|
|
#3451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Cytat:
Cytat:
Ale bedziecie na wakacjach odrabiac... Nie no, to tak w ramach pocieszenia, a powiem Wam, ze moim dziadkom juz prawie działke podmyło z 2 stron, a ja tam mialam robic uro za 2 tyg. dla rodziny... Wogole to pod mostem kolejowym jakies drzewo sie zatrzymało, bo tam jest plytsza woda i tak lezy tam w tej wodzie, a śmiecie sie na nim zbieraja... Ile to kosztuje i gdzie mozna to kupic? I cieszysz sie? Ja nie chce pytac o Twoja sytuacje, nie znam jej itp. ale pogodzilas sie z tym, sama tego chcialas? Bo ja z moim ojcem notorycznie sie kloce, ale jak pomysle, ze moi mieliby sie rozwodzic, to... ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Fajnie to ujełas, ale nie zapominajmy o pudełku pożądania i ogolnie seksu i erotomanii ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#3452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no łapie mnie za ręce, albo mi bierze glowe i mówi: popatrz mi w oczy ;d albo coś o seksie mówi ;d no i w ogóle co chwile jakieś takie teksty ;d |
|
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak się za bardzo wkręcił to potrafił nawet mojego za kolano złapać jak jechali ^^
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() no a jego zona jest tez instruktorka i mialam z nia miec na innym aucie a dzisiaj sie okazalo ze jednak mnie do kogo innego przepisal :P albo cos gada o seksie i mowi: 'ale ja tam nie wiem, ja nie uprawiam... ale trzeba to nadrobic co nie? ' i w ogóle to co chwila jakieś teksty ;d |
|
|
|
#3458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
roz***alas mnnie sory D brechtam sie jak oszalala D:Paulina P.;p ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
a ja ta piosenke ?
|
||
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha ma duże mokasyny
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- A jakiego ma "mokasyna"? Pewnie JESZCZE nie sprawdziłaś...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-18 o 19:19 |
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
aaa .. za dużo piszecie .ey boję się o was bo mi mówicie o tych powodziach;p
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
emdz sprawdz
masz prawko zdane na miejscu ;DD
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
w moim otoczeniu instruktorzy to tez same zboki, łapią za kolana, całują , chcą się umówić, nawet do koleżanki był tekst odnośnie tego co się olej sprawdza 'w tym jest jak w seksie wkładasz, wykładasz , przecierasz ..' ;\
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
nie, masaakra, nie umiem juz do niego dotrzec.
teraz twierdzi ze ma dosc moich gierek(jakich ****a gierek ?!), ze w naszym zwiazku brakuje zaufania i szczerosci, ze wydaje mu sie ze on mi sie znudzil i takie tam. nie mam juz do niego sil ... przepraszam ze tak ciagle o jednym i tym samym, ale wiecie, nie mam przyjaciolki. o zgrozo ! jestem tak beznadziejna ze nie mam blizszych kolezanek tylko w sumie znajome. |
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kumpel jutro zdaje jazde śmialiśmy dzisiaj, bo myslalam, ze on mnie nie widział Wogole ten kolega, on z tż sie bardzo kumpluje (to z klasy) itp. I ostatnio tz sie na mnie wkurzyl, bo mu przeszkadzalam jak czytal klasie refrat czy jak tam coś im dyktował, pozniej do mnie dzwonili po lekcjach a ja w bufecie chcialam doladowanie kupic, powiedzialam "Nie ma mnie i sie rozlaczylam" i zamiast ze mna to poszedl z tym kolega do szkoly jazdy zeby sie na egzamin zapisał, napisalam mu esa, zeby zaczekali, bo specjalnie szlam po drugiej stronie, pozniej dzwonilam do tż, bo nie odpisal i pozniej napisalam mu jeszcze eska "Czekam w rynku" i sidze na ławce, pogoda spoksik, czekam sobie, mysle, czekam do.. jak nie przyjda to ide, albo czekam do... i już. Nagle ida, siedlismy, tż sie przymilał, no i tak siedzimy, a ten G. do tż "O, patrz jaka mamuśka", za chwile "O stary, jaka dupeczka", a ja wnerw, za 5 minut "O patrz na ta yellow" (ja mialam zółta bluzke) a on no tam budynek jest żółty, a ja "Taaa... tam pod tym budynkiem idzie taka pipia w żółtym", w końcu powiedzialam, ze ide zaplacić coś do urzędu miasta, żeby czekali na mnie, wracam, a tż do G. specjalnie palcem na mnie pokazuje i sie namawiaja, a ja sie popukalam po glowie do nich... Wogóle mnie rozbawiali, mialam wtedy świetny humorek ![]() ![]() Faceci... Ok, ide, bo mam jutro poprawke z aldehydów, ketonów i kwasów karboksylowych. Blagam modlcie sie za mnie zebym dostala 3 z fizy za sprawdzian i zebym poprawiła tą chcemie, prooosze Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-18 o 19:47 |
|
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
hehe instruktorzy mnie roz***uja. ja mialam gościa wporzo:p mlody ma dziewczyne wiec nic nie gadal takiego
:d Hehe sprawdz sprawdz i zdaj sprawozdanie :dA ty MALA nie denerwuj sie na niego ani nie miej odrazu takich mysli. Daj mu np. 2-3 dni bez siebie, nie pisz do niego, nie odzywaj sie do niego. Chyba ze pierwszy cos napisze. I niech sie nasyci swoim pudelkiem nicosci takie kilka dni bez siebie dobrze robi![]() Kurde laski umiecie ciągi?? Powidzicie mi co jest w tym dziale najważniejsze, bo jutro mam podobno kartke a ja nie byłam juz w szkole ok 2,tyg. i nic nie wiem. a szczerze jak widze matme i podrecznik to mi sie spac chce:P Lily masz racje jest takie prawo ze jak sie wyjedzie nie placi sie alimentow z przymusu... ale jak sie nie myle jak sie zglosi do czegos tam ze ma sie male dochody na jedna osobe i nie widuje sie prawie dzieci bo na 3 posady babka robi to może byc tak ze exmaz musi wtedy placic tak bylo w przypadku mojego tz cioci ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- No zrozumiec facetow, ale mnie tez to wkurza jak stoimi np na majowce a kumpel puka tz i pokazuje na jakas malpe;/
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
mouse - hmm... staram sie dac mu ten czas, on teraz zwykle pierwszy pisze, ale z pretensjami. ze go wkurza to,ze tamto. a ja juz nie mam sil zeby sie tlumaczyc i plaszczyc przed nim.
ej, dziewczyny, da sie zrobic tak, zeby np nie bylo widac moich postow jak czyta ktos niezalogowany ? albo jakos je "ukryc" ? Edytowane przez Mala_mi18 Czas edycji: 2010-05-18 o 19:57 |
|
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
to mu nie odpisuj i tyle. Nie płaszcz się przed nim. Dlaczego to robisz? Bo co bo jesteś młodsza? Bo jesteś dziewczyna? O nie!! Tak robić nie bedziemy!! Moja droga niech on zrozumie, że winny sie tłymaczy i ty nie masz zamiaru tego robic. A jeśli nadal bede slyszala ze to robisz to tu od wszytskich
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biały anioł jeszcze raz tylko tyle wiem Cytat:
to olej go i nie odpisuj jakis czas, proste.
20.12.2007 Edytowane przez Movement Czas edycji: 2010-05-18 o 20:01 |
||
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
nie badzcie takie feministyczne ;]
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejuuu jakbym z tego chociaz 3 dostala to by bylo super
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
plaszcze sie, bo tyle razy go zawiodlam, w sensie przewaznie ja stwarzalam problemy, ode mnie sie zaczynala klotnia i mnie zdarzylo sie go oszukac.
dlatego teraz robie za ta dobra matke terese i za kazdym razem staram sie wszystko zalagodzic... az taka zla jestem ? ![]() a wy jak sobie radzicie z tż-ami ? |
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile brat ma lat? kredzia ale przecież nie jsteśmy w XVII wieku gdzie kobiety nie miały praw. oni są na równym poziomie więc nie rozumiem dlaczego ona ma się starać a on ma ją olewać ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
musisz po prostu gadać. ja np dzisiaj 'pookłóciłam się' z przyjacielem on się nie odzywa to wiesz.. poprzytulałam go trochę połaskotałam powiedziałam coś miłego i już było ok spróbuj.a co, jest jakaś przerwa między wami czy tak z niczego??
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
tylko ze to nie jest tak ze on mnie olewa... w pewnym sensie sobie na to zasluzylam, a on mimo wszystko sie stara. kurde, napisalabym wam duzo wiecej, ale kazdy to moze przeczytac, nie chce zeby trafily na to niepowolane osoby...
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie napisalam, ze ona ma sie starac, a on ja olewac tylko tyle abyscie nie byly tak feministyczne i to wszystko. I nie mialam tutaj tego na mysli. NIC NIE MIALAM NA MYSLI.
ja poprostu nie rozkminiam, jezeli ludzie sie kochaja, szanuja to potrafia siasc razem na lozku i porozmawiac ze soba na te tematy. Po co od razu te klotnie etc? Ja ze swoim tz nie klocilam sie dobre 2 lata, albo i wiecej. Wiadomo sa gorsze dni kiedy sie wkurzam na niego albo on na mnie ale po co klotnie i plaszczenie sie ... kiedy mozna od razu wyjasnic o co chodzi i jest pozniej dobrze. Gorzej jak ta druga strona nie potrafi wysluchac tego co mam do powiedzenia to powiedzialabym od razu "do widzenia" *bynajmniej tak moja kumpela zrobila. |
|
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo wystarczy ze przejdzie wal to wtedy beda zalani...
u nas woda dosyc daleko ale jesty wyzej niz naszej osiedle wioec jak wyleje to ja tez bede zalana bo jestesmy nizej polozeni... To mojego autorstwa z centrum miasta |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
wow Ent ale przypal ;/ jak Ty do szkoly chodzisz? u mnie zadnych powodzi bynajmniej w moim zadupiu ;]
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
fuck ; o ile wooooody! : ooooooo
najlepszy napis: falo wypi e r da laj!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

(