Rocznik '92 cz. XV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 18:38   #3451
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
moj ma 185 a ja 165

co do takich historii to opowiadałam tu kiedys jak leżałam od pasa w górę bez niczego na tżu (na naszej łące, nie wiem, co jakis stary kutafon tam robił) i tu nagle jakis dziadek przechodził i do mnie z tekstem: uważaj dziewczynko bo sie przeziębisz... ::|
o lol, zdechłam...
Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość

Ej w ogole jaka powodz w krk...:O dramat...a moj tz mieszka przy wisle i coraz wyzej ta wisla juz do walu doszla...:O:O...niezle jaja sie dzieja...a jak u niego wyleje to dojdzie do mnie pozniej..oby juz padac przestalo:O
Super, moze do szkoly nie pojdziecie
Ale bedziecie na wakacjach odrabiac...

Nie no, to tak w ramach pocieszenia, a powiem Wam, ze moim dziadkom juz prawie działke podmyło z 2 stron, a ja tam mialam robic uro za 2 tyg. dla rodziny...
Wogole to pod mostem kolejowym jakies drzewo sie zatrzymało, bo tam jest plytsza woda i tak lezy tam w tej wodzie, a śmiecie sie na nim zbieraja...

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
kupiłam sobie dzisiaj bialą perłę- będę wybielała ząbki!
Ile to kosztuje i gdzie mozna to kupic?

Cytat:
Napisane przez sweet.girl Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY MOJA MAMUŚKA JEST JUŻ PO ROZWODZIE
I cieszysz sie? Ja nie chce pytac o Twoja sytuacje, nie znam jej itp. ale pogodzilas sie z tym, sama tego chcialas? Bo ja z moim ojcem notorycznie sie kloce, ale jak pomysle, ze moi mieliby sie rozwodzic, to...

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
Mala mózg faceta jest zbudowany z takich pudelek ktore sie nie stykaja ze soba, dom to dom a dziewczyna to dziewczyna, mózg kobiety jest zbudowany tak ze wszystko jest ze soba połaczone. a wiesz jakie najważniejsze jest pudelko u faceta? PUDEŁKO NICOŚCI w ktorym sie chowa jak jest cos nie tak. Wyglada to czesto tak jak by o czymś myslalam a tak nie jest. a gdy my zapytam masz problem to jest jasne ze odpowie nie, bo to jest równocześnie tak jak bysmy wchodzily do tego pudelka nicosci i chcialy tam wszystko włożyć i ułożyc.
Wiec daj mu czas i nie wypytuj sie bo ktory facet lubi sie zwierzac co jest nie tak, co go martwi itp.?
Fajnie to ujełas, ale nie zapominajmy o pudełku pożądania i ogolnie seksu i erotomanii
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:41   #3452
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

I cieszysz sie? Ja nie chce pytac o Twoja sytuacje, nie znam jej itp. ale pogodzilas sie z tym, sama tego chcialas? Bo ja z moim ojcem notorycznie sie kloce, ale jak pomysle, ze moi mieliby sie rozwodzic, to...
Moi rodzice też są po rozwodzie więc mogę się wypowiedzieć. Ja baaardzo nie chciałam tego rozwodu bo nawet nie zaważyłam, że mogło dziać się w ich małżeństwie coś złego. Ale stało się. Jakiś czas potem mama poznała innego faceta z którym się pobrała i są razem 5 lat. Mieszkam z Nim. Dominik - najmłodszy brat jest moim przyrodnim bratem ^^ A rodzice, mimo wielu spięć po rozwodzie teraz są kolegami ;d wszystko da się przeżyć
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:48   #3453
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
hmm jakies propozycje ci składa
Ja jak ostatnia jazde mialam to patrze a instruktor maral kursantke po ramieniu a potem na wlosy jej wszedl reka:p

a to twoja pierwsza jazda?? to opowiadaj jak bylo:d
nie pierwsza
no łapie mnie za ręce, albo mi bierze glowe i mówi: popatrz mi w oczy ;d albo coś o seksie mówi ;d no i w ogóle co chwile jakieś takie teksty ;d
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:48   #3454
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mala_mi18 Pokaż wiadomość
juz rozmawialam, caly czas sie wypiera i twierdzi ze jest dobrze i sam nie wie co mu jest...

mam nadzieje ze nie, umawialismy sie ze nie mamy tajemnic, bo takie "ukrywanie" problemow na dobrze nam nie wychodzi...

sama nie wiem... a moze znalazl sobie inna ? albo ma mnie juz dosyc ? (
NIE MYSL TAK!
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Kocham ta piosenke jest piekna

http://www.youtube.com/watch?v=7Z5MkaDQFME

uwielbiam braciiiiiiiii

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:52   #3455
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
nie pierwsza
no łapie mnie za ręce, albo mi bierze glowe i mówi: popatrz mi w oczy ;d albo coś o seksie mówi ;d no i w ogóle co chwile jakieś takie teksty ;d
Mój TŻ mi zawsze powtarzał, że nigdy nie puści mnie na prawko do Janka (TŻ miał z nim jazdy) To taki miły pan, wesoły z poczuciem humoru, ale jak opowiada TŻ ciągle gada o seksie A jak się za bardzo wkręcił to potrafił nawet mojego za kolano złapać jak jechali ^^
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:54   #3456
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xpatusx Pokaż wiadomość
Mój TŻ mi zawsze powtarzał, że nigdy nie puści mnie na prawko do Janka (TŻ miał z nim jazdy) To taki miły pan, wesoły z poczuciem humoru, ale jak opowiada TŻ ciągle gada o seksie A jak się za bardzo wkręcił to potrafił nawet mojego za kolano złapać jak jechali ^^
gej / pedofil... ;d

Stary 2010-05-18, 18:55   #3457
EMdz
Zakorzenienie

haha
no a jego zona jest tez instruktorka i mialam z nia miec na innym aucie a dzisiaj sie okazalo ze jednak mnie do kogo innego przepisal :P albo cos gada o seksie i mowi: 'ale ja tam nie wiem, ja nie uprawiam... ale trzeba to nadrobic co nie? '
i w ogóle to co chwila jakieś teksty ;d
Stary 2010-05-18, 19:01   #3458
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
haha serio kredzia? hmm jak Ty masz na imie? no cholera mylicie mi sie wszystkie !
hahahaha roz***alas mnnie sory D brechtam sie jak oszalala D:

Paulina P.;p

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
nie pierwsza
leci na Ciebie ;d

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
NIE MYSL TAK!

uwielbiam braciiiiiiiii

a ja ta piosenke polecasz jeszcze jakas w ich wykonaniu ?
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:10   #3459
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
nie pierwsza
Tak tak i ma już (wcześniej wposmniane) mokasyny,
Stary 2010-05-18, 19:14   #3460
EMdz
Zakorzenienie

hahaha ma duże mokasyny
Stary 2010-05-18, 19:18   #3461
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Moi rodzice też są po rozwodzie więc mogę się wypowiedzieć. Ja baaardzo nie chciałam tego rozwodu bo nawet nie zaważyłam, że mogło dziać się w ich małżeństwie coś złego. Ale stało się. Jakiś czas potem mama poznała innego faceta z którym się pobrała i są razem 5 lat. Mieszkam z Nim. Dominik - najmłodszy brat jest moim przyrodnim bratem ^^ A rodzice, mimo wielu spięć po rozwodzie teraz są kolegami ;d wszystko da się przeżyć
Acha, no to spoko, ze masz taka sytuacje. Spotykasz sie z ojcem itp.? Moja koleżanka (ta co tak mówi o seksie) ma taka sytuacje, ze jej stary mial kochanke i jej rodzice sie rozwiedli jak ona miala 13 lat, jej mama ma jakis tam odoratorow itp. ale ledwo wyrabia i musi chodzic do 3 prac, wiec jej prawie nigdy w domu nie ma, a stary im wysyla 100 zł na trzy osoby, jak jada np. na wakacje do Zakopanego czy coś... Czasem im wysyla ciuchy, ostatnio kom. wysłał dla niej i jej siostry, czasem dzwoni (ale zawsze wszyscy sie kloca, a on mowi, ze jest jej ojcem, a ona mówi, ze nie ten co zrobil a ten co wychowuje itp.). Ale np. alimentów nie płaci i jest w Anglii, a nasze polskie prawo nie NAKAZUJE placic jak sie jest za granica czy cos w tym stylu, ze nie ma takiego kodeksu, ze MUSI. No i ma dziecko z ta babka, wzial z nia nawet chyba ślub.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
hahaha ma duże mokasyny
A jakiego ma "mokasyna"? Pewnie JESZCZE nie sprawdziłaś...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-05-18 o 19:19
Stary 2010-05-18, 19:19   #3462
Nanusiaaa
Zakorzenienie

aaa .. za dużo piszecie .ey boję się o was bo mi mówicie o tych powodziach;p

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:21   #3463
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A jakiego ma "mokasyna"? Pewnie JESZCZE nie sprawdziłaś...
już niebawem.
Stary 2010-05-18, 19:24   #3464
Kredzia_
Zakorzenienie

emdz sprawdz masz prawko zdane na miejscu ;DD
Stary 2010-05-18, 19:24   #3465
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie pierwsza
w moim otoczeniu instruktorzy to tez same zboki, łapią za kolana, całują , chcą się umówić, nawet do koleżanki był tekst odnośnie tego co się olej sprawdza 'w tym jest jak w seksie wkładasz, wykładasz , przecierasz ..' ;\

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:32   #3466
Mala_mi18
Raczkowanie

nie, masaakra, nie umiem juz do niego dotrzec.
teraz twierdzi ze ma dosc moich gierek(jakich ****a gierek ?!), ze w naszym zwiazku brakuje zaufania i szczerosci, ze wydaje mu sie ze on mi sie znudzil i takie tam. nie mam juz do niego sil ...

przepraszam ze tak ciagle o jednym i tym samym, ale wiecie, nie mam przyjaciolki. o zgrozo ! jestem tak beznadziejna ze nie mam blizszych kolezanek tylko w sumie znajome.
Mala_mi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:42   #3467
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
w moim otoczeniu instruktorzy to tez same zboki, łapią za kolana, całują , chcą się umówić, nawet do koleżanki był tekst odnośnie tego co się olej sprawdza 'w tym jest jak w seksie wkładasz, wykładasz , przecierasz ..' ;\
Fe... Obrzydliwe teksty nie na miejscu ani na poziomie.

Mój kumpel jutro zdaje jazde Pewnie zda. A co do tekstow to ja na bieżąco slysze jak on do tż mówi np. "Jade sobie z K. (instruktor) i stoją takie panienki i on do mnie >Jak ładne suki to puścimy...< on jedzie dalej, a ten mu jeeb po chamulcach i z tekstem >przeciez mówiłem, ze jak ladne to przepuszczamy<" albo wczoraj ide, jedzie "ELKA" z tej szkoly, gdzie kumpel ma jazdy, a wiedzialam ze wlasnie na nich jest, ide patrze, a instruktorek gapi sie na mnie i pokazuje paluchami do ucznia, myśle: Jak to G. to zabije gnojka; ale nie... nie on, za chwile jedzie auto z tej samej szkoly, patrze- G.! śmialiśmy dzisiaj, bo myslalam, ze on mnie nie widział

Wogole ten kolega, on z tż sie bardzo kumpluje (to z klasy) itp. I ostatnio tz sie na mnie wkurzyl, bo mu przeszkadzalam jak czytal klasie refrat czy jak tam coś im dyktował, pozniej do mnie dzwonili po lekcjach a ja w bufecie chcialam doladowanie kupic, powiedzialam "Nie ma mnie i sie rozlaczylam" i zamiast ze mna to poszedl z tym kolega do szkoly jazdy zeby sie na egzamin zapisał, napisalam mu esa, zeby zaczekali, bo specjalnie szlam po drugiej stronie, pozniej dzwonilam do tż, bo nie odpisal i pozniej napisalam mu jeszcze eska "Czekam w rynku" i sidze na ławce, pogoda spoksik, czekam sobie, mysle, czekam do.. jak nie przyjda to ide, albo czekam do... i już. Nagle ida, siedlismy, tż sie przymilał, no i tak siedzimy, a ten G. do tż "O, patrz jaka mamuśka", za chwile "O stary, jaka dupeczka", a ja wnerw, za 5 minut "O patrz na ta yellow" (ja mialam zółta bluzke) a on no tam budynek jest żółty, a ja "Taaa... tam pod tym budynkiem idzie taka pipia w żółtym", w końcu powiedzialam, ze ide zaplacić coś do urzędu miasta, żeby czekali na mnie, wracam, a tż do G. specjalnie palcem na mnie pokazuje i sie namawiaja, a ja sie popukalam po glowie do nich...
Wogóle mnie rozbawiali, mialam wtedy świetny humorek
Faceci...

Ok, ide, bo mam jutro poprawke z aldehydów, ketonów i kwasów karboksylowych. Blagam modlcie sie za mnie zebym dostala 3 z fizy za sprawdzian i zebym poprawiła tą chcemie, prooosze

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-05-18 o 19:47
Stary 2010-05-18, 19:50   #3468
mousedream
Zadomowienie

hehe instruktorzy mnie roz***uja. ja mialam gościa wporzo:p mlody ma dziewczyne wiec nic nie gadal takiego:d Hehe sprawdz sprawdz i zdaj sprawozdanie:d
A ty MALA nie denerwuj sie na niego ani nie miej odrazu takich mysli. Daj mu np. 2-3 dni bez siebie, nie pisz do niego, nie odzywaj sie do niego. Chyba ze pierwszy cos napisze. I niech sie nasyci swoim pudelkiem nicosci takie kilka dni bez siebie dobrze robi

Kurde laski umiecie ciągi?? Powidzicie mi co jest w tym dziale najważniejsze, bo jutro mam podobno kartke a ja nie byłam juz w szkole ok 2,tyg. i nic nie wiem. a szczerze jak widze matme i podrecznik to mi sie spac chce:P

Lily masz racje jest takie prawo ze jak sie wyjedzie nie placi sie alimentow z przymusu... ale jak sie nie myle jak sie zglosi do czegos tam ze ma sie male dochody na jedna osobe i nie widuje sie prawie dzieci bo na 3 posady babka robi to może byc tak ze exmaz musi wtedy placic tak bylo w przypadku mojego tz cioci

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

No zrozumiec facetow, ale mnie tez to wkurza jak stoimi np na majowce a kumpel puka tz i pokazuje na jakas malpe;/

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:51   #3469
Mala_mi18
Raczkowanie

mouse - hmm... staram sie dac mu ten czas, on teraz zwykle pierwszy pisze, ale z pretensjami. ze go wkurza to,ze tamto. a ja juz nie mam sil zeby sie tlumaczyc i plaszczyc przed nim.

ej, dziewczyny, da sie zrobic tak, zeby np nie bylo widac moich postow jak czyta ktos niezalogowany ? albo jakos je "ukryc" ?

Edytowane przez Mala_mi18
Czas edycji: 2010-05-18 o 19:57
Stary 2010-05-18, 19:56   #3470
mousedream
Zadomowienie

to mu nie odpisuj i tyle. Nie płaszcz się przed nim. Dlaczego to robisz? Bo co bo jesteś młodsza? Bo jesteś dziewczyna? O nie!! Tak robić nie bedziemy!! Moja droga niech on zrozumie, że winny sie tłymaczy i ty nie masz zamiaru tego robic. A jeśli nadal bede slyszala ze to robisz to tu od wszytskich

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:00   #3471
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ta piosenke polecasz jeszcze jakas w ich wykonaniu ?
Niczego więcej
biały anioł
jeszcze raz
tylko tyle wiem
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
emdz sprawdz masz prawko zdane na miejscu ;DD

Cytat:

Kurde laski umiecie ciągi?? Powidzicie mi co jest w tym dziale najważniejsze, bo jutro mam podobno kartke a ja nie byłam juz w szkole ok 2,tyg. i nic nie wiem. a szczerze jak widze matme i podrecznik to mi sie spac chce:P
niezbyt, mam pojutrze spr ;/
Cytat:
mouse - hmm... staram sie dac mu ten czas, on teraz zwykle pierwszy pisze, ale z pretensjami. ze go wkurza to,ze tamto. a ja juz nie mam sil zeby sie tlumaczyc i plaszczyc przed nim.
to olej go i nie odpisuj jakis czas, proste.

Edytowane przez Movement
Czas edycji: 2010-05-18 o 20:01
Stary 2010-05-18, 20:00   #3472
Kredzia_
Zakorzenienie

nie badzcie takie feministyczne ;]
Stary 2010-05-18, 20:06   #3473
jvlka900
Zakorzenienie

GG do jvlka900

Cytat:
hehe instruktorzy mnie roz***uja. ja mialam gościa wporzo:p mlody ma dziewczyne wiec nic nie gadal takiego:d Hehe sprawdz sprawdz i zdaj sprawozdanie:d
A ty MALA nie denerwuj sie na niego ani nie miej odrazu takich mysli. Daj mu np. 2-3 dni bez siebie, nie pisz do niego, nie odzywaj sie do niego. Chyba ze pierwszy cos napisze. I niech sie nasyci swoim pudelkiem nicosci takie kilka dni bez siebie dobrze robi

Lily masz racje jest takie prawo ze jak sie wyjedzie nie placi sie alimentow z przymusu... ale jak sie nie myle jak sie zglosi do czegos tam ze ma sie male dochody na jedna osobe i nie widuje sie prawie dzieci bo na 3 posady babka robi to może byc tak ze exmaz musi wtedy placic tak bylo w przypadku mojego tz cioci

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

No zrozumiec facetow, ale mnie tez to wkurza jak stoimi np na majowce a kumpel puka tz i pokazuje na jakas malpe;/
ja poprawiam pojutrze spr z ciagow bo 1 dostalam :/ ale najwiazniejsze to chyba: ciagi monotoniczne, geometryczne i arytmetyczne i te oprocentowania
jejuuu jakbym z tego chociaz 3 dostala to by bylo super

Aparatka
góra: 23.03.12
dół : 28.06.12

jvlka900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:07   #3474
Mala_mi18
Raczkowanie

plaszcze sie, bo tyle razy go zawiodlam, w sensie przewaznie ja stwarzalam problemy, ode mnie sie zaczynala klotnia i mnie zdarzylo sie go oszukac.
dlatego teraz robie za ta dobra matke terese i za kazdym razem staram sie wszystko zalagodzic... az taka zla jestem ?

a wy jak sobie radzicie z tż-ami ?
Stary 2010-05-18, 20:11   #3475
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
No bo głupia ci pa na każde zastępstwo chemię nam wciska... Czasami się zdarzało, że miałam po 5-6 chemii w tygodniu...

Też już dom wysprzątałam Czekam teraz aż się prawie wywiruje żebym mogła powiesić. Zaraz wraca mój brat ze żłobka i będzie mi marudził...
łaaa to ja bym nie chciała

ile brat ma lat?

kredzia ale przecież nie jsteśmy w XVII wieku gdzie kobiety nie miały praw. oni są na równym poziomie więc nie rozumiem dlaczego ona ma się starać a on ma ją olewać

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
plaszcze sie, bo tyle razy go zawiodlam, w sensie przewaznie ja stwarzalam problemy, ode mnie sie zaczynala klotnia i mnie zdarzylo sie go oszukac.
dlatego teraz robie za ta dobra matke terese i za kazdym razem staram sie wszystko zalagodzic... az taka zla jestem ?

a wy jak sobie radzicie z tż-ami ?
ja też wszystko łagodzę. chociaż my się nie kłócimy. przez 9msc pokłóciliśmy się, albo raczej posprzeczaliśmy z 2-3razy...
musisz po prostu gadać. ja np dzisiaj 'pookłóciłam się' z przyjacielem on się nie odzywa to wiesz.. poprzytulałam go trochę połaskotałam powiedziałam coś miłego i już było ok spróbuj.
a co, jest jakaś przerwa między wami czy tak z niczego??

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:13   #3476
Mala_mi18
Raczkowanie

tylko ze to nie jest tak ze on mnie olewa... w pewnym sensie sobie na to zasluzylam, a on mimo wszystko sie stara. kurde, napisalabym wam duzo wiecej, ale kazdy to moze przeczytac, nie chce zeby trafily na to niepowolane osoby...
Stary 2010-05-18, 20:21   #3477
Kredzia_
Zakorzenienie

nic nie napisalam, ze ona ma sie starac, a on ja olewac tylko tyle abyscie nie byly tak feministyczne i to wszystko. I nie mialam tutaj tego na mysli. NIC NIE MIALAM NA MYSLI.

ja poprostu nie rozkminiam, jezeli ludzie sie kochaja, szanuja to potrafia siasc razem na lozku i porozmawiac ze soba na te tematy. Po co od razu te klotnie etc? Ja ze swoim tz nie klocilam sie dobre 2 lata, albo i wiecej. Wiadomo sa gorsze dni kiedy sie wkurzam na niego albo on na mnie ale po co klotnie i plaszczenie sie ... kiedy mozna od razu wyjasnic o co chodzi i jest pozniej dobrze. Gorzej jak ta druga strona nie potrafi wysluchac tego co mam do powiedzenia to powiedzialabym od razu "do widzenia" *bynajmniej tak moja kumpela zrobila.
Stary 2010-05-18, 20:24   #3478
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
ent do blokow jeszcze daleko dosyc.. moze tam woda nie dojdzie
Nooo wystarczy ze przejdzie wal to wtedy beda zalani...

u nas woda dosyc daleko ale jesty wyzej niz naszej osiedle wioec jak wyleje to ja tez bede zalana bo jestesmy nizej polozeni...

To mojego autorstwa z centrum miasta
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:30   #3479
Kredzia_
Zakorzenienie

wow Ent ale przypal ;/ jak Ty do szkoly chodzisz? u mnie zadnych powodzi bynajmniej w moim zadupiu ;]
Stary 2010-05-18, 20:37   #3480
Movement
Zakorzenienie

fuck ; o ile wooooody! : ooooooo
najlepszy napis: falo wypi e r da laj!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości