|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
weszłam powiedzieć Wam dobranoc ;*
obym jutro zdała
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak najłatwiej identyfikować hybrydyzację? Policzyć liczbę wiązań sigma. 2 - hybrydyzajca sp 3 - sp2 4 - sp3 Lepiej tego nie piszcie jako hybrydyzację, ale tak najłatwiej określić kształt cząsteczki. Zajrzyjcie sobie do Pazdrunia pod koniec. Tam fajnie kształty są pokazane.
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja z podstawy,ale w pierwszej klasie lałam na chemie sikiem krzywym
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Hm, biorę na pędzel i pac pac po twarzy,
||
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam praktycznie połowy z tego materiału nie ma. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Ja nie umiem pisać tego symbolu. Tylko mąkę ziemniaczaną bierzesz czy co? Jak to absurdalnie brzmi, haha. I potem to do pudełeczka po sypkim pudrze?
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko skrobię ziemniaczaną
tak, ja mam w pudełeczku po pudrze najlepiej tak dociskać te skrobie do buzi ![]() Ja siebie etz podziwiam,ale pewnie wynik bedzie słabawy
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2827 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
widziałaś żywego żbika ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19349073] zaraz Ci kliknę a byłaś się dzisiaj zameldować w klubie ? bo widziałam że wczoraj Cię nie było.[/QUOTE] dziękuję meldowałam się po 24, dlatego mnie niby nie było wczoraj nie ogarnęłam, że to już będzie następny dzień i tak zaraz jeszcze raz się muszę zameldować, że kliknęłam za dziś normalnie. Cytat:
?kobieto, masz taki temat, że się nie spytają nawet czemu go wybrałaś bo od razu to wiadomo to jest to co lubisz, to Twoja praca całkowicie, odpowiesz bez problemu na KAZDE pytanie. nie martw się. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zawsze się tak w szkole uczyłam Cytat:
brałam normalnie na pędzel tak jak puder się bierze.nic nie bieli. fajna jest wsypywalam sobie do pudeleczka z apteki, w ktorym sprzedaja samorobione masci.
|
||||||||
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi się pudry pokończą to wypróbuję. 4 mam. ![]() ---------- Idę jeszcze na trochę do chemii i spać. Powodzenia na ustnych jutro. I na historii, i na chemii.
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia wszystkim, sobie też, nie dziękuję
Poczytam sobie ejscze, o
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motyw jest tak ogolny i tak ich wiele, ze teza u mnie jest niezbedna (zreszta jej sie ponoc wymaga?), przynajmniej dzieki niej zaciesla sie krag do omawiania .dziekuje za te slowa otuchy, masz racje, stres jest nieodlacznym elementem .
|
|
|
|
|
#2831 | |||
|
Zakorzenienie
|
zdasz na pewno
Cytat:
A tego sposobu nie znałam, musze popróbowac sobie;D Ogólnie nie lubie wiązan , mam problem z nimi, a Pazdrunia Skarbie nie posiadam ![]() Cytat:
Ale to tylko pół roku bo w 3 klasie chemii nie miałam w ogóle :PCytat:
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac a jutro walka z fizyką!
Trzeba sie wziac, a niedlugo ta cala MATURA bedzie dla nas przeszloscia. Dobranoc
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam przed pójściem spaaaaać
![]() za jutrzejsze chemiczki i Basię i za Kamilę, Martynę i kto tam jeszcze zdaje ustny Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-17 o 00:49 |
|
|
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie martw się, ja zupełnie olałam sugestie mojej nauczycielki jeśli chodzi o pracę (napisała mi pod nią komentarz żebym powiedziała o tym jakie funkcje mają kategorie estetyczne, no i jakie w ogóle występują. Nie ujmuję tego w pracy, gdyż uważam, że to bez sensu. trolle jako odwołanie do mit. skandynawskiej przecież nie stanowią groteski, przynajmniej moim zdaniem.. no nic, ewentualnie mnie o to zapytają to odpowiem, że groteska i tyle )Cytat:
Marta mnie za mało opieretegowała. jest dopiero 7:20, a ja już mam kluskę w żołądku. zbieram się z materiałem ( ) do sanepidu, wysłać kartki i kopnąć M. w du.pkę przed historią dzisiaj ona mnie może pocieszy, że będzie dobrze (mam w komisji jej nauczycielkę - niestety, wredna su.cza i taką drugą z zawodówki, nieogarniętą taką..)umieeeeram nienawidzę ustnych egzaminów! ![]() ( a ja wczoraj na allegro sobie oglądałam te minerały no i pędzle. i napisałam do cioteczki z juesej. przywiezie mi w lipcu pędzle i kilka tych pudrów i cieni. zobaczymy jak to działa, bo na allegro drogo wychodzi jakby tak sobie wszystko kupić... )Ewa, lecisz w wakacje do siostry? Ala, ja też pójdę do zoo, ale w Gdańsku tam też są żbiki dobra, kciukajcie za mnie, ja się zbieram stąd. idę się wykąpać. w ogóle to miałam średnio przespaną noc, najpierw nie mogłam zasnąć, a potem się budziłam. -.-" chyba naprawdę się sztresuję.
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Jestem dzisiaj wyjątkowo rannym ptaszkiem i jeszcze zdążę życzyć powodzenia dzisiejszym maturzystkom XD a więc:POWODZENIA! No ![]() Potem pojadę do biblioteki i wreszcie przescrobbluję... eee... znaczy przeczytam ostatnią książkę z bibliografii, tak. Powiedziałam M., co czuję, i już mi wszystko jedno, co odpowie. Tak czy siak będzie dobrze. |
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, stresuję się
jeżu. znowu taka pogoda do bani ![]() łeeee ;( zabierzcie mnie stąd, ja już chcę być po wszystkim ! ![]() nienawidzę ustnych egzaminów !
|
#2837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Strasznie mi zimno u.u i w ogóle nie mogłam spać, bo deszcz się tłukł całą noc. A brat do mnie teraz przychodzi taki skapcaniały i mamrocze: "a ja sobie pospałem i bardzo zadowolony jestem" |
|
|
|
|
#2838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro ustny polski! dzisiaj czeka mnie czytanie wszelkich materiałów związanych z moim tematem ![]() powodzenia na dzisiejszej chemii, histy chyba nikt nie pisze i na ustnych
|
|
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w innym LO w mieście po 4pkt dostawali m.in. mój kolega z podstawówki ale mieli w komisji babkę, której już samo nazwisko przeraża Adamczyk jak bokserka kurna. nie no, taka w porządku babka, ale wymagająca strasznie.I nie wiem jakim cudem takie punkty podostawali. ponoć jeden chłopak poszedł i wyrecytował jej prezentację i odpowiedział na wszystkie pytania, a mu 4 pkt dała (nie wierzę w to, bo za samo wyrecytowanie, gdyby było poprawne to by już dostał 5pkt). myślę, że to nie pozdawali Ci, co byli tacy bardzo pewni siebie.. a tu buu, nie wystarczyła praca kupiona za 100zł (dodam, że to klasa humanistyczna ).a u mnie w tym roku chyba jeszcze nikogo nie udu.pili. za to rok temu nauczyciel z mojej szkoły miał egzaminy w budowlance (takie technikum budowlano-hydrauliczno-jakieśtam, gdzie już taki najgorszy element idzie do szkoły) i gościu wyrecytował prezentację, zadowolony z siebie, a pan Tomasz mówi do niego : "pierwsze pytanie : co to jest plagiat?", gościu zdezorientowany, ale odpowiedział.. a pan Tomasz mówi :"no i właśnie za to dostajesz na dzisiejszym egzaminie zero punktów" wiecie co? chyba trochę mi stres odszedł.. zrobiłam sobie próbę generalną.. z pomocą kartki, bo nie wszystko umiem,ale mniej wiecej tylko wiem co gadać.. i wyszło mi 18 minut razem z prezentacją teledysku (2 minuty) i prezentacją map i zdjęć. wcześniej mi wychodzilo 13 minut jak czytałam i bałam się, że w stresie powiem dużo mniej i szybciej i wyjdzie mi 5 minut ale chyba jestem na dobrej drodze. będę gadała, żeby gadać, może rzeczywiście w połowie się wyłączą.. albo może wręcz przeciwnie, będą słuchały bo to ciekawy temat, i jedyny taki w tej szkole ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- aaaa, Olga, miałam zapytać, pewnie już kiedyś pisałaś, ale nie pamiętam ile lat ma Twój brat?
|
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
trochę nielogiczne jest to co napisałaś, ale okej. życzyłam powodzenia na chemii, bo czytam wątek od dłuższego czasu i wiem, że dużo dziewczyn zdaje. a nie wyhaczyłam nikogo, kto by histę zdawał ..
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hey sexy ladies.
Cytat:
Zobacz, że ja dałam i nie było tak strasznie. Mówiłam Ci jaką miałam nauczycielkę w komisji. ![]() I co? I dała mi tyyyyyle punktów. Chyba na serio dała mi za to, że nie unikałam kontaktu wzrokowego. I nie recytowałam. Pamiętaj, na pytania mów cokolwiek. Obyś mówiła. Dasz radę, Żbiczu. Będę kciukensy podczas chemii trzymać. Cytat:
![]() Pewnie ktoś wcześnie wyrecytował to samo. ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Historię zdaje Basia, SamaraMorganx.
|
|
|
#2842 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wali ci na łeb ? KTOOOOOOOO ? Cytat:
![]() Martyna, jak nie ty to kto ? Temat masz, który cię interesuje, więc doskonale się w nim poruszasz, dasz radę ! I kopniak za takie gadanie. ![]() Kciukam ! ![]() Cytat:
Ja przed polskim scrobblowałam 3 część Potopu na laście. I bardzo dobrze zrobiłaś. Cytat:
![]() Wiesz jak ja chciałabym mieć to dzisiaj i mieć wakacje niż czekać cały tydzień na następny poniedziałek ? Już ci zazdroszczę tego uczucia jak będziesz po. ![]() Cytat:
Mnie też zimno, leżę pod kołdrą, słucham black sabbath (RIP Ronnie James Dio
|
|
#2843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobre układy z paniami i panem z biblioteki, nadal odwiedzam moją panią z gim, jest to świetna kobieta, bardzo jej ufam. Gdy miałam problemy w gimnazjum to pierwsza zauważyła ,ze cos jest nie tak i pomogła mi![]() Cytat:
![]() Już wysłałam zaproszenie ![]() Ja miałam minerały,ale u mnie był to błysk na twarzy i niestety zpachane pory. Wczoraj wieczorem powtórzyłam, umiem wszystko, opórcz tej głupiej hybrydyzacji, jak znów mi źle pójdzie to będzie oznaczał,ze ta matura jest jakaś nie tego :P
|||
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zresztą, na poprzedniej stronie Basia pisała o tej historii
|
|
#2845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
?poza tym, tych minerałów nie da się kupić w stacjonarnym sklepie. to są sklepy tylko internetowe. a te ze stacjonarnych to nie wiadomo czy 100% minerały ![]() Cytat:
będzie dobrze.sama mówisz, że masz temat jedyny w swojej szkole. więc nie sraj! a ja wam powiem, że chemia tuż przed ustnym polskim to istna tragedia, trzęsą mi się ręce a chciałam iść dziś odstresowana, bo wiem, że niszczy mnie stres, że nie myślę wtedy ![]() zaraz jakąs melisę z 5 torebek wypiję... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam wychodzi tak jakbym tutaj próbki pozamawiała. Najwyżej potem na allegro sprzedam. 10$ to nie majątek ![]() wypróbowałam tą skrobię (ale na podkład), fajnie jezu, obesram się. ja nie chcę tam iść. nie pamiętam treści tych książek. jezu. dupa,dupa,dupa. lowe was. a Ty nie pij tej melisy bo sie jeszcze za bardzo odstresujesz (a moze by tak łyknąć valerin mite przed tym polakiem?)
|
|
#2847 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie mrożące krew w żyłach historie na szczęście w mojej szkole jest lajtowo. Ale jeszcze tej prezentacji nie ćwiczyłam. Ba, nie napisałam jej. Będę nawijać co pamiętam w oparciu o plan Chyba nie pisałam 16 lat kończy w tym roku, właśnie wprowadzaliśmy jego podanie do systemu ale choć ma już niski głos i stopę dwa razy większą od mojej, to dla mnie zawsze będzie małym Karusiem. Jak się urodził, miałam 3,5 roku i dobrze pamiętam tę kukiełkę zwłaszcza że przez nią tata raz zapomniał że ma drugie dziecko i zostałam w przedszkolu do wieczora a to była zima i o 15 już było ciemno Cytat:
![]() Ja się muszę z moim laptopem podłączyć do internetu, żeby przesłać tę tonę piosenek... "Potopu" mój Winamp nie widział i chroń mnie od tego, Matko Polko. No, mam nadzieję, że dobrze. Na razie zero reakcji. Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Nic nie łykaj, w poradniku zdrowego żywienia maturzysty pisali że nie wolno |
||||
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje liceum to mam rwazenie,ze mi wszystko obrzydziło. Bardzo sie ciesze,że już tam nie chodzę, nabawiłam sie przez nie nerwicy, wyryczałam dużo łez, wystarczy.
|
|
|
|
#2849 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nauczyciele straszyli,ze bedzie jescze gorzej na studiach, ale jakoś im nie wiezę, bo z opowieści znajomych wygląda to całkiem inaczej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

a to zawsze się przyda jak się zapomni;D Zdaje mi się, że widziałam zadania z tego tematu w arkuszacH?
tak, ja mam w pudełeczku po pudrze 

oraz widziałam pewne zarąbiściarskie zwierzątko... na tabliczce pisało oczywiście ŻBIK
nie ogarnęłam, że to już będzie następny dzień
dlatego tak się stresuję, angolem przestałam już w sobotę, jak mnie Marta opieretegowała

ile lat ma Twój brat? 
?