|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,
a to w sumie nie duzo jak dla mnie
dla mnie najlepsza rozncia wieku miedzy kobieta a mezczyzna to od 5 do 10 lat
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,
Cytat:
![]() Zapraszam do mnie- u mnie słoneczko ![]() U nas jest 6 i pół roku różnicy ![]() Ale przecież to nie jest wcale dużo ![]() Gorzej jak dziewczyna ma 20 parę lat a facet 60 Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-05-16 o 15:14 |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio myślę o tym, czy nie skusić się na poprawiny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie jest duża różnica ale na początku ja miałam 15 lat on 21 więc wiecie Ale zawsze miałam starszych chłopaków ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Zauważyłaś to u swojego czy mojego mena? Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-05-16 o 15:21 |
||
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ine wiem, Tż uważa że to zbędne, a ja że to dodatkowy dzień fety i na spokojnie można pogadać z rodzinką, my juz spokojniejsiu Twojego, że młodo wygląda mój jak się ogoli to wygląda jak teletubiś, ja go tylko 2 razy w życiu widziałam ogolonego na gładko
Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-05-16 o 15:24 |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zaczynaliśmy być razem ja miałam 16 (rocznikowo 17) a Ł. 22 (rocznikowo 23) ![]() Co do pogrubionego- Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-05-16 o 15:25 |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie myślę, że wesele jest stresujące dla młodych a na poprawinach już luzik, można się napić trochę, pogadać itd. No ale my nie będziemy mieć ;p wcinam czerwone winogrona
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamietam jak powiedzielam rodzicom ze Tz jest starszy odemnie o 9 lat to myslalam ze beda zli czy cos ale powiedzieli ze to ejst moje zycie i ze nie bede sie wtracac i wybierac mi faceta bo sama musze zdecydowac z kim soedze zycie i ze to ja wlasnie z nim bede zyc a nei oni i ze ejzeli jestem szczesliwa to zebym z nim byla
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- a co do poprawin my tez bedziemy raczej miec i ale chyab zrezygnujemy z kamery na drugi dzien bo ludzie lepiej sie bawia chya bez no i do tego ze to jzu taki wyluzowany dzien dl amlodych to tez sie zgadzam moga wtedy z kazdym porozmawiac pobawic sie jzu bez zadbcyh stresow
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie lubię jak M. jest ogolony gładko
ew. taki 1,2-dniowy zarost ale wtedy to on juz sie nie goli cały tydzień i już mi sie nie podoba ;p Słtiti z tego co widziałam twojego TŻa na NK to fajnie wygląda z lekkim zarostem idę się ubrać, może malnę oko i pójdę do Amelki bo mnie szlag trafi zaraz :/ Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-05-16 o 15:44 |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
na serio, raz bylismy w vision express wybieralismy oprawki mu i pani sie go pyta ile ma lat bo tam sa te znizki zwiazane z wiekiem a M spojrzal na mnie z mina
no i ja mowie ze 25( to bylo rok temu) goscinka spojrzala na nas ja sie usmiechnelam i dalej wykonywala swoja robote, smiac mi sie wtedy chcialo. Ale on pewnie nadal nie wie ile ma lat. Ja np na spokojnie znam swoj numer tel ale jak mam gdzies podac to zawsze musze spr bo nie pamietam
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza....
justi a mowilsicie o tym kiedy w 2012 wezmiecie slub? |
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak wstępnie kwiecień/maj Ale musimy najpierw zajechać i przesunąć termin ale to w piątek bo ta babeczka od sali tylko w piątki przyjmuje... Trzymać kciuki prosze ale to w piątek ![]()
|
|
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pamieta ile mam lat:P tylko sam zapomina ze ma juz 29 a nei 23:P---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
My tez robimy poprawiny ale bez kamery itd na luzie a piosenki sami puszczac bedziemy
Co do zarostow ja wole swojego bez bo mnie pozniej drapie Ale czesto ma taki 2dniowy zarost My razem nie mieszkamy ale M ma u mnie jednorazowa maszynke do golenia i szczoteczke do zebow zestaw do mycia pod prysznic.
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam dziewczyny trzymajcie jutro kciuki o 12 prosze za mnie
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justi to ja juz tez trzymam ![]() Ja sie ostatnio zastanawialam czy szloby tak przeniesc slub na 2010 ale wtedy by trzeba robic w jakis piatek bardz inny dzien powszedni. Ogolnie bylam ciekawa czy jak mamy juz umowy podpisane czy restauracja foto itd zgodziliby sie przesunac termin. |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
a to masz ang czy pol?
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
oki
juz teraz masz troche i powodzenia zycze Choc ustne kazdy zdaje ![]() papa |
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my nie mamy umowy z restauracją bo zaliczki nie zapłacilismy a foto i kam to znajomi ![]() ![]() zmykam papa
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
ide sie przeniesc z lapkiem i ide dalej walczyc
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
papa Milej niedzieli U nas niby nie pada ale sie chyba zanosi strasznie pochmurnie i spac sie chce!!!! |
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() chwilę z Wami posiedzę, a po 18:00 przyjadą znajomi ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() a co tu taka cisza ??
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z kościoła i sobie posiedzę z Wami.
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie tez czerowne, polslodkie
zreszta lubie wszystko,ale zalezy na co mam w danym momencie ochote ![]() Cytat:
![]() my wlasnie myslimy,ze z 300tys bedziemy potrzebowac tak z 4 pokoje zeby chociaz byly![]() i kominek ![]() ![]() Maly poszedl, ja sie troche pouczylam, pogadalam z M. i przyszlam sie zrelaksowac na chwilke
|
|
|
|
|
#1229 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a na jakiej stronce??
ja lubię na MTV "Nastoletnie matki"![]() Cytat:
superCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my niestety nie mamy możliwości podnieść domu TŻ ani cokolwiek dobudować, bo w połowie domu mieszka jego wujek i ciotka, z którymi są ciągłe wojny, w ogóle o dom kilka lat sprawy w sądach były zresztą dom TŻ to jest potrażka architektoniczna ![]() i na szczęście TŻowi się ten dom nie podoba, więc zaczeniemy się budować i powolutku postawimy sobie domek Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- hej tęskniłyście ![]() weekend był udany i kupiliśmy wreszcie kołderkę 200x220 dla TŻa (kilka miesięcy marudziłam o nią ), bo on ma taką maliznę, że zawsze wymarzłam u niego i jeszcze prześcieradło i kocyk dla niego do pracya za to, że się zgodził na kołdrę to kupił sobie jakiś zestaw narzędzi za 270 zł ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- a dziś w ogóle padało masakrycznie i rzeka niedaleko mojego domu wylała i jest nieprzejezdne, ale na szczęscie pojechałam wczesniej do RZ
|
|||||
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Joanwi tesknilysmy
szczegolni e spodnie![]() nazrywalam sobie bzu do pokoju ale pachnie,mmm... ide jesc ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- u nas pogoda nawet w miare-przynajmniej nie pada, 15 stopni,ale i tak...kiepski maj slyszalam,ze na poludniu znow zagrozenie powodziowe i leje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Jeszcze jak TŻ jest ogolony to wygląda na 20lat

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i ja mowie ze 25( to bylo rok temu) goscinka spojrzala na nas ja sie usmiechnelam i dalej wykonywala swoja robote, smiac mi sie wtedy chcialo. Ale on pewnie nadal nie wie ile ma lat. Ja np na spokojnie znam swoj numer tel ale jak mam gdzies podac to zawsze musze spr bo nie pamietam

super