|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
HELPUNKU!!! ;)
Dziewczyny, pomóżcie!
Wiem, że zawsze mogę na Was liczyć i dlatego się z tym do Was zwracam. Szukam od jakiegoś czasu 4 kosmetyków z wycofywanej serii NORMAMAT Erisu (chcę zrobić sobie zapasik ![]() ![]() ![]() Czy mogłbyście przy okazji odwiedzin swoich aptek zerknąć, czy przypadkiem u Was nie ma tych kosmetyków? Podaję dokładne nazwy: Maseczka oczyszczająco-rewitalizująca Maseczka ściągająco-wygładzająca Krem matujący na rozszerzone naczynka na dzień Tonik odżywczy Aaa, i jeszcze jedna pozycja - zapomniałabym na śmierć! Peeling myjący do twarzy Za moment poszukam ich zdjęć w sieci i wkleję, żeby było wiadomo, jak co wygląda - czasem się przydaje. Będę dozgonnie wdzięczna za chociażby jeden zdobyty kosmetyk - oczywiście opłacę sobie koszty przesyłki i takie tam. Mogę również wpłacić pieniążki z góry, żeby nie trzeba wykładać ze swoich. Całuski i czekam na sygnały, gdy coś wypatrzycie! ![]() Proszę pisać na maila: gucha69@poczta.onet.pl albo tutaj, na forum. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: HELPUNKU!!! ;)
a sprawdzałaś internetowy sklep Erisu? kilka miesięcy temu mieli tam jeszcze duzo normamatu, chyba nawet w zestawach promocyjnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
justy napisał(a):
> a sprawdzałaś internetowy sklep Erisu? kilka miesięcy temu mieli tam jeszcze duzo normamatu, chyba nawet w zestawach promocyjnych. NIe, Justy, właśnie że nie ma. ![]() W tej chwili jest tylko zestaw: peeling myjący + krem (niestety ten, którego nie chcę). ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Czarnulko, nic nie obiecuję, ale poszukam w aptekach w mojej mieścince. Czasami udaje mi się u nas znaleźć jakieś kosmetyki, które są już wycofywane albo trudno dostępne, więc może i teraz...Z chęcią postaram Ci się pomóc, bo sama wiem, jaki to ból nie móc zdobyć ulubionego kosmetyku
![]() ![]() P.S. To seria apteczna, czy szukać tez w drogeriach i supermarketach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mam wlasnie do oddania w dobre rece ta pierwsza maseczke i krem na noc. Oba kosmetyki uzyte doslownie raz, bo kompletnie mi nie sluza. Nie posiadam juz oryginalnych opakowan tzn. pudelek, bo pierwsza rzecza jaka zrobilam, to wlasnie je wyrzucilam, a dopiero pozniej sie okazalo, ze to kompletnie nie dla mnie. Moge oddac oba, jezeli masz taka ochote
![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cheetah napisał(a):
> Mam wlasnie do oddania w dobre rece ta pierwsza maseczke i krem na noc. Oba kosmetyki uzyte doslownie raz, bo kompletnie mi nie sluza. Nie posiadam juz oryginalnych opakowan tzn. pudelek, bo pierwsza rzecza jaka zrobilam, to wlasnie je wyrzucilam, a dopiero pozniej sie okazalo, ze to kompletnie nie dla mnie. Moge oddac oba, jezeli masz taka ochote ![]() > > Cheetah Ooo! To ja jestem bardzo chętna! ![]() Są jeszcze w terminie? Wolałabym, żebyś wybrała coś z mojej listy, chociaż symbolicznie, bo nie chciałabym brać niczego za darmo. Tu jest link do mojego ogłoszenia: http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1053499403 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja ta serie kiedys kupowalam tylko w drogerii wiec i w normalnym sklepie mozna znalezsc . A tak wogole to czemu ja wycofuja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
moni napisał(a):
> Ja ta serie kiedys kupowalam tylko w drogerii wiec i w normalnym sklepie mozna znalezsc . A tak wogole to czemu ja wycofuja? Aha! No właśnie, dziewczyny! W "zwykłych" sklepach z kosmetykami ta seria też bywała. ![]() Więc w razie jakichś zakupów zerknijcie, proszę. ![]() Nie mam pojęcia, dlaczego ją wycofują. ![]() Pisałam do nich i odpisali tylko, że zastąpi ją docelowo seria dla cery tłustej i mieszanej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
To naprawde duzo ci odpisali. Ja tylko raz kupilam krem na noc i na dzien i tonik tyklko raz bylam tak przy kasie zeby sobie pozwolic potem juz nie dalo rady ale z tego co pamietam to ona byla do mieszanej cery i chyba tez do tlustej. Chodz nie jestem pewna napewno do mieszanej. A jak bedzie do mieszanej i tlustej to wiele z nas sobie na nia nie pozwoli bo jak znam tego typu kosmetyki to sa czasami za silne na mieszana cere i wysuszaja , a z kolei kosmetyki do normalnej i mieszanej sa dla wielu z nas za lekkie i strefa te nie jets wogole regulowana. Chyba pozostaje stary przez babcie preferowany sposob hihihi dwa rodzaje kremow kazdy na dana partie twarzy ale to babrania jest hihihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Widziałam tą serię niedawno w aptece Kutnie, jak pojadę w weekend do mamy, to sprawdzę dokładnie, i jakby co kupię (już zapisałam nazwy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
U mnie na osiedlu widziałam peeling+krem 30zł, żel myjący +krem 30zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
vilandra napisał(a):
> U mnie na osiedlu widziałam peeling+krem 30zł, żel myjący +krem 30zł A mogłabyś sprawdzić, z jakim kremem to jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
joannea napisał(a):
> Widziałam tą serię niedawno w aptece Kutnie, jak pojadę w weekend do mamy, to sprawdzę dokładnie, i jakby co kupię (już zapisałam nazwy) ![]() Ooo! To świetnie! Dziękuję pięknie! ![]() Nie moge doczekac się poniedziałku - koniecznie napisz, co udało Ci się zdobyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
kolejka straszliwa była, ale dojrzałam, ze jeden był nawilżający drugi odżywczy. Jesli Cię interesuje to dokładniej mogę sie przyjżeć wieczorem i dać ci znać jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
vilandra napisał(a):
> kolejka straszliwa była, ale dojrzałam, ze jeden był nawilżający drugi odżywczy. Jesli Cię interesuje to dokładniej mogę sie przyjżeć wieczorem i dać ci znać jutro Buuu, to akurat te 2 z trzech, których nie chcę. ![]() Szkoda, ale dziękuję za dobre chęci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
I jak, dziewczyny?
Sprawdzała któraś z Was? Nie ma żadnych szans? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.