|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Martyna to jak coś, jest jeden przerypany temat o utylizacji jakichś urządzeń ale pewnie już poszłaś Cytat:
to jest trudne pytanie ja chyba nigdy tam nie dzwoniłam zawsze mój tato miał szczęście w takich grach, ale ja nigdy. A w ogóle to nigdy nie mam kasy na komórce Chyba pójdę się pouczyć prezentacji.
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
weszłam powiedzieć tylko powiedzieć, że 3mam kciuki i zmykam ;*
|
#3123 | ||
|
Konto usunięte
|
aaa
wczoraj moja J. dzwoni do mnie i mówi : kurde Kamila dzwonili do mnie z tvn ( bo wcześniej wysyłała sms-a na limuzynę ) ale nie odebrałam bo miałam wyciszone dźwięki ;<. Napisali sms-a: dzwoniliśmy ,ale nie odebrałaś :< 'Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3124 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo i to jeszcze 400 zł. Pogrzało ich. ![]() Cytat:
Bo tam widzę umk tylko nie chciało mi się to wyświetlić.Cytat:
To takie ekscytujące ![]() a komentarz Twojej mamy -boski ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jaka Rosjanka. nie to nie! Nieeeee dzwoń! oni oszukują, jestem ich ofiarą! Raz zadzwoniłam to odpowiedziałam na pyt., ale nie zadzwonili. Drugi raz dzwonię [bo ta baba kusiła] i zadali takie pytanie, że odłożyłam telefon. Zgasili mnie. cześć;* u mnie pogoda do niczego. Fak jea! zimno, szaro, buro. Po za tym chyba nie mogę upoważnić mamy, żeby podpisała za mnie umowę, nawet przez notariusza. ZA DZIEWCZYNY!!
Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-18 o 12:42 |
|||||
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19393268]aaa
wczoraj moja J. dzwoni do mnie i mówi : kurde Kamila dzwonili do mnie z tvn ( bo wcześniej wysyłała sms-a na limuzynę ) ale nie odebrałam bo miałam wyciszone dźwięki ;<. Napisali sms-a: dzwoniliśmy ,ale nie odebrałaś :< '[/QUOTE] mój brat wygrał kilka tygodni temu 600zł w TVNie :P ja tez próbowałam, ale tylko straciłam 2x po 3,66 ale za to wygrałam voucher 100zł do Top Secret i wpadła mi w ręce kolejna.. torebka no nie było nic z ubrań ciekawego... :P przeraża mnie Wasz spam postaram się być na bieżąco, bo już mam WAKACJE! dzisiaj miałam ustny ang i koniec tylko się teraz zastanawiam co ja będę robić, bo w domu to zwariuję ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- nie wiesz?!?!?!?! Zuza
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Zaledwie parę dni mnie tu nie było a tyle miałam nadrabiania
![]() Przeczytałam wszystkie posty , nie mam siły was cytować , (te kilkadziesiąt stron )Trochę się uczylam prezentacji z Polaka bo już jutro mam. A 27 ostatni ustny z Angielskiego ![]() I nareszcie wakacje
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia już wiem!!!
|
|
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze Kraków troche zalało i pewnie zaleje bardziej, Tżtowi odwołali zajęcia na AGHU i chyba nie będzie miał jak wrócić. Kolega wracał z mojego miasta do Krk w niedziele 7 godzin
co normalnie się 2 jedzie.Z resztą u mnie w mieście też już rzeka wylała, mosty zamknięte, maaatko.
|
|
#3130 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ja pierdziele. Więcej się spamować nie dało ?
![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy te tematy na gtam.info są sprawdzone. Bo tego zestawu, co Karolina miała nie ma. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19393268] wczoraj moja J. dzwoni do mnie i mówi : kurde Kamila dzwonili do mnie z tvn ( bo wcześniej wysyłała sms-a na limuzynę ) ale nie odebrałam bo miałam wyciszone dźwięki ;<. Napisali sms-a: dzwoniliśmy ,ale nie odebrałaś :< 'same gwiazdy [/QUOTE] No nie. Limuzynę mogła wygrać ? Może spać po nocach ? ![]() haha, z Feelem i Paullą na czele. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na ten ustny z angielskiego powtórzę tylko te zwroty wszystkie i tyle.
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Zuza pewnie ma od tego swojego sfiksowanego poprzedniego kochasia. |
|
|
|
|
#3132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja nauczycielka od korków siedzi w komisji i mi spisze ![]() No najlepsza była relacja z Bochni, reporter stał a woda mu do pasa Ja Cie, jeszcze 3 dni temu chodziłam sobie po tym moście dębnickim, dali mi tam nawet za darmo puszkę nowego smaku Liptona, a teraz co.
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra, jakoś to będzie, w końcu nigdzie mi tego nie liczą... W dzisiejszych czasach jest jeszcze coś za darmo ? Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz dostałam coś za friko. A nie, sory, rok temu dostałam balonika na dzień dziecka.
|
|
#3134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a jednak, co prawda puszka była wielkości 1/3 normalnej puszki, ale zawsze coś Uu, no to nieźle musialaś być szczęśliwa
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Ewaa, jaka czepialska
![]() Zdałam ;D haha 20/20 i wiecie co ? Polski mam 25 nie 26
|
|
#3136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, ten balonik sprawił, że moje życie stało się weselsze. Gdy pękł, wszystko wróciło do gupiej normy. ![]() Cytat:
![]() Jeżu, to oni mogą sobie tak zmieniać, kiedy chcą? Martyna, pisałaś coś o tym, że u ciebie, jak jedna osoba odpowiada, to druga się przygotowuje. Napisałam dzisiaj do koleżanki jak to u nas jest i okazało się, że pojedynczo wchodzimy na pół godziny. Kurcze, chyba nie dałabym rady, gdyby ktoś miałby mnie jeszcze słuchać ze znajomych.
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19393268]
same gwiazdy [/QUOTE] Feel ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ta osoba wcale nie słucha tak jakoś, przecież sama musi się przygotować. |
||
|
|
|
#3138 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry! ![]() Cytat:
tzn.jest też dzisiaj, ale wiadomo, że jakby co to następnego dnia by mu nie kazała przychodzić.w call center trudno, ale tż pracował i dał radę. nawet nie narzekał specjalnie. ![]() cto u mnie, tak. dzięki. ;* [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19389091]i idę pouczyć się z angielskiego. powiedzcie że będzie dobrze . Jeżu już się stresuję. [/QUOTE] ;* będzie dobrze! Cytat:
Świetnie, że sobie poradziłaś. ![]() Cytat:
a tak odnośnie tej powiedzi - wiecie, że wg konstytucji, jak ogłoszą stan klęski żywiołowej, to wybory się przesuną? bo wybory nie mogą się odbyć wcześniej nż 90dni przed zakończeniem klęski, a stan klęski może trwać 30dni..też uwielbiam! Cytat:
Cytat:
![]() _____ Dobra, opowiadam o rozmowie kwalifikacyjnej. otóż.. no nic z tego. okazało się, że potrzebują kasjerek i kierowców na TARGI [wyjazdy 2 razy tygodniowo, każdy weekend w miesiącu, jeden wyjazd- 2dni].. ciężka fizycznie praca, spanie na materacach w barakach, codziennie w godzinach 9:00-17:00 sprzedaż towaru na stoiskach, potem pakowanie, załadowywanie.. i tak 4 dni w tygodniu. nie dam rady.Także, szukamy dalej.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-18 o 14:21 |
|||||
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-18 o 14:26 |
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.facebook.com/#!/event.php...12724105433203 wpadacie ?
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie mogą xD U nas też tk jest, tzn że po dwie osoby, ale jakby każda miała po pół godziny to nie wiem ile by im to zajęło
|
|
|
#3142 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY! KOCHAM ŻYCIE!
jestem z siebie O TAAAK OOOO zadowolona! oprócz tego, że zdałam, to jeszcze całkiem dobrze. no nie wiere ![]() oczywiście nie zadziałała mi prezentacja, tzn. otworzyła się, ale filmiki jak się odtwarzały to bez dźwięku. a jak chciałam ogarnąć, to pani mnie poprosiła, żebym kontynuowała, więc kurna dałam sobie spokój, ale to dobrze w sumie, bo tak to bym nie zdążyła. a pytań nie pamiętam ![]() panie bardzo sympatyczne. na prawdę generalnie większośc zadowolona, jedna dziewczyna o mało co nie zdała. 8 pktów, bo miała źle zinterpretowany temat, tzn. tak jakby nie na temat. Cytat:
ja też prosiłam, że chciałabym, żeby mnie jeszcze posłuchał. aj tam z tymi facetami. pewnie, że spytam. i tak szykuje się jakaś poważna rozmowa, bo tak na mnie leje, że jak ja go w końcu oleję, to żeby się nie zdziwił ![]() Cytat:
pachnidło ![]() miałam mieć lot w prezentacji, ale w koncu zrezygnowałam. i jakie pytania w końcu miałas? Cytat:
ale jajasłyszałyście, że w Zakopcu podobno śnieg spadł?! ![]() Cytat:
![]() ale niestety mimo, że to był Kamisa (polecany) cynamon, to czarne kropki były w nim, no i na twarzy zostawały. no może ![]() będzie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19389091] Muszę zaraz jechać po tatę do pracy i idę pouczyć się z angielskiego. powiedzcie że będzie dobrze . Jeżu już się stresuję. [/QUOTE] pewnie, że będzie dobrze! nie martw się ![]() Cytat:
![]() masakra. Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś mówił o reklamie Alpen Gold? o co chodzi idę was czytać dalej, bo zacytowałam część tylko, oczywiscie spam nie z tej ziemi. |
|||||||
|
|
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam się do wątku
też jestem tegoroczną maturzystką i już mam wreszcie wszystko za sobą... ale była totalna masakra... pytania z kosmosu wzięte ;O pzdr dla tych którzy mają jeszcze coś przed sobą
|
|
|
|
#3144 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ech, masakra... W takich dniach cieszę się, że mieszkam w górach Cytat:
Obejrzałam "Upadek" i teraz czytam sobie o Ewie Braun.
|
|||
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie przedmioty zdawalaś?
|
#3146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobrze zrobiłaś ej, powiem wam coś na temat telegier, ale proszę się nie śmiać tam podają zawsze numer z tel. stacjonarnego i z komórki. do dzwonienia. a ja zawsze na tel komórkowy pisałam smsy ja już wiem co posprzedaję, przypomniałam sobie, że mam co spodnie nówka sztuka. mówiłam Cytat:
? ale chamsko.dowiedz się jeszcze gdzieś ![]() Cytat:
to zgodne z przepisami? dziwne.ła, ale byłyby jajca, jakby się poprzesuwały, wyszłoby, że w połowie wakacji bardzo duża frekwencja by była zapewne. a to trochę hm. niefair.oj, szkoda, że Ci się nie udało. no, ale fakt, to nie praca dla kobiety. w ogóle bardzo ciężka praca. |
|||
|
|
|
#3147 |
|
Raczkowanie
|
j.polski matematyke angeilski i wos
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne uczucie mieć wakacje
![]() aż nie wiem co mam zrobić ze sobą |
|
|
|
#3149 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No niby tak, ale jak jakby jakieś fajne ciacho tam było, a ja zaczęłabym jąkać i s.rać tam ? ![]() Kciukam! ![]() Cytat:
![]() Btw. Twoje miasto kojarzy mi się z płytkami ceramicznymi. Mój tata miał kiedyś firmę okna, płytki itd i wszystko z O. sprowadzał. Taka ciekawostka. Cytat:
Cytat:
A tyle stresu z tym dziadostwem miałaś.Fikuśna pogoda. Nie zdziwię się jak zaraz grom z jasnego nieba j.ebnie.
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak mi powiedziała ta kobieta z biura. i ![]() + ja codziennie stwierdzam, że dziwnie się czuję. Tak nijak, nie muszę NIC a NIC robić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

ale pewnie już poszłaś
wiem, że za każde się płaci, raz dzwoniłam, a jakie mi pytanie na inteligencję zadali :"ile liter jest w słowie TRAMPKI" 
to jest trudne pytanie

A wczoraj moja klasa zdawała i z pierwszej połowy najniższy wynik był tamtatadam 18 pkt

nie to nie!

. Jeżu już się stresuję.