|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Jak on zmieni siebie to bedziecie mieli udany zwiazek
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narzeka, że ze sobą nie rozmawiamy, kiedy to on do mnie rzadko pisze i przez niego widzieliśmy się tylko 5 razy w maju. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Właśnie dzwonił A. (ten kolega), spytał jak się spało, mówił ,że właśnie wraca ze szkoły, pogoda jest beznadziejna: pada i jest zimno, i że pewnie mam zimno w domu, bo już wyłączyli ogrzewanie centralne hehe. A TŻ napisał mi smsa w trzech słowach na dzień dobry, że właśnie wstał i idzie na obiad.
|
|
#1863 |
|
Przyczajenie
|
Witam Drogie Wizażanko-Zazdrośnice, mogę do Was dołączyć?
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, powiedz coś o sobie?
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Dziewczyny wiadomość w klubie
|
|
#1866 |
|
Przyczajenie
|
Byłam z chłopakiem ponad 1,5 roku, roztsalismy się, bo nam się nie układało. Oczywiście to ja byłam ta zła i niedobra, bo zdradzałam, kłamałam itp, co jest oczywiście bzdurą. Zapewnienia z jego strony, że mi ufa, a w głębi serca czuł co innego. Rozstalismy się w styczniu. Nie miał dla mnie czasu, totalna olewka, zero zainteresowania z jego strony. Pewnego dnia powiedziałam sobie NIE. Nie pozwolę sobie żeby chłopak tak mnie traktował, bo nie zasłużyłam sobie na to. Po rozstaniu pare razy dzowniłam, (ale bardzo się nie narzucałam) żeby przyjechał, chciałam porozmawiać o nas. Powiedział, że tak, jak tylko znajdzie CZAS (
. Głupia, naiwna dziewczyna ze mnie, bo kiedy się odezwał, powiedział mi, że jest juz gotowy na spotkanie, ja od razu na drugi dzień poleciałam. Mówił mi, że chciałby żebyśmy się przynaźnili, że to dla niego bardzo ważne po 1,5r bycia razem. Chciałam, myslałam, że jak od nowa zaczeniemy utrzymywać kontakt, to będzie lepiej, inaczej, że znów jakoś do siebie dotrzemy. Myliłam się . Jako przyjaciel w ogóle się nie zachowuje. Znowu wiem, że zachowałam się okropnie, poddałam mu się, bo po drugim naszym spotkaniu, jakoś tak się stało, że się całowalismy Spotykamy się teraz 1-2 razy w tygodniu, codzinnie piszemy, on czasem dzowni. Kiedy byliśmy razem, pan X zawsze robił mi na złość. Jeśli dzownił do mnie, a ja nie mogłam rozmawiać i oddzwoniłam do neigo powiedzmy za 20 min, on robił to samo, oddzwaniał do mnie po 40. Tak samo wczoraj, dzowni do mnie o godzinie 20,( nie mówiąc/proponując wcześniej zadnego spotkania ), pyta się, co robie, bo może byśmy sie spotkali, ale że byli u mnei znajomi, to miło mu odmówiłam i zaprosiłam do siebie jesli ma ochote, odmówił. Przez cały wieczór pozniej nic nie napisał. Ja byłam na gg, napisałam coś tam do niego, olał mnie, więc pozniej nic juz nie napisałam. Koło 23 zrobił sie dostępny, co rzadko mu się to zdarza, żebym do niego napisała, ale po co, skoro znowu ma mnie olać. - X oczywiście się na mnie obraził ![]() Następna kwestia, to jego kolezanki i moi koledzy. Najlepiej żebym siedziała 24h na dobe w domu i nie miała zadnych znajomych. On zawsze mi powtarzał, że nie ma koleżanek, nie utrzymuje z nimi jakiś tam wiekszych/lepszych kontaktów, tyle co są na CZESC I ostatnio wyszło szydło, jak jest na prawdę Wydaje mi się tez, że mnie okłamuje, nie wiem jaki ma w tym cel, co chce tym osiągnąć, ja na razie obserwuje. Ah! najwazniejsze, to mi zarzucał zawsze, że jestem przezazdrosna, tylko to nie ja go śledziłam, wiedziałam gdzie i z kim w danym momencie jest itp ![]() Tyle to o moim bujnym związku . Nie wiem czy jest sens pakować się znów w to samo i przeżywać.
Edytowane przez Lavender Blonde Czas edycji: 2010-05-18 o 14:55 |
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Lavender
![]() a co do Twojego "związku", to to nie jest żadnej związek. Nie jesteście razem, skąd wiesz, czy nie ma kogoś na boku? przecież się rozstaliście... nie pakuj się w to...
|
#1868 |
|
Przyczajenie
|
Tam miało być, bylym bujnym związku
.Ja wiem, mam świadomośc tego, że nie ma sensu drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. No chyba, że on by się zmienił. Z jednej strony może bym i chciała zacząc od nowa, a z drugiej mam jakaś blokadę .Zapomniałam dodac, że Pan X, powiedział mi kiedyś, że porozmawiamy o NAS o mojej maturze.
Są sytuacje, w których zło działa szybko, gwałtownie, z nagłą, miażdżącą siłą. Natomiast dobro z reguły działa wolniej, potrzebuje czasu, aby się objawić i dać świadectwo. Więc dobro często się spóźnia i - przegrywa.
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Zazdrośnice
![]() ja niedawno wróciłam z uczelni.. poszłam dzisiaj do rossmanna po puder i tak zmokłam , że szok.. w butach powódź aż chlapało dzisiaj zobaczę się z tŻ w ogóle to zaraz spadam pod koc z laptopem i zaczynam robić notatki bo za tydzień zaliczenie i mam do zeskanowania 300str książki, może tŻ ładnie poproszę .. w ogóle co tak słabo z postami ? Opuściłyście się ostatnio bo zawsze nadrabiałam ok 10stron
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
ja też właśnie wróciłam z uczelni,
pociągi poopóźniane, niektóre nawet 160 minut ![]() masakra jednym słowem. teraz widzę, że zakup kaloszy 1,5 roku temu to była niesamowicie trafna decyzja. z Tż się raczej nie zobaczę w tym tygodniu, on musi się uczyć, ja powinnam, eh. Może jutro uda nam się na chwilę spotkać, jak będę wracała z uczelni. Miłego popołudnia. |
|
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Wy macie zajęcia? UJ odwołał
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super nafi, ciesze sie
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
, nafi nie wiem o co chodzilo ale ciesze sie ze ok, coca chyba mialas racje co do tej buni, bo zamiast lezec rano to wstalam myc naczynia i posprzatac, nie moglam lezec ani zjesc wiedzac, ze w tamtym pokoju jest brudno i mam miesko do pokrojenia no ale potem grzecznie lezalam
|
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
nafi - cieszę się, że ok
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuziaki!---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Ciekawe do kiedy Mam nadzieje, ze w najbliższy weekend też zajęć nie bedzie
|
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejscowość przez którą mój TŻ jechał do mnie jest tak zalana, że ludzie szykują się do ewakuacji....
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka do domu nie ma jak dojechać. Droga dojazdowa i okolice -wszystko pod wodą. |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka pracująca w Krakowie, wcale nie blisko Wisły miała akcję w pracy bo piwnice tam zalało, serwer i net wyłączyli, masakra jakaś. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Jak Ci idzie sweet pisanie?
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedz sobie na pytanie, czy szczerze chcesz być jego przyjaciółką, czy chcesz czegoś więcej. Nie wiem czy jest sens szarpać sobie nerwy przejmując się tym ,że ,,przyjaciel" się obraził i nie odpisał , a potem było żółte słoneczko na gg itd itp ![]() Gdyby był dojrzały i chciał wrócić to powinien normalnie przyjść i pogadać.
|
|
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dawno mnie nie było, mam nadzieje ze jeszcze o mnie pamietacie :P
Miałam i w sumie dalej mam strasznie mało wolnego czasu, sesja sie zbliża, w tym tygodniu mam 4 kolokwia, a miedzy czasie bylam jeszcze pare dni we Włoszech ![]() wczoraj nie dojechalam na uczelnie bo takie byly korki, a dzis Kraków jest zalany woda z kazdej strony
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
A ja jutro mam zajęcia i to od 8 (brawo AGH-.-) Znowu będę stać w gigantycznym korku, pewnie dotrę po 1,5 godz. i zjawię się pod sam koniec ćwiczeń
|
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, wybaczysz?
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ciekawe jak Pedagogiczna będzie działać w weekend....
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się rozchorowałam
mam gorączkę i wszystko mnie boli.... wyszła Kortowiada
|
|
#1890 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Jak on zmieni siebie to bedziecie mieli udany zwiazek

, nafi nie wiem o co chodzilo ale ciesze sie ze ok, coca chyba mialas racje co do tej buni, bo zamiast lezec rano to wstalam myc naczynia i posprzatac, nie moglam lezec ani zjesc wiedzac, ze w tamtym pokoju jest brudno i mam miesko do pokrojenia

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg