|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
Zrobiłam screna Teraz widzę, że coś mi się pomieszało z kolorami, skleroza To jest cocker spaniel?
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-05-16 o 19:27 |
|
|
|
|
#272 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#274 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak czytam o nich to od razu mi jakoś weselej, najbardziej spodobało się zdanie, które kiedyś przeczytałam na temat mopsów, chodziło w nim więcej o to, ze te psiaki są wprost stworzone do kochania i bycia kochanymiJak tylko będziemy na swoim to chyba naprawdę poszukamy mopsa. Sierść mnie nie przeraża, swojego czasu miałam z rodzicami w domu dwa koty i psa, więc nie będzie chyba gorzej
Edytowane przez Nataliakazia Czas edycji: 2010-05-16 o 20:04 |
|
|
|
|
#277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dla mnie tez może byc za duża, ale zobaczymy...Landi tez sie obawiałam, ze ogromniasta a jest super, nie za duża i uwielbiam ją ![]() Cytat:
![]() Cytat:
włąsnie licze na to, ze to ta sama skórka co w rudej Landi. ja mam niebieską i ta skorka jest pierwszorzędna. Jak ja zamawiałam w zimie to wahałam sie jeżeli chodzi o kolor, bo wtedy nie miałam do czego nosić rudej torebki. Teraz mam i będę szaleć z Bianką. Myślę, ze będzie idealna na lato, no chyba, ze przytłoczy mnie rozmiarami... |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
O beaglu też marzyliśmy, bo wg mnie to jedne z najpiękniejszych psów, ale po poczytaniu o ich charakterku i obserwacji znajomych, którzy maja beagla stwierdziliśmy, że choć wspaniały, to nie jest to jednak pies dla nas.. Jest bardzo, ale to bardzo charakterny, a czasami po prostu wredny
Koleżanka tżta miała beagla i nie potrafiła sobie z nim poradzić, psiak wymaga naprawdę twardej ręki i konsekwentnego wychowania. Podobno ten jej potrafił zjeść wszystko, jeśli wiedział, ze jej na danej rzeczy zależy, nic nie pomagało. Beagle uwielbiają też ruch, więc jeśli nie mają zapewnionej jego odpowiedniej dawki to znajdują inną rozrywkę Choć nie powiem, wiem, że można dobrze wychować sobie beagla (albo beagle mogą wychować ) i podobno wtedy to prawdziwy skarb.A goldeny i labradory też uwielbiam, to takie psiaki co to nawet złodzieja zaliżą na śmierć Niestety, nie chce ich męczyć w mieszkaniu, bo myślę, że wolą trochę inny tryb życia Może kiedyś...
Edytowane przez Nataliakazia Czas edycji: 2010-05-16 o 20:20 |
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
możesz napisać coś więcej o labradorku swym?
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marzy mi się taki piesek jest absolutnie przecudowny, ale zazwyczaj wszyscy mi wmawiają, że jest brzydki
|
|
#281 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
o, to super
koniecznie wklej zdjęcia!
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że zakochasz się w nim jak tylko trafi do Was No i oczywiście nie warto wierzyć stereotypom - że mops cały dzień leży i jest leniwy - te pieski nie są leniwe - lubią jak coś się dzieje, a mój mops to wogóle zaprzeczenie stereotypu kanapowego pieska - na kanapie nie chce siedzieć ... Wybiera podłogę albo swoje posłanko - tam czuje się lepiej niż w łóżku czy na sofie A co do sierści - to widzę że jesteś zahartowana przy takiej ilości zwierzątek, sierść mopsika Cię nie zaskoczy |
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie już się nie mogę doczekać
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście lubię wszystkie psy i dużo ras mi się podoba, jednak żaden pies nie ma takiej "mimiki" jak mops Jego mordka wyraża wszystko A na żywo jeszcze zyskuje, wciąż zdarza mi się że ktoś obcy zaczepia mnie na ulicy pytając o pieska Nie jest to może popularna rasa, ale mam nadzieję że kiedyś będzie - bo to naprawdę fajne psiaczki są ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- super - odważna dziewczyna Widzę że nie boisz się nowości ![]() a my czekamy na fotki na Wizażu albo na blogu (bo zaglądam tam z przyjemnością ) |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam ich oczy i ten malutki ogonek.... i za każdym razem jak widzę takiego pieska wariuję i zaraz chcę go głaskac, tulic sprawię sobie takiego kiedyś, po prostu nie ma innej możliwości. I to świetnie, że nie sprawia problemów kiedy jest sam w domu, bo u mnie nie raz nie ma nikogo po nawet 9 godzin ![]() teraz mam jamnika i mimo wszystko, nie wymieniłabym go na żadnego innego psiaka, bo kocham go i jest najwspanialszym psem pod słońcem, mimo tego, że ma swoje humory, jest leniwy i żarłoczny sama rasa mi się nie podoba, ale ten pies jest mój i jest najwspanialszy
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
super
![]() czekamy na zdjęcia ![]() no za duże to ono nie jest ![]() one potrzebują dużo przestrzeni?
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to labradory kochają długie spacery... muszą się wybiegać
|
#292 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Korzystałaś z mojego kodu?
![]() Jakaś dobra duszyczka po 18 użyła mojego kodu ![]() Dzięki ![]()
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Skoro rozmowa zeszła na zwierzęta to ja napiszę, że mam kota
Zwykłego dachowca, buraska Usposobienie jak na kota ma trochę niezwykłe bo pozwala ze sobą wszystko robić, a w nocy przychodzi pod kołdrę Jeżeli kiedyś będę miała dom z ogrodem to w planach mam: w dalszym ciągu mojego kotka (mam nadzieję, że przyjdzie mu dożyć), sfinksa i/lub devon rexa oraz psy: berneńczyka i buldoga francuskiego. No i fajnie, że karo się zdecydowała na nowość, co prawda mnie w ogóle nie pasuje ale ciekawa jestem czy realnie zyskuje
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
W końcu zdecydowałam sie i zamówiłam swoje pierwsza etorebkę - ANĘ i co zrobilam ? zle wkleiłam kod rabatowy... tzn nie naliczylo mi zadnego rabatu. a zamowienie juz potwierdzilam linkiem z meila. moge to jakos odkręcic ?
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powinno byc problemów potem poczekac na odpowiedź i ponownie złożyc nowe zamówienie bez nerwów
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-05-16 o 22:27 |
|
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Chyba tak spróbuje
tak wogóle to chcialam Twoj kod CharLizZie użyć bo w poprzedniej cześci wątku od razu mi pomogłaś chyba napisze tego meila i juz... mam nadzieje,ze rano w miarę szybko odpowiedzą.. niby to 3,95 tylko ale skoro mozna ![]() Juz sie nie moge doczekac na tą szarą ANĘ
|
|
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, złóż drugie zamówienie i napisz do etorebki, że w tym pierwszym się pomiliłaś. I skopiuj kod, to nie pomylisz się przy przepisywaniu. Poza tym, przed wysłaniem sprawdź czy Ci naliczyli
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, super dzięki tobie przybliżę się do pheby i lizzy dzięki!i nie sądzę, żeby robili jakieś problemy, już kilka razy dziewczyny pisały o odwoływaniu zamówień. a z ANY będziesz zadowolona, sama ją mam i nie wiem jak bez niej kiedyś żyłam
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-05-16 o 22:35 |
|
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
Nabazgrałam, że proszę o anulowanie i jak juz to zrobią to zamówie drugi raz
robiąc to na pewno dokładniej ![]() Dzieki za pomoc Mam tylko nadzieje, ze jutro do godz 10tej mi odpiszą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Teraz widzę, że coś mi się pomieszało z kolorami, skleroza
To jest cocker spaniel?

Czyli nie nadaje się na ogródki, na podwórko i na długie piesze wyprawy
super - odważna dziewczyna