![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Przewinęło mi się przed oczami kilka pochwał dla mnie. Dziękuję, jest mi miło. ![]() 1. Paranoja - stan w którym się znajduję odkąd spotkałam Ciebie. 2. O tak! Najpierw Cię zdradzę... Powoli, boleśnie, z premedytacją... Żebyś zobaczył jak to boli. Później będę obściskiwać się z nim na Twoich oczach. Ty będziesz wił się z bólu rozrywanego serca. Później wrócę, poproszę o wybaczenie... Ty mi przebaczysz. A ja zabawię się Tobą znów i potraktuję jak papier do du*py. Tak jak Ty potraktowałeś mnie. 3. Kotku, nie możesz się teraz wycofać. Za bardzo wciągnęła nas ta gra. Jeśli ktoś zrezygnuje nie obędzie się bez cierpienia. 4. Zaciągam się papierosem. Z dymem wypuszczam wszystkie Twoje słowa i gesty... Wyrzucam Cię z mojego życia. Ale... Cholera... Nie wystarczy mi papierosów. 5. Jesteś początkiem i końcem wszystkiego... 6. Więc przyjdź, wejdź do mojego serca i odpocznij... Czuj się bezpiecznie. 7. Życie to podróż, czasami do miejsc, w których wcale nie chcieliśmy się znaleźć. 8. Kocham. Jestem odpowiedzialna. Ciągle mam nadzieję. Jestem zmęczona. Pragnę żyć i być kochaną. Ot cała ja! 9. Spotkaliśmy się w odpowiednim czasie i we właściwym miejscu. Coś musiało z tego wyniknąć. 10. Kiedy spotyka się dwoje ludzi i każde z nich marzy o miłości, to jest ona nieunikniona.
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Opiszoszy:
Bless Ya ! ![]() Otwórz swoje serce, umysł i oczy. Zacznij słuchaĆ . Czujesz jak energia rozpiera Cię od środka ? Czujesz jak to w Tobie gra ? Inne: 'Ja wypalam z siebie załe zło ![]() 'Czuję jak całe zło znika z moge serca ![]() Słodka Sensi - Piotr Krakowski ft Bob one
#153 |
Raczkowanie
|
xsxs,CaMa, papergirl, paradoksalnie_m, nienaruszona,MalutkaGwiaz dka,Martusssia,bajkowa, PannaHanna2, Paralogiczna,
wszystkie okradam ; ) Borowiczanka & Mrs Unfabulous - widzę że opis się spodobał ![]() Jesteś dla mnie niewidzialny -jesteś smarkata a ja potrzebuję dojrzałej kobiety - Ślepej, głuchej i niemej tak? Patrzę w lustro i czuję do siebie nienawiść Wiesz, ile nocy spędziłam śniąc o najpiękniejszej historii miłości. O historii, gdzie jesteśmy ty i ja. Chce umierać z miłości do ciebie!
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-16 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Zabieram
![]() Ja w taki gronie ? dziękuje ;* Okradam ![]() Zbytnio wrosłeś w moją codzienność i obawiam się,że to już na stałe.
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwsza 'pochwała' dla mnie, odkąd tu jestem ![]() ___________________ *...masz szczęście, że się w Tobie nie zdążyła zakochać.*-skarbie...złap mnie,o tu. ...zrobiłabym w tedy z Tobą coś takiego, że nie pomyślałbyś już ch*jem. -nie wiem dlaczego wybrała Ciebie... ja przecież mam wodne łóżko! -a ja mam miękkie serce i ogród, w którym oglądałem z nią gwiazdy.
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
kreskowa - smacznego : - * . Ja też okradam : pp . .
najpierw sprawdź ile sam jesteś wart . nieważne czy daleko czy blisko stąd . <3 feel it .
#157 |
Raczkowanie
|
Byli dla siebie indywidualnym szczęściem, wyłącznością, która cieszyła i nie ograniczała. Należeli do siebie < 3 może to magia, a może życia sens .? a kiedy pojawiłeś się w moim życiu, z chęcią dałam Ci wejściówkę dla VIP-ów, w prost do mojego serca . ` . I szepnęła przez łzy - pamiętaj, że Cię kocham.!;* `Dlaczego to robisz.?! Dlaczego tak bardzo mnie znowu ranisz.?! `Bo ona kochała jego uśmiech... `Po chwili spojrzał w jej oczy i powiedział ''Jesteś Dla Mnie Wszystkim !'' Ciekawe co mówisz gdy ktoś pyta o mnie. Zastanów się czego tak naprawdę chcesz.
Czego pragniesz. O co walczysz. Co zrobisz gdy jutro będzie już za późno ?.
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
PaniJana-miło
![]() kreskowa-od Ciebie pochwała ? oj rumienisz ![]() ![]() Paralogiczna-na zdrowie Misiek ![]() CaMa-okradam <3 otojest-zachwycasz mnie ! ![]() Skazana na fałszywą miłość Rozpieszczaj mnie Na kartce zaznaczając następne niespełnione marzenie Chciałabym w końcu zacząć żyć a nie ciągle mieć nadzieję Misiu wiesz jaką ja mam ochotę na Ciebie ? ![]() Pisząc do Ciebie że mam wyje%@*! tak naprawdę chol%&*)! mi zależy Udaje szczęśliwą Poczuć jeszcze raz Twój wzrok na moim ciele Uwierzyłam w te chol#*^! szczęście Płoniemy z miłości Próbowałam zamknąć to w klatce . To była ta piep*)@! miłość Kiedy stoisz blisko mnie czuję motylki w brzuchu Przyłapana na uczuciach Nie potrafię wyjaśnić tych uczuć przez które przechodzę Szalona mała rzecz zwaną miłością ![]()
#159 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() duszę w sobie ból, lecz pięści zacisnąć nie mogę, bo mam miłości pełne garście. obudzę się, zatańczę pod księżycem, pożegnam smutek a to wszystko dla Ciebie.
#160 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojj czuje czuje ![]() ![]() ja i moje 102 marzenia o Tobie. dlaczego pożyczamy od kogoś pieniądze, a miłości nie możemy? szarp, drap, demoluj. odkąd zdałam sobie sprawę że możesz ode mnie odejść czulej całuje, widzę wyraźniej, czuję intensywniej i lepiej słyszę. fuck me harder (pieprz mnie intensywniej) familiar smell, but taste different (pachniesz znajomo, jednak smakujesz inaczej)
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Don't look back.
Don't give up. Pour yourself another cup. /Nie patrz za siebie. Nie poddawaj się. Nalewaj sobie sam nową filiżankę kawy./ czemu nie płaczesz kiedy mnie nie ma? Wynoś się z mojego życia, wynoś się z mojego umysłu. Wynoś się z mojej głowy, wynoś się z mojego łóżka Wynoś się ze snów, które są złe.
#162 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna, _Panna_Migotka_, mrs de, _mandarynka <3 dziękuję wam kochane moje.
'What's mine is yours to leave or take,
What's mine is yours to make your own Co moje jest twoje do zabrania lub zostawienia Co moje jest twoje do zrób je swoim własnym. 'we're falling in and out of love the same damn problem.' Zakochujemy się i odkochujemy Ten sam cholerny problem.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Zajrzyj w mą duszę i czytaj:
Niewidzialne myśli, marzenia i lęki. I nie mów, że nic nie widzisz. Tam jestem ja cała, Niewidzialna, inna. Boję się, że umrę tak po postu mimochodem upadnę między kocimi łbami przykryje mnie pył przydrożny On też o mnie zapomni... |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
me9so3horny - jaki pierwszy raz ?
![]() ![]() nienaruszona - dzieci neo atakują. ![]() The best thing about being a woman is the prerogative to have a little fun and... go totally crazy - forget I'm a lady ! Najlepsze z bycia kobietą jest przywilej, że możesz się troszkę dobrze zabawić i... totalnie zwariować - zapominając, że jesteś damą ! Color my hair - do what I dare. Kolor moich włosów - mówi na co się odważę. You were the one I loved. The one thing, that I tried to hold on to. Byłeś jedyną moją miłością. Jedyną rzeczą, która próbowałam zatrzymać przy sobie. Words, that I'm hearing are starting to get old. Słowa, które słyszę wydają się tracić na znaczeniu. It hurts to want everything and nothing at the same time. I want what's yours and I want what's mine. I want you, but I'm not giving in this time. To boli gdy pragnie się mieć wszystko i nic za razem. Chcę tego co należy do Ciebie i tego co do mnie. Chcę Ciebie, ale teraz nie mogę nic dać w zamian. The stars fall, I will lie awake. You're my shooting star. Gwiazdy spadają, a ja się przebudzam. Jesteś moją spadającą gwiazdą. Uśmiecha się i ma ten dołek w policzku, który tak bardzo lubię i kur.wa mać jest śliczny.
#165 |
Raczkowanie
|
Feel the rain on your skin ;D noone can feel it for YOU ;*
#166 |
Zadomowienie
|
![]() kamisha - ![]() Jesteś głównym bohaterem moich snów. Gdy niemożliwe staje się możliwe, gdy nierealne nagle spełnia się.
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
świetny wątek...
a to coś ode mnie ![]() - szabadabada szabadabada -Twoja miłość jak lekki wiatr ![]() -jeden Ty mój... jedyny i niepowtarzalny ![]() -a słońce schowało się za chmury i ciemnoooooo ![]() -pięknie mówiłeś o miłości... ![]() -Ona?? proszę bardzo... idź do niej i pozwól zapomnieć ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
I czas się przyznać, bo czas wcale nie zna sie na bliznach
Kiedyś zrozumiesz , tak miało się stac.. z nutą pasji i szczyptą niepowtarzalnego uroku... a ja ganiam , zapie**alam z ta jakąś świecą dymną jak pies jak kundel... a teraz to jest wojna i z dnia na dzień coraz bardziej kończy się świat. Nigdy naprawdę nie przegrasz, dopóki nie przestaniesz próbować...
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
xsxs-
![]() Któregoś dnia popatrzysz w lustro i stwierdzisz, że jesteś sam. Otwierasz oczy i co widzisz? Pustkę, choć mogłeś mieć wszystko. Straciłeś szansę przez własne ja. Szanowny rozumie. Czy kiedykolwiek zrozumiesz, że serce cię nie słucha?
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Przegram smutek, kto wie może wygram marzenia. Z dezaprobatą patrzała na zaistniałą sytuację. Gdybyś był inny, gdybyś mnie kochał, gdyby ją przypadkiem potrącił rowerzysta. Byłyby większe szanse na te cholerne szczęście. Już wolę być nienawiścią w Twoim życiu, bo miłości nigdy nie traktowałeś poważnie, może nienawiść potraktujesz inaczej. Obgryzione skórki przy paznokciach symbolizują, że o Tobie myślałam, dość zacięcie. Wzbijam się, upadam zataczam koła, idę zygzakiem, przybieram prostą pozę i znowu udaję ... Przepraszać to ja umiem, ale z sarkazmem i ironią. Może być ? kreskowa - okradaj Niunia, a w zasadzie nie musisz zwracać ;- ** ![]() bajkowa- a dziękuje i będę okradać częściej ![]() Kaaate90 - za co Ty Biszkopciku dziękujesz co ? ;*** ![]() Cytat:
![]() ![]() _______________________ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
koniec afery, tak?
rudiszja zamawia następny i nie chowa urazy do Camusi. a Jogobella_Musli źle zrozumiała ironię rudej więc nie jedźcie tak bardzo też po niej, bo każdy może popełnić błąd ![]() Toogether93, _changime, Drift, uwielbiaj - cudeńka tworzycie ![]() kreskowa - moja nowa ulubienica ![]() ![]() without_demur - ja twoja a ty moja. <3 ________ ' ty chyba od urodzenia ciemno w głowie miałeś. ' // You probably blind from birth did you have in your head. ' wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby. ' // I prefer to have nothing than have something like. ' kto rano wstaje ten jest niewyspany ![]() Who am rises is sleepy.
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
witam wszystkie, które mnie jeszcze pamiętają.
![]() każdy powiew wiatru pachnącego latem jest jak Twój oddech. każdy promień słońca jak Twój dotyk który rozpieszcza moją skórę.
Tęsknie. Bo wtedy kiedy było zimno mokro i szaro to i tak miałam wiosne w sercu. bo sen przyjdzie nieproszony, a ja zasnę milcząc do słuchawki wiedząc że ona jest obok. Czujesz chłód mojej ręki? Ona czeka na dotyk, który tylko z pająkami staje w zawody.
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
without_demur - dobrze, że wróciłaś, zabrałam kilka
![]() ![]() summy- świetne opisy ![]() weeeny kochane, weny ![]() ![]() jestem taka rozsypana, że to aż nieprzyzwoite. To prawdziwa bezczelność z mojej strony, chodzić w kawałkach po ziemi i ciągle odwracać się dupą do świata. Nadal nie wiem, gdzie są moje granice, w których się mieszczę. Znowu zdradziłam siebie - tęsknie za Nim... Ileż w jednej podświadomości trzeba pomieścić światów urojonych, wizji i samotnych marzeń...
#174 |
BAN stały
|
mój uśmiech przerwany wpół.
granica przyzwoitości pomiędzy nami zanika. już tylko się znamy. nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
....................▫▪▫◊▫▪▫
`Uwielbiam ten beztroski czas, przepełniony ubraniami i śmiechem. `Mogłabym nie spać tylko po to, aby słyszeć jak oddychasz. . `już za późno żeby śnić. `w mieście, gdzie od dawna zakazano łez. . `wszystkie chwile to zmącona woda.!
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
kreskowa- kradnij do woli
![]() bajkowa- kradnij ![]() aajj już ![]() ![]() masz uśmiech, którym możesz rozświetlić to całe miasto
nie widziałam go, odkąd ona sprowadziła cie na ziemię Mówisz, że jest w porządku Wiem, że mogłoby być lepiej hej, co robisz z taką dziewczyną jak ona? za każdym razem kiedy Cię widzę . nie zaprzeczam wciąż boli. Czasami jest tak źle, że można albo się śmiać, albo oszaleć. I co z tego że masz piękne oczy, skoro tak rzadko patrzą w moją stronę. -wczoraj patrzyły, tylko nie tak jak powinny.. i nie tylko Twoje ! czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. lub rzucić nim o ścianę. lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niz, że o mnie zapominasz`
#177 |
Rozeznanie
|
No Kochane mamy ostatnie naście! ;D
weny życzę! ;** dziękuję za wszystkie pochwały w poprzedniej części. ;*** _______________ jakaś rola w głównym filmie, jakiś romans niebanalny. Poemat rzeczywistości. Do życia mówię na TY ze swej listy nie skreślaj mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Daje rade bo muszę, bo chcę, bo pragnę.
To że chcę o tobie zapomnieć nie oznacza, że chcę żebyś ty zapomniał o mnie. Mam nadzieje że zamęczasz się zastanawianiem o tym co robię... Nie odrzucam marzeń które mają nikłe szanse na spełnienie, ciągle staram się pomimo wszystko doprowadzić je do końca . |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Tak Ciężko jest mi żyć bez Twego cienia. .
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2010-05-16 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
witam w XIX części.
![]() _________________________ ____________________ 'sekunda z Nim wynagradza te złe godziny. 'zamknij się, ta chwila należy do mnie. 'więc chodź, otwórz serce. 'nad przepaścią. nigdy nie pomyślałabym, że tak po prostu odejdziesz. miłość? a co to?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.