Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 19:56   #4741
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
basienka moj maz i tata tez sa strzelcami CUDOWNY znak zodiaku
Znak jak znak, mój ojciec był strzelcem i cudowny to on nie był
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:57   #4742
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Bo taką jestem w stanie przeżyć Tzn. gdyby była jednak po całości i ciemna to bym jakoś mocno nie rozpaczała, ale nie podobają mi się takie
yhhhhhhhhm takie buty
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:01   #4743
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Witam ponownie! Nie dam rady Was nadrobić po tylu dniach.Orientuję się tylko,że Ania też w szpitalu i że podejrzewają dziewczynkę.Ale by była niespodzianka Co u mnie to anoxa pisała.Nie pamiętam co tam dokładnie pisałam,ale z bardziej optymistycznych rzeczy to Lenka przy przyjęciu do szpitala ważyła 2060g,więc już duża dziewczynka Mamy już też łóżeczko,więc praktycznie wszystko gotowe.Niestety mam się też czym martwic,bo owszem do domu wróciłam,ale spójrzcie co się u mnie dzieje: http://www.mmkrakow.pl/9227/2010/5/1...ctChanged=true
No i teraz się boję,że nas zaleje i wszystkie rzeczy dla małej i w ogóle...
oj to niefajnie z tą wodą ale dobrze, że u ciebie ok no i Lenka już duża, a na pewno jeszcze urosła od tamtej pory

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
a ja przeczytalam opis kolezanki na gg, ze flaki ja bola i zgadnijcie na co mam ochote!!!!! Ja chce flaczki mocno pieprzne z majerankiem!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Oj flaczków to ja też bym zjadła... jak zobaczyłam wczoraj u babci gałkę muszkatołową to mnie tak naszło ehh to kto gotuje
no i teraz flaczków mi się chce
tylko skąd ja to ustrojstwo teraz wytrzasnę?

kasha - w sumie dobrze, że tak wyszło u tego psychologa... przynajmniej wiesz na czym stoisz i nie będziesz mieć złudzeń... a wyprawa do adwokata i te alimenty to bardzo dobry pomysł dzielna jesteś i tak trzymaj!
Stary 2010-05-17, 20:02   #4744
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja mam nadzieje ze moja córcia to nadal córcia
Jutro ostatni raz już jadę do pracy, nie mam siły tak jeździć, po za tym po co, poradom sobie bezemnie Pożegnam się i będę wpadać podbić książeczkę i po wypłatę ostatniego
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:02   #4745
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

A flaki ja uwielbiam

Własnie, miałam pytać czy dziewczyny z południa cale i zdrowe? Masakra z tą powodzią!!
Stary 2010-05-17, 20:02   #4746
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
I komputera i tez kabli.. najlepiej trzeba je miec, potem jakos trzeba je przeciagnac i jeszcze wszystko podlaczyc- a moj przy tych swoich krociutenkich zjazdach nie ma na nic czasu, a tym bardziej nie bedzie mial na to
No to bez kabli. Ja mam internet playmobile. Wkładasz do usb, samo się instaluje, robisz tylko jedną zmianę w ustawieniach i tadaaaaam . Wszystko działa. Pograć się nie da (chodzi o gry takie "realne"), bo pingi wysokie, ale do przeglądania stron jak znalazł . Gorzej z kompem...

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! W końcu mogę do was zajrzeć ale nadrobić nie mam szans.. Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze. U mnie się niestety troszkę działo.. Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Tydzień temu we wtorek byłam na kontrolnej wizycie i po niej dostałam od razu skierowanie do szpitala. Straszne zmiany się u mnie porobiły przez miesiąc. Szyjka skróciła mi się do 1cm i lekarz stwierdził wielowodzie!!! Zagrażał mi poród przedwczesny. W szpitalu wyszło jeszcze, w badaniach krwi ze mam jakas infekcje wiec dostalam antybiotyk. Dzisiaj mialam robione ponownie badania i jest duza poprawa, szyjka sie wzmocnila (ale nadal musze lezec) no i najwazniejsze ze płyn owodniowy w normie! Infekcji tez juz nie ma. Bardzo sie przerazilam tym wielowodziem bo jedna z jego przyczyn moze byc wada u dziecka, ale lekarz mowil ze najbardziej prawdopodobna przyczyna byla ta infekcja. Z maluszkiem dobrze, jest prawidlowo rozwiniety jak na ten tydzien, wazy 1100g. Teraz mnie czeka lezenie ale dobrze że już w domku. Biore Luteine i Cordafen.
Biedna. Leżysz w domku w Polsce?
Uważaj na siebie!!!

Mnie dziś okresowo brzuszek bolał. Ale 3 minuty i mu przeszło. Uff.
Pojechaliśmy na zakupy, bo szafki i lodówki coś światłem zapchane i wydaliśmy 300zł na prawie samą spożywkę

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:06   #4747
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
wydaliśmy 300zł na prawie samą spożywkę
Ja w piatek 400
Stary 2010-05-17, 20:09   #4748
anoxa
Zakorzenienie

kociamborek wizazowa rada zaciskaj nogi jeszcze nie czas!

farminka wspolczuje! mam nadzieje ze jednak nic do was nie dojdzie i nic was nie zaleje ale moze warto wszystko poustawiac jakos na gorze??
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:10   #4749
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Oj flaczków to ja też bym zjadła... jak zobaczyłam wczoraj u babci gałkę muszkatołową to mnie tak naszło ehh to kto gotuje
Mi juz flaki zaraz przyjada

Cytat:
Witam ponownie! Nie dam rady Was nadrobić po tylu dniach.Orientuję się tylko,że Ania też w szpitalu i że podejrzewają dziewczynkę.Ale by była niespodzianka Co u mnie to anoxa pisała.Nie pamiętam co tam dokładnie pisałam,ale z bardziej optymistycznych rzeczy to Lenka przy przyjęciu do szpitala ważyła 2060g,więc już duża dziewczynka Mamy już też łóżeczko,więc praktycznie wszystko gotowe.Niestety mam się też czym martwic,bo owszem do domu wróciłam,ale spójrzcie co się u mnie dzieje: http://www.mmkrakow.pl/9227/2010/5/1...ctChanged=true
Jak przeczytalam ostatnie zdanie to sie wystraszylam ze o dzidzie chodzi!

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
te od kolezanki?:P
Niekoniecznie wole wolowe.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:11   #4750
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja tez kiedys takie duze zakupy robilam, ale za chwile znow musialam cos kupic, dlatego robi mniejsze i czesciej ja juz to przerabialam, czasem kupie wiecej bo miesko do zamrazarki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:14   #4751
anoxa
Zakorzenienie

dzidzia 300zl to faktycznie musialy byc pustki

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

ja meza spakowalam zjadl przed chwila kolacje ogarnia mi jeszcze podworko a od jutra bede sama i strasznie mi smutno z tego powodu ech... ale jakos to przezyje musze
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:15   #4752
vette
Zadomowienie

Cytat:
vette dziekuje kurcze troszke si boje kupic przez internet zeby nie okazal sie ten krem byc jakas podroba musze to jeszcze przemyslec
Tez balabym sie kupowac od prywatnego sprzedawcy, ale to jest wysylkowa apteka.

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
tak tanio to az dziwne, ja kupuje za $38!
U nas w aptekach kosztuje pomiedzy 120-150 zl.

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Uf od 2 godzin robię zakupy na allegro. Te wszystkie nożyczki, butelki, smoczki, wkładki, podkładki i inne drobiazgi. Az się zmęczyłam. Ale czas mi zleciał i już jest 19.
Nie wiem czy dobre rzeczy zamówiłam. Mam przed sobą listę od hd, która jest rewelacyjną ściągą
A ja musze jeszcze dokupic kilka drobiazgow w aptece i zabieram sie za wieksze zakupy.
Wlasciwie juz zaczelam... wlasnie kupilam maxi cosi cabriofix w kolorze black reflection
no a w tej paczce, o ktorej Wam pisalam byl podgrzewacz avent baaaaardzo sie ciesze

Cytat:
Czesc dziewczyny! W końcu mogę do was zajrzeć ale nadrobić nie mam szans.. Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze. U mnie się niestety troszkę działo..
dobrze, ze juz lepiej!

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-05-17 o 20:48
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:16   #4753
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Farminka to My w sumie na jednym osiedlu mieszkamy, a właściwie to rzut beretem od siebie a jakoś się do tej pory nie zgadałyśmy
No to najwyższy czas Chociaż pewnie prędzej się umówimy na spacerek z maleństwami,bo teraz to ja już szaleć z wyjściami nie mogę

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jejku oby ta woda sie cofnela. a ty na parterze?
jaka duza dziewczynka z waszej Lenki
Niestety na parterze

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
oj to niefajnie z tą wodą ale dobrze, że u ciebie ok no i Lenka już duża, a na pewno jeszcze urosła od tamtej pory
Teraz to ja już nawet jem na leżąco,bo jak siądę to małe stopy tak mi się wżynają w żołądek,że nie mogę wcale jeść

Cytat:
farminka wspolczuje! mam nadzieje ze jednak nic do was nie dojdzie i nic was nie zaleje ale moze warto wszystko poustawiac jakos na gorze??
Nie mamy za bardzo jak ustawiać na górze,bo mamy tylko jeden pokój,ciasno raczej, na parterze w domku i w dodatku bez piwnicy,więc jak zacznie zalewać to do razu nas
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:17   #4754
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja w piatek 400
[QUOTE=anoxa;19379015]dzidzia 300zl to faktycznie musialy byc pustki
[
/QUOTE]
A najgorsze dziewczyny jest to, że nie kupiłam żadnej surowizny. W sensie mięsa obiadowego.
Z niespożywczych rzeczy wpadło może za jakieś 30? 40 zł?Kosmos... Dobrze, że ja nie mam zachcianek, bo bym się nie wypłaciła

Podoba mi się ta sukienka
http://moda.allegro.pl/item103102598...25_roz_xl.html

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-05-17 o 20:19
Stary 2010-05-17, 20:20   #4755
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Biedna. Leżysz w domku w Polsce?
Uważaj na siebie!!!
tak, tak w Polsce, całe szczęście! Przyjechaliśmy w porę

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
kociamborek wizazowa rada zaciskaj nogi jeszcze nie czas!
oj tak koniecznie!
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:23   #4756
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

[QUOTE=dzidziadziumdzia;19 379226]
Cytat:
dzidzia 300zl to faktycznie musialy byc pustki
[
/QUOTE]
A najgorsze dziewczyny jest to, że nie kupiłam żadnej surowizny. W sensie mięsa obiadowego.
Z niespożywczych rzeczy wpadło może za jakieś 30? 40 zł?Kosmos... Dobrze, że ja nie mam zachcianek, bo bym się nie wypłaciła

Podoba mi się ta sukienka
http://moda.allegro.pl/item103102598...25_roz_xl.html

ładna, ale chyba trochę poszerzający fason...

Ja w tych 4 stówach to miałam jeszcze proszki 2 dla dzidzi, płyn do płukania i 2 płyny do naczyń Także nie była sama spozywka Aaaa no i kilo szynki na obiad

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-17 o 20:24
Stary 2010-05-17, 20:27   #4757
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria dziękuję
Lilka dziękuję, ale śliczny brzusio, i jakie fajne te kombinezony, dobrze, ze wrzuciłaś gazetkę z lidla a od kiedy te rzeczy dla dzidzi bedą?
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
MISIULKA co do znaków zodiaku to u nas jest na odwrót. Ja jestem strzelec, zresztą Łucja też. A Damian jest lew, i druga dzidzia też ma być lew prawdopodobnie!
dobre będzie po równo
Cytat:
Czesc dziewczyny! W końcu mogę do was zajrzeć ale nadrobić nie mam szans.. Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze. U mnie się niestety troszkę działo.. Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Tydzień temu we wtorek byłam na kontrolnej wizycie i po niej dostałam od razu skierowanie do szpitala. Straszne zmiany się u mnie porobiły przez miesiąc. Szyjka skróciła mi się do 1cm i lekarz stwierdził wielowodzie!!! Zagrażał mi poród przedwczesny. W szpitalu wyszło jeszcze, w badaniach krwi ze mam jakas infekcje wiec dostalam antybiotyk. Dzisiaj mialam robione ponownie badania i jest duza poprawa, szyjka sie wzmocnila (ale nadal musze lezec) no i najwazniejsze ze płyn owodniowy w normie! Infekcji tez juz nie ma. Bardzo sie przerazilam tym wielowodziem bo jedna z jego przyczyn moze byc wada u dziecka, ale lekarz mowil ze najbardziej prawdopodobna przyczyna byla ta infekcja. Z maluszkiem dobrze, jest prawidlowo rozwiniety jak na ten tydzien, wazy 1100g. Teraz mnie czeka lezenie ale dobrze że już w domku. Biore Luteine i Cordafen.
o rety dobrze, ze zdążyłaś wrócić do Polski, ale najważniejsz, ze wszystko dobrze się skończyło.
Cytat:
o rety współczuje sytuacji z tą wodą, ja mieszkam na górce ale za to dach zaczął przeciekać

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:33   #4758
vette
Zadomowienie

Cytat:
Własnie, miałam pytać czy dziewczyny z południa cale i zdrowe? Masakra z tą powodzią!!

Zalalo nam wioske, nie ma co ;/
ale na szczescie przestalo juz padac.
W zalaczniku foty

Cytat:
No to najwyższy czas Chociaż pewnie prędzej się umówimy na spacerek z maleństwami,bo teraz to ja już szaleć z wyjściami nie mogę
To moze i ja sie zalapie na to spotkanie w krk jestem co dwa tygodnie
Stary 2010-05-17, 20:35   #4759
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

ładna, ale chyba trochę poszerzający fason...

Ja w tych 4 stówach to miałam jeszcze proszki 2 dla dzidzi, płyn do płukania i 2 płyny do naczyń Także nie była sama spozywka Aaaa no i kilo szynki na obiad
Niby poszerzający, ale w sumie to jak dobrze zaciągnąć sznureczek, to pięknie brzuszek podkreśli, a resztę zatuszuje. Zwłaszcza, że ja nadal mam mocno wciętą talię. Muszę to mocno przemyśleć.

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-05-17 o 20:36
Stary 2010-05-17, 20:39   #4760
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
upiec ciasto???
i tak zrobiłam właśnie wstawiłam do piekarnika

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:40   #4761
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
dobrze, ze wrzuciłaś gazetkę z lidla a od kiedy te rzeczy dla dzidzi bedą?
Pytanie nie do mnie, ale odpowiem Od 24maja - przyszły poniedziałek
Stary 2010-05-17, 20:41   #4762
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

hd przyszła do mnie paczka dzisiaj śliczne są te myszki
super bardzo się cieszę

Stary 2010-05-17, 20:45   #4763
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Pytanie nie do mnie, ale odpowiem Od 24maja - przyszły poniedziałek
o dziękuję musze podbić tam z rana bo znając ludzi to zaraz wykupią i nie bedzie w czym wybierać

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:46   #4764
jaszczka
Zadomowienie

Farminka - kurcze jeszcze na parterze! może jednak uda się, że was jakoś ta woda ominie? ja też muszę siedzieć maksymalnie wyprostowana, albo odchylona do tyłu, bo mi mały przeszkadza, ostatnio też pisałam, że jeść za dużo nie mogę bo się żołądek z dzidziakiem o miejsce biją

A ja się dzisiaj nawkurzałam na głupi Pocztex mieli mi dostarczyć wózek do mieszkania w Szczecinie (już pomijam fakt, że wcale nie tam miał wózek iść, tylko do mojej mamy, ale sprzedawca się nie spytał i wysłał na adres z przelewu zamiast na adres z allegro..), ja tam już dawno nie mieszkam, ale mieszka mój brat z dziewczyną (note bene brat do jutra jeszcze jest u mnie w Irlandii) i biedna dziewczyna koczowała sama w pustym mieszkaniu w piątek i dzisiaj czekając na paczkę. Ja wchodzę na stronę Pocztexu - sprawdzam, gdzie paczka, a tam jest napisane, że niby był kurier w piątek, nikogo nie zastał i zostawił awizo... W piątek Gosia siedziała i czekała, wcale nikt nie był, a awizo w skrzynce brak musiałam dzwonić z Irlandii i całą sprawę wyjaśniać, bo to przecież jakieś żarty są... zobaczymy jak się sprawa rozwiąże, mają jutro ponownie dostarczyć przesyłkę i mają nr do mojej mamy w razie czego...
no ale się wkurzyłam, to mówię wam...
Stary 2010-05-17, 21:01   #4765
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Zrobiłam fotki, bo ogarnęłam w pokoju ale przez sztuczne światło nie są takie wyraźne jakbym chciała.
Załącznik 3115864 widok od drzwi na okno- bez firanki i moich bambusowych rolet nie ma tego uroku.
Załącznik 3115873 moje rośliny :P
Załącznik 3115880 kącik wypoczynkowo komputerowy- tutaj będzie stało łóżeczko.
Załącznik 3115895 komódkowo-stoliczkowo. Tu stał telewizor dopóki działał. Tulipany z ogrodu mamy. Jeśli zauważycie, że komoda jest brudna- to prawda. Od telewizora się tak wybrudziła, że nie mogę jej niczym domyć. Muszę coś wykombinować, bo mnie to wkurza.
Załącznik 3115911 półka nad komodą- w ramkach będą zdjęcia ale jeszcze nie wiem jakie.
Załącznik 3115912 Szafka i moje kartony na górze- nie są zbyt dekoracyjne ale żadne inne nie pasowały w Ikei. Tu lepszy widok Załącznik 3115920
Załącznik 3115923 Obraz nad łóżkiem- dostałam go od M. Widać na piasku ślady stóp dwóch osób... Lubiłam patrzeć na ten widok, a wtedy M. pytał: gdzie jesteś? ja- nad morzem... zabierzesz mnie nad morze? On- tak, kochanie.
Załącznik 3115940 Jeszcze raz stoliczek żeby pokazać tą serwetkę, którą sama zrobiłam
Załącznik 3115947 No i na koniec ja tym razem łazienkowo
Stary 2010-05-17, 21:02   #4766
vette
Zadomowienie

Cytat:
ja mieszkam na górce ale za to dach zaczął przeciekać
U nas w bloku TEZ

Cytat:
o dziękuję musze podbić tam z rana bo znając ludzi to zaraz wykupią i nie bedzie w czym wybierać
zawsze tak jest
lidlowska gazetka : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=10266

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość

A ja się dzisiaj nawkurzałam na głupi Pocztex mieli mi dostarczyć wózek do mieszkania w Szczecinie (już pomijam fakt, że wcale nie tam miał wózek iść, tylko do mojej mamy, ale sprzedawca się nie spytał i wysłał na adres z przelewu zamiast na adres z allegro..),
oj nie zazdroszcze ;/
jaki kupilas?
Stary 2010-05-17, 21:05   #4767
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Zrobiłam fotki, bo ogarnęłam w pokoju ale przez sztuczne światło nie są takie wyraźne jakbym chciała.
Skromny, ale cieplutki pokoik.
Piękna z Ciebie kobieta, nie wiem czemu tak brzydko o sobie piszesz/mówisz ( Pasztet). A wierz mi lub nie- ja się w tej kwestii nie mylę .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-17, 21:05   #4768
hd2005
Zakorzenienie

lazurowa - pięknie wygladasz serio

Stary 2010-05-17, 21:05   #4769
vette
Zadomowienie

lazur ale Ty masz ladny kolor wlosow/naturalny?/ i usta jakie

no i kawal dobrej roboty
Stary 2010-05-17, 21:08   #4770
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Załącznik 3115864 widok od drzwi na okno- bez firanki i moich bambusowych rolet nie ma tego uroku.
Załącznik 3115873 moje rośliny :P
Załącznik 3115880 kącik wypoczynkowo komputerowy- tutaj będzie stało łóżeczko.
Załącznik 3115895 komódkowo-stoliczkowo. Tu stał telewizor dopóki działał. Tulipany z ogrodu mamy. Jeśli zauważycie, że komoda jest brudna- to prawda. Od telewizora się tak wybrudziła, że nie mogę jej niczym domyć. Muszę coś wykombinować, bo mnie to wkurza.
Załącznik 3115911 półka nad komodą- w ramkach będą zdjęcia ale jeszcze nie wiem jakie.
Załącznik 3115912 Szafka i moje kartony na górze- nie są zbyt dekoracyjne ale żadne inne nie pasowały w Ikei. Tu lepszy widok Załącznik 3115920
Załącznik 3115923 Obraz nad łóżkiem- dostałam go od M. Widać na piasku ślady stóp dwóch osób... Lubiłam patrzeć na ten widok, a wtedy M. pytał: gdzie jesteś? ja- nad morzem... zabierzesz mnie nad morze? On- tak, kochanie.
Załącznik 3115940 Jeszcze raz stoliczek żeby pokazać tą serwetkę, którą sama zrobiłam
Załącznik 3115947 No i na koniec ja tym razem łazienkowo
Bardzo ładnie sobie urządziłaś swoje małe królestwo A gdzie postawisz łóżeczko? No i ślicznie wyglądasz, super fryzurka!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości