|
|
#3271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
no witamy nowa... a tak sie cyckow nie pokazuje:P poswięce sie i pokaże poraz setny:P tak dla przykladu (*)(*)
A jaka masz miseczke? hmmA ciekawe gdzie jest MALA bo tez nowa, a chyba wymiekla... Kredzia witamy :P Ponowie pytanie gdzie lazisz do szkoly ze cie na 5tyg wakacji wyslali??:P Kurde laski zdaje jutro prawko mam taki skret zoladka ze to jest koszmar ![]() A moj tz tez czesto robi sobie takie jaja a ja jestem na maxa o niego zazdrosna:P chyba bym zabila jakas pinde jak by sie do niego przystawiala:d
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
o jaaaa, ile do nadrobienia.nie chce mi sie;p
za to opowiem Wam moje żal story. nie ma to jak spieprzone juwenalia:/ moja siostra mieszka w olsztynie, w mieszkaniu ze swoją przyjaciółką, ma tam swój pokój do dyspozycji, a mieszkanie to należy do tej wlasnie przyajciolki, a dokladniej do jej starszej siostry ktora jest formalną wlascicielka i tez tam mieszka. w piatek przyjachalam do siostry na juwenalia i mialam u niej spac, a razem z nami mial spac mój tż i nasz wspolny znajomy. z juwenalii wracalismy wszyscy razem: ja, siostra, tz, kumpel i przyjaciolka siostry. zjawilismy sie przed drzwiami, a tam dwoch znajomych sisotry ktorzy szukaja noclegu no to ich wpuscila, wszyyyscy bylismy w blocie uwaleni, wszysscy wszyscy wszyscy no i potem ta przyjaciolka nie ukrywala swojego niezadowolenia z powodu zjawienia sie tych chlopakow, no to moja siostra im delikatnie zasugerowala ze nie ma dla nich miejsca no i za jakis czas puk puk do drzwi, przyszla ta starsza siostra, czyli wlascicielka mieszkania i od razu z morda, ze co tu sie dzieje, ilu tu jest chlopakow (bo ona ciagle myslala ze ich jest 4), a moja siostra , ze 2, no i ta od razu zmorda ze co to ****a ma byc, ze czemu ona dowiaduje sie ostatnia o tym ze ktos tu ma byc, czemu moja siostra jej nie poinformowala, i ze jakby ona sie czula, jakby jej przyprowadzono do mieszkania 4 męzczyzn (to byli 17-letni chlopcy) i ze wszystko jest u*******one w blocie i ogolnie ze won panowie a nie pomyslala o tym, ze jej siostra byla tak samo upeirdolona blotem i moze to i ona uwaliła te ściany poza tym moja siostra placi za to, ze tam mieszka i wielki problem ze chce przenocowac dwoch kolegow w swoim pokoju (bo tamci juz poszli) poza tym, placi za to ze tam mmieszka, a nie moze sobie wyjsc czasem do kuchni normalnie bo wlasnie ta wlascicielka mieszkanai sypia ze swoim chlopakiem na lozku w kuchni -.- i na koniec moja siostra mowi, ze dobra, ze my pojedziemy (ja+ chlopcy) i juz wychodzimy a tu puk puk do drziw, wchdzi chlopka tej co morde wydarla i jego brat i do mojego tż takim glosem pakersa : a panowie to juz sie zbierają? moj tż że tak a on :no to dobrze ****a bodygardów sobie suka ***ana zamówiła, dziwka ***ana i tak chwile po 1:00 wyszlismy z mieszkania i od 2:00 do 6 czekalismy na dworcu na najblizszy autobus do domu i na koniec co? mojego tż kierowca nie wpuscil do autobusu bo mial spodnie w blocie, nie pozwolil mu sie okrecic moim plaszczem i usiasc i na dodatek kupilam nam 2 bilety, on stal za mna i juz chcielismy wsiadac a kierowca do neigo wydarl ryja ze go nie wezmie bo brudny i ze niech sie wynosi, to tż że za bilet zwrot sie nalezy i huj mu nie oddal pieniedzy i poszedl z kumplem do kasy i tez mu nie oddali. i tak ****a o to, zamiast wrocic w niedziele wieczorem wrocilam do domu w sobote 0 9:/
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
mouse do tech. ekonom.
|
|
|
|
#3274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moj nie lubil, za to ja uwielbialam :d ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
o ja to ladnie, czym wrocilas w koncu? tez kiedys mialam podobna sytuacje w warszawie ;p to o 23 busem pojechalam do otwocka a potem pieszo szlam przez caly otwock przez lasy godzine ha ;p jeszcze jakas baba mnie zaczepila i mowi ze tu kradna gwalca o jaa
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Coff kiedy bylas w otwocku
toz to moje rejony tam do sql chodze
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
omg linka to łaadnie
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
obczajcie ten song
![]() to byl polski hit na malcie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zrkZPWRHNDM |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym mieć teraz kogoś..
|
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
linka na Twoim miejscu chyba bym rozwaliła tego kierowcę razem z właścicielką mieszkania !
mousedream trzymam, trzymam! uda się! ![]() Kredzia nawet nie znałam tej piosenki ![]() Movement to ja mojego zawsze tak denerwuje bo od roku kręci się koło mnie jeden palant TŻ rzadko robi mi takie żarty, ale jak już zrobi to taka zazdrość mi się włącza, że nieporozumienie.Przebrnęłam przez niemiecki! Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-16 o 22:25 |
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
to posluchajcie ada krawczyk - weselny klimat DDa no w ferie ;p ogolnie w wawie jestem 1,2 razy w miesiacu, zazwyczaj na woli ochocie albo bemowie a w otwocku brat mojej przyjaciolki mieszka sam w mieszkaniu jest i czesto tez tam jestesmy ;p
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=XWtSY...eature=related
Nie moge z tego hahahhahahahaha Jeśli wiecie kto to mariusz jop to zrozumiecie hahahahhahaha Jak wczoraj na meczu zaczeli z odry nam to spiewac to myslalam ze zejde tam hahaha a ze dzieki samobojowi wisly maja mistrzostwo to chwalili naszego zawodnika |
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
ei, jak bedziecie zakladac nowa czesc to poczekajcie za mna
.bo ostatnio zjawiam sie po fakcie.. i to dluuugo po ;/ ;p |
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
blaaa musze sie ogarniac i jade na szkolenie bhp .... dzizaaaz ale mi sie chce ...!;/
|
|
|
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
Mousedream - jeszcze nie wymieklam !
![]() mialam niestety ograniczony dostep do neta-tylko na telefonie-wiec nie mialam jak was "posledzic" ani napisac... ale juz jestem u mnie chyba zadnych nowosci, za to w srode jade na wycieczke do jakiegos Kaziemierza nad Wisla... oby sie pogoda poprawila !a bym zapomniala ! witam nową/nowe?
Edytowane przez Mala_mi18 Czas edycji: 2010-05-17 o 07:38 |
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
wstawac przeszczepy!
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o masakra, wspolczuje ;/
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
kredzia zazdroszcze szkoly
![]() mala padac ma do piatku czyli masz pecha bo maja byc powodzie kolo tych wiekszych rzek:P No wiec powiem szczczerze ze takich gosci w autobusie trzeba by za jaja powiesic:/ no ****a nie jeden menel jezdzi i jest ok a ten mial brudne spodnie i wielkie mi ale, jedynie by stal... LASKI ZDAŁAM PRAWKO ZA PIERWSZYM RAZEM ![]() :D:
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
mouse gratuluje!!
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
mouse gratulejszyyyyyn!!
![]() jak to zrobilas? ![]()
|
|
#3290 |
|
Zadomowienie
|
mouse przyłączam się do gratulacji!
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
mouse, musisz nas przewieźć
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
mouse gratyyyy ;d opowiadaj o egzaminie ;>
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
taaaak mouss super;d wogole duzo osob zdaje ostatnio za 1szym razem.. moja kolezanka tez zdala;p
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wszyscy oblewają za 1
|
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
mouse gratulacje
stawiasz piwo ![]() dzisiaj facet z histy powiedział, że mamy przyjść za godzinę, więc musiałybyśmy zostać godzinę po lekcjach, więc sobie poszłyśmy do domu zamiast wrócić na lekcje, z której się zwolniłyśmy. Najwyżej niech wstawi mi gałę na geo też nie poszłam, bo stwierdziłam, że jednak nie umiem a facetki z niemca nie było. za to jutro będzie ;/ i prawo na jutro
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/cynk/976,21,1,zdjecie.html nienawidze tej pogody ;/
co do prawka to u mnei tez mnostwo osob za 1szym zdaje
|
#3297 |
|
Zadomowienie
|
No wiec zaczełam egazmin o 8 teoretyczny, facet opowiadal jak to wyglada... zdałam po czym jak kazdy skonczyl to zawolal nas jeszcze raz i opowiedzial o praktycznym
Byl strasznie mily... No wiec teraz najwazniejsze wyjechac z placu Weszłam na poczeklanie z koleżanką i tam ok 30 osob z nasz grupa:p Weszła egzaminatorka i porposiła kogos miala bardzo mily glos wiec mowie do kumpeli ze ta bym mogla miec egzaminatorke i ze chciala bym miec skrajnie lewy pas manewrowy (bo w Poznaniu jest jeden przy drugim i linie jednego koloru i mozna sie po***ac) no wiec z poprzedniej grupy zdaly tylko 2osoby na jakies 20... myslalam no to lipa jak nikt nie wyjezdza z placu.... no i nadszedl czas na kumpele po chwili przychodzi kolej na mnie. patrze a to ta babka ktora chcilam no wiec Marta szybko na lewy pas:p Kazała mi zawrocic na rondzie zrobilam skrecic znowu w prawo i jak juz bylam na drodze na cytadele to wiedzialam ze bede miala parkowanie skośne, no ale ze to rano samochodow duzo nie bylo to wybralam sobie takie miejsce gdzie mialam duzo miejsca wiec wykonałam No ale udalo sie jestem z siebie dumna tym bardziej ze kumpela tak sie przechwalala ze zda za pierwszym razem bo u niej w rodzinie kazdy tak a tu za 4nie moze No i wreszcie moja babcia bedzie mogla powiedziec swojej kolezance jaka jest dumna z swojej wnuczki :d Ogólnie to musialam jechac bez okularow bo nie mialam napisane ze uzywam bo tak by mi mogli zrobic na 5lat prawko a tak moze sie uda ze nieograniczony termin.. jejku jaka jestem szczesliwa i dziekuje za gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- no ja sie tylko ciesze ze tak wczesnie mialam egazmin bo nie bylo takiego ruchu:d kurde teraz bede mogla legalnie latac na tylko teraz ok 2tyg na plastik czekac i zaplacic za niego ok 80zl zdzierstwo w piec ide sie uczyc :p
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś dostałam 4 ze sprawdzianu z matmy!
To moja pierwsza 4ka ze sprawdzianu z matmy w liceum! Z niemca mam nadzieję, że też udało mi się napisać na 4. A jutro polski. Każdy z paczki mojego TŻ zdał prawko za pierwszym razem :P A jeden w ciągu roku zdążył stracić i na nowo zrobić W ogóle jakimś cudem z 22 zł na koncie zrobiło mi się niecałe 10 Nie mam pojęcia dlaczego i chyba napiszę do sieci... A tydzień temu dopiero co doładowywałam za 30... ![]() mouse: na tę chwilę to nie wyobrażam sobie siebie za kółkiem. dla mnie jest to nie do ogarnięcia. Raz TŻ próbował mnie coś nauczyć na placu. Potrafiłam tylko ruszyć bo jak doszło do skręcania to oddałam mu kierownicę
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-17 o 15:27 |
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
mouse- gratuluuuje
ej w ogole pisałam dziś smsy z tż'tem i mielismy isc wieczorkiem na jakis spacer, ale w sumie musze sie uczyc i napisalam mu ze dopiero jutro sie spotkamy. I on mi wysłał smutna buźke i że OK. a ja napisałam ' na pocieszenie ' a on ' nie wystarczy :P ' i ja mu odpisałam 'dobra dostaniesz cos jeszcze ale to jak sie spotkamy ' a on 'co takiego ?' a ja 'nie powiem Ci'no i help mi ! on pewnie myśli o czymś w strefie erotycznej, no ale nie chcę się śpieszyć z tymi sprawami, choć ON tak na mnie działa, że masakra, ale sądzę że miesiąc to za krótko . I w sumie nie wiem co mogłabym jutro mu dać, nie chcę żeby się rozczarował ![]() może masaż mu zrobić?
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
e no gratuluje
![]() ja dopiero 1 wyklad mialam ej kurfa. dostalam 1 z polaka, nie chodzilam na poczatku na lekcje i tak sie na mnie uwziela ze siema ;/ dzis zauwazyla ze mi 3 wychodzi to powiedziala ze musi mi 1 postawic i tak mnie pytala i pytala az 1 dostalam ;/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

A jaka masz miseczke?
hmm

a ja jestem czasem tak zazdrosna ze mnie to do szału doprowadza;d

Nie mam pojęcia dlaczego i chyba napiszę do sieci... A tydzień temu dopiero co doładowywałam za 30... 
?' a ja 'nie powiem Ci'