|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Cytat:
no ale molo jest, i w sumie wieczorkiem jest zaje*iscie bo jest taki 'deptak' jakby, oświetlony i w ogóle ![]() haha my pewnie na klasową wycieczke NIGDZIE nie pojedziemy (nawet 1 dniowa) , bo nasza wych to taka głupia baba że szok ;/
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do spotykania sie to my duuuzo czasu siedzimy na dworze na osiedlu z paczką, jak jest ciepło to taaaaakie spacery wymyslamy ze kosmos. całe miasto kiedys na około przeszlismy ) tez uwielbiam z nim spacerowac. do tego parki, basen, nasza łąka , wyjezdzamy za miasto na budowe do mnie, yyy... kino w innym miescie co z tego ze u nas tez jest- lepiej gdzie indziej
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka ja mam chu.nie.. mieszkam 2 minuty od parku! nawet by nie bylo jak sie do tego parku przejsc haha..
![]() ale za parkiem duuuzo lak i pol, rzeczka, mysle, zeby pojsc tam z Sąsiadem, jak spotkanie wypali..
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz raz hop hop
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja ide do tej je banej fizyki
![]() ![]() I spać... Papapa ![]() ![]()
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
dzień tak szybko ucieka
jest mi smutno jak widzę jego zdjęcia na imprezach buuuu. .. ![]() idę do wanny ... dżizas, muszę się zabrać za siebie, na zdjęciach z wczorajszej komunii wyglądam makabrycznie ... chcę zapuścić grzywkę, w wakacje ją zaczesywać, ale nie wytrzymam do końca czerwca nie podcinając, bo już mi się wywija ![]()
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde na ławce to już niezły hardcore ![]() jej zróbcie mu cos albo ja mu cos zrobie ;/ i takim sposobem odchodzimy od grupy i gadamy sobie z boku. jeszcze znajomi cały czas obczajka. extra dzisiaj przyjechał do mnie po pendraka i co- z kolegom a najlepsze jest to ze wyglada na otwartego chłopaka i tak tez sie zachowuje jak sie widzimy i to jeszcze normalnie wszystko prosto z mostu nawija co mam zrobic zeby się w koncu przemógł i zaproponował spotkanie sam na sam. nie wiem czy on czeka az ja go zaprosze czy co
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-05-17 o 21:28 |
|
|
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
kurde inne miejsce niz pokoj i łożko do kochania hmm, na blacie w kuchni tez to robilam ale konczylo sie zazywczaj gdzies indziej podobnie jak u lil (moj tz tez jest wielki:P), to w aucie jak jeszcze tz mial omege kombi co siedzenia sie otwieraly tak ze moglismy lezec jak na lozku i do tego czarne szyby lustrzane ze nie bylo widac wnetrza to lajcik:P na pinku w lesie ale fakt komary wiec warto sie popsikac czyms na komary
ale nie calujcie sie w te miejsca bo mozna sie porzygac:P Ja jeszcze na plaży sie kochalam latem co prawda na plazy tez domki byly ale to co ![]() ale myśle co by tu innego wymyslec Mi to sie marzy kompiel jakas z olejekiem zapachowym i dotykanie sie mydelkiem albo czyms takim w wannie i albo w wannie sie pokochac albo obojetnie gdzie No a lily ja tez bym wybrala opcje 2, mniej ludzi zawsze lepiej choc najwazniejsze bedzie towarzystko tz Ja tak mysle jechac na wakacje nad morzem i sie pokochac na plazy tylko ten cholerny piasek sie lepic bedzie do tylka mi:/ chyba ze jakis kocyk sie wezmie albo cosik![]()
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
milosc tak na nia dziala..
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
mouse -noo na plazy mogłoby być ciekawie w sumie
(ale ja nwet nie mam doświadczenia o tym jak jest w łóżku, a już nad plażą sie zastanawiam
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
moze właśnie chce zebys ty go zaprosila albo daj mu do zrozumienia ze chcesz sie spotkac sam na sam:P Jakos mu napisz tylko wiesz nie za bardzo skomplikowane bo nie zrozumie bo to tylko facet:P
A hadcord to nie sex na ławce tylko brutalny mohe drogie ![]() na lawce kurde nie zapomne jak na majowce w tamtym roku poszlam kupic sobie tymbarka patrze a na lawce laska siedzi na chlopkau i sobie skacze ja tak czaje spojrzalam jeszcze raz ale no nie przerwidzialo mi sie kupilam polecialam szybko po tz ale oni skonczyli... kurde guba laska byla jakos z 2 mnie:P A w tym roku przyszlu kotki do szkoly ja czaje i mowie do kompeli kurde mam wrazenie ze laskie gdzies widzialam a ona wiesz ja tez chyba na jakies majowce. Tydzien myslalysmy nad tym i sie okazalo ze to ta laska sie bzykala na tej lawce:P i zastanawian sie gdzie ona ma rozum takie to tylko albo ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- hehe dokladnie mogli poczekac, szczerze nie rozumiem takich osob no nie rozumiem
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
mouse zmien sobie podpis;d
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak zobaczyli, że zbiera się coraz więcej ludzi bo był ładna ładna gwieździsta noc to ładnie owinęli się w ręczniczki i jak gdyby nigdy nic poszli do pokoju :P
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam od tz bylo boskooo
poszlissmy do znajomych na pingla i kumpel przydzwonil mi paletka w luk brwiowy i mam spychniete ;/ jak ja sie pokaze w robocie .... my to robilismy na biurku, lace, plazy, podlodze, chustawce, w lesie, aucie, lozku. wiecej doswiadczen nie mam ;] w ogole to nie zadazam nad wami ;] |
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim lozko, prysznic, wanna, (mam duzą
![]() ) ale od zawsze mi sie marzy taki na plaży ahh... ;D może kiedys ![]() ogolnie nie lubie tego robic w miejscu publicznym...
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Toriaa: ja ogólnie jestem strasznie wstydliwą osobą i musiałabym się nieziemsko przełamać by zrobić to w miejscu publicznym. Wasze opowieści tak mnie nakręciły, że umrę jeśli nie spróbuję chociaż kilku podobnych miejsc!
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-17 o 21:53 |
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
kredzia- pokaz jeszcze jakies fotkiiI!
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec my u mnie w miescie to chodzimy na miasto pochodzic, nad kanał, na plaże, wiatrak z ktorego widok na cale morze, dziką plaże, promenade, do lasu z psem, na kebaba , i po sklepach ;P a u niego to na molo, plaze, do parku wolinskiego, na klify i tyle chyba.
|
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
noo na takiej ogrodowej
![]() ja mam 2 rozne rzeki z dwoch stron, niedaleko wisle i kilka jezior ![]() Jednak wole morze ![]() Moj ma tez ze 190;p |
|
|
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój tż ma 184 A Wy ile macie wzrostu?Przypomniała mi się jeszcze jedna akcja! Nie związana z seksem, ale nagością. Początek lipca 2 lata temu. Poszłam z koleżanką i tż (jeszcze nie byliśmy razem) nad staw porobić sobie zdjęcia przy zachodzie słońca. Było jasno, pełno spacerowiczów i wędkarzy, a my idioci wpadliśmy na pomysł by się pokąpać. No i wskoczyliśmy nadzy do tej wody Nie zapomnę min tych wszystkich ludzi, którzy koło nas przechodzili
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jezu to już 22.30 :O idę się uczyć dobranoc niuńki
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam coś koło 170, może trochę wiecej
|
|
#3387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czytałam Twój podpis i zastanawiałam się czy może jesteś w klasie biol-chem? Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-17 o 22:39 |
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
174 cm ja mam..
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
laski to sobie chyba wykrakałam
a potem stwierdził ze ch.u.jowo tak na gg i czy mam czas i najlepiej gdyby to było raczej predzej niż później mi w sumie też tak pasuje bo taka nie do konca wyjaśniona sytuacja zaczął w ogóle cos tam gadać ze nie wie jak to jest z mojej strony ze nie chce wyjsć na kretyna. ej myslałam ze to ja jestem ta niesmiała- no ale jednak niesorry ale musiałam to napisać ;p
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Kongo i co zamierzasz zrobić teraz?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

;/ i takim sposobem odchodzimy od grupy i gadamy sobie z boku. jeszcze znajomi cały czas obczajka. extra dzisiaj przyjechał do mnie po pendraka i co- z kolegom 

ja tak czaje spojrzalam jeszcze raz ale no nie przerwidzialo mi sie kupilam polecialam szybko po tz ale oni skonczyli... kurde guba laska byla jakos z 2 mnie:P A w tym roku przyszlu kotki do szkoly ja czaje i mowie do kompeli kurde mam wrazenie ze laskie gdzies widzialam a ona wiesz ja tez chyba na jakies majowce. Tydzien myslalysmy nad tym i sie okazalo ze to ta laska sie bzykala na tej lawce:P i zastanawian sie gdzie ona ma rozum takie to tylko
albo