![]() |
#1381 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)
Cytat:
![]() |
#1382 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chcesz nakarmić kogoś, klikasz środkowy znaczek, wyskakuje okno w którym trzeba zaznaczyć jedną z opcji: 1) pochwalam 2) nie pochwalam - a następnie wpisać komentarz.
![]() |
#1383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możliwe jednak, że masz rację.
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
Nie jestem pyszna, pytam z ciekawosci
![]() Jak to jest po przekroczeniu tych +2000 punktow..? Wiecej dodac nie mozna? Kwadraciki sie nie zmieniaja? A jak tak, to co ile? Co 500? Mi ta karma do szczescia nie jest potrzebna (od poczatku bylam za "zlota ksiega wpisow", bez punktacji), ale praktycznie rzecz biorac (pod lupe ![]() Wiec mysle, ze to nie taki znowu przypadek..? Natomiast u wielkich zacnych naszych wizazanek domyslam sie, ze prog +2000 dawno zostal przekroczony, a nic sie u nich nie rusza. I czy pozniej kwadraciki zmieniaja kolor na jeszcze bledszo-zielony?
#1385 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1386 |
BAN stały
|
A ja apeluje do Wizazanek!!!!!!!!!
![]() Bardzo prosze glosować na TAK w ankiecie na temat karmy !!!! ![]() ![]() To jedna z niewielu radosci jaka mam w zyciu i nie wyobrazam sobie by mnie jej pozbawiono !!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
BAN stały
|
Aj low ju !!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
a gdzie jest ta ankieta? tylko wybrani ja dostali, czy jak
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a ja pojawiam pytanie z mojego poprzedniego postu. co po podwojnym millenium?? ![]()
![]() |
#1393 | |
BAN stały
|
Cytat:
majowie chyba koniec swiata przepowiadali....... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem na TAK
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Lada dzień miną 3 miesiące od eksperymentu pt."karma". Pod koniec maja (26.05) założymy sondę, gdzie będziecie mogli ostatecznie zadecydować o jej losie. Będą takie możliwości do wyboru:
a) zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym; b)zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym z wyjątkiem punktów dotyczących mocy "dotyku" - wszyscy mają mieć jednakową; c) karma będzie niewidoczna na ogólnym forum, jej poziom będzie można sprawdzić jedynie przy profilu użytkownika, ale zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym; d)karma będzie niewidoczna na ogólnym forum, jej poziom będzie można sprawdzić jedynie przy profilu użytkownika ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia; e) całkowicie rezygnujemy z karmy; Dla uzupełnienia. Nie ma i nie będzie możliwości zmieniania zasad jej działania z wyjątkiem jednej rzeczy. Mianowicie, każdy użytkownik może mieć tę są moc dotknięcia, np. 1. Obecne karmy byłyby wyzerowane i zmienione progi. Piszę o tym teraz, żebyście miały możliwość i czas przedyskutować to. Wątek zamykam i przenoszę dyskusję na inny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116418 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam małe pytanko: Co to jest ta Karma
![]() ![]() Wiem że odpowiedź znalazłabym w FAQ ale strona z opisem Karmy nie chce mi się wyświetlić ![]() Dostałam już jakieś punkty (?) od dwóch użytkowniczek i nie wiem nawet co to jest... Prosiłabym o krótkie wyjaśnienie jeśli jest taka możliwość ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zadomowienie
|
Dot.: Karma??
Na prawdę nie trzeba być szpiegiem żeby na te nurtujące Cię pytanie znaleźć odpowiedź
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...92&postcount=2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
No właśnie wyszukiwarka
najpierw szukamy jeżeli nie ma szukamy jeszcze raz, jeżeli znów się nie udało jeszcze raz próbujemy, gdy znów nic nie ma dopiero zakładamy nowy wątek... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100812 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100743 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57507 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117004
#1400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ważne że już wiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.