|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a z 26 to poniedziałek to mi pasi (nie chcę urodzić w niedzielę...)
Edytowane przez marlenka0505 Czas edycji: 2010-05-16 o 10:06 |
|||
|
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
no dziewczyny, ale wybredne z tymi terminami
swoją drogą szkoda że nie można sobie zamówić daty. ja mam na 10 września, ale wolałabym, żeby dziecko było sierpniowe... ale mamy wymagania.na razie to bym chciała, żeby moje małe się trochę ruszać zaczęło, bo jeszcze dzisiaj nic, jeśli to dłużej potrwa to się zacznę martwić tak jak Kasia.... rozmawiam z nią, ale ona mnie w ogóle nie słucha! ![]() noc miałam spoko, bo późno poszliśmy spać, wróciliśmy koło 12, bo byliśmy w kręgielni ze znajomymi, potem po powrocie przytulańsko, więc grubo po 1 poszliśmy spać. ale przynajmniej dzięki temu nie wstałam o 4 nad ranem... dzisiaj powinien być fajny dzień, bo mama robi urodzinowy obiadek, zrobiła mój ulubiony rosołek z manną a ja zrobiłam galaretki z owocami na deser pogoda do bani.... ale uśmiechajcie się dziewczynki ![]() kardashi...... rodzisz???????????? |
|
|
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do temp wody.. każdy maluszek preferuje inną temp wody.. Trzeba znaleźć odpowiednią.. Dla jednym 37 bedzie za ciepła lub za zimna i bedą krzyyczeećc U mnie w śród znajomych najczęściej te 37 było za zimne.. i kąpią w 38-39 Cytat:
![]() Przy cukrzycy dzieciaczki zazwyczaj są wieksze.. I u mnie z tego co słyszalam przy cukrzycy gin robi CC, bo przy SN może być za duży spadek cukru itp itd.. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane moje!! My dzisiaj lenistwo plus odrobine ogarniamy po remoncie jeszcze ostatnie resztki ale to neiwazne, najwazniejsze, ze wczoraj wieczorem wreszice przyszedl @!!!!! Jupiiii!! to znaczy, ze wszystko wrocilo do normy!!!!!!
Buziale, napisze wieczorkiem! |
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ale pogoda... ale dla nas ciężarówek chyba taka lepsza niż upały. Ja w nocy spałam z 3 poduszkami, jaśkiem i wężem i było super!! Jakby każda noc do końca ciąży taka byłą byłoby cudownie!Marlenko mnie cierpnie z kolei lewa strona, włącznie z półdupkiem, masakra!! A śpię na obu bokach, bo nie da się tylko n lewym. Już niedługo i będziemy znowu sprawne i spanko wróci do normy. Gosiu jak tam targi? Termometr super, ja jednak zostaję przy zwykłym elektronicznym ![]() Kardashi masz rację z tą temp wody, dlatego ja termometru nie będe używać, po pierwszym kapanku będe wiedziała jaką wode lubi ![]() She ja wiem, ze brzuś sie obniża parę tyg przed porodem i moze to wygladac inaczej u kazdej z nas, ja z Olą w ogóle miałam brzuś nisko. Teraz też aż tak bardzo mi nie podchodzi pod żebra tylko na dole się rozrasta Anulko no to super!!!!!!!!!! Nareszcie kochanie!!!!!!!!! To niedługo zobaczymy Twoje II kreseczki Dzisiaj dowiedziałam sie,ze ojczym nie ma zamiaru z nami rozmawiac, bo si eboi argumentow TZ z, śmieszne to jest, jemu jest na rękę nasza wyprowadzka... we wtorek albo w środe jedziemy do kuzynki rozmawiać o mieszkanku. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Karolinko mam nadziejż, ze malutka zaczeła się ruszać! Mój Filip wczoraj miał spokojniejszy dzień, dzisiaj też mniej się wierci, ale w nocy dawał czadu jak szalony, On już inaczej się wierci, nie ma miejsca po prostu biedaczek, zawsze jak coś zjem, to najpierw kopie po żołądku, a jak już poczuje smak obiadku podczas łykania wód, to pcha rączki jak szalony do buzi i drapie po pęcherzu. I zauważyłam, ze skurcze braxtona mam silniejsze... ale to w końcu 8 miesiąc i 2 ciąża
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))))))))))))))))) )A co do wyprowadzki, to ja ossobiscie uwazam , ze powinnas sie cieszyc, najlepiej bedzie dla was, dla dzidzi i waszego szczescia zebyscie byli sami na swoim, zobaczysz tak bedzie duzo lepiej. Caluje mocno. U nas tez leje ale jest cieplo i sie baaardzo zazielenilo, wreszcie!
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, super, że w końcu się u ciebie to wszystko normuje. bardzo się cieszę
Karolku, nie mów mi.... ja też ostatnio mam doły z powodu moich teściów, tzn. oni chcą żebyśmy razem mieszkali i w ogóle, ale ja chyba nie dam rady, teść po tej chorobie zachowuje się jak skończony choleryk, teściowa wszystko wie najlepiej, ja chyba się z nimi nie dogadam dobrze ze jeszcze trochę czasu do namysłu zostało i nie mamy ciśnienia. malutka tak jakby się parę razy nieśmiało poruszyła, ale jakieś dzikie harce to nie były ![]() małż mi zrobił gorącą czekoladkę i idę z nią do wyrka, bo przemarzłam!! buziaki na razie |
|
|
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wczoraj się nie odzywałam, bo miałam zły dzień, obraziłam się na Tż (chociaż nie wiem dlaczego..., on biedny dwoił się i troił a ja miałam swoje fochy...) z byle powodu ryczałam..., taki gorszy dzień.... chyba hormony i pogoda robi swoje... A dzisiaj byliśmy u moich rodziców na obiadku... było bardzo fajnie , była siostra z mężem i synkiem.. tak rodzinnie.. no i dostałam przedwczesny prezent urodzinowy od mamci, błękitna tuniczkę na krótki rękawek... fajnie mieć urodzinki, a jeszcze fajniej dostawać prezenty, no i to jeszcze przed czasem ... ![]() Karolinko - kochana nie przejmuj się ojczymem , ten człowiek tak jak opisujesz nie jest wart Twoich nerwów i zdrowia.. jeszcze się przekona jak się wyprowadzicie, kto na tym bardziej ucierpi... ja wiem , że to wszystko kosztuje Karolinko, ale czasami trzeba podjąć tak trudne decyzje... będziecie spokojnie sobie żyli, a nie w ciągłych nerwach, że "królowi" znowu coś nie pasuje.. Metropolitan - nie denerwuj się kochana.. może dzidzia odpoczywa.. ma spokojniejszy dzień.. moja dzidziulka dzisiaj tez dziwnie spokojna, że sama się trochę stresuję, ale trzeba być dobrej myśli..... Kardashi... jak Blaneczka? cały czas czekamy ....
|
#4449 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suuper. ![]() Cytat:
A ojczymem się nie przejmuj, sama wiesz jaki on jest, lepiej go olać sam później zobaczy że najgorzej na tym wyjdzie, i dobrze mu będzie. Cytat:
A decyje o przeprowadzce przemyślcie z 5 razy, żeby później nie żałować. Cytat:
ja uwielbiam dawać prezenty zwłaszcza takie które wiem że ktoś o tym marzy ![]() A co do fochów na tż to ja też wczoraj miałam na mojego, i też płakałam. Może to przez tą pogodę... A dziś byłam u fyzjera, zrobiłam sobie kolorek, i ściełam troszkę ![]() I jestem strasznie zadowolona, zwłaszcza że łatwo się układa i kolorek suuuuuuuuper |
||||
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za wsparcie! tak sie ciesze, ale chyba poczekamy ze staraniami jeszcze ten cykl cobym byla pewna ze wszystko jest w porzadku, akurat mniej wiecej owulacja by wypadla tak ze bede wtedy mneij wiecej na wizycie w PL u lekarza 31 maja, wiec moze cos tam podpatrzy, czy w ogole owulacja wystepuje itp. Ale odetchnelam z ogromna ulga. Brzuch boli ale nawet nie tak tragicznie, tylko leb peka. nigdy nie myslalam, z etak sie na @ cieszyc bede kiedykolwiek:_)
najgorsze z etak sie ciesze ze od razu mojego TZ bym zjadla i juz zabierala sie za robienie dzidzi ale mimo wszytsko troche si eboje czy juz mozna. A z drugiej strony mam 29 lat juz i nie jest powiedziane ze nam sie uda od razu za pierwsyzm razem
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no cisza jak narazie.. jedynie od jakiegoś czasu łapią mnie jakieś bóle.. Ale nie czuje tego 'że to TO' Idę zaraz do wanny do ciepłej wody, przegonić te bóle albo i niee..
|
|
|
|
|
#4452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anula ....wiesz jaką najlepszą radę dostałam od pana doktora z dobrej prywatnej kliniki?- Proszę sobie dać spokój z mierzeniem temperatury, wyrzucić wykresy, nie celować w owulacje, i kochać się regularnie co 2 dni.... I wiesz co....to było najlepsze lekarstwo bo po miesiącu zmajstrowaliśmy dzidziusia... A wcześniej, walczyłam z jajnikami, torbielami, brakiem okresu..wydałam kupe kasy na wizyty i badania, przez 8mcy wstawałam o stałej porze żeby robic pomiary, celowaliśmy, potem ryczałam przy każdej @... zrobiliśmy tez badanie mężowi- które jak to pan doktor powiedział- lepszego w zyciu nie widział! wiec nie mogłam zrozumiec dlaczego w wieku 23 lat , dlaczego mam jakiś problem cholera??? Także moim zdaniem.... musisz w główce sie trochę odluzować, zapomnieć o wszystkim co było złe.... i po prostu cieszyć się mężem i chwilami w jego ramionach...a jestem pewna że niedługo brzuszek bedzie rósł...my na pewno bedziemy wszystkie za to kciuki trzymać... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- A tak wogle to byłam dziś u kuzynki która ma fantastycznego 2 miesięcznego Kornellka..... śliczny niuniuś... I ona stwierdziła że takiego brzucha jak ja mam teraz to ona nie miała(ale na prawde miała taki zgrabny mały arbuzik...nie to co ja) I że jej sie brzuch obniżył tydzień przed... więc mój małż troche zbladł ale ja powiedziałam kubusiowi w brzuchu żeby aż tak się nie spieszył...i mam nadzieje że jest grzecznym chłopcem i mamy posłuchaA tak poza tym...to śnią mi się desery po nocach....a to wcinam tort czekalodowo-tofii, a to szarlotke z lodami, a to melbe....niedługo zaczne mlaskać przez sen Mąż dzisiaj mnie skusił i kupił mi loda
|
|
#4453 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
a ja już z samego ranka .... nockę miałam w miarę, chociaż siusiu wstawałam 2 razy.... no a o 4.00 moja córeczka stwierdziła, że musi już wstać, bo zaraz wróci tatuś z pracy ( od wczoraj zaczynał nocki ), no i przyniesie świeży chlebek i ona będzie jadła kanapeczki .. mały głupolek.. zasnęła ok. 5.00, a 7.00 już na nóżkach... Aniu - bardzo się cieszę kochana, że przyszła @.. zobaczysz teraz wszystko się ułoży, niebawem u Ciebie będą 2 kreseczki.. i nie wmawiaj sobie, że jeśli masz 29 lat, to szanse są mniejsze.. ja mając 28 lat, w tym tyg. kończę 29, zaszłam w 2 cyklu staranek... nie wolno się tak negatywnie nastawiać, ja wiem, że bardzo pragniesz dzidzię, ale musicie do tego podejść spokojnie, bo psychika niestety robi swoje... życzę szybkiego zafasolkowania, trzymaj się cieplusio!!! A u mnie pogoda znowu do du... leje, strasznie zimno.. wrrr.....
|
#4454 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Nie mogłam dzisiaj spać.Chyba spałam łącznie ze 4 godziny.... Dobrze, ze od dzisiaj zwolnienie to sie pewnie jescze przespie w miedzyczasie. Weekend był fajny, ale zabiegany bardzo.Odbieralismy rzeczy dla dzidzi od rodziny.Mamy juz wszystko, oprócz wanienki.Nie spodziewałam się takiej ilości ciuszków, kocyków, poscieli itp. Dzisiaj musze się zacząc uczyc bo w czwartek egzamin, a pozniej już bedzie luzik ![]() Skorpionku ale ta twoja niunia jest slodka.tylko o 4 rano po chlebek to rzeczywiście troche za wczesnie ![]() She wierze, ze ci brakuje deserkow, ale to juz niedlugo.Odbijesz sobie to po porodzie.Co do brzuchów, to kazada ma inny.Mi mówią, że mam niby mały, a dziecko jest duze... Kardashi a może dzisiaj? Anulko ja wierze, że już niedługo bedą staranka, będą 2 kreseczki i wielki brzuchol
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
Gosiu - odpocznij, odeśpij.... należy się Tobie kobietko!!!!!!!!!!!!!!!! życzę powodzenia na egzaminie! a ja moją mgr pisałam jak byłam w ciąży, śmiała się rodzinka , że mały mgr się urodzi... broniłam jak malutka była już na świecie... pomimo wielu przeciwnościom losu ( pobyt 2x po 3 tyg. z mała w szpitalu, częste jej choroby) zaparłam się i obroniłam się na 5... tak więc wszystkim studiującym brzuchatkom , mówię dacie radę !!!!!!!!!!!!!!!
Ale Ty Gosiu to już chyba coś dalej, czy pomyliłam..?
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja juz po mgr, ale mnie cholercia jeszcze na nauke wzieło na stare lata
|
#4457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wolno myśleć negatywnie! A jak będziesz u lekarza w pl i to podczas owu to jeśli zrobi Ci usg to powie, czy już była, czy może jeszcze przed i odrazu będziesz mogła. ![]() Cytat:
I masz rację z tymi lodami, ja też chyba bym nie wytrzymała cały czas na diecie. Raz to chyba nic się nie stanie. A ja dziś miałam całkiem niezłą noc, wstawałam w sumie z 4 razy siusiu, ale prawie odrazu zasypiałam, zauważyłam ostatnio że mam strasznie płytki sen, że wystarczy jakiś malusieńki szum, a ja odrazu się budzę. Dziwne nigdy aż tak nie miałam. Kurczę wymyśliłam co chcę kupić mężowi, tylko teraz mam mega problem bo nigdzie nie ma tej rzeczy wrrr... a jak znalazłam w jednym sklepie internetowym że mają to się okazało że im się skończyło i nie wiedzą kiedy przyjedzie następna dostawa |
||
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ale leje Kochane dziękuę Wam za rady i dobre słowo macie racje we wszystkim, najlepiej być na swoim w spokoju i nie martwić się co ktoś powie jak sie zrobi to czy tamto.Mama też stwierdziła, że on jest niereformowalny, więc jest postęp z czego ja się bardzo cieszęAnulko trzymam kciuki za szybkie staranka, ale masz rację jedź najlepiej najpierw do lekarza, jeden cykl to strasznego, a będziesz spokojniejsza. Kasieńko udana ta Twoja Wikulka ale co się dziwić, ja też o 4 rano chętnie bym swieżt chlebuś zjadła![]() Karolinko kochanie zastanów sie poważnie nad przeprowadzką, bo nie ma sensu żebyś się tak denerwowala i żyła jak na bombie jak my. Za te pieniążki które chcieliście włożyc w remont u teściów lepiej kupić swoje większe mieszkanko, albo postawić taki domek jak my chcemy. Karolinko ja ostatnio znowu mam płaczki na samą myśl o tej naszej sytuacji, ale gorzej być nie może... Powiedz mi kochana jak tam Twoje twardnienia brzusia? Ja mam coraz silniejsze, tzn, wiem, ze to normalka, bo jak czułą wcześniej i było ok to teraz też jest, dowiedziałąm się, że 8-9 mies są coraz silniejsze i mogą występować co 20-30 min, brrrrrr niektóre kobietki wcale ich nie czują , w sumie w 1 ciazy tez nie czułam...nie znosze tego, bo o d razu wpadam w panikę, za tydz wizyta więc będę spokoniesza, a z resztą lekarz mówil, ż ebrzuś ma sie spinać ![]() Gosieńko jak super, ze masz już prawie wszystko! Ja się przymierzam do pokupowania rzeczy do szpitala i w tym mies spakuję torbę, a niech leży i czeka. Trzymam kciuki za egzamin ![]() She jeden lód Ci na pewno nie zaszkodzi!! W końcu zachce sie każdemu, na szczęście niedlugo urodzisz i cukrzyca sobie pójdzie! A brzusiem się nie martw, mój też nie jest aż tak wysoko
|
#4459 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj znowu z Wiki do lekarza.. infekcja z zeszłego tyg. niby się nie pogłębia, ale zero poprawy.... no i przez ten cholerny katarek malutką boli uszko, taki już jej urok, jak ma katar zatyka jej się przewód słuchowy i trochę mniej słyszy i ją boli uszko.... wrr..... bidulka moja malutka..
Właśnie przed chwilą poleciały mi łezki.. przyszła do mnie Wikulka i poprosiła o jej kocyk polarkowy, bo ogląda bajeczki i chciała się owinąć... ja mówię do niej, że niedługo dzidzi musimy kupić tez kocyk... a ona do mnie "mamusiu , ależ nie potrzeba , ja oddam dzidzi swój kocyk " , takie to było dla mnie wzruszajace... Karolinko.. ja już wiem, co czujesz jak Oleńka dała swoje pieniązki i zamówiłyscie kocyk i skarpetusie dla Filipka... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- A moja dzidziulka coś od wczoraj spokojniejsza, ehh... teraz to chyba ja zacznę się martwić..... ![]() Dzisiaj mi się śniło, że dr robiła mi USG i powiedziała, że będzie chłopczyk i urodziłam chłopca.... nie wiem czy to już moja psychika się tak nastawiła na chłopca, czy fakt, że każdy mi mówi, że oj teraz do kompletu synuś by się przydał...?
|
#4460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A powiem Ci że u mnie jakaś meeeega odmiana, w sobotę łaziliśmy z mężem po sklepach i to tak z 2-3h i nic zero spinania się. Wogóle ostatnio lepiej się czuje, mam więcej energii i brzuś się nie spina. Może to po tym przekręceniu się główką w dół taka poprawa u mnie nastąpiła. Odpukać, niech już tak do porodu zostanie. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Zauważyłam że chyba niedługo trzeba będzie kolejną częśc zakładać
Edytowane przez latko0 Czas edycji: 2010-05-17 o 10:43 |
||
|
|
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
Latkoo - w czwartek mam wizytę u gin. i się dowiem co i jak... 8 czerwca mam na pewno Echo serduszka , ale to w innym szpitalu, innym mieście, a nie wiem co u nas.... zobaczymy co lekarz zadecyduje.. wiem, że jak niektóre kobitki maja echo płodu, to lekarz robi wszystkie pomiary.. ale znam przypadki, kiedy echo i tylko echo... tak np. miała moja siostra.. no i bądź tu mądrym.. ja bym chciała wiedzieć co i jak z dzidziulką, wymiary czy wszystko dobrze... przede wszystkim czy jest zdrowe... no a jeśli powiedzą mi płeć tez będę bardzo szczęśliwa....
8 czerwca będzie dokładnie 21 tyg. 3 d
|
#4462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Rozeznanie
|
latkoo - a na to Echo szłaś prywatnie czy na kasę chorych?
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się... 2 w 1..
![]() w nocy miałam skurcze.. od 23 do 2.30 regularne co 6 minut.. pozniej się rozregulowały.. słabły. i tak teraz cisza.. Mała spokojna.. czasem coś wypchnie..
|
|
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
Kardashi - no Blaneczka spokojnie podchodzi do sytuacji... stwierdziła , że na zewnątrz taka brzydka pogoda, że sobie poczeka na słoneczne dni ..
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam prywatnie (tzn. na prywatne ubezpieczenie)
Kardashi to już naprawdę zaraz skoro tak częste skurcze były. Czekamy z niecierpliwością. |
|
|
|
#4467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje opanowania ![]() Tak wogle to dzień dobry.... Miałam kiepską noc, potwornie bolą mine oba stawy biodrowe i krzyż....nie mówiąc o kości dupnej.... zaraz chyba sie przejde do sklepu, tak ze 20 minut, bo piekna pogoda ...może jak sie rozruszam bedzie oki... a tak wogle muszę się uczyć ... wiec pewnie zaglądnę do was za jakeś dwa dni nastepny raz...na razie więc trzymajcie się cieplutko!!! I Miłego dnia..
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojechałabym jak by były coraz krótsze przerwy między skurczami Zreszta miałam mokra głowę i tak ciągle mówiłam 'jak wyschnie, jak wyschnie to pojade' i zanim wyschła to przestało..
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki!!!
Uff ale mi sie was ciezko nadrabialo, troszke popracowalam, troszke poczytalam i juz jestem. Jeszcze spoznilam sie do pracy bo bylam u mojej lekarki. A wiec Anulka ma sie dobrze, serduszko bije jak dzwon, cisnienie tez ok. Od 4 tygodni nic nie przytylam wiec dalej 8 kilo na plusie .Weekend nie nalezal do najlepszych, dalej trwa remont ale niestety wlecze sie jak nie wiem. Jeszcze sypialnia nie skonczona a doszly do tego naszego burdeliku wielkie pudla z meblami ktore bedzie trzeba skrecic. Juz po prostu mnie boli glowa od tego balaganu wszedzie. Dzisiaj moze bede juz miala internet bo laptop tza ma byc naprawiony wiec nie bede juz od was taka odcieta. W ten weekend myslalam ze zwariuje bez komputera . Dzisiaj jest juz dobrze, chyba nocka na kanapie dala mu do myslenia bo przyszedl rano do mnie i zaczal mnie przytulac i calowac (u niego to oznacza przepraszam, juz sie przyzwyczailam ze tego nie mowi wprost tylko sie lasi). Szkoda tylko wczorajszego wieczoru.Teraz juz nie pamietam wszystkiego co komu mialam odpisac z tego co pamietam: Anulka super ze przyszla @. Po wizycie u lekarza mysle ze bedzie juz zielone swiatlo . Juz dosyc sie naczekalas skarbie. I nie wiem skad nagle obawy ze za szybko wam sie nie uda. Wiesz ze mozesz zajsc w ciaze (ostatnim razem wystarczyl jeden strzal ) wiec nie mysl negatywnie tylko daj sie poniesc. No i na pewno bedzie goraco w koncu jakis czas nie mogliscie sie poprzytulac wiec teraz ogien powienien byc baaardzo duzy ![]() Kardashi pieknie Blaneczka poczekala zebym mogla byc na biezaco ![]() Kochane mam dzisiaj nawal pracy ale postaram sie byc z wami. Caluje |
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! jestescie przeeekochane!!!
Ja dzisiaj zaleglam przed TV i ogladamy parade musicie zobaczyc naprawde superowo! mam jedynie nadzieje, ze dolece do PL bo znowu wulkan wariuje ![]() ja kiepsko zaczelam dzien. Moja kolezanka, taka z ktora rzadko gadam bo wlasciwie sie nie lubimy bo jest taka zlosliwa dosc, napisala do mnie maila by tak napomknac ze jest w ciazy i w grudniu rodzic bedzie, miala troche zagrozona ale wyszla z tego i jest pod koniec 3 miesiaca. Tak to od roku zero kontaktu a tak to od razu news o ciazy. grrr.... I tak sobie wyczytalam ze w ciazy mozna pracowac tylko ok 4 godziny przed kompem a ja siedzialam w pracy po 10, tu nie daja zwolnienia niestety z takiego powodu. ciekawe jak to bedzie. boje sie juz na zapas wiecie? skorpionku kochana masz coreczke, ja tez sie rozczulilam jak to czytalam ![]() carolku dziekuje za cieple slowa. wiem , ze jeden cykl to nic strasznego, ale wiesz jak to jest, stracilam tyle miesiecy, a w srodku mam tak mieszane uczucia, ciesze sie jak glupia ale boje sie tez okrutnie! przeciez nie moge do lekarza do polski tylko latac na okraglo, a wiem ze tu nie beda sie mna zajmowac odpowiednio. ![]() a z drugiej strony dwie moje kolezanki sa tu w ciazy, trzecia urodzila w zeslzym roku i jest ok, nie wiem widzisz dostalam ledwie co @ a juz wariuje! A ty sie juz przygotowuj do zycia na swoim, zobaczysz sama, to o niebo lepsze, czujesz sie samodzielnie u siebie w domu, nie jestes od nikogo zalezna! latkoo staram sie pozytywnie, ale wiesz jak jest. Ja troche jestem taki kubus fatalista, mysle zawsze najpierw w czarnych barwach ![]() a co takiego kupujesz TZ towi? Gosiu a ty sie ciesz zwolnieniem i odpoczywaj ile wlezie! i trzymam kciuki za egzaminm do czwartku jeszcze troche czasu wiec spokojnie rozloz sobie nauke bez stresu ![]() she kochana ja tak podchodzilam do tego na poczatku i rzeczywisice na luzie podeszlismy i od razu sie udalo. Uwierzylam systemowi w Norwegii, ze ciaza to nei choroba i w ogole jedno USg plus tylko badania krwi i jednak nie bylo dobrze.. po czym znasz cala historie ktora ciagnie sie juz pol roku, wiec moze dlatego teraz mam takie schizy i lekko wariuje. mam nadzieje, z euda mi sie to pokonac. poza tym leniuchuje! Pozdrawiam was. No i Kasiu ciesze sie ze z malutka wszystko w porzadku! a o TZ nic sie nie boj, czasme klotnia jets potrzebna, zgadzam sie jednak, ze zazwyczaj taka jakas *******ka potrafi zepsuc wieczor. My tez sie ostatnio ciagle sprzeczalismy, to chyba przez to ogolne napiecie jakies. dzisiaj na przyklad mielismy isc do miasta na parade, nie poszlismy a on teraz pojechal na rower, to ja juz zla, to on ze pojdziemy do centrum na koncert a ja ze na koncert to mi sie nie chce bo mielismy rano isc na parade a on tak dlugo spal i juz oczywiscie sie popsula atmosfera. grrr. a ja taka tez czepliwa od rana jestem
Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2010-05-17 o 13:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

i prawie duszno mi ni ebyło, mężuś przestawił wyrko w inne miejsce żebym mogła w pół siedzącej pozycji spać i jest nawet więcej miejsca w pokoju

swoją drogą szkoda że nie można sobie zamówić daty. ja mam na 10 września, ale wolałabym, żeby dziecko było sierpniowe... ale mamy wymagania.
rozmawiam z nią, ale ona mnie w ogóle nie słucha!