Rocznik '92 cz. XV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-16, 09:20   #3211
eMCe
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

Solange, najlepszego szczescia, spelnienia marzen , duzo sexu

ale pogoda do dupy ;/

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:15   #3212
Asiek121
Zakorzenienie

Sol gejku miłosci spełnienia marzen duzo $$$ Szczęęścia na codzien, zdrówka no i tych 5 w szkoleee

jaaaa pilnowałam dzieci do 3:30, i jak wróciłam do domu to byłam taka rozbudzona i nie mogłam zasnąc

Chce przejechac dzisiaj na rowerze 30 km
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:35   #3213
mousedream
Zadomowienie

Solange wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia, spelnienia marzen i czego tylko dusza zapragnie

kurde jutro mam egzamin na prawko prosze o trzymac kciuki kurde dzisiaj to mam lekki skret żołądka a jutro co to bedzie?? tak sie boje ze to jest pogrom... boje sie ze zapomne czegos co jest tak oczywiste

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:39   #3214
xpatusx
Zadomowienie

Sto lat Solange

Coś Wam opowiem... Wczoraj ze znajomymi spontanicznie pojechaliśmy do Wrocławia się trochę pobawić. Pojechał B, ale żeby dojść do sedna sprawy muszę wrócić do przeszłości. Kiedy byłam z D, B był jego kumplem z paczki. Byliśmy ze sobą 16 mcy więc kontakt z B był bardzo częsty. Ale rozstaliśmy się bo nam się strasznie nie układało. Właściwie do D ze mną zerwał. Ja bardzo szybko o Nim zapomniałam (bo to naprawdę był bardzo nieudany związek) i zaczęłam się spotkać z obecnym TŻ, to B i D psy na mnie wieszali. B mi groził, że mam przesrane za to co zrobiłam D () Ogólnie w jego oczach byłam taką jakbym D zdradzała i kompletnie nie liczyło się dla Niego to, że nie byliśmy razem. Nawet dzwonił do mojego TŻ (bo go zna) i próbował Nas rozdzielić. Teraz B jest w trwającym 2.5 roku związku. Zaczęli być ze sobą jak byłam jeszcze z D, więc trochę ich poznałam i myślałam, że to baardzo udany związek.
Wracając: Pojechał B bez dziewczyny. Choć nie rozmawialiśmy przez 2 lata zapytałam czemu nie mam S. Powiedział, że się uczy do matury. A w klubie? Jakby to powiedziała Pani Barbara odpie*****ł tarło z wieloma dziewczynami Tak z nimi wywijał, że jakby zobaczyła to S (która jest tak miła i sympatyczna) od razu by z Nim zerwała. Pewnie jej też bajeczkę sprzedał by nie wiedziała gdzie jest... I najbardziej dziwi mnie to, że najpierw staję się w jego oczach najgorszą, chociaż tak naprawdę nic złego nie zrobiłam, a on odpierdziela swojej S takie akcje... Jak dla mnie SZOK...

Sory za to opowiadanie.

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
Solange wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia, spelnienia marzen i czego tylko dusza zapragnie

kurde jutro mam egzamin na prawko prosze o trzymac kciuki kurde dzisiaj to mam lekki skret żołądka a jutro co to bedzie?? tak sie boje ze to jest pogrom... boje sie ze zapomne czegos co jest tak oczywiste
Trzymam, trzymam Ja będę szła dopiero w lipcu na kursy...
Mój TŻ za pierwszym razem oblał bo zapomniał zapiąć pasów

Edytowane przez xpatusx
Czas edycji: 2010-05-16 o 10:44
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:40   #3215
emii ii
Rozeznanie

sol najnajnaj *
Stary 2010-05-16, 11:23   #3216
Enticing92
Wtajemniczenie

Sollllll wszystkiego naj naj naj naj naj
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 11:33   #3217
Coffi
Wtajemniczenie

sol

jak zwala wczoraj. przyjechal do mnie przyjaciel i dzwoni moj ex (urodziny mial) czy idziemy z nim na piwo. poszlismy do warki siedzimy a oni zeby na balety jechac, ja mowie nie bo mam trampki bluze i mama sie nie zgodzi mowie ze ja to chce do domu. zatrzymalismy sie przy sklepie a moj przyjaciel wzial moj tel i zadzwonil do mojej mamy czy moge U NIEGO zostac do 12, ona sie zgodzila.
pojechalismy na balety (mimo ze czulam sie zle w trampkach to i tak wygladalam najlepiej, takie blachary byly ze siema :d) tancze tancze a tu moich 2 braci hahah! nie dosc ze przypal za to ze z exem bylam, bo go nienawidza to jeszcze ze pojechalam.. ale szybko po kryjomu sie zwinelismy, mam nadzieje ze mnie nie zobaczyli ale jeszcze nie wstali z lozka to nie wiem hah. a potrafili by mnie sprzedac do mamy. a najle[sze jest to ze te balety sa sporooo km ode mnie , w szokuy bylam jak ich zobaczylam

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

ent zmien podpis ;p
Stary 2010-05-16, 11:38   #3218
niby nic
Zakorzenienie

Sto lat Solo!

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Patus, nie masz sie co przejmować debilem :d ważne ze teraz jesteś szczęśliwa w związku

Kongo widze Cie i chce zdjęcie !!!

Mouse będziemy trzymać kciuki

Sorry ze tak na raty, ale cos mi nie chciało cytować

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-05-16 o 11:40
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:12   #3219
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
No na ch ale samo h

A co do tego poznawania to spójrz na Kongo też niedawno marudziła, a tu prosze romans kwitnie kiedyś kogoś znajdziemy, mówie Ci
a no ;p ale w sumie ja nie wiem co z tego bedzie, bo wczoraj z nim gadałam i tak mi smęcił ;p opowiedział mi jak to było z tą jego byłą laską hah;d i w ogóle potem zaczął mi mówic ze on jak w coś wchodzi to na 100%, ze sie strasznie wkreca ble bleble ;p to troche sie przeraziłam bo ja tak na powaznie nie potrafie chyba;p w ogóle jak zwykle wszyscy jakieś teksty do nas aż mi głupio czasem jest;p
Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
a no.. ale ja mam wrażenie że nigdy nikogo nie znajdę
też masz wrażenie że wszyscy wokół się zakochują tylko ty stoisz w mscu?
ejj ja też miałam takie wrażenie i teraz w sumie nie wiem czy dalej bym nie chciała mieć takiego wrażenia
Cytat:
laski wezcie mnie zabijcie chlopak mi powiedzial ze mam gruba dupe, ze przytylam ze mu sie nie podoba to ze przytylam,,.
cham i prostak. ;d
Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
a no fast foody co 2 dzień

yyy jaki cham :| ja bym mu coś równie miłego odpowiedziała :P
ja to samo odrazu bym mu tyrać zaczeła ;p ;p
Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
moja też marudzi, że siedze w domu
a moja na odwrót, ze w ogóle mnie w domu nie ma ;p
Cytat:
Napisane przez xpatusx Pokaż wiadomość
Sto lat Solange

Coś Wam opowiem... Wczoraj ze znajomymi spontanicznie pojechaliśmy do Wrocławia się trochę pobawić. Pojechał B, ale żeby dojść do sedna sprawy muszę wrócić do przeszłości. Kiedy byłam z D, B był jego kumplem z paczki. Byliśmy ze sobą 16 mcy więc kontakt z B był bardzo częsty. Ale rozstaliśmy się bo nam się strasznie nie układało. Właściwie do D ze mną zerwał. Ja bardzo szybko o Nim zapomniałam (bo to naprawdę był bardzo nieudany związek) i zaczęłam się spotkać z obecnym TŻ, to B i D psy na mnie wieszali. B mi groził, że mam przesrane za to co zrobiłam D () Ogólnie w jego oczach byłam taką jakbym D zdradzała i kompletnie nie liczyło się dla Niego to, że nie byliśmy razem. Nawet dzwonił do mojego TŻ (bo go zna) i próbował Nas rozdzielić. Teraz B jest w trwającym 2.5 roku związku. Zaczęli być ze sobą jak byłam jeszcze z D, więc trochę ich poznałam i myślałam, że to baardzo udany związek.
Wracając: Pojechał B bez dziewczyny. Choć nie rozmawialiśmy przez 2 lata zapytałam czemu nie mam S. Powiedział, że się uczy do matury. A w klubie? Jakby to powiedziała Pani Barbara odpie*****ł tarło z wieloma dziewczynami Tak z nimi wywijał, że jakby zobaczyła to S (która jest tak miła i sympatyczna) od razu by z Nim zerwała. Pewnie jej też bajeczkę sprzedał by nie wiedziała gdzie jest... I najbardziej dziwi mnie to, że najpierw staję się w jego oczach najgorszą, chociaż tak naprawdę nic złego nie zrobiłam, a on odpierdziela swojej S takie akcje... Jak dla mnie SZOK...

Sory za to opowiadanie.

Trzymam, trzymam Ja będę szła dopiero w lipcu na kursy...
Mój TŻ za pierwszym razem oblał bo zapomniał zapiąć pasów
szczerze- mało zrozumiałam z tego co napisałaś ;p dla mnie to za bardzo namieszane bo sie już gubiłam z tym d i b ;p hehe
Cytat:
Sto lat Solo!

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Patus, nie masz sie co przejmować debilem :d ważne ze teraz jesteś szczęśliwa w związku

no włąsnie szukam bo mam te foty z osiemnastki i nie moge znaleźć ;p ahha nie no zaraz cos poszukam ale teraz nie moge bo mama za mną jest ;p i bedzie chciałą też zobaczyc zdjecia, a ja tam z blantem mam
ale zaraz poooszukam ;p

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-05-16 o 12:13
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:20   #3220
Movement
Zakorzenienie

haha coffi, przypałowo a jak kontakty z ex?

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:23   #3221
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
a no ;p ale w sumie ja nie wiem co z tego bedzie, bo wczoraj z nim gadałam i tak mi smęcił ;p opowiedział mi jak to było z tą jego byłą laską hah;d i w ogóle potem zaczął mi mówic ze on jak w coś wchodzi to na 100%, ze sie strasznie wkreca ble bleble ;p to troche sie przeraziłam bo ja tak na powaznie nie potrafie chyba;p w ogóle jak zwykle wszyscy jakieś teksty do nas aż mi głupio czasem jest;p

ejj ja też miałam takie wrażenie i teraz w sumie nie wiem czy dalej bym nie chciała mieć takiego wrażenia

cham i prostak. ;d

ja to samo odrazu bym mu tyrać zaczeła ;p ;p

a moja na odwrót, ze w ogóle mnie w domu nie ma ;p

szczerze- mało zrozumiałam z tego co napisałaś ;p dla mnie to za bardzo namieszane bo sie już gubiłam z tym d i b ;p hehe

no włąsnie szukam bo mam te foty z osiemnastki i nie moge znaleźć ;p ahha nie no zaraz cos poszukam ale teraz nie moge bo mama za mną jest ;p i bedzie chciałą też zobaczyc zdjecia, a ja tam z blantem mam
ale zaraz poooszukam ;p
to tak w skrócie B próbował namieszać mi w związku chociaż nie zrobiłam nic ani jemu ani mojemu byłemu po prostu B stwierdził, że jestem taka, siaka więc mieszał, a wczoraj będąc na imprezie macał inne dziewczyny, mimo że jest w długim związku :P

Cytat:
Sto lat Solo!

Jego dziewczynie też nic nie będę mówić, bo znowu zacznie mi mieszać.

Cytat:
Napisane przez Coffi Pokaż wiadomość
sol

jak zwala wczoraj. przyjechal do mnie przyjaciel i dzwoni moj ex (urodziny mial) czy idziemy z nim na piwo. poszlismy do warki siedzimy a oni zeby na balety jechac, ja mowie nie bo mam trampki bluze i mama sie nie zgodzi mowie ze ja to chce do domu. zatrzymalismy sie przy sklepie a moj przyjaciel wzial moj tel i zadzwonil do mojej mamy czy moge U NIEGO zostac do 12, ona sie zgodzila.
pojechalismy na balety (mimo ze czulam sie zle w trampkach to i tak wygladalam najlepiej, takie blachary byly ze siema :d) tancze tancze a tu moich 2 braci hahah! nie dosc ze przypal za to ze z exem bylam, bo go nienawidza to jeszcze ze pojechalam.. ale szybko po kryjomu sie zwinelismy, mam nadzieje ze mnie nie zobaczyli ale jeszcze nie wstali z lozka to nie wiem hah. a potrafili by mnie sprzedac do mamy. a najle[sze jest to ze te balety sa sporooo km ode mnie , w szokuy bylam jak ich zobaczylam

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

ent zmien podpis ;p
Ja też miałam raz podobną sytuację tylko, że zobaczyła mnie kuzynka która wiedziała, że moja mama by się nie zgodziła na takie imprezy Ale obeszło się po kościach. Dlatego teraz zawsze pytam ^^ Swoją drogą też chciałabym mieć taki kontakt z ex, na tę chwilę jest tak, że nawet sobie cześć nie mówimy.

Edytowane przez xpatusx
Czas edycji: 2010-05-16 o 12:32
Stary 2010-05-16, 12:35   #3222
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Chce przejechac dzisiaj na rowerze 30 km
ja wczoraj byłam na imprezie w takiej wiosce, nad jeziorem . i o 3 miał przyjechać po nas znajomy. jednak okazało się, że balety kończą się o 2, a Oni nie mogą wcześniej . więc stwierdziliśmy, że nie ma sensu stać na dworze, więc ruszyliśmy o 2:10 pieszo . i przeszliśmy 12km .
Stary 2010-05-16, 12:46   #3223
mousedream
Zadomowienie

z tz wszystko jest juz ok przeprosil itp itd...
coffi zawsze tak jest ze spotykamy kogos znajomego w najmniej odpowiednim momencie...
patus ja cos zrozumialam ale zapewne laska chodzi o to ze skroty czesto sie potem mieszaja:P a faceci tacy sa tu kazdego by oczerniali a sami nic nie lepsi sa kiedy ich laski siedza w domu czy cos w tym stylu.. nic ide sie chyba troche zdrzemnac

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
ja wczoraj byłam na imprezie w takiej wiosce, nad jeziorem . i o 3 miał przyjechać po nas znajomy. jednak okazało się, że balety kończą się o 2, a Oni nie mogą wcześniej . więc stwierdziliśmy, że nie ma sensu stać na dworze, więc ruszyliśmy o 2:10 pieszo . i przeszliśmy 12km .

hehe to ty chociaz szlas z kims.. moj kumpel kiedys wylaczyl telefon i poszedl sobie do Jarocina z buta z Pleszewa... nie wiem ile to km pewnie ok 30 jest na polowie drogi znalezlismy go... a drugi kumpel tez poszedl niby siku zosatwil wszystko kumpeli (dokumenty, tel itp) i poszedl z Jarosławek do Jarocina z buta sam... takie cos im sie zalancza jak sa pijani:p
to wyobraz sobie jakie mielismy obawy jak pojechalismy nad jezioro oddalone od Jarocina o jakies 170km... ale ngdzie nie poszedl

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:48   #3224
jvlka900
Zakorzenienie

GG do jvlka900

Solange sto lat

Aparatka
góra: 23.03.12
dół : 28.06.12

jvlka900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:52   #3225
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
z tz wszystko jest juz ok przeprosil itp itd...
coffi zawsze tak jest ze spotykamy kogos znajomego w najmniej odpowiednim momencie...
patus ja cos zrozumialam ale zapewne laska chodzi o to ze skroty czesto sie potem mieszaja:P a faceci tacy sa tu kazdego by oczerniali a sami nic nie lepsi sa kiedy ich laski siedza w domu czy cos w tym stylu.. nic ide sie chyba troche zdrzemnac

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

hehe to ty chociaz szlas z kims.. moj kumpel kiedys wylaczyl telefon i poszedl sobie do Jarocina z buta z Pleszewa... nie wiem ile to km pewnie ok 30 jest na polowie drogi znalezlismy go... a drugi kumpel tez poszedl niby siku zosatwil wszystko kumpeli (dokumenty, tel itp) i poszedl z Jarosławek do Jarocina z buta sam... takie cos im sie zalancza jak sa pijani:p
to wyobraz sobie jakie mielismy obawy jak pojechalismy nad jezioro oddalone od Jarocina o jakies 170km... ale ngdzie nie poszedl
Mój kolega miał straaaaszną ochotę na hamburgera z McDonald, a że najbliższy jest z Długołęce na trasie to pojechał na rowerze. Taką miał chętkę. Trasą jest 15 km, a że jechał wioskami to wyszło jakieś 20 km w jedną stronę
Stary 2010-05-16, 12:58   #3226
noir_angele
Wtajemniczenie

Sol 1000000000000 lat i 1000000000000000000000000 0000 udanych stosunków

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
daje jej prezent dopiero w czerwcu bo robi wtedy
i nie wiem co jej kupić.. jakieś propozycje?
kup jej jakąś sexi bieliznę

Cytat:
będziemy trzymać. moja kumpela jutro też ma 3

Coffi ale zwała

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
graty

nudzi mi się i nie chce mi się uczyć

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:19   #3227
colds
Zakorzenienie

Cytat:
wiem gdzie jest Pleszewo!
Stary 2010-05-16, 14:02   #3228
Toriaa
Zakorzenienie

Coffi to niezle ja swojego brata nigdy nie wkopię chociaż do domu napity często przychodzi.. nie mogę jakoś.;d

Patus ten B to frajer jakiś. kurde.. nienawidzę takich facetów...

ja kiedyś też miałam takie akcje, jak byłam na wakacjach u babci na wsi chodziliśmy do najbliższego miasteczka rowerami albo z buta na jakieś balety po kilka km, napici i w ogóle, a babcia była pewna, że śpię buhahah;d

gdzie jest jes?!dawno nie czytalam jej love story

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:07   #3229
Kredzia_
Zakorzenienie

Solangeee najlepszego dupko

Mov ale na co ?

Jeszcze z nim nie rozmawialam, wczoraj byl po mnie na lotnisku ale nie mialam ochoty rozmawiac, tylko tulic sie Uciekam niedlugo do niego

Juz nie czuje whisky
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:08   #3230
oluskaaa922
Zakorzenienie

SOL wszystkiego najlepszegooo, spelnienia najskrytszych marzeeeen! Duzo szczęścia i miłości ;*

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
gdzie jest jes?!dawno nie czytalam jej love story
ja teeeez!!...
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:18   #3231
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
haha coffi, przypałowo a jak kontakty z ex?

obudzili sie i mowili ze exa widzieli, ze szukali go potem zeby mu wpier**** ale chyba sie zwinal hahah.

a miesiac temu sie bili jak sie na balecie spotkali
toria ja tez ich nie wkopuje lae jak sie ciagle wtracaja w moje zycie i mnie sprzedaja to nie mam innego wyjscia.

patus, to masz tak jak ja z bracmi. oni robia co chca a na mnie ciagle gadaja, bylam z chlopakiem to w sumie przez nich sie rozstalismy bo mi dokuczali ciagle i go bili wyzywali.

boze narodzenie dostaje prezent - kosmetyki - a na opakowaniu markerem napisane 'nie zadawaj sie z C' ;] choye
Stary 2010-05-16, 14:24   #3232
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
boze narodzenie dostaje prezent - kosmetyki - a na opakowaniu markerem napisane 'nie zadawaj sie z C' ;] choye
Coffi ile oni mają lat?
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:43   #3233
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

Cytat:
Cytat:
Napisane przez xpatusx Pokaż wiadomość
Sto lat Solange
Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
sol najnajnaj *
Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Sollllll wszystkiego naj naj naj naj naj
Cytat:
sol
Cytat:
Sto lat Solo!
Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
Solange sto lat
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
Sol 1000000000000 lat i 1000000000000000000000000 0000 udanych stosunków
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Solangeee najlepszego dupko
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
SOL wszystkiego najlepszegooo, spelnienia najskrytszych marzeeeen! Duzo szczęścia i miłości ;*
dziękuję dziołchy
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:52   #3234
Toriaa
Zakorzenienie

nie zacytowala mnie szuja jedna

Stary 2010-05-16, 15:05   #3235
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

oj sorry

dzięki
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:36   #3236
Toriaa
Zakorzenienie

to rozumiem

Stary 2010-05-16, 15:58   #3237
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
dziękuję dziołchy
zapomnialas o mnie
Stary 2010-05-16, 16:01   #3238
ouu
Wtajemniczenie

Solange 100 lat!

jaki dzisiaj beznadziejny dzień, cały czas padaaa
Stary 2010-05-16, 16:01   #3239
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
Coffi ile oni mają lat?
26 i 24
Stary 2010-05-16, 16:17   #3240
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

Mov ale na co ?

na Twoje alkoholowe 5 tygodni?

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości