|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Ale pogoda...
jeszcze taaak mi sie nie chce uczyć na jutrzejszą maturę z historii, a wypadałoby mieć jakiś w miarę dobry wynik
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie bym podpatrzyła to może zainwestuję w końcu.kiedyś używałam jeszcze takiego kremu rozświetlającego z VICHY pod podkład.. cudowny był (tylko wiecznie mi szkoda 60zł na niego..) i na to lirene (to na razie jedyny, który mnie nie zapycha i jest delikatny). ale może wypróbowałabym tego revlona ![]() (uwielbiam lakiery do paznokci revlonu
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Eeej, zaraz, ja mam jutro angola ustnego, a raczej oba angole.
Hm. muszę pogadać z miśkiem po angolsku zatem, tzn. on tylko posłucha i kiwnie swoją pluszową główką. Z negocjacji nici. |
|
|
|
#2735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...alDry-Skin.htm opinie ma dobre. kupiłam go kiedyś właśnie za sprawą tych opinii, a poza tym lakiery revlonu też uwielbiam i puder prasowany też jest świetny ![]() ale jak chcesz kupować, to radze na allegro w drogerii są po 70 zł, a ja na all z przesyłką dałam 40 pare
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-05-16 o 14:42 |
|
|
|
|
#2736 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
mi też
Cytat:
Cytat:
mówisz, że ta Kostara są ok? bo na allegro widziałam właśnie i mnie zastanawiało, czy one ogarnięte są, bo serio tanie. a Esotiq nie znam. poszukam, gdzie jest ten sklep. Cytat:
![]() ja właśnie używam Lumiere fakt, że cenowo sporo wychodzi, bo przed minerałami nawet, gdy kupowałam podkłady za 60-100 zł to starczyły na dłużej, niż minerały za 45. ale ważniejsze, że mi pasują ![]() co prawda zdarza się, że np. spłynie, czy się zważy, ale to i tak nic w porównaniu ze zwykłymi podkładami. jakąs masakre mi robiły na twarzy. ale EM np. nie lubię, było gorzej niż ze zwykłymi lubię w minerałach to, że nie pogarszają stany skóry, że mogę nałożyć dużo i nie będzie takiego sztucznego efektu, jak przy drogeryjnych podkładach. no, tylko muszę nabyć dobry kolor ![]() aż nie chce mi się wierzyć, że na studniówkę mój podkład nie był aż tak za ciemny, a przez 2 miesiące nagle jest okropna różnica ![]() Cytat:
![]() za dużo na korki brałam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Cytat:
a dla tych, które mają suchą skórę polecam podkład o ten. pamiętam, że jak miałam wysuszona skórę to jedyny okazał się zbawieniem. super kryje, a jest taaakii delikatny ale z tłustej już spływa
|
|||||||
|
|
|
#2737 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli chodzi o truskawki to rzeczywiście kręgosłup wysiada. rok temu byłam. warunki nawet spoko. ale mieszkaliśmy na takim zad.upiu że tak powiem . zero zasięgu, do najbliższego sklepu/wiochy 5 km . ciężko było, ale dumna byłam z zarobionych pieniędzy .Cytat:
|
||
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nosze 70 F
Kupuję na all, za góa 40-50zł z wysyłką ![]() Co do swiecącej się buzi to polecam skrobię ziemniaczaną. Sama smaruję się filtrem (faktor 50 ) na to skrobia i nie ma błysku no i czasami krem tonujący Ziaji nuno. Byłam tak na studniówce i całą noc wytrzymałam
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
klikniecie mi w bannerka
?---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() też używałam kiedyś skrobii ale odkryłam biochemię urody i mam stamtąd puder bambusowy ![]() baaardzooo wydajny. |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Twoim rozmiarze jeszcze można dostać właśnie w miarę tanio, ale w moim to tragedia ![]() a ja nosze za małe staniki, bo mi cycki urosły a mi po 1 szkoda kasy na nowe, muszę przemyśleć dokładnie model;p a po 2 za mojego panache dałam 150zł i jest w super stanie szkoda mi go wywalać ![]() a jak ktos ma naprawde BIG problem ze świeceniem to krzemionka w jakimś stężeniu 10%
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
ja anjczesciej szukam w brytyjskiej rozmiarówce i nie są takie n przerażajace ceny ;0 ale co nizej niz 70 to nie wiem, szukałam kiedys tylko 65F brytyjskiego,ale później zmieniłam zdanie ,ze jednak sie nie dopnę
![]() Ja mam z BU serum Lemon, punktowo wspaniałe, na cała buzię zapycha. No i niezawodny tonik aspirynowy to jest wybawienie dla moje buzi. Myślałam,ze podczas tego stresu będzie wysyp, a tu dwie plamki na paszczy ino
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pierw zamówię próbkę, bo nie ma co porywać się na duże opakowanie jak nie będzie mi pasował. |
|
|
|
|
#2743 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrz, tu znalazłam, mają wszystkie rozmiary prawie
![]() http://moda.allegro.pl/item101202756...onosz_60d.html ja chyba kupię, jak nie sprobuję to nie będę wiedziała czy bardotka mi pasuje
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#2745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a aspirynę kocham, maseczki robię z poczatku myslalam ze to taki pic na wodę, co mi to da niby ? ale faktycznie WIDAC działanie.chociaz ostatnio zapomniałam o niej. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
ten wątek z przed i po minerałach?niektóre jak widziałam to ![]() bierz próbkę i tak jak juz zaczniesz kupowanie ![]() a próbkami można zawsze się potem na wątku powymieniać Cytat:
a ja lubię bardotki, są ok EDIT: oczywiscie te co mi się podobają muszą być droższe -.- dzięki. konkurs. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-05-16 o 15:14 |
||||
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się interesowalam tym modelem, ale dziewczyny odradzały...ponoć robią się takie "dzióbki"... a ja z minerałów lubie najbardziej Lumiere, potem Blushe wogole mam mase podkladów, bo u mnie wiele zależy od dnia...czasem wiem że zakładam np chłodny róż to wtedy wale już chłodny podkład;p albo mam ochote na bronzer to też podkład o ton jaśniejszy...a też zależy czy na wieczór czy na dzien...czy słonecznie czy pochmurnie... a i od stanu mojej cery bo np blushe bardziej kryje, ale barzdziej podkreśla moje suche skórki, a jak mam super dobrą cerę to Pixe :P---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- jest tu któraś z wrocławia która chciałaby zrobić razem zamówienie z BU? no i z Mazidełbo z Bu potrzebuję jedną rzecz i szkoda mi płacić 10zł za przesyłkę;p
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19344336]tzn. jeśli dobrze pamiętam to w zeszłym roku za kg jagód płacili 5-6 zł. ciężka praca, ale można zarobić
jeśli chodzi o truskawki to rzeczywiście kręgosłup wysiada. rok temu byłam. warunki nawet spoko. ale mieszkaliśmy na takim zad.upiu że tak powiem . zero zasięgu, do najbliższego sklepu/wiochy 5 km . ciężko było, ale dumna byłam z zarobionych pieniędzy .[/QUOTE] a u mnie jest o tyle dobrze, że organizują na kilka h wyjazdy z mojego miasta kilka km poza. tzn. zbierają się ludzie w takim domu i właściciel, który ma duże pole z truskawkami wiezie, zbierają, każdemu liczy się, ile kobiałek zebrał, powrót, właściciel wypłaca pieniądze [jak ja byłam, to dostałam bodajże 1,5zł za kobiałkę, wiadomo, jeśli sezon dopiero się zaczyna, dostaje się więćej, bo i w sklepie więcej płacą.] Co do maseczków , ja lubię miód kłaść na twarz.. mam taki nawyk, że mniej więcej co tydzień - miód na twarz, maseczka Kallosa na włosy, gruba warstwa kremu na stopy i dłonie, i leżę przed tv.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
tak? ja jakoś nie jestem przekonana, ale może sobie jakąś zamówię.
![]() z tych, co podała bedelicious [jak masz na imię? zapomniałam, przepraszam], wychodzi, że miałabym rozmiar 70D, albo na upartego 65F. ale ciekawe, czy w rzeczywistości są tak mało rozciągliwe, jak podano w tabeli.. bo mi właśnie na takim staniku zależy - który nie rozejdzie się od noszenia.Ale dziś kobiece tematy uskuteczniamy.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo właśnie tam, siedziałam i ! I od tamtej pory jestem na nie przyczajona.A wiesz zamówię [ale to jak będę u siostry] no właśnie jak mi się nie spodoba to zawsze mogę wymienić. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-16 o 15:28 |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie też szukam takiego który się nie rozciągnie, a niestety do tej pory takiego jeszcze nie znalazłam ![]() mi z tej bardotki wychodzi 60D jak w pysk strzelił, ale troche sie boje że mi bedzie za ciasno i może sie wbijać i takie wałki ze skóry sie zrobią.. mam teraz 65B, to już się te wałeczki robią, no ale stanik i tak nie siedzi pewnie i sie kiwa |
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/item103059076...5b_jedwab.html
![]() jest piękny, ale oczywiście nie mój rozmiar i nie moja cena.
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
szukam
Cytat:
![]() a teraz to nie wiem jakby było, poza tym pewnie od firmy zależy. też szukam czegoś co się nie rozciągnie ![]() no ![]() cholera, zgubiłam ksero stron z książki z bibliografii przedmiotu
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, bo pyndzel to podstawa mi się mój zpsuł musiałam kropelką sklejać Cytat:
swoją drogą mam jeden stanik Chantelle. to jest ideał ![]() zapłaciłam za niego jakieś 6 funtów oczywiście musiałam zwęzić, ale miseczka cudo... jakby był szyty na mnie. MAM LINK! KLIK
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-05-16 o 15:32 |
||
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie - za tę cenę to chyba nie ma co? pewnie się rozciągnie. poza tym był taki wątek na wizażu, gdzie przesiadują znawczynie staników i można się poradzić, jakby co - której firmy warto kupić, jaki powinien być materiał, itp.
|
|
|
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cene bym przeżyła, ale rozmiar ![]() ciężko znaleźć coś naprawdę ładnego 60D itp, a ileż można w identycznych chodzic.. tż tylko narzeka, że mogłabym sobie jakiś bardziej urozmaicony kupić, no ale kurcze nie ma
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to jak Ty mądra kobieto tak prawisz.. to pomyślę. ![]() a wątek też przejrzę, tymczasem idę poczytać pracę. jutro będę miała już wakacje!
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
ej mogłam Wam dać ten link, ja byłam na tym wątku, tylko nie zczaiłam co szukacie
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie ja jedna tak mam, że jak założę ładną bieliznę, czuję się bardziej kobieco?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

jak by tak zliczyć ile mam wyadtków pomaturalnych to wyjdzie z 1000 zł jak nic 

, ja lubię miód kłaść na twarz.. mam taki nawyk, że mniej więcej co tydzień - miód na twarz, maseczka Kallosa na włosy, gruba warstwa kremu na stopy i dłonie, i leżę przed tv. 
! I od tamtej pory jestem na nie przyczajona.