|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
____ ' Błysnęła i zgasła. Jak iskierka w popiele. ' // ''Kamila." podejść i wyznać mu miłość, a potem zniknąć i zerwać wszystkie kontakty, nawet te wzrokowe z osobą którą się kocha.
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
xsxs-oj ja miło mi
Ty wiesz że ja Cię bardzo lubię <3 istny_paradoks-tym ostatnim postem to mnie baardzo zachwyciłaś poprostuAsiss-kradnę i nie oddam ! Ukradkiem dotykam Twojego ciała Tak bardzo mi brakuje dotyku Twoich ust Ugasiłeś nasze pragnienia Tęsknie za dawnym Tobą Przeżyłam cudowna miłość. Szkoda tylko że taką krótką Uśmiechnij się ! Jutro też będzie przeje*%#! dzień ! Gdyby moje serce umiało mówić przeraźliwie by krzyczało Rozkoszuję się delikatnym dotykiem Twoich warg Znajduję przyjemność w Twoim jednym nieśmiałym spojrzeniu 'Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. gdy przyjdzie Twoja godzina, sama wejdzie do Twojego domu, w te życie, do Twojego serca' (Bob Dylan) Miłość to trudne do zdefiniowania zjawisko ![]()
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
moje ciało
pachniało czekoladą jak tamtego lata pamiętasz? och, chcę lipiec. wbijasz szpilki w moją ostrożność. sprawiasz, że moje oczy się otwierają bardziej na samotność niż na świat. to unikalne spojrzenie nieuniknione, jak wieczorami zapalone światło. wypluj mnie i przydepnij. moim własnym 12sto centymetrowym obcasem. nie ruszam się z miejsca. liczę, że wypłyniesz z lampy mój Alladynie. puszczam Ci oczko w rajstopach widzisz ? truth, truth, truth. tweaks in the eyes. prawda x3 szczypie w oczy.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-05-17 o 17:00 |
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się Twoim szczęściem, tylko to mi pozostało.
Tak szczerze i bezgranicznie ją pokochałeś... Szkoda że akurat ją. Spóźniłam się o kilka dni, o kilka głupich chwil. |
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
xsxs - zachwycasz jak zwykle. <3 ![]() kreskowa, dreams_x33, Martusia1992, Paralogiczna - okradłam. mam nadzieje, że nie ma błędów w nickach. ![]() ____ ' Zaćpane, niebieskie oczy. Bluza o zapachu papierosów i markowych perfum. Ślina o smaku zielonego Lecha. Te chwile z Tobą. Wszystko tak samo ważne. ' za mało Twoich czułych słów, czyżbyś się oddalał? |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
'Foolishness always results when the tongue outracers the brain' Głupota zawsze skutkuje, gdy język wyprzedza rozum. [unknown]
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
zuzka0 - bardzo mi miłoo
![]() --- „poszła przypudrować nos w stylu Kate Moss ” Blondynki są słodkie i dostają główne role.Brunetki graja ich seksowne rywalki!' „Szaleństwo poniekąd kończy się samobójstwem.” „Kochaj za nic. Nie ma żadnego pretekstu do miłości.” Tak na prawdę gdyby nie Ty to nie miałabym powodu by wstać z łóżka. moje życie to bagno. bez Ciebie nie mam nic ukołysz miłość z przypadku być ponad to dzieło przypadku mój świat |
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
1.Bo nikt nie poszedł do więzienia, za swoje sny i marzenia.. ![]() 2.Każdy ma jedną drogę w życiu, na mojej drodze chce spotkać Ciebie <3 3. To że jesteś skończonym dupkiem, nie zmienia faktu, że przestałam Cię kochać .! 4.Chcę byś kochał tylko Mnie !<3 5.Nadzieję trzeba trzymać głęboko w sercu i trzymać by nam nie uciekła ... 6.' Każdy chce kogoś kochać, najlepiej z wzajemnością ' 7.' I'm gonna give it to you tonight ...' 8.Zrobisz mi malinkę ? ;* 9. ' Pocałuj mnie, jakby jutro miał się skończyć świat .. ' 10.Bo chciała go zobaczyć, pocałować, przytulić, tak jak gdyby nigdy nic ' To tyle na dzisiaj
![]() Brak talentu ![]() Jesteście wielkie dziewczyny ! Pozdrawiam |
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
w starej szkatułce zamknięte wspomnienia.
a w jej duszy nadal gra muzyka starej miłości. kręciły mnie Twoje lazurowe oczy. kręciły do momentu, gdy zaczęły kręcić również moją przyjaciółkę. mamo, mamo a ten pan zniszczył mi życie ! czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają ale miłość zawsze zostaje ta sama. a ja nadal wierze w magię uśmiechu. pozytywie czas zacząć.! bo my rozumiemy się bez słów.
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Zuzka Z - czy możesz? hmm..
raczej tak.. nie no oczywiście! kradnij kradnij, tylko przyjemność mi tym sprawiasz Maleńka bajkowa - i nawet nie przyjmę z powrotem! ale w zamian i Ciebie okradnę *
tęsknota - sprzedam, oddam, dopłacę nawet. chcę w końcu przestać chcieć, bo gdy mówię, że nie chcę - tak naprawdę chcę, ale wiem, że jak będę chcieć, to nigdy nie dostanę. wiem, nigdy nie będę Twoja. pomarzyć ku*&@ nie można? wystroiłam się, poszłam w odwiedzane przez nas miejsca, myślisz, że tylko po to, żeby powspominać? wspomnienia nie bolą? co Ty pier****sz!? jeśli już pytasz - jest poniżej normy. jestem przecież spokojna. jak pier***ony baranek o tak zaj***ście białym, jak ***@ny śnieg, runie.
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
i już sama nie wiem co robić mam by Cię zapomnieć..
chciałabym Cię odzyskać.. albo zapomnieć.. chciałabym. moje życie mnie opuściło.. z chwilą gdy Ty odszedłeś. kiedyś znów komuś zaufam.. ktoś znów ujrzy to światełko w moich oczach.. i zapach innego mężczyzny zastąpi mi Ciebie.. kiedyś.!
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
chyba nawet ustawię, gdyż pasuje na obecny stan rzeczy ; )
__________________ I never sleep when comes the night. But everytime I smack my fingers, I switch back into the light. Nie sypiam, kiedy nadchodzi noc. Ale wystarczy, że pstryknę palcami, żeby znowu rozjaśnić sobą mrok.
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
pozytywne rytmy: Chwila, dzisiaj mamy chillout, zakazany wyjazd, klimat wtedy nam sprzyja, z bitem chodzi szyja. Beztroskie dni, coraz mniej ich. |
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
I don't wanna be friend ...;d
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
zachowujemy się jak dzieci i chcemy żeby dokładnie tak nas traktowano, częstując cukierkami z alkoholem w ramach zakazanych owoców...
człowiek gromadzi bicie serca i zasłania całą reszte podczas długoterminowej monotonności ze zbieżną nazwą ' zostaw mnie w spokoju bo się uduszę ' mimowolnie zaciskam usta, wychodzę na parapet przez okno staję na jednej nodze jak kogut, który co rano śpiewa że 'życie jest złe' i stoję w deszczu... sama oddycham ciężkim powietrzem zieleni, przeżuwam miętę i gryzę się w język i wiem, że nigdy już cie nie zobaczę... chce kurczaka! z czerwonym dzióbkiem! chce żeby mnie kochał i brał pod ciepłe skrzydełka. Nie noszę życia na łańcuszku wolę co rano zjadać je na śniadaie razem z płatkami i mlekiem.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________________ __________ Mieli żyć długo i szczęśliwie , ale chyba ktoś pozmieniał scenariusz. *** Skarbie dla mnie możesz być złodziejem , ale nadal będziesz mój. *** Życia nie wymienisz i reklamacji nie złożysz.
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Jak coś poczuć, gdy serce milczy?
Urwane zdanie z nie dosłyszanym kocham Popełniłem błąd w momencie zapomnienia Gdybym tylko mogła chciałabym wszystko pozmieniać . Uwierz chce być przy Tobie zawsze . Być twym światłem kiedy dzisiejsze słonce zajdzie Wróć do dni które w sercu blaskiem bija Namiętności twoich oczu kiedy żyliśmy chwila Pozwól raz jeszcze poznać twe marzenia Pozwól mi by słowo kocham nabrało znaczenia .
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-05-18 o 16:01 |
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
o, dziękuje, a taki na szybko pisany.
* * * "A my z harmonii i rozdźwięku z niecierpliwości strun spragonionych " słyszałeś kiedyś dźwięk zbyt mocno naciągniętej struny? tak do granic możliwości? tak brzmiałby ból, gdyby brzmiał. miłość? ja ci to może opiszę na przykładzie wyrażenia "nabijamy w butelkę". to znaczy tyle co wyrolować, a właśnie w tym wyrazie - 'nabijamy' jest miejsce na JA i na MY. to jak w miłości, tam jesteśmy MY nabici w butelkę.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-05-17 o 17:58 |
|
|
|
#349 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Boskie.! ;*****] " Wiesz, kiedy patrzysz na mnie ze łzami w oczach ja płaczę razem z Tobą tam w środku... przepraszam że duma zakazuje mi tego okazywać, sama rozumiesz. " ![]() I w tym całym zagubionym i zabieganym świecie jednak jest ważna miłość , Dobrze jest mieć przytulić się do kogoś kiedy cała reszta zawodzi, dobrze jest jeśli wiemy że mamy dla kogo żyć , starać się o lepsze jutro. To jest właśnie dobre w miłości a najlepsze jest to , że mam Ciebie - najcenniejsze dobro jakie posiadam. Dziękuję ci. ![]() Skarbie przy Tobie nie ufam nawet samej sobie.... ![]() Tylko on mnie podnieca, Tylko dla niego żyje <3 ![]() Spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały. Bo teraz, gdy na niego patrzę, ogarnia mnie już tylko znudzenie, obrzydzenie, w najlepszym razie płytka i powierzchowna obojętność. I tyle. |
|
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
chocolate, Cookie Crip - słoneczka Będę twoją najszybszą jazdą.. Jestem "pani-granica".. Zilustrowana niebezpieczeństwem... |Illustrates the danger ... W moim zamkniętym pudełeczku złudzeń.. |
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
stałam się handlarką uśmiechu
zapamiętaj, że sen to ja nim zgaśnie dzień jesteś jak wiązanka melodii mej duszy łączy nas piosenka
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
więc mów mi szeptem , szeptem się nie kłamie...
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-05-17 o 18:07 |
|
|
|
#353 | |
|
Raczkowanie
|
Miło być docenioną
Cytat:
![]() Los zrobił z mojego życia komedie.
Nawet najlepszy terapeuta nie sprawi że odkocham się w miłości mojego życia
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
`Przykro mi, że się powoli uśmiercam. `Śmierć za życia też jest jakąś wartością. `Wchodzę w niebezpieczne tory rozumowania, trochę sobie pohalucynuję. `Bardzo duży kawałek umiera w nas po śmierci przyjaciela. `Bóg już tyle razy dawał mi kolejną szansę, a ja z niej kpiłam.
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
jeśli to jest mój scenariusz nie podoba mi się moja rola ale to są rzeczy których nie można kontrolować musimy znaleźć nową nazwę dla tej ponurej miłosnej gry zmiana na coś lepszego nigdy nie była kwestią decyzji tak się po prostu dzieje gorący deszcz dopełnił nasze szczęście |
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Czasem tak jest, że wszystko się psuje.
.wszystko się sypie, chyba tak dla frajdy, żeby mi się przypadkiem nie nudziło. Życie chciało mnie tym czegoś nauczyć jeszcze nie wiem czego ale się dowiem.
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się, że dziś może być koniec świata. W Autralii jest już jutro.
![]() If you're willing to chase me, I promise I'll run slow. Jeśli będziesz mnie łapać, obiecuję biec wolno. Tak.. Może i jestem pijana, ale ty jesteś cudowny. Rano bedę już trzeźwa, ale ty wciąż będziesz cudowny. Jest jedno miejsce, którego dotknięcie doprowadzi kobietę do szaleństwa. Chcesz wiedzieć jakie? To jej serce. |
|
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
a dziękuje Ci bardzo . ![]() ![]() . ....
no mistake, even a mini skirt and 2 m high heels doesn't make you into someone on my level. nie łudź się, nawet spódniczka mini i 2 metrowe szpilki nie uczynią z Ciebie kogoś na moim poziomie . każdego dnia poznawała nową część jego . i pomimo tych kilku lat, które mają już za sobą dalej nie wiedzą o sobie wszystkiego . jesteśmy jak woda i ogień . pomimo tego, że oboje nie widzimy za sobą świata nie możemy być razem . bo co by ludzie pomyśleli gdyby ogień był z wodą ? bo co by Twoi kumple powiedzieli gdybyśmy byli razem ? krwawi tym przeżutym uczuciem . dalej się łudząc, że on w końcu zmądrzeje . kilka wzruszeń do pustej butelki po winie . parę nieprzespanych nocy i tłum pytań kłębiących się w głowie. mówiłeś, że kochasz jak nic . mówiłeś, że jest dla Ciebie najlepszą rzeczą na świecie . a ona zaślepiona miłością, ominęła słowo 'rzecz' jak coś w ogóle nie mającego znaczenia . pominęła to słowo, nie zwracając uwagi na to, że on uważa ją za jakąś 'rzecz'. chciałaś miłości . chciałaś szczęścia ? to teraz cierp . przecież nic nie ma za darmo . nawet za uśmiech na twarzy trzeba w dzisiejszych czasach płacić . - krzyczał jej prosto w twarz diabeł . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-17 o 18:52 |
|
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
~
zaryzykowałam. napisałam mu jak bardzo go uwielbiam. odpisał, że wybacza. czułam się tak, jakby ktoś wyciągał mi z ust najlepszego cukierka jakiego w życiu spróbowałam. wielokolorowe szczęście. nadejdzie kiedyś taki wieczór, gdy nie spojrzę na Twoje zdjęcie przed zamknięciem powiek. nadejdzie. będę tak obojętna, że aż Cię to zaboli! straciłeś coś pięknego. tak. udawajmy, że tych pare dni nic nie znaczyło. ale w całowaniu.. tak, był mistrzem. ~
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Movement, kreskowa, grise - Okradłam <3 Sharmila - Jak zwykle cudowna <3 ![]() Zabawię się Twoim ciałem jak Ty moimi uczuciami, a mianowicie będzie całe w strupach i bliznach. Nie czas liczyć tu na wzloty, czas przyszedł na większy, otrzeźwiający upadek. Bo kobiecość dla mężczyzn to białe kozaczki i króciutka mini. Mam nadzieję, że doszukałeś się ukrytego sensu, jeśli nie to mała strata, przecież Ty mnie do cholery nie kochasz ! Trajkotały głupia z różczką o tym jak wyczarować ideał mężczyzny. Biały, pluszowy miś leżący na czarnym, ciemnym parapecie, patrzy na niebo jakby doszukując sensu. Chyba dorósł, zawsze był mi taki jakiś ... bliski. Wiesz jakich słów nie cierpię najbardziej ? słów : " Na zawsze " " na dobre i na złe" " puki śmierć nas nie rozłączy" i kilka pochodnych. Zawadiacki uśmieszek prezentujący ujemną liczbę uczuć w sobie. Mrugaj co chwile jeśli mnie kochasz, a przestań oddychać kiedy nie. Ty mnie ? dożywocie, albo spalenie na stosie ;** ;d _________________________ ___ Pełnometrażowe nieszczęście <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Ty wiesz 

raczej tak.. nie no oczywiście! kradnij kradnij, tylko przyjemność mi tym sprawiasz Maleńka