|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cześć
Zapomniałam wam dziewczyny napisać, że u jubilerów u wsyztskich u których byliśmy powiedzieli, ze złoto strasznie drożeje-w ciagu ostatniego miesiąca 3 razy podnosili ceny. jakbysmy zamówili tydzien wcześniej byłyby 200 zł tańsze;/. nie wiem jak to wygląda w sieciówkach ale u zwykłych jubilerów tak jak piszę. wszyscy nam to mówili więc cos w tym musi byćCytat:
|
|
#3572 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Super fryzurka ![]() Cytat:
Cytat:
U nas będzie za dużo dzieciaków na takie eksperymenty... A poza tym rodzinka ze słodkiego w większości najbardziej lubi golonkę ![]() Cytat:
Cytat:
Najlepsza na ten stan jest czekolada w dużych ilościach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyszły dziś do nas zaproszenia, które domówiliśmy w drugiej partii |
|||||||
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczyłam wypisywac koperty do zaproszeń(fajne uczucie) i w weekend mamy zamiar ruszuc z pierwsza turą:/
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
No niby fakt, że po co wcześniej rozdawać, ale z drugiej strony, ja mam takie podejście, że chcę jak najwięcej pozałatwiać jak najszybciej, żeby mieć więcej spokoju przed ślubem.
Lista gości nam się na pewno nie zmieni, więc spokojnie zaproszenia na wesele rozdawać można
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja bym tym bardziej miała na swoim weselu |
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
BAN stały
|
Jestem.
Zrobiłam porządek w szafie i odrazu miejsce się zrobiło.Tylko,że teraz będe musiała sobie pokupować nowe Choć większośc,to rzeczy które dawno już nienosiłam i nie żal mi je oddać. ![]() Nadal humoru brak,w dodatku tż-et mnie drażni bo się przymila. Widzi,że mam zły humor,ale draźni mnie swym przymilaniem :/ Tylko czekam, aż wybędzie z domu i będe mieć święty spokój dzisiaj,bo tego dzisiaj pragne. ![]() Ja również się przyłączam do życzeń. ![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-17 o 17:20 Powód: wrrr 4 raz edytuje |
|
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mojego kochanego tż jest to obojętne więc chyba zostanie już ten wybór ![]() Co do zaproszeń dziewczyny to u mnie rozdają tak ok. 3 miesiące przed ślubem, my też już powoli musimy zacząć rozdawać, ale tymczasem sobie grzecznie leżą na półce i czekają ![]() Caprica6 też mi się wydaje ze właśnie, zielony, do tego uwielbiam ten kolor ! ![]() A ogólnie to co u Was dziewczyny? U mnie ciągle pada, musiałam dziś się "ewaukować" z uczelni bo jest ryzyko, że w Raciborzu zamkną mosty i wieczorem mogłabym z niego już nie wyjechać Teraz biore się za jakiś obiadek dla mojego kochanego tż i troszke musze poogarniać po remoncie Zajrzę wieczorkiem ![]() 3majcie się ciepło dziewczęta ! |
|
|
|
|
#3579 | ||||
|
BAN stały
|
Dzięki
No minie jak dostane wkońcu @. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale czekoladą nie pogardze,bo lubie nawet bardzo lubie. ![]() Cytat:
Niestety,tak działają na mnie hormony i taka bywam przed @. ![]() Później zapodam sobie jaką czekolade,nażre się jej,a potem wsadze sobie czopek do dupy. UUU,a ja myślałam że 3 miesiace przed to ok,a nie wcześnie. ![]() Cytat:
za zaproszenia.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-17 o 17:29 |
||||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozumiem, że czasem takie coś potrafi wkurzyć, jak hormony szaleją |
|
|
|
|
#3581 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czas iść wrzucić coś na ruszt. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-17 o 17:37 |
||
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co macie pozałatwiane już? Bo ja czasem tak myślę i ciągle mi się przypominają nowe rzeczy ... i boję się, że o czymś zapomnę... |
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
|
|
|
|
|
#3584 |
|
BAN stały
|
Zanim Wam odpisze,to rozwiązałam zagadke.
Juz teraz wiem dlaczego cierpie na bezsenność http://www.sfora.pl/Uzywasz-laptopa-...sennosc-a20240
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425803 Wtedy na pewno i niczym nie zapomnisz
|
|
|
|
|
#3586 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pozałatwione mamy: Sale Zespół Fotografa Dekoratorki ( Sali,Kościoła+auta plus od bukietu itp ) Zaproszenia już mamy,czekamy by je rozdać. Buty sobie kupiłam ( sukienki jeszcze nie mam ) Jak będe na urlopie to się za to zabiore. A wejdz sobie na wątek o liscie co do załatwienia itd Ja dzięki temu wątkowi zrobiłam swoją liste. ![]() Cytat:
![]() Lepiej nie. ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaklepaną salę fotografa dja mam suknię zamówione obrączki i to chyba tyle nie będziemy mieć dekoratorek...Największy problem mam z doborem odpowiedniego makijażu, fryzury i kwiatów dla siebie. Mam 100 pomysłów na minutę i cięgle się martwię, że będę fatalnie wyglądać
|
||
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba by TŻtom osobny wątek założyć ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kiecucha
![]() Już tu kiedyś pokazywałam, nie spotkała się z powszechnym uznaniem ![]() http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=92.magia Ale za wszelkie sugestie odnośnie dodatków, fryzury, makijażu itp będę wdzięczna. Włosy mam długie, jasno rude, oczy zielone, jasna karnacja. Aha i marzą mi się fioletowe kwiaty Taki ciepły odcień fioletu
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że fioletowe kwiatki by Tobie pasowały, albo ewentualnie fioletowo-kremowy bukiecik. We włosy też mógłby być wpięty kwiatek. Jakoś welon chyba mi nie bardzo do tej sukni pasuje Z biżuterią możesz trochę zaszaleć, bo suknia nie jest zdobiona świecidełkami, chociaż chyba też nie ma co przesadzać, żeby nie zepsuć efektu delikatności ![]() Teraz mi tak przyszło do głowy, że może bukiet z fioletowych kwiatków z białymi piórkami by pasował i wtedy we włosy też coś z piórkami (kwiatek/woalka)
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
justys1358 ładne te butki ![]() luskap sukienka świetna, asiulek1705 bardzo mi sie podoba sukienka PM my zaczelismy rozdawanie 2 miesiace wczesniej
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Bukiety, jakie mi wpadły w oko:
http://www.uniquefloralexpressions.c...%20bouquet.jpg http://www.przewodnikmp.pl/forum/ric...ec39c501b9.jpg http://img200.imageshack.us/i/2078755804623e354d35.jpg/ ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Jeszcze taki z zielenią mógłby być http://hollychappleflowers.typepad.c...7f6a970c-800wi A jeśli chodzi o włosy, to może coś tak luźno upiętego na boku ![]() Co do biżuterii, to myślę, że pasowałyby perełki albo kryształki, w zależności od tego co Ci się bardziej podoba
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-05-17 o 18:32 |
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie myślę albo o fioletowych, albo ecru fioletowych...najbardziej przekonują mnie cantadeskie. Na pewno nie chcę welonu, też uważam, że nie pasuję...tylko kwiat. Biżu z kryształów - długie kolczyki i bransoleta szeroka jakaś, ale dość delikatna... Taki jest mój wstępny pomysł...ale ciągle myślę i myślę...bo tak sobie obmyśliłam, że skoro moja suknia ecru, a kwiaty fioletowe, to TŻ będzie miał ecru koszulę i fioletowy krawat w kolorze mojego bukietu i swojego kwiatka w butonierce. No i wtedy może dobry by był fioletowy makijaż, albo przynajmniej z fioletowym akcentem..ale trochę się boję, żebym nie wyglądała jakby mi ktoś łupnął w oko ![]() No i problemem są też buty, nie znalazłam żadnych ładnych... |
|
|
|
|
#3594 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie zdziwiłabym się,gdyby to się u mnie sprawdziło bo czasem nie moge zasnąć i się męcze do 3 nad ranem. ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butków, to ja kupuję prosto u producenta i mogę wybrać fason, obcas i aplikacje Wiem, ze kilka dziewczyn zamawiało też w sklepach z butkami do tańca
|
|
|
|
|
#3596 |
|
BAN stały
|
Ja to mam refleks
,bo Butter suknie jużwkleiła. ![]() Mi się widzi do tej sukni,koczek i wpiętyy delikatny kwiatuszek
|
|
|
|
#3597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staram się zapisywać pomysły, po czym je gubię w remontowanym mieszkaniu ciężko czegoś nie zgubić ![]() A TŻ mi ciągle powtarza 'Mysza, co Ty mówisz, my już tyle mamy załatwione' ![]() Cytat:
![]() Może faktycznie coś takiego, tylko muśnięte fioletem ![]() Co do butów, to ja się trochę boję zamówić, wolałabym przymierzyć...poza tym potrzebuję takie na na prawdę wysokim obcasie, bo TŻ jest dużo wyższy ode mnie... Madmuazelle, też myślę o koczku. Włosy na pewno muszą być spięte...i z kwiatkiem tylko...ale podrukowałam od groma fryzur i nie wiem już sama, która mi się podoba, a która nie
|
||
|
|
|
#3598 |
|
BAN stały
|
Butter,no tak podczas remontu łatwo coś zgubić.W sumie nie tylko jak ma się remont,dlatego też ja pozapisywałam sobie w wordzie.
Z tymi fryzurami mam tak samo,pozapisywałam sobie pare ale nie wiem na którą bym się zdecydowała na 100%.
|
|
|
|
#3599 |
|
Konto usunięte
|
Łalo, padało, było strasznie zimno, a i tak było pięknie |
|
|
|
#3600 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas z nowości będzie dym w czasie pierwszego tańca także superpoza tym zimno, mokro, okropnie i wstrętnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Zapomniałam wam dziewczyny napisać, że u jubilerów u wsyztskich u których byliśmy powiedzieli, ze złoto strasznie drożeje-w ciagu ostatniego miesiąca 3 razy podnosili ceny. jakbysmy zamówili tydzien wcześniej byłyby 200 zł tańsze;/. nie wiem jak to wygląda w sieciówkach ale u zwykłych jubilerów tak jak piszę. wszyscy nam to mówili więc cos w tym musi być

Eh i znowu śnily mi się głupoty,tym radzem mój eks. :bleh:

U nas będzie za dużo dzieciaków na takie eksperymenty... A poza tym rodzinka ze słodkiego w większości najbardziej lubi golonkę
( przez to,że jestem przed @ ) 

i troszke musze poogarniać po remoncie
No minie jak dostane wkońcu @.
Niestety,tak działają na mnie hormony i taka bywam przed @.
Goście sobie odeśpią, a Panna Młoda cierpi na tym najbardziej