|
|
#241 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Movement
dziękuje lala . nie spodziewałam się szczerze mówiąc pochwały od Ciebie Paralogiczna na zdrowie ![]() . pamiętasz jak kiedyś przyszłam do Ciebie z płaczem .
a Ty mi powiedziałeś, że 'łzy kobiety, dla prawdziwego mężczyzny są największa porażką ? ' pamiętasz jak mnie zapewniałeś, że nigdy nie pozwolisz, żebym płakała przez Ciebie, lub bez Ciebie ? więc kuRka gdzie się podziewasz od dobrych kilku tygodni . czemu nie ma Cię obok mnie w nocy, gdy płaczę do poduszki ? no czemu ?... przecież obiecałeś ... nic nie uświadamia mi mojej samotności tak jak tykanie zegarka . on codziennie mi o tym przypomina . spójrz na nich . ich usta dzieli zaledwie 1 cm . 1 cm dzieli ich przed pocałunkiem miłości . cholerny 1 cm nie pozwala być im szczęśliwym .. nie prowokuj mnie . jestem zdolna wydrapać twojej lasce oczy . ale wcale nie z zazdrości o Ciebie . wcale ... nieodwracalnie straciliśmy połączenie na lini moje serce, jego serce . to koniec . naiwna . siedzi na parapecie i zastanawia się czy też w tej chwili patrzysz na te same gwiazdy co ona i umierasz z tęsknoty i żalu. nawet nie dopuszcza do siebie myśli, że on siedzi teraz gdzieś z 'inna' i dobrze się bawi . bo przecież mówił, że kocha ... naiwna . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-16 o 19:36 |
|
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() I również okradam ![]() Z innej bajki - <3 _________________ ` Miłosc gwarantuje właściwe przyswajanie się do siebie obu dusz. ` nie wiem czego więcej w moim sercu. Miłosci? Nienawisci? ;| ` Mimo ze byla nieszczesliwa to chwilami usmiechala sie szeroko.
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
`Szukaj mnie cierpliwie, dzień po dniu. Staraj się podążać moim śladem`
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, nie wiem, co mogłabym więcej powiedzieć.
KaMa2704 ten pierwszy to State Of Shock, a za drugi się kłaniam, staruszko ![]() _ z papieru drzwi bez szyb, bez klamek, po jednej stronie my, po drugiej ty. rozturlajmy nasze ciała z grzbietów samego nieba olbrzymiego a noc w ulotności chwil, w szumie liści stęsknionych. grew up to be a whore jak strach w dłoniach, co zbyt martwe, by umrzeć. w garści skutych milczeniem słów już nie próbuję niczego. usta, co z wiecznej niecierpliwości i roztargnienia nie znajdują słów. który od tęsknoty żalem pęka zamknięty w garści. że chcę zniknąć czasami w szeleście ptasich skrzydeł gdzieś. z nadgorliwości słów rozpalonych pod ciepłem spojrzeń płonę. leżeć policzek przy policzku w twoim zimnym uścisku serce, co nie jest niczym wiecej jak skrzepem. kochałam go, zanim jeszcze uwierzyłam w miłość. gdybym był księżycem, nie śmiałbym się bać. strzelając do papierowej tarczy czasu. a kula przechodzi na wylot.
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
i tak nigdy nie zrozumiesz kim dla mnie jesteś. to boli ! zostaw mnie i moje serce w spokoju ! nie powiem ci ile dla mnie znaczysz, bo łza by ci się w oku zakręciła. |
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
*Chcę Cię pocałować, ale jeśli to zrobię, potem mogę za Tobą tęsknić!~kochanie~
*Jeżeli się coś bardzo chce, a nie wolno, to można;* * Zrozumieć szczęście, to jakby zrozumieć, że grunt na którym stoisz nie może być szerszy od dwóch stóp które go pokrywają. *Nie boję się zabić! Po prostu nie chce by mój przyjaciel został sam!;p *-[...] Uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych ! - i tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście! Spróbuj się uśmiechnąć to zobaczysz;D;D;D *Bo czasem warto, wiesz? ;( *Kari nie żyje od 10 dni, ale śmierć boi się jej to powiedzieć;( *Wyloguj.. się z miłości *Nie muszę Cię widzieć, żeby wiedzieć że jesteś w zasięgu mej ręki ;* *Fajnie jest być mną! uwierz;P |
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm.. ? niezmiernie mi miło! ; * ___________________ Am I the one and only? cause You’re the only one! It felt so long and lonely, waiting for You to come.. Czy jestem jedyna w swoim rodzaju? bo Ty zdecydowanie jesteś tym jedynym dla mnie. Tak długo czułam się samotna, czekając aż wreszcie przybędziesz..
|
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
______________________ -on ją kochał.. ale nie mógł z nią być.
-Czemu? -Bo bał się. -Czego? -Tego,co powiedzieliby jego koledzy. -A ona? -Ona? Już nie istnieje... -Jak to? -Jak? Po prostu... Bez niego nie wyobrażała sobie życia... A teraz nie mów mi nawet 'cześć', bo prosto w mordę cię wyśmieje! |
|
|
|
|
#249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ;****************
Moja Andzia<3
Cytat:
Moja, Moja, Moja! <3 Nie moge sie napatrzeć w Twoje słowa, kocham Cie<3Cytat:
ja Cie też okradam ![]() niestety kochanie nie tworze cudeniek, bo Ciebie nie stworzyłam <3 Cytat:
O kochana, jesteś moim nałogiem poza tym: TiS, TwojaKokaina- ___ Będę Twoim ramieniem
w nocach pełnych łez i parasolem na deszczowe pogody, w zamian za tlen, którym dla mnie jesteś. W tej chwili potrzebuję pocieszeń w stylu 'będzie dobrze' i rad tak cennych jak 'zapomnij o nim', żeby poczuć się lepiej. skreślił ją, bo nie kryła uczuć. Wiem, że muszę odejść, byś zauważył, że nie warto było mnie stracić. .. a wtedy najważniejszym dźwiękiem było bicie jego serca, które jej nigdy nie zawiodło. Spotkajmy się tam, gdzie wygląd jest mniej ważny od wnętrza, a serce mądrzejsze od rozumu.
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
.Kiedy mówisz, że kochasz czuję dreszcze na plecach<3.
.Bo wiem, ze warto czasem zaryzykowac, by móc naprawdę pokochac.! .A teraz zamknij sie wreszcie i pocałuj tak namietnie! .Ja i Ty . -wiedziałam , to musiało tak byc.<3;* <<Powiedz, że słyszysz jak serce bije!>> Kochamm Was wszystkie Cukiereczki.
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
"Myślisz, że jesteś najbiedniejsza i tylko tobie jest źle? Rozejrzyj się wokół siebie."
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Nowa część
![]() Zero szacunku ignorancja tak po prostu dla zabawy (; Z duchem czasu trzymać fason i robić swoje.. Inne zasady, ale cel ten sam, robić co się lubi, realizować plan Trzymaj fason albo giń! |
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
na skrzyżowaniu dróg: miłość i nienawiść.
codziennie jadąc autobusem do szkoły z myślą że Cię tam spotkam, czuje się tak jakbym jechała na swój wyrok śmierci, którego ty dokonasz... moja cholernie głupia głupota nadal ma nadzieje, że jednak wszystko się ułoży kto ma władze nad naszym losem? bo to przez niego zaczęła się śmiać i przez niego zaczęła płakać... z nim okropnie, bez niego jeszcze gorzej. minęło tyle dni a ja nadal czuje ten ciepły dotyk twoich rąk i tej ciepłej bluzy, dlaczego? gra z czasem i na czas...
"Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno." Edytowane przez WiecznieZakochana Czas edycji: 2010-05-16 o 20:48 |
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
A obiecałeś, że nic do mnie nie poczujesz. Zacięcie toczę wewnętrzną walkę sama ze sobą, ciągle wmawiam sobie, że tak miało być, że tak wyszło ... Poszukuję tego szczęścia jak bezdomny drobnych na chleb, żmudna praca. W mojej głowie odgrywa się głośny atak paniki, zachowuję się jak histeryczka, płacze, krzyczę szarpię się z własnymi myślami by powiedzieć Ci beznamiętne " cześć" . Zgrywanie rozsądnej i powściągliwej zupełnie mi nie wychodzi. Bij! Śmiało dźgnij moje serce no już przecież jesteś do tego zdolny, raz to już zrobiłeś, co szkodzi drugi raz ! Pod jej drzwiami stały dwa butkiety. Jeden cudny składający się z tuzina róż, pięknie przyozdobiony z napisem " Kocham Cię" i drugi malutki złożony wyłącznie z małych stokrotek w dodatku zerwanych z jej własnego ogródka. Bez liściku. Widząc mały bukiecik od razu pobiegła do Niego, tylko On znał ją na tyle by wiedzieć, że kocha stokrotki. Rozkroję twe ciało wyrywając z niego Twoje organy, zostawię tylko jeden. Serce. Niech wie jak to jest bić samotnie i całkowicie bez sensu. Uwaga naleję wodę do oczu, no cóż nowa dostawa łez. No gówniarz z Ciebie co tu dużo mówić ? To nic, że jesteś ode mnie starszy. Po prostu mały szczyl, chociaż jesteś wyższy. Ewidentny kłamca, chociaż powiedziałeś prawdę, ale ona ... no ona ... zabolała ! ____________________ Pełnometrażowe nieszczęście <3 Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-05-16 o 20:53 |
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
stał pod jej oknem, przepraszał i krzyczał jak bardzo ją kocha. a ona, siedząc w pokoju ze słuchawkami w uszach, wmawiała sobie, że ten krzyk to nie do niej. łudziła się, że za chwilę znudzi mu się i odejdzie.
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
NieidealnaJa - miło mi jak tak podkradasz Perełko . ;*________________________ cholernie motywują jego diabelskie oczy , uwielbiam ten nie dosyt i to coś . szum , wieczór - dziś tylko ty i ja . szelest , dzika namiętność , pocałunek warg . stuk . pobita szklanka , nocy koniec już . szloch . ostatni dotyk , za chwilę po nim będzie inny ktoś . chciałam tylko patrzeć jak przechyla szklankę z zimną colą , bo wiedziałam , że po czymś więcej na długo nie zapomnę , dobrze wiedziałam .
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest chore.Miłość abstrakcyjna.Normalne są tylko bilety kolejowe.
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy zaczynasz się śmiać, zaczynasz zdrowieć !
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
za pan brat z uśmiechem
a od dziś wszystko jedno czy słońce czy deszcz.pogoda nie ma wpływu na mój uśmiech. na spacerze z uśmiechem
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
utrzymaj mnie w bezsilności mej....jeszcze nigdy nie trzymałeś mnie za rękę, tak jak w tej piosence. a kiedy już umrę, umrze też choć cząstka Ciebie?przydepnąłeś właśnie moje serce,Spaceruję sama ze sobą po piaszczystym brzegu. ''Pod jej wzrokiem, moja skóra w ogniu płonie żałuję tego, że straciłamNazrywałeś mi polnych maków, a nie miałeś odwagi zapukać. A ja czekałam... wtedy myślałam, że to cud. a to był sen.
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
witam w XIX już części
dziękuje za miłe słowa i dużo dużo wszystkiego ![]() obudziły się dziś inne mijające wspomnienia o tobie cienie szarości z tych dwóch złamanych słów które rozwinęły prawdę o nas On kocha ją definitywnie patrzę daleko, pragnę być bliżej tam idę sama wewnątrz tego przedefiniowanego świata Myśli znikające jak łzy z księżyca stałam tutaj spokojnie w tym małym białym pokoju min myślę że wyjdę na zewnątrz i kupię uśmiech w kolorze tęczy Może wszyscy jesteśmy szaleni być może jutro będę mogła kochać ponownie Stale pamiętam sposób w jaki powiedziałeś 'żegnaj' Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-16 o 21:22 |
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, nowe wejście XDD
witam myszki moje, te szare i kolorowe w 19 ! Babcie moje ! < 3 ;** Weny, i tak na marginesie to szczęścia dla każdej ! Nie mam veny, mam za to załamanie ! Ode mnie dziś tylko 1. ; ((( Kochasz mnie ? - Nieee ! - Kochasz mnie ? - Niee! - No powiedz że mnie kochasz ! - Niee ! - Jeśli powiesz ,,Niee'' to znaczy, że mnie kochasz. - Tere fere kuku ! |
|
|
|
#264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
znaczysz dla mnie wiecej niż pudełko czekoladek.
oryginalnie zapakowanych . Do you like me ? Do you interestend me ? Do you prefer mne or she ? / Czy lubisz mnie ? Czy interesujesz się mną ? Wolisz mnie czy ją ? / ojj . nie zbyt dobra z ang . jestem ; ] . wole Niemiecki ; p .
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnę, kradnę!! ;*** ____________ A 'cześć' na ulicy będzie szczytem Twych marzeń związanych ze mną. Wiesz co boli najbardziej?
Chwile, gdy ubieram się w najładniejszą sukienkę, maluję usta najdroższą szminką, piekę najsmaczniejszy sernik i czekam na Twoje przyjście, zapominając, że Ty już nigdy nie przyjdziesz. i mimo wszystko sama nie wiem dlaczego tak bardzo chcę byś był |
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha ?!ta kur!@#wa tylko udaje, że kocha. !
|
|
|
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
Witam! nowa jestem.
`Po prostu mój czas w Twoim życiu się skończył. `Rozważania czy się zabić czy się nie zabić, to czysta filozofia. `Może trzeba było odejść te 7 miesięcy temu..? `Dwa razy Boga nie zabrakło, teraz przeginam pałę. `Myślę, że dosyć tego masochizmu , także duchowego. Rosiek. `To nie fair. Nie powinno się płakać w urodziny.
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
<3
wszystko jest nietrwałe, wszystko przemija, nic nie pozostaje, nic nie trwa wiecznie i znów następny dzień. znów Cię szukam. a gdy już Cię znajdę, udaję.. chwile tak szybko mijały, nie chcę ich zapomnieć, nie dziś żadnych gwałtownych myśli!
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Jestem królową nieprzemyślanych decyzji. mój pamiętnik pęka w szwach od nadmiaru Twojego imienia.
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
kochasz lecz nie wspominasz o tym słowem
ukryte pragnienia Niesamowity jest fenomen miłości. Fenomen wspólnego życia. Ciepła. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Moja, Moja, Moja! <3 Nie moge sie napatrzeć w Twoje słowa, kocham Cie<3