ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 12:51   #1861
kamila2006
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
on ma jakieś darmowe minuty, więc zadzwonił później mi napisał, że fajnie mu się ze mną rozmawia i że mam słodki głosik
ja go znam już ponad 2 lata, wczoraj do mnie napisał na GG, pisaliśmy całe popołudnie, a wieczorem rozmawialiśmy przez telefon

TŻ mi pisał wczoraj, że ostatnio za mało rozmawiamy ze sobą i że on chciałby to zmienić.

Poza tym leżę w łóżku, moja klasa na wycieczce

A u Ciebie co tam? Był TŻ?
Zmiane to niech on zacznie od siebie, bo ty sie dwoisz i troisz Mandy zeby bylo dobrze a on wszystko psuje Jak on zmieni siebie to bedziecie mieli udany zwiazek

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 14:17   #1862
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
Zmiane to niech on zacznie od siebie, bo ty sie dwoisz i troisz Mandy zeby bylo dobrze a on wszystko psuje Jak on zmieni siebie to bedziecie mieli udany zwiazek
dziś, o ile nie będzie miał głupiej wymówki, porozmawiam z nim poważnie, ostatni raz... i będę czekać na zmiany. Ciekawe jak się on wykaże w naszą rocznicę.
Narzeka, że ze sobą nie rozmawiamy, kiedy to on do mnie rzadko pisze i przez niego widzieliśmy się tylko 5 razy w maju.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Właśnie dzwonił A. (ten kolega), spytał jak się spało, mówił ,że właśnie wraca ze szkoły, pogoda jest beznadziejna: pada i jest zimno, i że pewnie mam zimno w domu, bo już wyłączyli ogrzewanie centralne hehe.
A TŻ napisał mi smsa w trzech słowach na dzień dobry, że właśnie wstał i idzie na obiad.
Stary 2010-05-18, 14:22   #1863
Lavender Blonde
Przyczajenie

Witam Drogie Wizażanko-Zazdrośnice, mogę do Was dołączyć?
Lavender Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 14:24   #1864
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavender Blonde Pokaż wiadomość
Jasne, powiedz coś o sobie?
Stary 2010-05-18, 14:45   #1865
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
cześć

Dziewczyny wiadomość w klubie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 14:54   #1866
Lavender Blonde
Przyczajenie

Byłam z chłopakiem ponad 1,5 roku, roztsalismy się, bo nam się nie układało. Oczywiście to ja byłam ta zła i niedobra, bo zdradzałam, kłamałam itp, co jest oczywiście bzdurą. Zapewnienia z jego strony, że mi ufa, a w głębi serca czuł co innego. Rozstalismy się w styczniu. Nie miał dla mnie czasu, totalna olewka, zero zainteresowania z jego strony. Pewnego dnia powiedziałam sobie NIE. Nie pozwolę sobie żeby chłopak tak mnie traktował, bo nie zasłużyłam sobie na to. Po rozstaniu pare razy dzowniłam, (ale bardzo się nie narzucałam) żeby przyjechał, chciałam porozmawiać o nas. Powiedział, że tak, jak tylko znajdzie CZAS () , to przyjedzie. Niestety tego czasu nie znalazł przez 4 mc .

Głupia, naiwna dziewczyna ze mnie, bo kiedy się odezwał, powiedział mi, że jest juz gotowy na spotkanie, ja od razu na drugi dzień poleciałam. Mówił mi, że chciałby żebyśmy się przynaźnili, że to dla niego bardzo ważne po 1,5r bycia razem. Chciałam, myslałam, że jak od nowa zaczeniemy utrzymywać kontakt, to będzie lepiej, inaczej, że znów jakoś do siebie dotrzemy. Myliłam się .

Jako przyjaciel w ogóle się nie zachowuje. Znowu wiem, że zachowałam się okropnie, poddałam mu się, bo po drugim naszym spotkaniu, jakoś tak się stało, że się całowalismy . Ale to takie silniejsze ode mnie jest. Mam jednak świadomość tego, że robię źle.
Spotykamy się teraz 1-2 razy w tygodniu, codzinnie piszemy, on czasem dzowni.

Kiedy byliśmy razem, pan X zawsze robił mi na złość. Jeśli dzownił do mnie, a ja nie mogłam rozmawiać i oddzwoniłam do neigo powiedzmy za 20 min, on robił to samo, oddzwaniał do mnie po 40.
Tak samo wczoraj, dzowni do mnie o godzinie 20,( nie mówiąc/proponując wcześniej zadnego spotkania ), pyta się, co robie, bo może byśmy sie spotkali, ale że byli u mnei znajomi, to miło mu odmówiłam i zaprosiłam do siebie jesli ma ochote, odmówił. Przez cały wieczór pozniej nic nie napisał. Ja byłam na gg, napisałam coś tam do niego, olał mnie, więc pozniej nic juz nie napisałam. Koło 23 zrobił sie dostępny, co rzadko mu się to zdarza, żebym do niego napisała, ale po co, skoro znowu ma mnie olać. - X oczywiście się na mnie obraził

Następna kwestia, to jego kolezanki i moi koledzy. Najlepiej żebym siedziała 24h na dobe w domu i nie miała zadnych znajomych. On zawsze mi powtarzał, że nie ma koleżanek, nie utrzymuje z nimi jakiś tam wiekszych/lepszych kontaktów, tyle co są na CZESC .
I ostatnio wyszło szydło, jak jest na prawdę

Wydaje mi się tez, że mnie okłamuje, nie wiem jaki ma w tym cel, co chce tym osiągnąć, ja na razie obserwuje.

Ah! najwazniejsze, to mi zarzucał zawsze, że jestem przezazdrosna, tylko to nie ja go śledziłam, wiedziałam gdzie i z kim w danym momencie jest itp

Tyle to o moim bujnym związku . Nie wiem czy jest sens pakować się znów w to samo i przeżywać.

Edytowane przez Lavender Blonde
Czas edycji: 2010-05-18 o 14:55
Stary 2010-05-18, 15:05   #1867
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Witaj Lavender
a co do Twojego "związku", to to nie jest żadnej związek. Nie jesteście razem, skąd wiesz, czy nie ma kogoś na boku? przecież się rozstaliście...
nie pakuj się w to...
Stary 2010-05-18, 15:11   #1868
Lavender Blonde
Przyczajenie

Tam miało być, bylym bujnym związku .
Ja wiem, mam świadomośc tego, że nie ma sensu drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. No chyba, że on by się zmienił. Z jednej strony może bym i chciała zacząc od nowa, a z drugiej mam jakaś blokadę .

Zapomniałam dodac, że Pan X, powiedział mi kiedyś, że porozmawiamy o NAS o mojej maturze.
Są sytuacje, w których zło działa szybko, gwałtownie, z nagłą, miażdżącą siłą. Natomiast dobro z reguły działa wolniej, potrzebuje czasu, aby się objawić i dać świadectwo. Więc dobro często się spóźnia i - przegrywa.
Stary 2010-05-18, 15:40   #1869
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
dziś, o ile nie będzie miał głupiej wymówki, porozmawiam z nim poważnie, ostatni raz... i będę czekać na zmiany. Ciekawe jak się on wykaże w naszą rocznicę.
Narzeka, że ze sobą nie rozmawiamy, kiedy to on do mnie rzadko pisze i przez niego widzieliśmy się tylko 5 razy w maju.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Właśnie dzwonił A. (ten kolega), spytał jak się spało, mówił ,że właśnie wraca ze szkoły, pogoda jest beznadziejna: pada i jest zimno, i że pewnie mam zimno w domu, bo już wyłączyli ogrzewanie centralne hehe.
A TŻ napisał mi smsa w trzech słowach na dzień dobry, że właśnie wstał i idzie na obiad.
Mandy fajnie, że sobie pogadałaś z A, skoro tż znów ciebie wystawił(nadrobilam z wczoraj). U mnie wszystko świetnie, zaraz lecę robić drugie danie na obiad, a tż poleciał mi na ksero i po kartki a4 do drukarki. Nie wiem o co chodzi z Magdą... bana za gwiazdki ? Bez sensu...
Stary 2010-05-18, 16:08   #1870
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

cześć Zazdrośnice

ja niedawno wróciłam z uczelni.. poszłam dzisiaj do rossmanna po puder i tak zmokłam , że szok.. w butach powódź aż chlapało

dzisiaj zobaczę się z tŻ

w ogóle to zaraz spadam pod koc z laptopem i zaczynam robić notatki bo za tydzień zaliczenie
i mam do zeskanowania 300str książki, może tŻ ładnie poproszę ..

w ogóle co tak słabo z postami ? Opuściłyście się ostatnio bo zawsze nadrabiałam ok 10stron

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:12   #1871
hoppipolla
Zakorzenienie

ja też właśnie wróciłam z uczelni,
pociągi poopóźniane, niektóre nawet 160 minut
masakra jednym słowem.
teraz widzę, że zakup kaloszy 1,5 roku temu to była niesamowicie trafna decyzja.

z Tż się raczej nie zobaczę w tym tygodniu, on musi się uczyć, ja powinnam, eh. Może jutro uda nam się na chwilę spotkać, jak będę wracała z uczelni.

Miłego popołudnia.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:51   #1872
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Wy macie zajęcia? UJ odwołał
Stary 2010-05-18, 17:12   #1873
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziewczyny, co do mojej wczorajszej wiadomosci o wizycie u lekarza - wszystko okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 17:17   #1874
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co do mojej wczorajszej wiadomosci o wizycie u lekarza - wszystko okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk

to super nafi, ciesze sie
Stary 2010-05-18, 17:28   #1875
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo dobra wiadomość.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 17:29   #1876
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 17:58   #1877
evelineau
Zakorzenienie

witajcie witam tez nowa, ja sie czuje fatalnie, ogolnie chce mi sie, nafi nie wiem o co chodzilo ale ciesze sie ze ok, coca chyba mialas racje co do tej buni, bo zamiast lezec rano to wstalam myc naczynia i posprzatac, nie moglam lezec ani zjesc wiedzac, ze w tamtym pokoju jest brudno i mam miesko do pokrojenia no ale potem grzecznie lezalam
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:00   #1878
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

nafi - cieszę się, że ok
Stary 2010-05-18, 18:16   #1879
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
nafi- skarbie, nawet nie wiesz, jak bardzo sie cieszę buuuziaki!

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Wy macie zajęcia? UJ odwołał
Ciekawe do kiedy Mam nadzieje, ze w najbliższy weekend też zajęć nie bedzie
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:20   #1880
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
To super

Miejscowość przez którą mój TŻ jechał do mnie jest tak zalana, że ludzie szykują się do ewakuacji....

Stary 2010-05-18, 18:33   #1881
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
To super

Miejscowość przez którą mój TŻ jechał do mnie jest tak zalana, że ludzie szykują się do ewakuacji....
Jak dał radę przejechać, to jeszcze nie jest tak źle.
Moja koleżanka do domu nie ma jak dojechać. Droga dojazdowa i okolice -wszystko pod wodą.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
Stary 2010-05-18, 18:36   #1882
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Jak dał radę przejechać, to jeszcze nie jest tak źle.
Moja koleżanka do domu nie ma jak dojechać. Droga dojazdowa i okolice -wszystko pod wodą.
Właśnie nie przejechał Ma tam znajomych i stąd wie.
Koleżanka pracująca w Krakowie, wcale nie blisko Wisły miała akcję w pracy bo piwnice tam zalało, serwer i net wyłączyli, masakra jakaś.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Jak Ci idzie sweet pisanie?

Stary 2010-05-18, 18:44   #1883
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Właśnie nie przejechał Ma tam znajomych i stąd wie.
Koleżanka pracująca w Krakowie, wcale nie blisko Wisły miała akcję w pracy bo piwnice tam zalało, serwer i net wyłączyli, masakra jakaś.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Jak Ci idzie sweet pisanie?
Nie pytaj proszę....

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
Stary 2010-05-18, 18:51   #1884
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam z chłopakiem ponad 1,5 roku, roztsalismy się, bo nam się nie układało. Oczywiście to ja byłam ta zła i niedobra, bo zdradzałam, kłamałam itp, co jest oczywiście bzdurą. Zapewnienia z jego strony, że mi ufa, a w głębi serca czuł co innego. Rozstalismy się w styczniu. Nie miał dla mnie czasu, totalna olewka, zero zainteresowania z jego strony. Pewnego dnia powiedziałam sobie NIE. Nie pozwolę sobie żeby chłopak tak mnie traktował, bo nie zasłużyłam sobie na to. Po rozstaniu pare razy dzowniłam, (ale bardzo się nie narzucałam) żeby przyjechał, chciałam porozmawiać o nas. Powiedział, że tak, jak tylko znajdzie CZAS () , to przyjedzie. Niestety tego czasu nie znalazł przez 4 mc .

Głupia, naiwna dziewczyna ze mnie, bo kiedy się odezwał, powiedział mi, że jest juz gotowy na spotkanie, ja od razu na drugi dzień poleciałam. Mówił mi, że chciałby żebyśmy się przynaźnili, że to dla niego bardzo ważne po 1,5r bycia razem. Chciałam, myslałam, że jak od nowa zaczeniemy utrzymywać kontakt, to będzie lepiej, inaczej, że znów jakoś do siebie dotrzemy. Myliłam się .

Jako przyjaciel w ogóle się nie zachowuje. Znowu wiem, że zachowałam się okropnie, poddałam mu się, bo po drugim naszym spotkaniu, jakoś tak się stało, że się całowalismy . Ale to takie silniejsze ode mnie jest. Mam jednak świadomość tego, że robię źle.
Spotykamy się teraz 1-2 razy w tygodniu, codzinnie piszemy, on czasem dzowni.

Kiedy byliśmy razem, pan X zawsze robił mi na złość. Jeśli dzownił do mnie, a ja nie mogłam rozmawiać i oddzwoniłam do neigo powiedzmy za 20 min, on robił to samo, oddzwaniał do mnie po 40.
Tak samo wczoraj, dzowni do mnie o godzinie 20,( nie mówiąc/proponując wcześniej zadnego spotkania ), pyta się, co robie, bo może byśmy sie spotkali, ale że byli u mnei znajomi, to miło mu odmówiłam i zaprosiłam do siebie jesli ma ochote, odmówił. Przez cały wieczór pozniej nic nie napisał. Ja byłam na gg, napisałam coś tam do niego, olał mnie, więc pozniej nic juz nie napisałam. Koło 23 zrobił sie dostępny, co rzadko mu się to zdarza, żebym do niego napisała, ale po co, skoro znowu ma mnie olać. - X oczywiście się na mnie obraził

Następna kwestia, to jego kolezanki i moi koledzy. Najlepiej żebym siedziała 24h na dobe w domu i nie miała zadnych znajomych. On zawsze mi powtarzał, że nie ma koleżanek, nie utrzymuje z nimi jakiś tam wiekszych/lepszych kontaktów, tyle co są na CZESC .
I ostatnio wyszło szydło, jak jest na prawdę

Wydaje mi się tez, że mnie okłamuje, nie wiem jaki ma w tym cel, co chce tym osiągnąć, ja na razie obserwuje.

Ah! najwazniejsze, to mi zarzucał zawsze, że jestem przezazdrosna, tylko to nie ja go śledziłam, wiedziałam gdzie i z kim w danym momencie jest itp

Tyle to o moim bujnym związku . Nie wiem czy jest sens pakować się znów w to samo i przeżywać.
Zacznijmy od tego , że to Twój były chłopak , z którym się przyjaźnisz.

Odpowiedz sobie na pytanie, czy szczerze chcesz być jego przyjaciółką, czy chcesz czegoś więcej. Nie wiem czy jest sens szarpać sobie nerwy przejmując się tym ,że ,,przyjaciel" się obraził i nie odpisał , a potem było żółte słoneczko na gg itd itp
Gdyby był dojrzały i chciał wrócić to powinien normalnie przyjść i pogadać.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:53   #1885
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Bardzo dawno mnie nie było, mam nadzieje ze jeszcze o mnie pamietacie :P
Miałam i w sumie dalej mam strasznie mało wolnego czasu, sesja sie zbliża, w tym tygodniu mam 4 kolokwia, a miedzy czasie bylam jeszcze pare dni we Włoszech
wczoraj nie dojechalam na uczelnie bo takie byly korki, a dzis Kraków jest zalany woda z kazdej strony
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:03   #1886
Janis_
Zadomowienie

A ja jutro mam zajęcia i to od 8 (brawo AGH-.-) Znowu będę stać w gigantycznym korku, pewnie dotrę po 1,5 godz. i zjawię się pod sam koniec ćwiczeń
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:05   #1887
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
A ja jutro mam zajęcia i to od 8 (brawo AGH-.-) Znowu będę stać w gigantycznym korku, pewnie dotrę po 1,5 godz. i zjawię się pod sam koniec ćwiczeń
Ja mam od 7:50, tylko UJ odwołał zajecia u nas sie na to nie zanosi (UEK).
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:06   #1888
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Nie pytaj proszę....
Przepraszam, wybaczysz?

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Ciekawe jak Pedagogiczna będzie działać w weekend....

Stary 2010-05-18, 19:17   #1889
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Ale się rozchorowałam mam gorączkę i wszystko mnie boli.... wyszła Kortowiada

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:23   #1890
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Ale się rozchorowałam mam gorączkę i wszystko mnie boli.... wyszła Kortowiada
Łączę się z Tobą w bólu
Ja dzisiaj byłam u lekarza i dostałam antybiotyk. Do piątku muszę być zdrowa, bo juwenalia są!

Nie wiecie kiedy ta paskudna pogoda ma się poprawić?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości