|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Solange, najlepszego
szczescia, spelnienia marzen , duzo sexu ![]() ale pogoda do dupy ;/
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
spełnienia marzen Szczęęścia na codzien, zdrówka no i tych 5 w szkoleee jaaaa pilnowałam dzieci do 3:30, i jak wróciłam do domu to byłam taka rozbudzona i nie mogłam zasnąc Chce przejechac dzisiaj na rowerze 30 km
|
|
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
Solange wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia, spelnienia marzen i czego tylko dusza zapragnie
![]() kurde jutro mam egzamin na prawko prosze o trzymac kciuki kurde dzisiaj to mam lekki skret żołądka a jutro co to bedzie?? tak sie boje ze to jest pogrom... boje sie ze zapomne czegos co jest tak oczywiste
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Sto lat Solange
Coś Wam opowiem... Wczoraj ze znajomymi spontanicznie pojechaliśmy do Wrocławia się trochę pobawić. Pojechał B, ale żeby dojść do sedna sprawy muszę wrócić do przeszłości. Kiedy byłam z D, B był jego kumplem z paczki. Byliśmy ze sobą 16 mcy więc kontakt z B był bardzo częsty. Ale rozstaliśmy się bo nam się strasznie nie układało. Właściwie do D ze mną zerwał. Ja bardzo szybko o Nim zapomniałam (bo to naprawdę był bardzo nieudany związek) i zaczęłam się spotkać z obecnym TŻ, to B i D psy na mnie wieszali. B mi groził, że mam przesrane za to co zrobiłam D ( ) Ogólnie w jego oczach byłam taką jakbym D zdradzała i kompletnie nie liczyło się dla Niego to, że nie byliśmy razem. Nawet dzwonił do mojego TŻ (bo go zna) i próbował Nas rozdzielić. Teraz B jest w trwającym 2.5 roku związku. Zaczęli być ze sobą jak byłam jeszcze z D, więc trochę ich poznałam i myślałam, że to baardzo udany związek.Wracając: Pojechał B bez dziewczyny. Choć nie rozmawialiśmy przez 2 lata zapytałam czemu nie mam S. Powiedział, że się uczy do matury. A w klubie? Jakby to powiedziała Pani Barbara odpie*****ł tarło z wieloma dziewczynami Sory za to opowiadanie. Cytat:
Ja będę szła dopiero w lipcu na kursy...Mój TŻ za pierwszym razem oblał bo zapomniał zapiąć pasów
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-16 o 10:44 |
|
|
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
sol najnajnaj
![]() ![]() *
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
Sollllll wszystkiego naj naj naj naj naj
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
sol
![]() jak zwala wczoraj. przyjechal do mnie przyjaciel i dzwoni moj ex (urodziny mial) czy idziemy z nim na piwo. poszlismy do warki siedzimy a oni zeby na balety jechac, ja mowie nie bo mam trampki bluze i mama sie nie zgodzi mowie ze ja to chce do domu. zatrzymalismy sie przy sklepie a moj przyjaciel wzial moj tel i zadzwonil do mojej mamy czy moge U NIEGO zostac do 12, ona sie zgodzila. pojechalismy na balety (mimo ze czulam sie zle w trampkach to i tak wygladalam najlepiej, takie blachary byly ze siema :d) tancze tancze a tu moich 2 braci hahah! nie dosc ze przypal za to ze z exem bylam, bo go nienawidza to jeszcze ze pojechalam.. ale szybko po kryjomu sie zwinelismy, mam nadzieje ze mnie nie zobaczyli ale jeszcze nie wstali z lozka to nie wiem hah. a potrafili by mnie sprzedac do mamy. a najle[sze jest to ze te balety sa sporooo km ode mnie , w szokuy bylam jak ich zobaczylam ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- ent zmien podpis ;p
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat Solo!
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Patus, nie masz sie co przejmować debilem :d ważne ze teraz jesteś szczęśliwa w związku Kongo widze Cie i chce zdjęcie !!! Mouse będziemy trzymać kciuki ![]() Sorry ze tak na raty, ale cos mi nie chciało cytować
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-16 o 11:40 |
|
|
|
#3219 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja tak na powaznie nie potrafie chyba;p w ogóle jak zwykle wszyscy jakieś teksty do nas aż mi głupio czasem jest;pCytat:
i teraz w sumie nie wiem czy dalej bym nie chciała mieć takiego wrażenia Cytat:
Cytat:
a moja na odwrót, ze w ogóle mnie w domu nie ma ;p Cytat:
Cytat:
nie no zaraz cos poszukam ale teraz nie moge bo mama za mną jest ;p i bedzie chciałą też zobaczyc zdjecia, a ja tam z blantem mam ale zaraz poooszukam ;p
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-05-16 o 12:13 |
||||||
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
haha coffi, przypałowo
a jak kontakty z ex?
|
#3221 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
B próbował namieszać mi w związku chociaż nie zrobiłam nic ani jemu ani mojemu byłemu po prostu B stwierdził, że jestem taka, siaka więc mieszał, a wczoraj będąc na imprezie macał inne dziewczyny, mimo że jest w długim związku :PCytat:
Cytat:
Ale obeszło się po kościach. Dlatego teraz zawsze pytam ^^ Swoją drogą też chciałabym mieć taki kontakt z ex, na tę chwilę jest tak, że nawet sobie cześć nie mówimy.
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-16 o 12:32 |
|||
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj byłam na imprezie w takiej wiosce, nad jeziorem
. i o 3 miał przyjechać po nas znajomy. jednak okazało się, że balety kończą się o 2, a Oni nie mogą wcześniej . więc stwierdziliśmy, że nie ma sensu stać na dworze, więc ruszyliśmy o 2:10 pieszo . i przeszliśmy 12km .
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zadomowienie
|
z tz wszystko jest juz ok przeprosil itp itd...
coffi zawsze tak jest ze spotykamy kogos znajomego w najmniej odpowiednim momencie... patus ja cos zrozumialam ale zapewne laska chodzi o to ze skroty czesto sie potem mieszaja:P a faceci tacy sa tu kazdego by oczerniali a sami nic nie lepsi sa kiedy ich laski siedza w domu czy cos w tym stylu.. nic ide sie chyba troche zdrzemnac ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
hehe to ty chociaz szlas z kims.. moj kumpel kiedys wylaczyl telefon i poszedl sobie do Jarocina z buta z Pleszewa... nie wiem ile to km pewnie ok 30 jest na polowie drogi znalezlismy go... a drugi kumpel tez poszedl niby siku zosatwil wszystko kumpeli (dokumenty, tel itp) i poszedl z Jarosławek do Jarocina z buta sam... takie cos im sie zalancza jak sa pijani:p to wyobraz sobie jakie mielismy obawy jak pojechalismy nad jezioro oddalone od Jarocina o jakies 170km... ale ngdzie nie poszedl
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Solange sto lat
|
#3225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3226 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Sol 1000000000000 lat i 1000000000000000000000000 0000 udanych stosunków
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3 ![]() Coffi ale zwała ![]() Cytat:
![]() nudzi mi się i nie chce mi się uczyć
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Coffi to niezle
ja swojego brata nigdy nie wkopię chociaż do domu napity często przychodzi.. nie mogę jakoś.;dPatus ten B to frajer jakiś. kurde.. nienawidzę takich facetów... ja kiedyś też miałam takie akcje, jak byłam na wakacjach u babci na wsi chodziliśmy do najbliższego miasteczka rowerami albo z buta na jakieś balety po kilka km, napici i w ogóle, a babcia była pewna, że śpię buhahah;dgdzie jest jes?!dawno nie czytalam jej love story
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Solangeee najlepszego dupko
![]() ![]() Mov ale na co ?Jeszcze z nim nie rozmawialam, wczoraj byl po mnie na lotnisku ale nie mialam ochoty rozmawiac, tylko tulic sie Juz nie czuje whisky
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
SOL wszystkiego najlepszegooo, spelnienia najskrytszych marzeeeen! Duzo szczęścia i miłości
;*---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- ja teeeez!!...
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
obudzili sie i mowili ze exa widzieli, ze szukali go potem zeby mu wpier**** ale chyba sie zwinal hahah. a miesiac temu sie bili jak sie na balecie spotkali ![]() toria ja tez ich nie wkopuje lae jak sie ciagle wtracaja w moje zycie i mnie sprzedaja to nie mam innego wyjscia. patus, to masz tak jak ja z bracmi. oni robia co chca a na mnie ciagle gadaja, bylam z chlopakiem to w sumie przez nich sie rozstalismy bo mi dokuczali ciagle i go bili wyzywali. boze narodzenie dostaje prezent - kosmetyki - a na opakowaniu markerem napisane 'nie zadawaj sie z C' ;] choye
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowala mnie szuja jedna
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
oj sorry
![]() dzięki
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
to rozumiem
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
Solange 100 lat!
![]() jaki dzisiaj beznadziejny dzień, cały czas padaaa
|
|
|
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

szczescia, spelnienia marzen , duzo sexu 
Szczęęścia na codzien, zdrówka no i tych 5 w szkoleee 
) Ogólnie w jego oczach byłam taką jakbym D zdradzała i kompletnie nie liczyło się dla Niego to, że nie byliśmy razem. Nawet dzwonił do mojego TŻ (bo go zna) i próbował Nas rozdzielić. Teraz B jest w trwającym 2.5 roku związku. Zaczęli być ze sobą jak byłam jeszcze z D, więc trochę ich poznałam i myślałam, że to baardzo udany związek.
A w klubie? Jakby to powiedziała Pani Barbara odpie*****ł tarło z wieloma dziewczynami 

;*