Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 14:26   #481
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Maggie kochana, mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to co napiszę, ale to są moje obserwacje. Ja wiem, że Ty długo czekałaś na dzidziusia i może dlatego teraz jesteś tak przewrażliwiona, ale moim zdaniem powinnaś troszkę wyluzować. Jesteś pod stałą kontrolą lekarza, Twoja ciąża przebiega prawidłowo, więc nie szukaj sobie problemów. Jeśli lekarz mówi, że jest ok, to tak jest i mu uwierz. Nie miałby powodu, żeby Ci ściemniać, tym bardziej w ciąży. Zauważyłam, że za każdym razem jak wracasz od lekarza, usłyszawszy tam dobre wieści i tak się martwisz. Tylko po co? Ciąża to pewnie piękny czas, więc ciesz się nią i myśl pozytywnie, bo wg mnie negatywnym nastawieniem i myśleniem można sobie przyciągnąć pewne złe rzeczy. Wszystko jest dobrze i będzie dobrze!
zgodze się z tobą , ale... to nie jest tak że to tylko ona to tak przechodzi, każda z nas się martwi o swoje dziecko , każda informacja jak cos jest nie tak nas martwi, nawet kobieta która nic takiego nie usłyszała przez całą ciąże to i tak sie martwi czy wszystko aby napewno jest ok , czy jest zdrowe czy zdrowe się urodzi, więc moim zdaniem maggie nie przesadza i w pełni ja rozumiem , bo również mam dziecko i wiem co to znaczy. Myślę że również ty jak będziesz w ciąży będziesz się martwić to jest poprostu nieuniknione , nawet wtedy kiedy wszystko jest w porządku
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 14:33   #482
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
najlepsze jest to ze zgadzam sie z kazdym Twoim slowem
zapytam go poprostu na kolejnej wizycie, czy uwaza ze z glowka w porzadku i tyle przeciez niedawno badal dzidzie inny lekarz i powiedzial, ze w porzadku to MUSI byc w porzadku i koniec

ide sie uczyc bleeeeeeeeeee i obiad trzeba jakis wykombinowac

dziekuje wszystkim za przywrocenie do pionu od dzis tylko pozytywne myslenia
trzymam Cię za słowo w takim razie

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
zgodze się z tobą , ale... to nie jest tak że to tylko ona to tak przechodzi, każda z nas się martwi o swoje dziecko , każda informacja jak cos jest nie tak nas martwi, nawet kobieta która nic takiego nie usłyszała przez całą ciąże to i tak sie martwi czy wszystko aby napewno jest ok , czy jest zdrowe czy zdrowe się urodzi, więc moim zdaniem maggie nie przesadza i w pełni ja rozumiem , bo również mam dziecko i wiem co to znaczy. Myślę że również ty jak będziesz w ciąży będziesz się martwić to jest poprostu nieuniknione , nawet wtedy kiedy wszystko jest w porządku
Kasiu ja wiem, że można się martwić i w pełni to rozumiem. Mnie chodziło tylko o to, że Maggie za dużo się nakręca, zresztą sama to potwierdziła. Wiem na pewno, że jeśli ja będę w ciąży, to też w jakimś stopniu będę się martwić, chodzi mi tylko o to, żeby starać się myśleć pozytywnie.
Stary 2010-05-18, 14:33   #483
MAGiALENA
Zakorzenienie

dzień dobry!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 14:36   #484
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dzień dobry!
Hej
Chyba dawno Cię tu nie było, co?
Stary 2010-05-18, 14:40   #485
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ohohoho

kogo przywiało!!!!
gdzie ty byłas jak cie nei bylo!!!

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:01   #486
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:13   #487
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...
u nas też tak zimno że siedzę w domu w polarze i pod kocem
Mam już dość tej pogody. Jadę dzisiaj na zakupy, muszę sobie jakieś trampki kupić do biegania po mieście...

U mnie w mieście są dwie rzeki które wylewają, całe szczęście my od nich daleko mieszkamy i rodzice też. Obok mamy tylko taki strumyk szeroki na metr. Ale te rzeki które wylewają są prawie w centrum. Jedna obok stadionu i ona jak wylewa to zalewa stadion mimo 3 metrowych wałów, druga tak samo. Mama mi opowiadała że jak była mała, jak jedna z tych rzek wylała to nei było dostępu do miasta tak wysoko woda była, aż na drogach a z koryta do drogi jest dobre 3 metry różnicy wysokości. Zresztą w 97 tak samo było, tylko most był jeszcze do przejścia początkowo a później woda już była ponad most.

W wojsku mają akcję powódź, więc w razie czego jadą worki ustawiać.

Emilka a mylałaś może o pracy w providencie? Wejdź na ich stronę i poczytaj. Wyślij cv. Nie wiem ile w tym prawdy ale u nas w pup panie mówiły że można wyciągnąć nawet do 2-3 tysięcy. Nie wiem ile w tym prawdy ale warto sproóbwać póki co.
Bzyczko ja bym z prowidentem uważała, owszem kasy idzie wyciągnąć sporo, ale praca w tej firmie polega na tym, że chodzi się samemu i ściaga raty od ludzi.
Z dość bliskiej rodziny jedna osoba pracuje w tej firmie i sama nie poleca, bo czasem jest tak, że biega po mieście mając 10 tysięcy w torebce, to raz a dwa ma niezłego pietra bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi odbierając należność.

U mnie tez zimno do tego stopnia, że piece załączyliśmy

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Helol

Kapituluje i nawet nie probuje nadrabiac bo jest to niewykonalne, a nie bylo mnie tylko pare dni

Melduje, ze dzidzia wazy juz pol kilo
No czyli okaz zdrowia

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ejjj sluchajcie nie wiem czy panietacie ale kilka lat temu pod rysami zeszla lawina i zgineli licealiscii z tychow - mojego liceum.. no i swego czasu tvn nagral film o tej tragedii no i teraz w sobote bedzie premiera w kinie u mnie a ja wygralam zaproszenie..
seans zamkniety itd tylk owladze miasta rodzina ofiar plus aktorzy i tworcy...
smutny film ale sie ciesze ze udalo mi sie wygrac bo bardzoo chcialam go zobaczyc
http://www.kultura.tychy.pl/aktualno...w-tychach.html
Jak Ty to robisz kobito, że non stop coś wygrywasz

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Jakiś gościu wygrał właśnie w RMFie 90tys. jak mi by się przydały takie pieniądze...
Ja też nie miałabym problemu żeby je zagospodarować

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ja z lubelszczyzny jestem (a dokładniej z zamojszczyzny ) ale właśnie nadciąga jakaś wielka chmura więc niedługo się jeszcze będę cieszyła słoneczkiem

Jejku ja raczej bym nie polecała pracy w tej firmie (zależy jeszcze w sumie w jakim charakterze miałaby tam pracować)...nie wiem jak jest teraz ale kilka lat temu pracownicy tej firmy sami przychodzili do domów i odbierali raty, żeby ludzie nie musieli latać na pocztę czy do banku i jak byłam na studiach to w Katowicach było głośno o takiej sprawie gdzie właśnie przedstawicielka providenta po odebraniu raty została okradziona i nie pamiętam dokładnie czy ciężko pobita czy zabita...ja bym się bała

Ja też bym się nie obraziła jakbym taką sumkę wygrała
Monarika podpisuję się pod tym

Cytat:
dzień dobry!
Proszę proszę, komuś tu się chyba o nas zapomniało;>

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzięki popytam jak będę i kupię
Stary 2010-05-18, 15:25   #488
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ha!!!
czesciej musimy rozmawiac o wykreslaniu nieaktywnych PM-ek

bo sie zaczeły w koncu odzywac...

Stary 2010-05-18, 15:29   #489
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-18, 15:46   #490
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
dla TŻ jest niestety mało
a on szuka w jakimś konkretnym zawodzie, czy obojętnie co??
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja spadam do Kielc

I przypominam o kciukach w okolicy 17.30

Cytat:
cześć dziewczyny...
Mam już dość tej pogody. Jadę dzisiaj na zakupy, muszę sobie jakieś trampki kupić do biegania po mieście...
u nas tata w domu włączył ogrzewanie wiec jest cieplutko, ale juz mam dośc tej pogody.
Cytat:
dzień dobry!
cześć

U nas leje. Tata dzis kupił pompę bo nam się do piwincy troszkę wody wlało. na szczęscie tylko do części pod tarasem.

ale mnie TZ w jajo zrobił. normalnie nie odezwę się do niego do konca zyci. I ze ja jego głosu nie poznałam.

Patrze, dzwoni moja komórka a na niej jakis numer stacjonarny. odbieram a tam jakis facet do mnie gada
- Dzien dobry, czy rozmawiam z Pania Magdaleną P.??
-Tak (nie poznałam, ze to TZ)
- Dzien dobry. Ja dzownię ze szkoły Podstawowej nr...... własnie mam przed sobą Pani CV. I chciałabym się umówić na jakąs rozmowe
- wiec ja cała w skowronkach mówie, ze nie ma sprawy
- a kiedy pani Pasuje
- Bez róznicy, Kiedy panu pasuje, ja się dostosuję.
- a ten mówi do mnie: No dobrze to powiem Pani... nie poznaje mnie Pani??
- a ja: nie....

I dopiero zaczał się smiac/

wiec sie dre.... Kamil ty głupku to ty?? (dobrze, ze to był TZ) i sie skubaniec przyznał.

Normalnie myslałąm, ze go rozszarpię. Niec on tylko do domu przyjedzie. taką nadzieję mi robić. Ale, ze ja go nie poznałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:53   #491
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

laski eawkuujemy sie z pracy wywozimy wszystkie sprzety!!!
onkologie i vatenfall juz załało

bul bul bul
jade do domu jak zajade to sie odezwe bo ponoc mosty zamkniete a ja inaczej nie dojade jak przez most

Stary 2010-05-18, 15:54   #492
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-18, 15:58   #493
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry...
ja tone w robocie
nbie poklikam sobie dzisiaj z Wami, ale czasem bede podczytywac..
Stary 2010-05-18, 16:12   #494
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry...
ja tone w robocie
nbie poklikam sobie dzisiaj z Wami, ale czasem bede podczytywac..
ooo az tyle roboty masz??

Aguś a moze te włosy ci po tabsach też wypadają??

Przed chwilą przyjechał mój mąz samochodem dostawczym, przywiózł masę roslinek do ogrody który zaprojektował rodzicom i pojechał dalej do pracy. ide powoli robić mu obiad, bo mówił, że niedługo konczy.

Stary 2010-05-18, 16:40   #495
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski eawkuujemy sie z pracy wywozimy wszystkie sprzety!!!
onkologie i vatenfall juz załało

bul bul bul
jade do domu jak zajade to sie odezwe bo ponoc mosty zamkniete a ja inaczej nie dojade jak przez most
o jaaaa i gdzie będziecie to wszystko trzymać?

odezwij się koniecznie
Stary 2010-05-18, 16:40   #496
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Przed chwilą przyjechał mój mąz samochodem dostawczym, przywiózł masę roslinek do ogrody który zaprojektował rodzicom i pojechał dalej do pracy. ide powoli robić mu obiad, bo mówił, że niedługo konczy.
tak roboty mam duzo, bo jest sezon w firmie, tyle, ze ta pogoda nam troche plany psuje, bo duzo zawodow odwoluja
ale klientow mam mnostwo
a tabsow nie biore juz 2 miesiace
bylam na badaniu krwi i mam wyniki i nie sa dobre...
porownywalam z norma w internecie i mam niektore zle
wiec jutro ide do lekarza
ale prawdopodobnie mam nieodczynnosc tarczycy
bo te wyniki mam porypane
mam jednych az o 20% ponad norme
a niektorych mam ponad 10tys za malo
Stary 2010-05-18, 16:43   #497
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
cześć dziewczyny...

U mnie w mieście są dwie rzeki które wylewają, całe szczęście my od nich daleko mieszkamy i rodzice też. Obok mamy tylko taki strumyk szeroki na metr. Ale te rzeki które wylewają są prawie w centrum. Jedna obok stadionu i ona jak wylewa to zalewa stadion mimo 3 metrowych wałów, druga tak samo. Mama mi opowiadała że jak była mała, jak jedna z tych rzek wylała to nei było dostępu do miasta tak wysoko woda była, aż na drogach a z koryta do drogi jest dobre 3 metry różnicy wysokości. Zresztą w 97 tak samo było, tylko most był jeszcze do przejścia początkowo a później woda już była ponad most.

W wojsku mają akcję powódź, więc w razie czego jadą worki ustawiać.

Emilka a mylałaś może o pracy w providencie? Wejdź na ich stronę i poczytaj. Wyślij cv. Nie wiem ile w tym prawdy ale u nas w pup panie mówiły że można wyciągnąć nawet do 2-3 tysięcy. Nie wiem ile w tym prawdy ale warto sproóbwać póki co.
provident , ale dziękuję

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzieńdoberek melduję się w ten pochmurny i wietrzny dzień

to musi być straszne jak was zalewa, woda to straszny żywioł

nie martw sie napewno ktoś sie odezwie, im więcej ofert poroznosisz, tym masz większe szanse

trzymam oczywiście

łał, duża już jest

dobre podejście, najwazniejsza teraz jest dzidzia, resztę remontu dokończycie sobie pużniej na spokojnie.

Wszystkim, które mają doczynienia z wylanymi rzekami bardzo współczuję. oby nic powaznego nie stało sie waszym mieszkaniom, domom, bo stracić cały dobytek to straszna rzecz. Ja mieszkam w takim rejonie gdzie zupełnie nie grorzą nam powodzie, nie ma u mnie w mieście rzadnej rzeki, jeziora. poza tym deszcze nie padał u nas od kilku dni.

Byłam dzisiaj jeszcze raz na pobieraniu krwi i znowu boli mnie ręka, siniak oczywiście jest fioletowy też. Oby tym razem nie zbili mojej próbki,

Cytat:

mąż na tyłek powinien dostać za ten dowcip

A do mnie około 12.00 zadzwoniła koleżanka i trzymajcie kciuki może będę miała niedługo pracę

A mój TŻ szuka w każdej dziedzinie.

Anika daj znać, bo aż strach :/

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2010-05-18 o 16:46
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:47   #498
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Jak tam u Was dziewczyny sytuacja?
Stary 2010-05-18, 16:48   #499
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-18, 16:49   #500
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

U nas bardzo kiepsko. Idę robić zakupy bo potem mogą nie dowozić chleba, może nie być wody. Moi rodzice wynoszą u siebie już rzeczy na strych, strasznie to wygląda, martwię się bardzo
Kraków pozamykany, Most koło Wawelu wyłaczony. Trzymajcie kciuki
Stary 2010-05-18, 16:51   #501
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tak roboty mam duzo, bo jest sezon w firmie, tyle, ze ta pogoda nam troche plany psuje, bo duzo zawodow odwoluja
ale klientow mam mnostwo
a tabsow nie biore juz 2 miesiace
bylam na badaniu krwi i mam wyniki i nie sa dobre...
porownywalam z norma w internecie i mam niektore zle
wiec jutro ide do lekarza
ale prawdopodobnie mam nieodczynnosc tarczycy
bo te wyniki mam porypane
mam jednych az o 20% ponad norme
a niektorych mam ponad 10tys za malo
o to tylko się cieszyć, że jest duzo roboty czas szybciej leci
kurcze to nie dobrze z tymi wynikami. daj znac co lekarz powie.
Cytat:

A do mnie około 12.00 zadzwoniła koleżanka i trzymajcie kciuki może będę miała niedługo pracę

a co to za praca??

a męzul ode mnie dostanie. Nie ma bata.
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
u mnie nie jest az tak źle. choc woda w rzece przybiera , ale jeszcze jej brakuje do stanu ostrzegawczego.

a u Ciebie??

edit: doczytałam. trzymam za was kciuki dziewczyny. oby przestało padac

Stary 2010-05-18, 16:52   #502
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas bardzo kiepsko. Idę robić zakupy bo potem mogą nie dowozić chleba, może nie być wody. Moi rodzice wynoszą u siebie już rzeczy na strych, strasznie to wygląda, martwię się bardzo
trzymam mocno. widzialam w telewizji jak to wygląda.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:54   #503
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Nadrabiam Was i widzę, że dziewczyny z Małopolski też zmartwione

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
o to tylko się cieszyć, że jest duzo roboty czas szybciej leci
kurcze to nie dobrze z tymi wynikami. daj znac co lekarz powie.

a co to za praca??

a męzul ode mnie dostanie. Nie ma bata.

u mnie nie jest az tak źle. choc woda w rzece przybiera , ale jeszcze jej brakuje do stanu ostrzegawczego.

a u Ciebie??

edit: doczytałam. trzymam za was kciuki dziewczyny. oby przestało padac
Ja mieszkam pod Krakowem i nie jest bardzo źle. Częśc miasteczka nie ma wody, prądu. Ale najgorzej u moich rodziców. Tam wszystko zalane, wały przeciekają, boją się, że się przerwą.
Kraków też sparaliżowany, przygotowywany do ewakuacji.
Stary 2010-05-18, 16:55   #504
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mieszkam na Podkarpaciu kolo Przemysla, ale u mnie w miare okej.

współczcie co to sie teraz dzieje

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:56   #505
india83
Zakorzenienie

Dziewczyny dziś wróciłam z pracy do domu i myslałam, że padne wchodze, a ojciec na przedpokoju dokreca jakies kuchenne szafki, wchodze dalej a tam TZ maluje kuchniue!!! myslałam, ze padne z wrazenia ojciec zadowolony, z usmiechem pod nosem, Tz skupiony na malowaniu, wiec sie tylko do niego uśmiechnełam no i nawet z soba rozmawiaja... TZ wyciagnal mnie u razem p-oszlismy dokupic farbe i powiedział, ze zrobil to dla mnie dostał słodkiego buziaka

a pogoda maskara!!! cały czas leje i wieje

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Nawet nie wiedziałam, że SWPS ma filię w Poznaniu a to moja szkoła. Ja na początku sobie chwaliłam. Było mnóstwo dobrej kadry, sporo praktyki i administracyjnie było ok. Teraz z kolei marzę, żeby już skończyć tę szkołę, bo poziom się zepsuł, zmienił się właściciel itp. sprawy i jest coraz gorzej, trochę kadry z tego powodu odeszło. Jednak myślę, że podczas rocznej podyplomówki nie odczujesz minusów a poza tym to jednak inne miasto. Ja też planuję zrobić podyplomowe ale na pewno zmienię szkołę
ta podyplomowka jest tam od dwoch lat, dzis dzwonuiłam i wszystkiego sie wypytałam

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Poznań - super miasto. Mieszkałam tam ponad 5 lat.
Ja też myślę o podyplomówce ale najpierw TŻ musi skończyć się dokształcać. Chociaż ostatnio teściowa jak usłyszała, że teraz ja chcę iść to powiedziała, że w takim wypadku chyba się nigdy wnuków nie doczeka
kurcze ja też się boję, ze nie damy rady finansowo kurcze ten kredyt i budowa wszystko komplikuja... TZ teraz jest na drugim roku, wiec od pazdziernika podwójne czesne bysmy mjsieli zapłacic, ale z drugiej strony wiem, że jak teraz nie pojde to w kolejnych latach juz w ogole

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
A ja na poparwę nastroju pochmurnego kupiłam sobie torebkę. Jak na mnie to i tak jest bardzo szokujaca i zbyt plastikowa, ale co tam. Chodziło, mi o to żeby ona była akcentem w stroju.
Mój najnowszy zakup http://www.allegro.pl/item1039807539...wana_duza.html
zupelnie nie w moim stylu Wazne, ze Tobie wpadła w oko

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ejjj sluchajcie nie wiem czy panietacie ale kilka lat temu pod rysami zeszla lawina i zgineli licealiscii z tychow - mojego liceum.. no i swego czasu tvn nagral film o tej tragedii no i teraz w sobote bedzie premiera w kinie u mnie a ja wygralam zaproszenie..
seans zamkniety itd tylk owladze miasta rodzina ofiar plus aktorzy i tworcy...
smutny film ale sie ciesze ze udalo mi sie wygrac bo bardzoo chcialam go zobaczyc
http://www.kultura.tychy.pl/aktualno...w-tychach.html
dobrze, ze bedziesz miała okazje zobaczyc ten film choc smutne dla Ciebie pewnie ważne

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Jakiś gościu wygrał właśnie w RMFie 90tys. jak mi by się przydały takie pieniądze...
wow! ja tez chce!!!

Cytat:
a on szuka w jakimś konkretnym zawodzie, czy obojętnie co??

u nas tata w domu włączył ogrzewanie wiec jest cieplutko, ale juz mam dośc tej pogody.

cześć

U nas leje. Tata dzis kupił pompę bo nam się do piwincy troszkę wody wlało. na szczęscie tylko do części pod tarasem.

ale mnie TZ w jajo zrobił. normalnie nie odezwę się do niego do konca zyci. I ze ja jego głosu nie poznałam.

Patrze, dzwoni moja komórka a na niej jakis numer stacjonarny. odbieram a tam jakis facet do mnie gada
- Dzien dobry, czy rozmawiam z Pania Magdaleną P.??
-Tak (nie poznałam, ze to TZ)
- Dzien dobry. Ja dzownię ze szkoły Podstawowej nr...... własnie mam przed sobą Pani CV. I chciałabym się umówić na jakąs rozmowe
- wiec ja cała w skowronkach mówie, ze nie ma sprawy
- a kiedy pani Pasuje
- Bez róznicy, Kiedy panu pasuje, ja się dostosuję.
- a ten mówi do mnie: No dobrze to powiem Pani... nie poznaje mnie Pani??
- a ja: nie....

I dopiero zaczał się smiac/

wiec sie dre.... Kamil ty głupku to ty?? (dobrze, ze to był TZ) i sie skubaniec przyznał.

Normalnie myslałąm, ze go rozszarpię. Niec on tylko do domu przyjedzie. taką nadzieję mi robić. Ale, ze ja go nie poznałam
udusilabym za taki zart!!

Cytat:

Stary 2010-05-18, 16:56   #506
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja jestem z mazowieckiego (13o km od wawy - w górę) .Ale jak patrze na południe Polski to az oczom nie wierze, co to się dzieje.

India brawa dla TZ.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-05-18 o 16:58
Stary 2010-05-18, 16:57   #507
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

K :d

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2010-05-18 o 16:58
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 17:02   #508
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Nie ma wyjścia, alarmują, żeby robić zapasy bo mogą nie dowozić pieczywa i może nie być wody. Idę do sklepu.
Stary 2010-05-18, 17:04   #509
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
provident , ale dziękuję

oby się udało

Cytat:
Cytat:
Nadrabiam Was i widzę, że
Ja mieszkam pod Krakowem i nie jest bardzo źle. Częśc miasteczka nie ma wody, prądu. Ale najgorzej u moich rodziców. Tam wszystko zalane, wały przeciekają, boją się, że się przerwą.
Kraków też sparaliżowany, przygotowywany do ewakuacji.
Straszne to co piszesz oby się uspokoiło niby od dziś miało być już lepiej chodzi mi o opady, ale ja juz nie wierze w żadną prognoze bo ciągle leje

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś wróciłam z pracy do domu i myslałam, że padne wchodze, a ojciec na przedpokoju dokreca jakies kuchenne szafki, wchodze dalej a tam TZ maluje kuchniue!!! myslałam, ze padne z wrazenia ojciec zadowolony, z usmiechem pod nosem, Tz skupiony na malowaniu, wiec sie tylko do niego uśmiechnełam no i nawet z soba rozmawiaja... TZ wyciagnal mnie u razem p-oszlismy dokupic farbe i powiedział, ze zrobil to dla mnie dostał słodkiego buziaka

a pogoda maskara!!! cały czas leje i wieje

ta podyplomowka jest tam od dwoch lat, dzis dzwonuiłam i wszystkiego sie wypytałam

kurcze ja też się boję, ze nie damy rady finansowo kurcze ten kredyt i budowa wszystko komplikuja... TZ teraz jest na drugim roku, wiec od pazdziernika podwójne czesne bysmy mjsieli zapłacic, ale z drugiej strony wiem, że jak teraz nie pojde to w kolejnych latach juz w ogole

zupelnie nie w moim stylu Wazne, ze Tobie wpadła w oko

dobrze, ze bedziesz miała okazje zobaczyc ten film choc smutne dla Ciebie pewnie ważne

wow! ja tez chce!!!

udusilabym za taki zart!!

India mężowi się brawa należą, niby taki mały gest ale ile osób ucieszył
Stary 2010-05-18, 17:07   #510
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

No właśnie Aniaaaaa, u nas caluteńki czas leje. W ogóle nie przestaje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości