|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Cytat:
z drugiej strony ja i tak bym takich pudrów nie używała ![]() Cytat:
![]() Popsułam przejściówkę od laptopa a ze stacjonarnego muszę dzisiaj oddać myszkę na gwarancję... parę dni bez komputera? ![]() Umiem prezentację, dzisiaj ją sobie powiem jeszcze parę razy, poczytam o epopei i o tych malarzach, których mam i w sumie ie wiem, jak mogę się jeszcze przygotować o pytań a zaraz jadę do szkoły na fizykę :nudy:I popsułam depilator zamawiam nową głowicę do niego
|
|||
|
|
|
#2852 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() Try me, miesiąc bez własnego internetu i rośnie ![]() Eh, naprawdę muszę ruszyć moją prezentację o_O Boję się depilatora
|
||
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Olga, mało nie posikałam jak czytałam o historii z przedszkola
a Dominika pieniądze zgarnęła i z forum zniknęła ej, wychodzę zaraz... masakra już mam jakoś mniej klusek w żołądku. w szkole sobie jeszcze poczytam moją książkę.. i jakoś może to będzie (to nic, że nie pamiętam co się działo w jednej z książek, a o drugiej coś tam powiem,ale nie wiem nawet czy w dobrej kolejności mam tylko nadzieję, że babeczki naprawdę nie będą wiedziały o czym mówię jeeeeeezuuuuuuu! zabierzcie tą kluskę z mojego żołądka nie no, już teraz to mi się śmiać chce, reakcja stresowa. powodzenia chemiczkom, bo Baśka zaraz już kończy pisanie ![]() napiszę jak tylko wrócę do domu, trzymac mi tu kciuki za 6punktów ! muszę zdać, ja chcę na studia !
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też by mi było smutno Jest dobrze, Tż mi pożyczy myszkę na ten czas ![]() Może telefon to przesada... Z telewizorem nie porównam, bo byłoby mi bez różnicy jakby nagle znikł z domu ale.. może lodówka? Wolałabym nie mieć lodówki niż depilatora Martyna, jestem pewna, że jak usłyszą słowo rangarook (?) to zrobią ewentualnie zrobiły, jak zobaczyły Twój plan
|
|
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wzielam relamax trzęsą mi się ręce i też mam coś w żołądku. mamuńciu - ja mam mieć tak do jutra?! ![]() przecież ja zejdę. a jeszcze nie umiem tej prezentacji do końca. i przeczytać ostatni dzwonek muszę. aaaaa ![]() Cytat:
ale kup sobie zeby stały i się kurzyły ![]() Cytat:
bony bony, przestań o tym gadać, bo stresujesz ludzi mi się chce rzy.gać
|
|||
|
|
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() spoko loko, że trzymamy! choć nie sądzę, by było Ci to potrzebne ![]() a na studia i tak pójdziesz kolega kolegi nie zdał ustnego polskiego i studiuje sobie spokojnie mimo to
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz widzę jak około 15 zacznie mi burczeć w brzuchu, bez sensu z Ta matura o 14, o tej porze to ja obiad zjem. A tak zjem o 12 , przed wyjściem z domu to po 3 godzinach będzie wrrbrrrgulgulgul.
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- a mnie depilator wkurza, za dużo czasu zajmuje.
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mnie nikt nie osierocił wtedy jeszczeAleż nikt nie chce się Ciebie pozbywać ![]() I też mam w dupie telewizor. Chyba że lecą Grzeszni i bogaci, Bulionerzy albo Na Żulnej
|
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam 3 chłopaków w klasie, ale w sumie, kilka wartościowych osób poznałam tam
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ja mam manie powtarzania. Jeszcze 2 minuty przed wejściem an salę będę wetrtowac kartki
|
|
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi się coś kojarzy, że na moim kierunku będą dwie grupy i z tą grupą łażę po wszystkich zajęciach, tak jest w planie. Ewentualnie niektóre łączone z innymi kierunkami.Idę już, muszę jechać, iść na zakupy (spożywcze, bo znowu się będą pytać, co kupiłam ), tą myszkę zanieść, a potem 3 h fizyki ![]() Mama się mnie pyta, czy mam jakieś kalosze, czy mam zamiar w reebokach jechać, żeby mi przemiękły
|
||
|
|
|
#2861 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
aa mam takie problemy, no ale raczej się wkrótce rozwiążą. Oby...
chciałabym, ale coś czuję, że będę mało wiarygodna dla nich, boję się o tą ch.olerną wizę. Cytat:
będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze!! Grupa wsparcia dla Martyny! ![]() Cytat:
![]() Jej a ja opuściłam mój deBilator. W ruch poszły jednorazówki, ale chyba czas wrócić, bo tylko leży i się kurzy. No ale w depilatorze wkurza mnie to, że włoski wzrastają w skórę. serio ?Hello;* Chciałyśmy [ja i siostry] mamie kupić buty na urodziny, ale jakaś pi.cza kupiła rozmiar 35.
Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-17 o 11:42 |
||
|
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na żulnej Cytat:
no najwyżej mnie zmuli. i tak źle i tak niedobrze. głębek nerwów albo zamulony żbik ![]() też mi się tak kojarzy ![]() też ciągle u Ciebie leje?
|
||
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
amylopektyna nas obowiązuje?;>
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
idę już, wkurza mnie ten deszcz, elej i leje, najchętniej założyłabym kozaki na zimę
|
|
|
|
#2867 |
|
Konto usunięte
|
Już po historii. Cała moja sala dostała wadliwe arkusze-każdy arkusz miał co najmniej jeden lak oderwany.
No więc zaczęliśmy pisać maturę dopiero o 9:15, bo trzeba było czekać na decyzję CKE (albo OKE?) ale już wiem, że w niektórych pytaniach dałam d***y za to przydała mi się moja wiedza z ekonomii przy analizie struktury zatrudnienia ![]() OFICJALNIE: MAM WAKACJE!!!!!!! |
|
|
|
#2868 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Najżywszego na świecie
![]() Cytat:
tylko mówie Ci, lepiej uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() Ja też się depilatorów boje Cytat:
Cytat:
![]() Czego Ci baaaardzo zazdroszczę ![]() Hejka hej Wstałam jak zawsze późno, jem sobie chrupki, ucze sie prezentacji a pogoda dupna
|
|
|
#2869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też arkusze miały 1 lub 2 nalepki rozerwane, nawet chodziły komentarze po sali, ale nikt z komisji nigdzie tego nie zgłosił. Ja miałam oderwany górny i dolny![]() Rozumiem że zdawałaś rozszerzenie, który temat pisałaś w wypracowaniu? I czy wiedziałaś co to za rzymska uroczystość w pierwszym zadaniu? Bo ja pisałam I temat i uważam, że cały arkusz nie był mega trudny, jednak już wiem że mogłam lepiej napisać
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
WAKACJE Też się tak pudrowałam, z cynamonem można jeszcze pomieszać to fajniejsze jest ![]() Martyna, nie sraj tak ![]() I chemiczki
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zadomowienie
|
Jeżu, też chcę, też chcę !!
![]() A to jeszcze tydzień dokładnie... ![]() Cytat:
I jak poszło Żbiku ? ![]() Dokładnie, chemiczki dajta czadu ! ![]() Nie mogę się zabrać za angielski, o prezentacji nie wspominając...
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
100 podstawa, 80 rozszerzenie
![]() Dio nie żyje ?! how ? |
|
|
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę tylko ja mówię "Na Żulnej"?
![]() Ej, dziewczyny, ma któraś telefon w Play Fresh? bo przeglądam ofertę i to wszystko kurna brzmi zbyt pięknie: tanie pakiety internetowe i 1000 darmowych smsów do wszystkich sieci przy doładowaniu za 30 zł że już nie wspomnę o 29 gr za minutę i 9 gr za sms, też do wszystkich. I nawet jak doładujesz za 5 zł, to przedłuża możliwość dzwonienia o rok. Czy tu są jakieś kanty? Poza tym, że nikogo nie będzie stać, żeby mi odpisywać, bo inni operatorzy stosują zbójeckie stawki żeby wyciulać Playa z rynku? bo jeśli to wszystko, to uznaję, że odtąd ostatnie słowo zawsze będzie należeć do mnie i zmieniam sieć
|
|
|
|
#2874 | |
|
Wtajemniczenie
|
super ![]() Cytat:
|
|
|
#2875 |
|
Zadomowienie
|
To pięknie ! ![]() Też chcę mieć to za sobą. http://www.newsweek.pl/artykuly/sekc...e-zyje,58534,1 Przesłuchaj sobie tę piosenkę na stronie, on miał genialny głos... Uwielbiam, kocham "lonely is the world" w jego wykonaniu Dzisiaj przeczytałam inny artykuł, o genialnym tytule "Polki są niedomyte" http://www.tvn24.pl/-1,1656652,0,1,p...wiadomosc.html
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-05-17 o 13:43 |
|
|
|
#2876 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle mój kolega, on na podstawę angola w szkole miał i z obu 100
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda go, ale rak to rak, ciężko tą bitwę wygrać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

?

16 lat kończy w tym roku, właśnie wprowadzaliśmy jego podanie do systemu
ale choć ma już niski głos i stopę dwa razy większą od mojej, to dla mnie zawsze będzie małym Karusiem. Jak się urodził, miałam 3,5 roku i dobrze pamiętam tę kukiełkę
a to była zima i o 15 już było ciemno

super