|
|
#2911 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Chanel-kolorówka
Kurde laski, Muranki mi dzisiaj podpadły ciężko tak, ze miałam ochotę walnąć nimi w ścianę
3 razy się nimi zaczęłam malować i 3 razy zmywałam, bo efekt był do d*** Nie wiem co jest grane, bo wcześniej mi szło z nimi bez problemu. W końcu zła jak wszyscy diabli nałożyłam tylko różowy cień z Muranek na całą powiekę. A teraz siedzę w pracy zła i naindyczona na nie. Puszczę je zdaje się w świat i po kłopocie ![]() jeszcze tak nie miałam, żebym nie mogła zadowalająco się umalować cieniami, które mi do tej pory fajnie wychodziły na oku
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojoj lista dłuuugggaaaa ale mam zastrzeżenia do np wibrującego yuszu lancome mam z estee lauder wibrator i jestem na róż chanelkowy daj znać jak potestujesz fluid lancome tech kcem orgasma ![]() jakoś trudno mi w to uwierzyć |
|
|
|
|
#2913 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
twardym trzeba być a nie miętkim
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ups co to podkład wubrujący |
||
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2918 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Trzeba sie Urbi o to zapytać
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Wiem, że nie słyszysz, ale widzisz i czytasz Coś, jak czarna skrzynka w samolocie
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-05-18 o 12:17 |
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście okropne, szykuje i kseruje dokumenty do księgowej i Wasz czytam i misie juz wszystko pomerdalo no |
|
|
|
|
#2920 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2922 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, ale Moniq, przecież wiesz, jeden puder ma takie właściwości, inny takie, a jeszcze inny całkiem inne i KAŻDY, ale to absolutnie każdy się przyda
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona tu przed Tobą robiła za główną kusicielkę ![]() tak tak pudry do wszelkich zadań specjalnych już posiadam, bo dla mnie to nie ma że się "przyda", tylko "potrzebny niezmiernie", w związku z tym teraz tylko bawić się nimi będę |
|
|
|
|
#2924 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Takie w kamieniu albo sypkie to pół biedy, gorzej w płynie, jak pisze, ze od otwarcia pół roku tylko
|
|
#2925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co mi tam
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No, ale to jest dziwne, bo wcześniej mi szło i to nieraz, a teraz po nieużywaniu ich przez jakiś ponad miesiąc nagle znieumiałam ![]() Kaską, Mysticami, Sparkling Satins - potrafie wyczarować piękne oczko, a Murankami już nie - spróbuje przy okazji bez tego zielonego ciemnego, może będzie lepiej. Ale i tak nie rozumiem, co się stało ![]() A jesienną to ja chce sobie sciagnac z amikowa, co sie bedę użerać z twardymi, skoro można miękkie miec
|
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam wtedy z Chanel brązer, róż Orchid rose i te Murano, nie wiem co mnie podkusiło, bo to nawet kolory były nie moje, po prostu spodobały mi sie. Nie udało mi sie jednak z nimi zaprzyjażnic - Diorem szybko wyczarowywało sie oko, a tym nic mi sie nie trzymało powioeki, przeswitywała skóra itp. Kilka razy jeszcze póżniej w D próbowałam podejść do szanelkowych cieni ale zawsze po zętknięciu z moim paluchem odwracałam sie do innych marek. Ostatnio z uwagi na brak wielkiego blinzu gustuje w EL
|
|
|
|
#2928 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Generalnie lubie Chanelkowe czwórki, nie mam większego problemu, żeby nałożyć je na oko, a kaską to prostu uwielbiam się bawić w cieniowanie No, ale Dior, to Dior, wyższa szkoła jazdy
|
|
#2929 |
|
Rozeznanie
|
Cori a co to amikowo?
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ameryka
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Nic im sie nie stało fizycznie, trzymam w suchym miejscu,konsystencję mają, jak miały ok. Po prostu ja wygladam w murankach teraz do du** Już mi nie pasuje ten ciemny zielony na oku. Dobrze, ze chociaz ten różowy dalej mi podchodzi
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-05-18 o 13:27 |
|
|
|
|
#2932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
... z 6 kg za dlugo sie nie wytrzyma... podjerzewam, ze zaniedlugo bede mogla zapomniewc o spaniu na pleckach o poranku...Cytat:
...moze poczekaj jak bedziesz po slubie... bo jak pojdziesz w ten amok przed to ja nie wiem... dostaniesz jak nic kaganiec i krotka smycz ...ja wlasnie kupilam podklad MUFE HD... zobaczymy ... bo jeszcze oare rzeczy od nich mi sie podoba... Lancome Photogenic mam nadzieje testowalas ... bo on dla takich mieszanych jak ja... na bardziej mieszanych moze splywac ...---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Niemcy mowia Amis na amikow... wiadomo narod leniwy sobie skroty tworzy... ...
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, natomiast wtygodniu jak słyszy budzik i widzi że oczy dopiero otwieram to przychodzi mnie dobudzić i gryzie w ręce żebym przypadkiem nie zasapała...
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za wyjasnienia
|
|
|
|
#2935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej się pozbyć i kupić kwadraciaki ![]() Cytat:
Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() A puder wibrujący to ten Urbanek chce : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...Foundation.htm Cytat:
![]() Cytat:
A MUFE HD jest fajny, ale jak masz idealnie nawilżoną buzię |
||||
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
ja widzialam test tego pudrowego wibratora... ogolnie pic na wode... po prostu bajer
...a przy okazji bo sie rozbrykalam i testuje... maznelam sobie oko dwojeczkami... zmeczona jestem wiec ekhmm... ... efekt pozostawia do zycznenia ...jedyne co moge stwierdzic... boskie sa ... czarny jest satynowo matowy... dobrze nasycony, mozna fajnie stopniowac... srebrny jest typowym lekkim rozswietlaczem... blyszczacym ale nienachalnie... przydalaby mi sie tylko do tego ta biala satynowa jedynky, ktorej nie ma ...
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Desti, na Tobie bosko wyglądają. |
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
...
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ma być niby efekt przy zmęczeniu? Przepięknie I teraz przez Ciebie chcę te cienie |
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
niooo
... bo ja od 6 na nogach... a od 4 nie spalam bo mi dzieciol w glowie imprezowal (migrenka) ... wiec troche krzywo dzis widze Cytat:
... i dokladnie to srebro jest jak napisalas chlodne i szlachetne... teraz ide czarowac do kuchni ... maz siedzi tu z rozdziawiona paszcza jak kot simona... ale potem strzele im swatcha
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

Dobrze, ze mi "przypomnialas" o tych smokach, bo bym zapomniala
Przede wszystkim chce koniecznie wyprobowac pare wynalazkow z pielegnacji NeoStraty, a z kolorowki ...

...
-> co sroce w oko wpadnie 
... efekt pozostawia do zycznenia
... czarny jest satynowo matowy... dobrze nasycony, mozna fajnie stopniowac... srebrny jest typowym lekkim rozswietlaczem... blyszczacym ale nienachalnie... przydalaby mi sie tylko do tego ta biala satynowa jedynky, ktorej nie ma
...