etorebka.pl - część IX - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 14:14   #511
yaponeczka
Raczkowanie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Jeszcze nigdy nie pokazywałam żadnego zdjęcia więc proszę:

brązowa Alice, szara Emilka, śliwkowa Mabel i na koniec - zdjęcie rodzinne

(w nagrodę można używać kodu, nie pogniewam się, moja uboga torebkowa rodzinka również )
Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Proszę Właśni, można tak powiedzieć: nawet niezła

Cieny granat Momentami ma wrażenie że jakby wymieszany z bardzo ciemnym fioletem jakby jagodą, ale to chyba niemożliwe....pewnie sobie wkręcam bo mam mieszane uczucia Bo ja bym chciała chyba żeby była troszkę jaśniejsza

Zdjęcia bez lampy.
pochorowałam sie od tych zdjęć
brązowa Alice śliczna - sama zamówiłam i doczekać się nie mogę
a granatowa Ana trafia na moją wish List
Stary 2010-05-18, 14:48   #512
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KoalaFromCambodia Pokaż wiadomość
o jaaa, jaka śliczna rodzinka! wszystkie torebeczki masz bardzo ładnie uszyte i w ogóle...

Dziewczyny, jutro mam maturkę z polskiego, stwierdziłam, że jak dobrze pójdzie to biorę dwie torebki: Mabel i Pheby. Obawiam się trochę Alice, no! Żeby tylko ta komisja nie pokrzyżowała mi planów
Ja miałam ustny w tamtym tygodniu. I zamówiłam sobie pelayę przed. Przyszła dwie godziny przed egzaminem i dzięki jej przybyciu cały przed egzaminowy stres się ulotnił w powietrzu .

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:

Cieny granat Momentami ma wrażenie że jakby wymieszany z bardzo ciemnym fioletem jakby jagodą, ale to chyba niemożliwe....pewnie sobie wkręcam bo mam mieszane uczucia Bo ja bym chciała chyba żeby była troszkę jaśniejsza

Zdjęcia bez lampy.
Ona jest piękna . Dziewczyny, wiecie na jakiej zasadzie jest doładowywana kwota na nasze konta rabatowe? Ile osób musi skorzystać z kodu, żebyśmy dostały jakąś zniżkę? I czy liczy się, kiedy my korzystamy z tej zniżki?
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 14:48   #513
karton
Zakorzenienie

no cóż, zdecydowanie zdjęcia nie pomagają w odwyku od etorebki

Dziewczyny, czy któraś z Was studiuje zaocznie w innym mieście i np dojeżdża? Jeśli tak, jak to rozwiązujecie?
Znalazłam rewelacyjny kierunek w Krakowie na UJ, niestety w takiej formie jaka mi się najbardziej podoba jest tylko zaoczny i to w piątek-sobotę a nie w weekend. Dlatego troszkę problematycznie, bo jeśli np praca to tylko od pon-czw? Drugi kierunek też odpada bo zawsze w piątek by mnie nie było? No i te boskie 8h w pociągu z Poznania
Buuuu
Stary 2010-05-18, 15:00   #514
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no cóż, zdecydowanie zdjęcia nie pomagają w odwyku od etorebki

Dziewczyny, czy któraś z Was studiuje zaocznie w innym mieście i np dojeżdża? Jeśli tak, jak to rozwiązujecie?
Znalazłam rewelacyjny kierunek w Krakowie na UJ, niestety w takiej formie jaka mi się najbardziej podoba jest tylko zaoczny i to w piątek-sobotę a nie w weekend. Dlatego troszkę problematycznie, bo jeśli np praca to tylko od pon-czw? Drugi kierunek też odpada bo zawsze w piątek by mnie nie było? No i te boskie 8h w pociągu z Poznania
Buuuu
A na UAM nie ma nic ciekawego? Jaki to kierunek? Ja wiem, że są takie osoby które przyjeżdżają na wykłady z walizeczkami ale nie wiem gdzie się zatrzymują.

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:06   #515
karton
Zakorzenienie

Kulturoznawstwo bliskiego i środkowego wschodu z nauką języka arabskiego i perskiego lub tureckiego.
W Poznaniu mogłabym iść znów na fil turecką (studiowałam dosłownie chwilę po LO, bo dostałam ciekawą pracę i wyjechałam za granicę ) i to jest moja poznańska opcja.

Jednak tak jak już pisałam na wątku o studiach (przekleję z lenistwa):

Chciałam wrócić na filologię turecką. Studia niełatwe, jeszcze w Poznaniu z dodatkiem od początku "cudownego" języka kazachskiego czyli miksu tureckiego z rosyjskim.
Mam takie poczucie, że filologia nie jest do końca tym co mnie interesuje w kierunku orientalizmu. Trochę się boję, że drobiazgowość filologii znów trochę zabije we mnie pasję.
Dużo podróżowałam/podróżuję i uwielbiam kraje arabskie, zwłaszcza Turcję wschodnią i Bliski Wschód (Syria, Iran!), kulturę, historię, religia jest ciekawa, sama mentalność i cudowni życzliwi ludzie, no i chociażby kuchnia.

Znalazłam kierunek stworzony wprost dla mnie. Kulturoznawstwo ze specjalnością Bliski i Środkowy Wschód, z nauką arabskiego i drugiego języka później - perski albo turecki.
Aż podskoczyłam czytając opis studiów. Aż chciałoby się pójść na wykłady

Stary 2010-05-18, 15:08   #516
anah
Zakorzenienie

no i nie było u mnie kuriera z Bianką Nie orientujecie sie do której godziny moge liczyć na przesyłkę. Akurat dzis jestem prawie cały dzień w domu. jutro to nie wiem nawet, bo córeczka trochę choruje i nie wiem kiedy będę w domu...
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:17   #517
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamisiek Pokaż wiadomość
Zgłaszam się i witam bo jestem tu nowa
Od jakiegoś tygodnia przeglądam wątek i katalog Waszych zdjęć, i w końcu zdecydowałam się na kawową Cesi i fioletową Mabel. Trochę się niepokoję bo czytałam o wadach i reklamacjach, ale torebki są tak ładne że ciężko się oprzeć

Macie tu bardzo sympatyczny wątek, pozdrawiam
Witamy
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 15:18   #518
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
No coż, jest to ciemny granat Szybkie zdjęcie dla Iduś.
Wypchałam ją troszkę, ale nie prostowałam jeszcze
Zdjęcie z lampą.
O kurcze! Na twoich zdjęciach kolor jest zupełnie inny niz na tych, które były wcześniej wrzucane! Jest niezły
Czy zdjęcia nowej torby już sie pojawiły? Tej Imogen czy jak jej tam

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:18   #519
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
O kurcze! Na twoich zdjęciach kolor jest zupełnie inny niz na tych, które były wcześniej wrzucane! Jest niezły
Czy zdjęcia nowej torby już sie pojawiły? Tej Imogen czy jak jej tam
jeszcze nie, cierpliwie czekamy

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:19   #520
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Zdjęcia bez lampy.
Bardzo ładna ta Ana w granacie Super wygląda, ale ja ogólnie uważam, że jest to bardzo bardzo udany model
Cytat:

(w nagrodę można używać kodu, nie pogniewam się, moja uboga torebkowa rodzinka również )
Śliczna rodzinka
Cytat:
Od jakiegoś tygodnia przeglądam wątek i katalog Waszych zdjęć, i w końcu zdecydowałam się na kawową Cesi i fioletową Mabel. Trochę się niepokoję bo czytałam o wadach i reklamacjach, ale torebki są tak ładne że ciężko się oprzeć

Witaj
Bardzo dziękuję za wybranie akurat mojego kodu Niech torebki się dobrze noszą To prawda, torebki są bardzo ładne, reklamacje się zdarzają- ostatnio nawet często, ale na szczęście nie ma z nimi problemów, albo dostaje się nową torebkę, albo zwrot pieniędzy. I wątek jest sympatyczny, chyba sympatyczniejszego na Wizażu nie znajdziesz
Zaglądaj do nas często

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:21   #521
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Kulturoznawstwo bliskiego i środkowego wschodu z nauką języka arabskiego i perskiego lub tureckiego.
W Poznaniu mogłabym iść znów na fil turecką (studiowałam dosłownie chwilę po LO, bo dostałam ciekawą pracę i wyjechałam za granicę ) i to jest moja poznańska opcja.

Jednak tak jak już pisałam na wątku o studiach (przekleję z lenistwa):

Chciałam wrócić na filologię turecką. Studia niełatwe, jeszcze w Poznaniu z dodatkiem od początku "cudownego" języka kazachskiego czyli miksu tureckiego z rosyjskim.
Mam takie poczucie, że filologia nie jest do końca tym co mnie interesuje w kierunku orientalizmu. Trochę się boję, że drobiazgowość filologii znów trochę zabije we mnie pasję.
Dużo podróżowałam/podróżuję i uwielbiam kraje arabskie, zwłaszcza Turcję wschodnią i Bliski Wschód (Syria, Iran!), kulturę, historię, religia jest ciekawa, sama mentalność i cudowni życzliwi ludzie, no i chociażby kuchnia.

Znalazłam kierunek stworzony wprost dla mnie. Kulturoznawstwo ze specjalnością Bliski i Środkowy Wschód, z nauką arabskiego i drugiego języka później - perski albo turecki.
Aż podskoczyłam czytając opis studiów. Aż chciałoby się pójść na wykłady

Hm to faktycznie wydaje się idealny dla ciebie Tyle, że zaocznie to chyba program jest okrojony? Ja studiuję zaocznie kuluroznawstwo ze specjalzacją zarządzanie inst. kultury i wiem, że mam program okrojony. Z drugiej strony nie mam zapału do nauki(już) i jestem pewna, że nie chciałoby mi się chodzić na dzienne bo to strasznie rozległy program jest Od socjologii kultury przez psychologię, elementy ekonomii, makreting i recenzjonowanie i to co miałam to było dla mnie akurat ilościowo
Co do dojazdów to zależy też jak często są zjazdy. Jak ja jeszcze pracowałam i studiowałam to mogłam ustalić sobie z moją zmienniczką w sklepie jak mam zjazd i tak robiłyśmy harmonogram. Później w innej pracy po porstu mówiłam, że mnie nie będzie(miałam umowę specjalnie dla studentów-tylko kasa zero ubezp. ) szczerze to miałam gdzieś co na to szef bo wiedział, że studiuję i mnie przyjął

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-05-18 o 15:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 15:45   #522
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:

Posiadam i polecam. Jestem z niej bardzo zadowolona - chodziła ze mną całą długą zimę i sprawiała się świetnie

Czekam na foty Imogene Coś mnie zaczyna do niej ciągnąć - pasowała by do nowych bucików na platformie

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:49   #523
marie_sol
Rozeznanie

kamisiek - wiaj

Ładna ta granatowa Ana.. pasowłaby mi do butów

Dbam o loki od 1.06.2010

marie_sol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:55   #524
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcie z lampą.
O jacie ona jest boska

Muszę ją mieć
Stary 2010-05-18, 16:03   #525
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Czekam na foty Imogene Coś mnie zaczyna do niej ciągnąć - pasowała by do nowych bucików na platformie
a widzisz do moich nowych butów też by pasowała chyba wezmę ją oprócz pheby i lizzy, oczywiście nie wiem, gdzie później pochowam te torebki, ale to już inny problem
oby, tylko była ładna w realu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:08   #526
Danula
Zakorzenienie

A ja czekam na zdjęcia ImogeneW ogóle to mogliby ją dać w szarym kolorze albo beżowym.

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-18, 16:13   #527
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Szara Anori. Zapraszam do oglądania.
WITAM, czy koleżanka ma może jeszcze jakieś zdjęcia? Zastanawiam się na kupno ale...
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:26   #528
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
A ja czekam na zdjęcia ImogeneW ogóle to mogliby ją dać w szarym kolorze albo beżowym.
marzenie ..
Stary 2010-05-18, 16:29   #529
anah
Zakorzenienie

Bianka Zdjęcia robione z lampa i bez.
Torebka świetna, miękka ekoskórka, piękny rudy kolor. jedno zastrzeżenie - zatrzaski sa zbyt blisko bokow i pośrodku robi się dziura
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4046.jpg (60,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4053.jpg (45,6 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2010-12-09 o 14:50
anah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 16:40   #530
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Hm to faktycznie wydaje się idealny dla ciebie Tyle, że zaocznie to chyba program jest okrojony? Ja studiuję zaocznie kuluroznawstwo ze specjalzacją zarządzanie inst. kultury i wiem, że mam program okrojony. Z drugiej strony nie mam zapału do nauki(już) i jestem pewna, że nie chciałoby mi się chodzić na dzienne bo to strasznie rozległy program jest Od socjologii kultury przez psychologię, elementy ekonomii, makreting i recenzjonowanie i to co miałam to było dla mnie akurat ilościowo
Co do dojazdów to zależy też jak często są zjazdy. Jak ja jeszcze pracowałam i studiowałam to mogłam ustalić sobie z moją zmienniczką w sklepie jak mam zjazd i tak robiłyśmy harmonogram. Później w innej pracy po porstu mówiłam, że mnie nie będzie(miałam umowę specjalnie dla studentów-tylko kasa zero ubezp. ) szczerze to miałam gdzieś co na to szef bo wiedział, że studiuję i mnie przyjął
Masz rację, wszystko da się jakoś zaplanować racjonalnie

Co do tego kierunku, to w tej formie (2 języki i BARDZO ciekawy program studiów - moim zdaniem, ale też opinie czytałam innych, że studia, kadra, ludzie - super) jest niestety tylko zaoczny.

Jest coś podobnego, też na UJ tylko, że na wydziale studiów międzynarodowych i politycznych - też kulturoznawstwo bliskiego wschodu (albo drugi kierunek - dalekiego wschodu), ale inny program, jeden język - arabski albo hebrajski itp
Jasne, że na stacjonarnych poznałabym arabski dużo lepiej niż na zaocznych, nawet jeśli tam liznę dwóch nowych języków.
A poza tym czy w mojej sytuacji wynajmowanie mieszkania i życie w Krk byłoby aż takim ułatwieniem?

Muszę jeszcze pomyśleć, obgadać i tak dalej
Stary 2010-05-18, 16:43   #531
kamisiek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Witaj
Bardzo dziękuję za wybranie akurat mojego kodu Niech torebki się dobrze noszą To prawda, torebki są bardzo ładne, reklamacje się zdarzają- ostatnio nawet często, ale na szczęście nie ma z nimi problemów, albo dostaje się nową torebkę, albo zwrot pieniędzy. I wątek jest sympatyczny, chyba sympatyczniejszego na Wizażu nie znajdziesz
Zaglądaj do nas często
Ależ nie ma za co, to ja się cieszę ze zniżki
A swoją drogą, bardzo ciekawy jest ten system zniżkowy, podoba mi się
Torebeczki już do mnie jadą, mam nadzieję że okażą się tak ładne jak na zdjęciach.

Dzięki za miłe powitanie dziewczyny

PS. Macie śliczne zwierzaki
kamisiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:49   #532
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

Zdjęcia bez lampy.
Całkiem fajna lepiej wygląda niż poprzednio wklejana granatowa Ana, ale czegoś brakuje mi w tej torebce ... nie wiem czemu ale zieleń i szarość bardziej mi pasowała

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Zdjęcie z lampą.
No rzeczywiście ciemny - wpada w czerń też wolałabym jaśniejszy kolor ...
Narazie więc wyleczyłam się z granatowej Any ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:51   #533
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
marzenie ..
A co nigdy nie wiadmomo nie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Torebka świetna, miękka ekoskórka, piękny rudy kolor. jedno zastrzeżenie - zatrzaski sa zbyt blisko bokow i pośrodku robi się dziura
Jak już mówiłam-kolor fason

Cytat:
Masz rację, wszystko da się jakoś zaplanować racjonalnie

Co do tego kierunku, to w tej formie (2 języki i BARDZO ciekawy program studiów - moim zdaniem, ale też opinie czytałam innych, że studia, kadra, ludzie - super) jest niestety tylko zaoczny.

Jest coś podobnego, też na UJ tylko, że na wydziale studiów międzynarodowych i politycznych - też kulturoznawstwo bliskiego wschodu (albo drugi kierunek - dalekiego wschodu), ale inny program, jeden język - arabski albo hebrajski itp
Jasne, że na stacjonarnych poznałabym arabski dużo lepiej niż na zaocznych, nawet jeśli tam liznę dwóch nowych języków.
A poza tym czy w mojej sytuacji wynajmowanie mieszkania i życie w Krk byłoby aż takim ułatwieniem?

Muszę jeszcze pomyśleć, obgadać i tak dalej
Hm najlepiej jakbyś miała tam rodzinę Bo chyab nie jeździłabyś w tę i z powrotem? Są np pokoje na doby dla studentów w poznaniu ale to też kosztuje w krakowie też W ogóle ceny wynjamowania pokoju są tragicznie wysokie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-18, 16:54   #534
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Anah, jakie to piękne ach! gdyby tylko było ciut mniejsze....
Jak wygląda na ramieniu?
Stary 2010-05-18, 16:54   #535
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Fajna jest! Mnie się podoba
Nie wiem czemu mi się post nie dodał ...

w każdym razie mi się chyba bardziej zielona podoba

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:55   #536
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Zdjęcia bez lampy.
mi się bardzo podoba kolor też i naprawdę zastanawiam sie nad nią

mój kod tez jest taki nie używany

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 16:56   #537
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
całkiem przyjemnie wygląda ta bianka, kolorem super - szkoda ze nie jest na zamek
Stary 2010-05-18, 16:59   #538
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Całkiem fajna lepiej wygląda niż poprzednio wklejana granatowa Ana, ale czegoś brakuje mi w tej torebce ... nie wiem czemu ale zieleń i szarość bardziej mi pasowała

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

No rzeczywiście ciemny - wpada w czerń też wolałabym jaśniejszy kolor ...
Narazie więc wyleczyłam się z granatowej Any ...
Bo zielona ana jest najpiękniejsza Mi się marzy taki granat marynarski bo takiej torby jeszcze nie mam

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-18, 16:59   #539
dodeczka84
Zakorzenienie

http://allegro.pl/item1044832657_miz...z_polecam.html
Hmmmmm? ale jakiś uszczerbek ma..
Stary 2010-05-18, 16:59   #540
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

cudna rodzinka
ja tez taka chcę wiec korzystajcie z mojego kodu

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości