Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 16:23   #3571
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cześć Zapomniałam wam dziewczyny napisać, że u jubilerów u wsyztskich u których byliśmy powiedzieli, ze złoto strasznie drożeje-w ciagu ostatniego miesiąca 3 razy podnosili ceny. jakbysmy zamówili tydzien wcześniej byłyby 200 zł tańsze;/. nie wiem jak to wygląda w sieciówkach ale u zwykłych jubilerów tak jak piszę. wszyscy nam to mówili więc cos w tym musi być

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć ...

Dziewczyny, które mają to już za sobą, ile wcześniej 'wypada' rozdawać zaproszenia na wesele?
u nas jest przyjete ze najpóźniej miesiąc przed weselem powinni wszyscy zaproszenie dostać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:32   #3572
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Co za dzień się zapowiada,brzuch mnie pobolewa bo @ mi się zbliża,w dodatku wczoraj zrobiła mi się opryszczka. Eh i znowu śnily mi się głupoty,tym radzem mój eks. :bleh:
Ojoj... trzymaj się... to minie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Tylko dwie fotki udało mi się załadować
Super fryzurka

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Tak tak, ja też jestem w tym gronie- soczewkowiczów(soczewki w porównaniu do okularów wymiatają!wcześniej nosiłam z 9 lat okulary)
Ja chyba ze 13 lat nosiłam okulary, teraz od 4 lat noszę soczewki, ale chcę sobie kupić dla odmiany okularki, żeby sobie z raz/dwa razy w tygodniu zakładać, żeby oczy trochę odpoczęły. Moje stare okulary ma zepsute, więc noszę soczewki od rana do wieczora, a przydałyby mi się okularki np. żebym sobie mogła w nich wieczorem tv pooglądać, albo rano zanim się do porządku doprowadzę, żebym ślepa nie była

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja i tak bym się bała że jakiś dzieciorek mi odbije łapki na sukni
Albo, że sam się cały wypapra czekoladą U nas będzie za dużo dzieciaków na takie eksperymenty... A poza tym rodzinka ze słodkiego w większości najbardziej lubi golonkę więc pewnie by nam sporo tych owoców i słodkości zostało

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ej a dziewczyny widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=pO4PtmRoE0M
Super pomysł

Cytat:
Jestem już wdomu zaszłam do New Looka i się napaliłam na dwie koszulki. Eh,które sobie nie kupie,bo żule pieniądzena ślub/wesele i szkoda mi kasy wydawać.
Jakiś taki mam ogólnie zrąbany humor ( przez to,że jestem przed @ )
Mi się ostatnio zamiast smutasa nerwus włączył przed @
Najlepsza na ten stan jest czekolada w dużych ilościach

Cytat:
Butter,ja jestem przed ale myśle że conajmniej na 3 miesiące przed rozdaje się zaproszenia.
My właśnie tak rozdajemy, to się wszyscy dziwią, że tak wcześnie

Cytat:
Dzięki.
No właśnie tak też myślałam mniej więcej...więc musimy się zabrać za zamawianie zaproszeń.
A jak z zaproszeniami na sam ślub?
My część wysłaliśmy już teraz, razem z zaproszeniami pocztą, a resztę rozdamy jak nam będzie pasowało, ale myślę, że nie później niż miesiąc przed (chociaż koleżanka mi tydzień przed ślubem do skrzynki przy drzwiach włożyła, no ale to było moim zdaniem delikatnie mówiąc niegrzeczne).

Przyszły dziś do nas zaproszenia, które domówiliśmy w drugiej partii
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:33   #3573
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Skonczyłam wypisywac koperty do zaproszeń(fajne uczucie) i w weekend mamy zamiar ruszuc z pierwsza turą:/
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:37   #3574
ButterBear
Zakorzenienie

No niby fakt, że po co wcześniej rozdawać, ale z drugiej strony, ja mam takie podejście, że chcę jak najwięcej pozałatwiać jak najszybciej, żeby mieć więcej spokoju przed ślubem.
Lista gości nam się na pewno nie zmieni, więc spokojnie zaproszenia na wesele rozdawać można

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:45   #3575
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Albo, że sam się cały wypapra czekoladą U nas będzie za dużo dzieciaków na takie eksperymenty... A poza tym rodzinka ze słodkiego w większości najbardziej lubi golonkę więc pewnie by nam sporo tych owoców i słodkości zostało

to ja bym tym bardziej miała na swoim weselu
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:51   #3576
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Skonczyłam wypisywac koperty do zaproszeń(fajne uczucie) i w weekend mamy zamiar ruszuc z pierwsza turą:/

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
to ja bym tym bardziej miała na swoim weselu

Aaa... zapomniałabym...
Najlepsze życzonka dla świeżo upieczonych mężatek
Stary 2010-05-17, 17:19   #3577
madmuazelle
BAN stały

Jestem. Zrobiłam porządek w szafie i odrazu miejsce się zrobiło.Tylko,że teraz będe musiała sobie pokupować nowe Choć większośc,to rzeczy które dawno już nienosiłam i nie żal mi je oddać.
Nadal humoru brak,w dodatku tż-et mnie drażni bo się przymila. Widzi,że mam zły humor,ale draźni mnie swym przymilaniem :/ Tylko czekam, aż wybędzie z domu i będe mieć święty spokój dzisiaj,bo tego dzisiaj pragne.

Cytat:
Najlepsze życzonka dla świeżo upieczonych mężatek
Ja również się przyłączam do życzeń.

Cytat:
No niby fakt, że po co wcześniej rozdawać, ale z drugiej strony, ja mam takie podejście, że chcę jak najwięcej pozałatwiać jak najszybciej, żeby mieć więcej spokoju przed ślubem.
Lista gości nam się na pewno nie zmieni, więc spokojnie zaproszenia na wesele rozdawać można
Też takie mam podejście,że wolałabym szybciej by mieć z głowy pare spraw.No,ale my póki co jesteśmy uziemieni na obczyźnie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-17 o 17:20 Powód: wrrr 4 raz edytuje
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:25   #3578
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Acelinka, a do jakiej piosenki tańczycie? My też będziemy tańczyć angielskiego, ale o zgrozo, nie mamy jeszcze piosenki ...

My dzisiaj jesteśmy wymęczeni, bo wczoraj byliśmy na imprezie firmowej TZta i wrociliśmy o 3 rano, a potem jeszcze przez godzinę mój TZ grzebał przy routerze bo net nie działał a moja mama od rana chciała mieć internet

Dzisiaj rozdaliśmy jedno zaproszenie - świadkowi

Musimy ruszyć z rozdawaniem bo już coraz mniej czasu
Niewiem jeszcze na 100%, mnie się podoba "Oczarowanie" Wodeckiego, śliczny tekst i akurat do walca, tylko troszke szybszego a nie takiego powolnego. Ja chciałam polską piosenke i myśle, że ta jest najlepsza dla mojego kochanego tż jest to obojętne więc chyba zostanie już ten wybór

Co do zaproszeń dziewczyny to u mnie rozdają tak ok. 3 miesiące przed ślubem, my też już powoli musimy zacząć rozdawać, ale tymczasem sobie grzecznie leżą na półce i czekają

Caprica6 też mi się wydaje ze właśnie, zielony, do tego uwielbiam ten kolor !

A ogólnie to co u Was dziewczyny? U mnie ciągle pada, musiałam dziś się "ewaukować" z uczelni bo jest ryzyko, że w Raciborzu zamkną mosty i wieczorem mogłabym z niego już nie wyjechać tak się Odrze przybrało ze hej, ogólna masakra.
Teraz biore się za jakiś obiadek dla mojego kochanego tż i troszke musze poogarniać po remoncie
Zajrzę wieczorkiem

3majcie się ciepło dziewczęta !
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:26   #3579
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ojoj... trzymaj się... to minie
Dzięki No minie jak dostane wkońcu @.

Cytat:
Ja chyba ze 13 lat nosiłam okulary, teraz od 4 lat noszę soczewki, ale chcę sobie kupić dla odmiany okularki, żeby sobie z raz/dwa razy w tygodniu zakładać, żeby oczy trochę odpoczęły. Moje stare okulary ma zepsute, więc noszę soczewki od rana do wieczora, a przydałyby mi się okularki np. żebym sobie mogła w nich wieczorem tv pooglądać, albo rano zanim się do porządku doprowadzę, żebym ślepa nie była
Też zaliczam się do ślepców.

Cytat:
Mmm,zjadłabym sobie golonke.
ale czekoladą nie pogardze,bo lubie nawet bardzo lubie.

Cytat:
Mi się ostatnio zamiast smutasa nerwus włączył przed @
Najlepsza na ten stan jest czekolada w dużych ilościach
No widzisz,a ja mam i nerwy i smutas mi się włącza do tego stopnia,że z byle powodów moge sie rozryczeć. Niestety,tak działają na mnie hormony i taka bywam przed @.
Później zapodam sobie jaką czekolade,nażre się jej,a potem wsadze sobie czopek do dupy.

Cytat:
My właśnie tak rozdajemy, to się wszyscy dziwią, że tak wcześnie
UUU,a ja myślałam że 3 miesiace przed to ok,a nie wcześnie.

Cytat:
Przyszły dziś do nas zaproszenia, które domówiliśmy w drugiej partii
za zaproszenia.

Czas edycji: 2010-05-17 o 17:29
Stary 2010-05-17, 17:30   #3580
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nadal humoru brak,w dodatku tż-et mnie drażni bo się przymila. Widzi,że mam zły humor,ale draźni mnie swym przymilaniem :/ Tylko czekam, aż wybędzie z domu i będe mieć święty spokój dzisiaj,bo tego dzisiaj pragne.
Oj TŻcik stara się jak może Ale rozumiem, że czasem takie coś potrafi wkurzyć, jak hormony szaleją Przyjdzie @ to i zły nastrój Ci przejdzie
Stary 2010-05-17, 17:35   #3581
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ooo.. fajnie to wymyśliliście... Nam się już wujek i kuzynki mąż zapowiedzieli na tłuczenie butelek, ale może też nam się uda to na wcześniejszy termin przełożyć. Nie podoba mi się takie przyłażenie dzień przed ślubem Goście sobie odeśpią, a Panna Młoda cierpi na tym najbardziej
U nas na pulter zapowiedział się mąż kuzynki tż-ta,kuzynka też chętna.Mam nadzieje,że jednak tego nie będzie.

Cytat:
Oj TŻcik stara się jak może Ale rozumiem, że czasem takie coś potrafi wkurzyć, jak hormony szaleją Przyjdzie @ to i zły nastrój Ci przejdzie
Wygoniłam go ( tż-ta) do kuchni ,by móc w spokoju napisać posta,bo ciekawski pyta co pisze.Raz go przyłapałam że sobie czytał.Nie,to że mam jakies tajemnice,ale czasami musze się wygadac.Tak jak np dzisiaj.No przejdzie,przejdzie.

Czas iść wrzucić coś na ruszt.

Czas edycji: 2010-05-17 o 17:37
Stary 2010-05-17, 17:38   #3582
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Je

Też takie mam podejście,że wolałabym szybciej by mieć z głowy pare spraw.No,ale my póki co jesteśmy uziemieni na obczyźnie.
Widzę, że masz ślub tylko 'chwilkę' po mnie.
Co macie pozałatwiane już?
Bo ja czasem tak myślę i ciągle mi się przypominają nowe rzeczy ... i boję się, że o czymś zapomnę...

Hania

Stary 2010-05-17, 17:39   #3583
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
za zaproszenia.
Dzięki Teraz muszę nagonić TŻta żeby pozaginał te, które musimy jeszcze wysłać, bo ja mam Parkinssona i nie umiem tego równo zrobić

Cytat:
Wygoniłam go ( tż-ta) do kuchni ,by móc w spokoju napisać posta,bo ciekawski pyta co pisze.Raz go przyłapałam że sobie czytał.Nie,to że mam jakies tajemnice,ale czasami musze się wygadac.Tak jak np dzisiaj.
A może Twój TŻ też by chciał zostać wizażankiem
Stary 2010-05-17, 17:41   #3584
madmuazelle
BAN stały

Zanim Wam odpisze,to rozwiązałam zagadke.
Juz teraz wiem dlaczego cierpie na bezsenność
http://www.sfora.pl/Uzywasz-laptopa-...sennosc-a20240
Stary 2010-05-17, 17:41   #3585
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja czasem tak myślę i ciągle mi się przypominają nowe rzeczy ... i boję się, że o czymś zapomnę...
Zajrzyj na wątek z listami, tam jest rozpisane co kiedy trzeba załatwiać
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425803
Wtedy na pewno i niczym nie zapomnisz
Stary 2010-05-17, 17:48   #3586
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Właśnie o to samo miałam się Ciebie pytac,bo w poprzednim poście wspominalaś,że niewiesz co jeszcze/tzn nie jesteś pewna co jeszcze do załatwienia. itp Też dużo nie mamy pozałatwianych spraw.
Pozałatwione mamy:
Sale
Zespół
Fotografa
Dekoratorki ( Sali,Kościoła+auta plus od bukietu itp )
Zaproszenia już mamy,czekamy by je rozdać.
Buty sobie kupiłam ( sukienki jeszcze nie mam ) Jak będe na urlopie to się za to zabiore.
A wejdz sobie na wątek o liscie co do załatwienia itd Ja dzięki temu wątkowi zrobiłam swoją liste.

Cytat:
Dzięki Teraz muszę nagonić TŻta żeby pozaginał te, które musimy jeszcze wysłać, bo ja mam Parkinssona i nie umiem tego równo zrobić
Oj starość nie radość

Cytat:
A może Twój TŻ też by chciał zostać wizażankiem
Lepiej nie.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
O Marta mnie wyprzedziła,ale właśnie o ten wątek mi chodziło
Stary 2010-05-17, 17:50   #3587
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, świetne - bardzo pomocne

Cytat:
Właśnie o to samo miałam się Ciebie pytac,bo w poprzednim poście wspominalaś,że niewiesz co jeszcze/tzn nie jesteś pewna co jeszcze do załatwienia. itp Też dużo nie mamy pozałatwianych spraw.
Pozałatwione mamy:
Sale
Zespół
Fotografa
Dekoratorki ( Sali,Kościoła+auta plus od bukietu itp )
Zaproszenia już mamy,czekamy by je rozdać.
Buty sobie kupiłam ( sukienki jeszcze nie mam ) Jak będe na urlopie to się za to zabiore.
A wejdz sobie na wątek o liscie co do załatwienia itd Ja dzięki temu wątkowi zrobiłam swoją liste.
No więc my mamy:
zaklepaną salę
fotografa
dja
mam suknię
zamówione obrączki

i to chyba tyle nie będziemy mieć dekoratorek...

Największy problem mam z doborem odpowiedniego makijażu, fryzury i kwiatów dla siebie. Mam 100 pomysłów na minutę i cięgle się martwię, że będę fatalnie wyglądać

Hania

Stary 2010-05-17, 17:57   #3588
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Zanim Wam odpisze,to rozwiązałam zagadke.
Juz teraz wiem dlaczego cierpie na bezsenność
http://www.sfora.pl/Uzywasz-laptopa-...sennosc-a20240
Hmmm... chyba faktycznie coś w tym jest...

Cytat:
Lepiej nie.
Trzeba by TŻtom osobny wątek założyć Grupa wsparcia dla bridezillowych TŻtów

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Największy problem mam z doborem odpowiedniego makijażu, fryzury i kwiatów dla siebie. Mam 100 pomysłów na minutę i cięgle się martwię, że będę fatalnie wyglądać
Pokaż suknię to może coś wykombinujemy
Stary 2010-05-17, 18:02   #3589
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Moja kiecucha
Już tu kiedyś pokazywałam, nie spotkała się z powszechnym uznaniem

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=92.magia

Ale za wszelkie sugestie odnośnie dodatków, fryzury, makijażu itp będę wdzięczna.
Włosy mam długie, jasno rude, oczy zielone, jasna karnacja.

Aha i marzą mi się fioletowe kwiaty Taki ciepły odcień fioletu

Hania

Stary 2010-05-17, 18:21   #3590
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kiecucha
Już tu kiedyś pokazywałam, nie spotkała się z powszechnym uznaniem

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=92.magia

Ale za wszelkie sugestie odnośnie dodatków, fryzury, makijażu itp będę wdzięczna.
Włosy mam długie, jasno rude, oczy zielone, jasna karnacja.

Aha i marzą mi się fioletowe kwiaty Taki ciepły odcień fioletu
Bardzo ładna ta Twoja suknia Kojarzy mi się ze ślubem na plaży
Myślę, że fioletowe kwiatki by Tobie pasowały, albo ewentualnie fioletowo-kremowy bukiecik. We włosy też mógłby być wpięty kwiatek. Jakoś welon chyba mi nie bardzo do tej sukni pasuje Z biżuterią możesz trochę zaszaleć, bo suknia nie jest zdobiona świecidełkami, chociaż chyba też nie ma co przesadzać, żeby nie zepsuć efektu delikatności
Teraz mi tak przyszło do głowy, że może bukiet z fioletowych kwiatków z białymi piórkami by pasował i wtedy we włosy też coś z piórkami (kwiatek/woalka)
Stary 2010-05-17, 18:23   #3591
metkaa
Zakorzenienie

czesc

justys1358 ładne te butki

luskap sukienka świetna,

asiulek1705 bardzo mi sie podoba sukienka PM

Cytat:
Cześć ...

Dziewczyny, które mają to już za sobą, ile wcześniej 'wypada' rozdawać zaproszenia na wesele?
my zaczelismy rozdawanie 2 miesiace wczesniej
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:35   #3592
Martoolka87
Zakorzenienie

Bukiety, jakie mi wpadły w oko:
http://www.uniquefloralexpressions.c...%20bouquet.jpg

http://www.przewodnikmp.pl/forum/ric...ec39c501b9.jpg

http://img200.imageshack.us/i/2078755804623e354d35.jpg/

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Jeszcze taki z zielenią mógłby być
http://hollychappleflowers.typepad.c...7f6a970c-800wi

A jeśli chodzi o włosy, to może coś tak luźno upiętego na boku

Co do biżuterii, to myślę, że pasowałyby perełki albo kryształki, w zależności od tego co Ci się bardziej podoba

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-05-17 o 18:32
Stary 2010-05-17, 18:37   #3593
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna ta Twoja suknia Kojarzy mi się ze ślubem na plaży
Myślę, że fioletowe kwiatki by Tobie pasowały, albo ewentualnie fioletowo-kremowy bukiecik. We włosy też mógłby być wpięty kwiatek. Jakoś welon chyba mi nie bardzo do tej sukni pasuje Z biżuterią możesz trochę zaszaleć, bo suknia nie jest zdobiona świecidełkami, chociaż chyba też nie ma co przesadzać, żeby nie zepsuć efektu delikatności
Teraz mi tak przyszło do głowy, że może bukiet z fioletowych kwiatków z białymi piórkami by pasował i wtedy we włosy też coś z piórkami (kwiatek/woalka)
Cieszę się, że sukienka się podoba.
No właśnie myślę albo o fioletowych, albo ecru fioletowych...najbardziej przekonują mnie cantadeskie.
Na pewno nie chcę welonu, też uważam, że nie pasuję...tylko kwiat.
Biżu z kryształów - długie kolczyki i bransoleta szeroka jakaś, ale dość delikatna...
Taki jest mój wstępny pomysł...ale ciągle myślę i myślę...bo tak sobie obmyśliłam, że skoro moja suknia ecru, a kwiaty fioletowe, to TŻ będzie miał ecru koszulę i fioletowy krawat w kolorze mojego bukietu i swojego kwiatka w butonierce. No i wtedy może dobry by był fioletowy makijaż, albo przynajmniej z fioletowym akcentem..ale trochę się boję, żebym nie wyglądała jakby mi ktoś łupnął w oko

No i problemem są też buty, nie znalazłam żadnych ładnych...

Hania

Stary 2010-05-17, 18:48   #3594
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No więc my mamy:
zaklepaną salę
fotografa
dja
mam suknię
zamówione obrączki

i to chyba tyle nie będziemy mieć dekoratorek...

To też praktycznie macie niewiele.To zapisuj sobie pomysły,redukuj je i będzie dobrze.Zawsze możesz pokazać nam suknie to dziewczyny pomogą/doradzą Ci jaki makijaż bukiet itp

Cytat:
Nie zdziwiłabym się,gdyby to się u mnie sprawdziło bo czasem nie moge zasnąć i się męcze do 3 nad ranem.

Cytat:
Taaaa jeszcze czego

Stary 2010-05-17, 18:48   #3595
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No i wtedy może dobry by był fioletowy makijaż, albo przynajmniej z fioletowym akcentem..ale trochę się boję, żebym nie wyglądała jakby mi ktoś łupnął w oko

No i problemem są też buty, nie znalazłam żadnych ładnych...
Co do makijażu, to ja będę miała z różem, ale też tylko delikatny akcent. Myślę, że gdyby tak samo dać fiolecik to też by ładnie wyglądało.

A co do butków, to ja kupuję prosto u producenta i mogę wybrać fason, obcas i aplikacje
Wiem, ze kilka dziewczyn zamawiało też w sklepach z butkami do tańca
Stary 2010-05-17, 18:51   #3596
madmuazelle
BAN stały

Ja to mam refleks ,bo Butter suknie jużwkleiła.
Mi się widzi do tej sukni,koczek i wpiętyy delikatny kwiatuszek
Stary 2010-05-17, 18:59   #3597
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
To też praktycznie macie niewiele.To zapisuj sobie pomysły,redukuj je i będzie dobrze.Zawsze możesz pokazać nam suknie to dziewczyny pomogą/doradzą Ci jaki makijaż bukiet itp
No nie mamy za wiele...
staram się zapisywać pomysły, po czym je gubię w remontowanym mieszkaniu ciężko czegoś nie zgubić
A TŻ mi ciągle powtarza 'Mysza, co Ty mówisz, my już tyle mamy załatwione'

Cytat:
Co do makijażu, to ja będę miała z różem, ale też tylko delikatny akcent. Myślę, że gdyby tak samo dać fiolecik to też by ładnie wyglądało.

A co do butków, to ja kupuję prosto u producenta i mogę wybrać fason, obcas i aplikacje
Bardzo ładny makijaż
Może faktycznie coś takiego, tylko muśnięte fioletem

Co do butów, to ja się trochę boję zamówić, wolałabym przymierzyć...poza tym potrzebuję takie na na prawdę wysokim obcasie, bo TŻ jest dużo wyższy ode mnie...

Madmuazelle, też myślę o koczku. Włosy na pewno muszą być spięte...i z kwiatkiem tylko...ale podrukowałam od groma fryzur i nie wiem już sama, która mi się podoba, a która nie

Hania

Stary 2010-05-17, 19:08   #3598
madmuazelle
BAN stały

Butter,no tak podczas remontu łatwo coś zgubić.W sumie nie tylko jak ma się remont,dlatego też ja pozapisywałam sobie w wordzie. Z tymi fryzurami mam tak samo,pozapisywałam sobie pare ale nie wiem na którą bym się zdecydowała na 100%.
Stary 2010-05-17, 19:47   #3599
201701300931
Konto usunięte

Łalo, padało, było strasznie zimno, a i tak było pięknie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:50   #3600
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

dokładnie jestem za
Cytat:

ładnie oczy pomalowane

u nas z nowości będzie dym w czasie pierwszego tańca także super

poza tym zimno, mokro, okropnie i wstrętnie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości