|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
|
#152 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
Nic Ci nie można napisać, bo od razu sie rzucasz.Wyluzuj, nikt Cie nie bije ani nie linczuje ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Ale powiem Ci że na zdjęciach z cywilnego wyglądałaś ślicznie i ja bym te sukienke na Twoim miejscu jeszcze potrzymała w szafie
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
india ja tez sadze ze Twoja sukienka moze powisiec ja swoja tez zostawilam
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
witam i melduje sie w nowej czesci
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się w kolejnej części
![]() Lecę nadrabiać... ...ach, ale jestem dziś rozkojarzona...wrrrr... dopiero niedawno wstałam po wczorajszych wojażach
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2010-05-16 o 12:57 |
|
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kisielu laski! Cytat:
Ja tez dopiero niedawno się z łóżka zwlekłam ![]() I ledwo żyję po baletach
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha super, że macie na wózek Rodzice są kochani
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem za tym, żeby zostawić nieaktywne "żonki 2009"...nie wiadomo w sumie co z nimi, jak się potoczyły ich losy, a może za jakiś czas zajrzą tutaj i będzie im miło, że ktoś ciągle o nich pamięta
![]() Rety a ja siedzę jeszcze w szlafroku i obzeram się ciastem....echhhh...Zbier am się powoli i ruszam znów w świat...muszę kupić jakiś prezent, bo za tydzień mam komunię , a wieczorem jadę do koleżanki na ploteczki
|
|
#160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie w szafie nikomu nie przeszkadzaJestem załamana pogoda, pada, wieje i zimno!!! rozwieszałam pranie na balkonoe myslałam, ze zamarzne tragedia!teraz się upiększam... maseczki, platki oczyszczajace, peelingi... wygladam jak potoworek
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w takim razie jestem za dopisaniem Twin, w koncu ona tez jest PM 2009 India ja mysle tak jak dziewczyny. Niech suknia jeszce powosi. Bardzo ładnie w niej wyglądałas mąz z tata ogląda Kubicę, ja tez zaraz ide do nich, mama piecze sernik a na 16 smigamy do babci.
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ,że mnie wspieracie
|
|
|
|
#163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo chyba jestem jakaś rzeczywiście głupia skoro nie zauważyłam takiej sytuacji że się zaraz rzucam jak ktoś coś do mnie napiszę . Słowo " krzyk " to raczej przenośnia do tego w jaki sposób do mnie napisałaś , jeśli nie potrafiłaś zrozumieć to trudno. Nie mam zwyczaju się dochodzić na forum , ale mnie wkurzyłaś bo miałam wrażenie że na mnie naskoczyłaś tym postem , no ale cóż jestem przeczulona i mam obsesje twoim zdaniem więc pewnie tak samo potraktujesz tego posta. No cóż nie mam na to wpływu jak ktoś mnie odbiera dobra nie mam sobie zamiaru jeszcze bardziej psuć dnia przez to że komuś coś nie pasuje , więc zmykam naraska
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
patrz no i to nie ja sie bede bic hahahah
![]() no kurde gdzie baby tam hormony a jak hormony to mozna sie nie zrozumiec i trzeba gotowac kisiel ![]() ![]() duzoo ![]() no sa fajni.. w 80% zycia.. bo juz sie sielanka skonczyla - byli wczoraj na urodzinach i tacie po alko sie zazdrosnosc wlaczyla i sie poklocili i jest afera... boze faceci.. do tego mamie wypadl z torebki gdzies telefon.. bo niesadze ze ktos ukradl.. chociaz to byl lokal wiec bylo wiecej ludzi... ehs... jak klopoty to klopoty... a wogole to jak juz jest ok z moim mezem to wam napisze co sie stalo.. moj maz przyodzial barwy wojenne czytaj ma limo... byl wczoraj na meskim wieczorze w mikolowie.. no i co chwile mi pisal ze teskni ale ze jest super... poszli sobie to takiego klubu bilardowego duzego bylo ich 9 i tam sie do nich przyczepili tacy mlodzi... pijani... no i burzyli szczegolnie do meza bo jest z Tychow.. a oni nie lubia tyszan (no nic...) no i maz ich olal.. ale jak poszedl odprowadzic kumpli do taksowki i mial z nim wracac to po mesku wlaczylo mi sie ze jednak niewraca do domu tylko pojedzie z nastepnymi znajomymi no i pod ta knajpa natknal sie na tych 3 gnoi ktorzy by od razu dali w oko.. do tego przewrocili go i reszty mozecie sie domyslec.. no i zanim wojtek doszedl do siebie (no jakby niebylo to kawal faceta i do tego dlugo cwiczyl brazylijskie jujitsu ale z trzema smarkami bylo ciezko..) wiec jakos bylo zamieszanie kos wychodzil z klubu i odrazu zaczal krzyczec co oni robia.. suma sumarum moj maz wrocil z ogromnym guzem (balam sie ze ma rozwalona glowa ale tylko ma otarcia) no i zapuchniete pol twarzy.. od 4 robilam mu oklady z lodu i opuchlizna zeszla ale oko fioletowe... nie chcial jechac na pogotowie ale to co ja sie stresu najadlam to moje... ehsss i idz na impreze badz spokojny a przypaleta sie ktos i dupa...
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usuwane z listy były te wizażanki, które od dawien dawna nie udzielały się na wątku, sama wiesz ile nas dopisywało sie w kolejnych częsciach, a potem nie pisało żadnych postów. Wydaje mi sie, że własnie te miały z niej zniknąć, reszta mogła pozostać, jeśli stało się inaczej to już na to nie poradzę, nie ja tworzyłam tę listę Martucha ale afera, biedny Wojtek. |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to ja sie z tego smieje itd.. juz mi sie zarty wlaczyli ale o 4 rano nie bylo mi do smiechu... jeszcze on niechcial jechac na pogotowie...
no ale teraz jest ok.. tyle ze ma siniaka... ehsss
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2010-05-16 o 16:17 |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Stokrotko gdybym nie podpisała aktu notarialnego nie mogła bym się wprowadzić do tego mieszkania... ![]() Klion jaką wybrałaś zmywarkę bo ja raczej teraz też będę kupować ją, oszczędność czasu i wody ... podobno... a przy małym dziecku to będzie mam nadzieje wygoda. |
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a ja jak pielegniarka lod przyklladalam i co chwile zmienialm oklady na szczescie opuchlizy nie ma ale ten siniak.. dokaldnie tak poprostu tragedia.. 3 gowniarzy sie doczepia bo nie jest z mikolowa a co to ma do rzeczy? chcieli sie na kims wyzyc i pretekstu szukali... poprostu patologia
|
|
|
#171 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie siostra mi mowila - ze ostatnio wracala autobusem i byly takie ktore ewidentnie szukaly zaczepki i non stop sie do kogos burzyly w stylu co sie gapisz albo ze ktos je popchnl jak przchodzac i wiesz... dym... no ale ludzie w autobusie je zignorowali wiec wysiadly tyle ze pewnie i tak kogos znalazly i daly uspust...
to co sie dzieje z tymi dziecmi to jest szok... taka agresja... i potem rosna takie...
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zbliża sie dzień Matki macie jakieś pomysły na prezent bo ja nie bardzo mojej macie ksiazki chciałam zamówic ale sama nie wiem a teściowej nie mam pojęcia co kupic
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
heloł heloł
nawet nie zauwazylam kiedy nowy wątek powstal ![]() musze sie pochwalic ze bylam dzisiaj z mezulem na malych zakupach kupilismy sobie serwis kawowy , zestaw do drinkow -szklanki, pojemnik na lod ze szczypczykami i taca jest do tego, i kupilismy zestaw malych salaterek ( 6) plus jedna duza - w zasadzie dwa zestawy bo w sklepie moj kochany mezulo połukł jedna salaterke wiec musielismy ten wybrakowany zestaw wziac no ale zeby jako tako bylo to wzielismy jeszcze jeden . jeszcze musimy jakis serwis obiadowy kupic i ogolnie jakies naczynia takie do uzytku "codziennego"no i przezylam imieniny tesciowej tyle ze moja szczeka po tym usuwaniu zeba znow mnie dzisiaj boli :/ a wczoraj juz nie bolało..... mezulowi po obiadku i mizianku sie wlasnie usnelo a ja do Was przyszlam
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Domi dzięki za przepis brzmi przysznie ![]() zabciaaaa ale mi narobiłaś smaka na takie zapiekanki na wece u nas w Krakowie na placu robia takie pyszne zapiekanki z pieca aaaaa na 100% tam sie wybiore jak tylko bede w PlMadzia a ty sprzedałaś w koncu ta suknie ??? Bo pisałaś ze jakas laska secjalnie z Anglii miala przyleciec i mi umkneło jaki byl koniec sprawy . No i zazdroszcze tych imienin hehehe . Ja dzis sobie zrobiłam kiełbase z rożna bo miałam smaka na taka z grilla ![]() Martucha kiedy bedziesz robiła pierwsze zakupy dla malenstwa ???
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
daysy zmywarka to Indesit ... próbuję znaleźc na necie ale jak wpisuje mój model to pojawia się jakaś inna ... nie rozumiem. Jest w kolorze inox, szerokośc 45 cm, zużycie wodu 13 l, a energii 10 (nie wiem czego).
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
ciuszkow juz troszke mam wiec tylko bede dokupywac kilka w czerwcu... a takie rzeczy jak wozek wanienka lozeczko i cala wyprawke w lipcu...
teraz chcemyzrobic remont tzn ten pokoj dziecka pomalowac przedpokoj i moze nasz salon... a w lipcu wszyztko bysmy kupywali... moze bedzie na raz i duzo no ale...
|
|
#179 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mnie się Robin Hood podobał, fajny ale jak wspomniałam bez fajerwerków. Bardzo rzetelnie zrobiony, miło obejrzeć. Bilans weekendu: po wylanej kawie mam myszkę w plecy. Zalała się optyka, i nie da się wyczyścić. Super. Na dokładkę stłukłam kieliszek do wina, taki duży, z grawerem. Jak szaleć to szaleć. Mam szlaban na zbliżanie się do tłukących się rzeczy. Ja swoją suknię wyprałam w pralni gdzie piorą suknie z salonu gdzie ją kupiłam. Bałam się o koronkę, ale nic się jej nie stało. Suknia doprała się całości, zapłaciłam kilkadziesiąt zł. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Martucha - nie długo to sie strach w ogóle odezwać będzie. Dobrze, że na siniaku się skończyło. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-05-16 o 19:10 |
|||||
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahaaa a to jest na 9 kompletów tak?? Dużo za nią dałaś??? Ja oglądałam jakąś za prawie 1200 zł nie pamiętam firmy ... hmm indesit nie wiem no coś z tej półki , czy to było Amiki nie pamiętam 50 cm na 9 kompletów, zużycie wody 11 litrów a energii 8 to była klasa AAA więc mam nadzieje, że była by ekologiczna. Ale jutro z mamą idę jeszcze do jednego sklepu w którym pracuje mojego brata dziewczyna więc może byłby jakiś rabat ??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Nic Ci nie można napisać, bo od razu sie rzucasz.
i dlatego ten koscielny to taka mozliwość na przyszłość,zeby ten dzien spedzić równiez z rodzina- ale na razie nie zanosi sie na to, że bedzie lepiej (chodzi o kontakty rodzinne- kiedys o tym pisałam). Bo jezeli chodzi o mnie i TZ to już teraz ten slub nam potrzebny nie jest
Ale powiem Ci że na zdjęciach z cywilnego wyglądałaś ślicznie
i ja bym te sukienke na Twoim miejscu jeszcze potrzymała w szafie
dopiero niedawno wstałam po wczorajszych wojażach 

tragedia!

bo chyba jestem jakaś rzeczywiście głupia skoro nie zauważyłam takiej sytuacji że się zaraz rzucam jak ktoś coś do mnie napiszę . Słowo " krzyk " to raczej przenośnia do tego w jaki sposób do mnie napisałaś , jeśli nie potrafiłaś zrozumieć to trudno. Nie mam zwyczaju się dochodzić na forum , ale mnie wkurzyłaś bo miałam wrażenie że na mnie naskoczyłaś tym postem , no ale cóż jestem przeczulona i mam obsesje twoim zdaniem więc pewnie tak samo potraktujesz tego posta. No cóż nie mam na to wpływu jak ktoś mnie odbiera