi aby nie miał super małych filiżanek.

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Hey
Domi dzięki za przepis brzmi przysznie
zabciaaaa ale mi narobiłaś smaka na takie zapiekanki na wece u nas w Krakowie na placu robia takie pyszne zapiekanki z pieca aaaaa na 100% tam sie wybiore jak tylko bede w Pl
Madzia a ty sprzedałaś w koncu ta suknie ??? Bo pisałaś ze jakas laska secjalnie z Anglii miala przyleciec i mi umkneło jaki byl koniec sprawy . No i zazdroszcze tych imienin hehehe .
Ja dzis sobie zrobiłam kiełbase z rożna bo miałam smaka na taka z grilla
A ja nawet wiem gdzie te zapiekanki

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-05-16 o 19:10
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 19:08   #180
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
daysy zmywarka to Indesit ... próbuję znaleźc na necie ale jak wpisuje mój model to pojawia się jakaś inna ... nie rozumiem. Jest w kolorze inox, szerokośc 45 cm, zużycie wodu 13 l, a energii 10 (nie wiem czego).

Ahaaa a to jest na 9 kompletów tak?? Dużo za nią dałaś???
Ja oglądałam jakąś za prawie 1200 zł nie pamiętam firmy ... hmm indesit nie wiem no coś z tej półki , czy to było Amiki nie pamiętam 50 cm na 9 kompletów, zużycie wody 11 litrów a energii 8 to była klasa AAA więc mam nadzieje, że była by ekologiczna.
Ale jutro z mamą idę jeszcze do jednego sklepu w którym pracuje mojego brata dziewczyna więc może byłby jakiś rabat ???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości