|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Ach jak cudownie!!
![]() Czujecie to?! Jesteśmy o 2 części wątku starsze i teraz trzecia leci! ![]() Ogłaszam wszem i wobec, iż nasze perypetie wchodzą już w 3 część Jak zwykle krótka notka na temat tego co w tym wątku znajdziecie: Watek powstał w 2009 roku i od tej pory dzielnie trzymamy się razem. Trzeba przyznać, że wszystkie wizażanki jakie znajdziecie na tym wątku mają nieźle posiekane w głowie Odchylenia od normy są tu na porządku dziennym . Wszystkie to nałogowe chlory i wycycykacze. Wiecznie brak nam miziańska i innych uciech No ale to co najważniejsze, wspólnie walczymy z gadem, który oplata nasze ciała Tłuszczowi mówimy nie! A to wszystko robimy,żeby ON SIĘ PATRZYŁ!![]() W rolach głównych: Aga- profesor magister doktor habilitowany do spraw pocałunków najmłods zy chlor![]() Anastazja- nie wchodź jej w drogę, bo wykorzysta pod domofonem, albo inne straszne swoje sztuczki zastosuje ![]() Ewelina-matka skupicielka wszystkich żab na bagnie swoje za uszami tez maKinia- dumna studentka,która w poniedziałek już wyczekuje weekendu ![]() ![]() Ola-nadworny szlajacz lotniskowa panienka![]() Sunset- Paula Damianowa, zawsze okrężną drogą dąży do celu ![]() Nadziejka- wątkowy ściemniacz aktywna rano,tj 12.00 ![]() Laski jak w tej części sobie nie ulżymy ,to ja jego, zagryziemy kogoś ![]() Czas start! bierzemy się do roboty i nie ma zmiłuj,ONI nie będą czekać ![]() Uważam wątek za otwarty!
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
no pięknie ![]() witam w nowej 3 części ![]() ale o tym domofonie to już nie musiałaś wspominać
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Padłam
Nadziejko zaje.isty wstęp !! No i witam Was robaczki kochane w kolejnej części ! I życzę sobie i Wam jeszcze milion takich , żebyśmy się tutaj razem trzymały do końca świata i jeden dzień dłużej ! I abyśmy nigdy nie miały załamań i wspierały się w codziennym dietkowaniu Ahh , aż mi się łezka w oku zakręciła Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-17 o 23:32 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Pięknieeeeeeee
![]() A już się wkurzyłam bo mi się net rozłączył i nie mogłam się połączyć ![]() Ale jestem ![]() A teraz zmykam spać |
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
a dajta mi spokój
mówiłam,że nie mam dzisiaj weny! Anastazja- nie mogę o tym zapomniec Sunset-zwalisz w tym wątku! ![]() ja też Wam i sobei zycze zebysmy tak wydzidziały,że po prostu ogien w szopie ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No , przydałoby się nareszcie...zwalić Oj będzie ogień w szopie ! Do wakacji już niedługo ,ale to nic, damy radę Ja się już z czekoladą rozstałam Te 4 kosteczki to były tak na przypieczętowanie tego starego rozdziału ,teraz mamy nowy ! Bez słodyczy![]() Kinia śpij sobie |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie mogę o tym zapomnieć przed chwilą wbiła mi się wykałaczka w tyłek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie 8 do zwalenia,więc Ty masz lepiej a ja na nowy wątek zrobiłam sobie frencha ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() nie dziwie Ci się tez mu wbij ![]() ![]()
|
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha dobrze, że Ci się w trakcie snu nie wbiła, bo byś się chyba z deka przestraszyła Cytat:
Będziemy sobie razem zwalać w takim razie Ale to mi zajmie dużo czasu podejrzewam Z resztą kg to nie jest żaden wyznacznik , jak już będę miała sexi ciałko , to walę to , co pokaże waga Eno , to zaszalałaś Mi też możesz zrobić, bo mam obskrobany lakier do połowy ![]() Ok kochane , ja zmykam w pióra, bo siedzę przy biurku i jest mi trochę zimno Idę się grzać pod kołderkę i obowiązkowo pomarzę chwilkę wiadomo o kim ![]() Nadziejka pewnie też dzisiaj będzie marzyć ![]() Ps. Deszcz nic nie zelżał ,aż się boję,co zastanę jutro po przebudzeniu ![]() No nic ,dobranoc i do jutra ślicznotki |
||
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie,też chcę być sexi lala spoko dawaj,juz się wyćwiczyłam i nawet ładny wychodzi ![]() no baa az się boje co sobie znowu będę wyobrażaćmiejmy nadzieje,że w nocy przestanie padac ja idę się wykapać,ogolić,bo mnie nogi nadal i nieustannie swędzą ![]()
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
cholera! ależeście popędziły ;D
nadziejko piękny wstęp jak zwykle zresztą ;Dtak więc życzę wam laski! w tej nowej części żebyście chociaż częściowo osiągnęły swój cel.. żeby ON zaczął na Was patrzeć ** ![]() noo ja wczoraj się uczyłam.. znaczy patrzyłam w tą kartkę i zasnęłam, grafikę dziś sobie odpuszczam bo nie zrobiłam rysunków;d Idę się zaraz wykąpię;D ale wcześniej poskacze sobie;D oh ah ;D Milusińskiego dnia ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn na stopach ok, ale na dłoniach nie potrafię ![]() Jak się obudzisz, to daj znać, co sobie wyobrażałaś A co do deszczu, to lało całą noc i leje nadal ![]() Cytat:
Biedula, wykończą Cię na tych studiach Kurde nie mogłam wczoraj zasnąć :/ Rozbolał mnie ten ząb, a dodatkowo posmarowałam sobie paszki antidralem i swędziało mnie jak fiks :/ Nie chciałam się szprycować tabletkami przed spaniem, więc po tysiącznej zmianie pozycji i przeanalizowaniu wszystkich spraw w moim życiu, po godzinie męki - zasnęłam Niestety zbyt długo nie pospałam, bo pies obudził o 7:20 Poszłam z nią na dwór i jak zobaczyła, co się dzieje, to nawet się nie wysikała, tylko zwinęła ogon i pobiegła do domu Na śniadanko zjadłam owsiankę i jedną kromkę pełnoziarnistego z twarogiem i szczypiorkiem ![]() Masakra , co za pogoda ... Po drodze na siłownię pojadę nad rzekę zobaczyć, jak tam sytuacja, ale pewnie jest 10 x gorzej niż wczoraj, skoro całą noc padał deszcz Miłego dnia |
||
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem ![]() zaraz sobie zrobię kawkę ![]() na dworzu strasznie zimno gdzie ta wiosna ta pogoda bardziej mi jesień przypomina...
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo pogoda masakryczna , leje jak z cebra
![]() Musiałam pojechać do ciotki, bo trzymała w garażu nasze płytki do kuchni , a prawdopodobnie za kilka godzin zaleje im działkę, więc musiałam zabrać te płytki... Rok temu mieli to samo :/ Masakra !! Potem musiałam przekładać te płytki do garażu , zmokłam cała i się ubrudziłam jak zwierz ![]() Odkryłam nowego lumpa Tzn ja o nim wiedziałam już wcześniej, ale nigdy tam nie wstępowałam, a dzisiaj zaszłam No i wyłowiłam sweterek , bluzkę, spódnicę i portmonetkę Za całość zapłaciłam jakieś 12 zł W piątek mają towar, więc jeśli będę mieć jakieś sianko , to pojadę na stówę, bo jest tanio i mają świetne rzeczy ![]() Na drugie śniadanko mała grahamka z twarożkiem , szczypiorkiem i wędlinką . Dostałam okres nareszcie Na razie nic mnie nie boli, więc zbieram się i jadę na siłkę Do spisania później |
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję tej pogody u mnie tak lało przez 3 dni ![]() zazdroszczę łowów już teraz ale masz fajnie z tymi lumpeksami u mnie jest tylko jeden taki względny gdzie coś tam wpadnie fajnego
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zamęczą Cię na tej uczelni a zyczenia się przydadza,bo na razie nici ![]() Cytat:
![]() czego ja sobie nie wyobrazałam jak bym miała się z tego spowiadac to pewnie z tydzień bym w konfesjonale siedziałano ładnie chyba byłam głodna po prostu bo wczoraj przd terorią zjadłam obiad,pozniej na zakupach trochę tego loda i to było wszytsko![]() za to spałam do 13.30 ![]() heheh cwaniara za zimno w tylek było na toaleteu mnie właśnie w radiu mówili ,że u nas na jedynym z osiedli wylała rzeka Cytat:
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo,Ty to chybatam masz całe centrum lumowe Cytat:
mam moze z 3 takie fajniesze reszta szmaty ale fajnego outleta odkryłam
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
Cholera, nie było mnie w czasie otwarcia Dzisiaj moja kumpela wyłowiła w lumpku śliczny sweterek za... 2 zł!!! Masakra... muszę się tam wybrać i złowić wszystko, co się da ![]() ![]() Codziennie jak idę do szkoły to widzę takiego przystojniaka Wysoki brunet![]() Myślę, żeby następnym razem coś zagadać. Albo hm.. powiem mu cześć, a jak zapyta czy się znamy to pocisnę bajere, że nie, ale z chęcią możemy się poznać
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
wiitam
![]() wchodzac tu zastanawialam sie czy aby napewno dobrze robie bo kolejna czesc i znowu noce przed kompem![]() ![]() anastazja a jak ogolnie z tz? pomijajac wykalaczki w tylkach?![]() agusia hoho odwazna laska ja bym pewnie spalila buraka i nie podeszla![]() kinia..w koncu sie zjawilas juz dawno cie tu nie widzialam![]() sunsett ahh...ciagla marzysz i snisz o nim ale trafi swoj na swego!! a tam 4 kostki...ja ostatnio non stop cos niezdrowego jemnadziejka ty to zawsze na przywitanie rozwalisz pamietam wstep w poprzednim watku ale z takim wejsciem to kazdy nowy bedzie sie bal tu cos napisac
|
|
#20 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie jest lumpexów bardzo dużo . Ale nawet nie wiem ,gdzie jest jaki towar, bo chodzę zazwyczaj tylko do jednego. No i teraz zacznę jeszcze do tego drugiego ![]() Cytat:
Zgadzam się ! ![]() No to faktycznie trochę się umordowałaś, zanim zasnęłaś A kubek mleka ponoć zawsze pomaga w takich przypadkach ,ale mi się nie chciało wstawać Bardzo możliwe, że przez głód nie mogłaś zasnąć , gdzie się podziała kolacja? ![]() 13:30 Matko moja , toż to popołudnie Ja nawet nie słucham radia i nie wiem, jak tam sytuacja u mnie, ale kilka godzin temu słyszałam, że ta najbardziej zagrażająca rzeka zaczęła odrobinę opadać... No i chwilowo przestał padać deszcz... Mam nadzieję, że się poprawi ![]() Z tą zimą to wcale nie przesada, u mnie jest tak strasznie zimno, że dzisiaj cały dzień śmigam w zimowej kurtce ![]() Cytat:
![]() Oo uwielbiam outlety W sąsiednim mieście, 30 km dalej, jest taki wyyy.urwisty , mega dużo szmat i strasznie tanie Uwielbiam tam jeździć ![]() Olgierdo i Aguś , witamy w nowej części A ja niedawno wróciłam z siłki Miałam jechać o 12, a pojechałam o 14 , bo tak mnie rozbolał brzuch , że myślałam , że umrę ![]() Na siłowni spalone jakieś 700 kcal ( pół godziny oribtrek, pół godziny rowerek, 10 minut stepper , 10 minut bieżnia , + ćwiczenia na atlasie i ćwiczenia z hantelkami ) . Z jedzeniem nawet w miarę, tzn. od drugiego śniadania (mała grahamka z twarożkiem) nie jadłam nic , dopiero po siłce zjadłam obiad - mikro kotlet mielony , ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Po obiedzie naszło mnie na słodkie, więc wybrałam mniejsze zło i zjadłam małe Danio waniliowe i mały jogurt o smaku owoców leśnych Na kolację koło 20 zjem jakąś sałatkę i na dzisiaj dość ![]() Nigdzie nie ruszam się dzisiaj z domu, jest straszliwie zimno i nic mi się nie chce
|
|||
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Ola-pamiętamy pamiętamy
![]() Aga-odwazna jestes ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj sprawdziłam pogode na najblizsze dni i ze u mnie od jutra ma nie padac a od czwartku nawet sloneczko zawita ![]() a od czego ten brzuszek tak bolał ? okres,mczy cuś?![]() ładnie pocwiczyłas ja zrobiłam tylko 8 po sniadaniu i wsio ![]() ciagnie mnie do słodkiego ale nie tak ze"o matko jak nie zjem to umrę!!" tylko tak zjadłoby się ale niekoniecznie może zrobię sobie nasleśnika albo omlet na kolację z dżemem![]() nauczyłam się połowy prezentacji dopiero a dzisiaj musze cała ale nie jest zle bo strona około pol godziny więc jeszcze gora 1,5h i umiem cała ale to pozniej sobie zaciagne
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, ale Ci dobrze... U mnie ma padać do piątku , dopiero później ma się zacząć przejaśniać... Już mnie szlag trafia , co za wiosna !! ![]() No pisałam , że dostałam okres, musiałaś przeoczyć ![]() Po śniadaniu, czyli w porze obiadowej ? Oo to zrób dla mnie też ! Ale bym zjadła naleśnika ![]() No to świetnie Ci idzie Oby tak dalej ! Szybciutko zaliczysz ustne ,a później tylko sex, drugs & rock'n'roll A ja właśnie wyszłam z wanieny , wyszorowałam nóżki syreną i taaakie gładziuśkie Teraz ogarnę trochę pokoik i pewnie przysiądę do książek
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie chce wyjść z domu na zakupy to i pusto w lodówceno rzeczywiscie przepraszam![]() tak dokłądnie, o godzine 15 ![]() mama robi,także wpadaj bez problemu ![]() już piątek bedzie libacja Boże jak ja bym chciała zgwałcić tego fajnego![]() kurde byłam wczoraj w rossamnie i nie kupiłam zapomniałam![]() do zycze owocnej nauki
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też kompletnie nie chce się wychodzić z domu Kurcze, pod koniec marca chodziłam już w samej bluzie, a teraz koniec maja i ja w zimowej kurtce Nic się nie dzieje maleńka ![]() O matko , 15 godzina i śniadanie Z Twoim rytmem dnia powinnaś jeść ostatni posiłek o północy ! ![]() Kurcze, jakbyś tak mieszkała bliżej To załapałabym się na naleśniki i od razu na french Na razie się może zapoznajcie , gwałt zostaw na później A co do tych zdjęć to nie jesteś sama ![]() Po łebkach przeglądałam galerię, ale nie trafiłam na żadną jego fotkę.Jak będę miała czas, to przejrzę to dokładnie Także nie przejmuj się, bo to żadna mania A nawet jeśli, to nie jesteś sama To nic , kupisz następnym razem Napisz sobie karteczkę Hehe dziękuję, przyda się |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja w nocy nie jestem głodna ja jak zjem o 20 to jest góra bo pozniej już nie wepchnę w siebie nic chociaz wiem ze powinnam duzo pozniej jesc![]() no własnie!a takto dupa ![]() ooooo to widze ze nie jestem sama ![]() ![]() na czole bym napisała i tak bym zapomniała własnie nadrabiam braki moich zborów piosenek bo ostatnio nic nie sciagałam,ale teraz mam co słuchać
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TY jak zwykle lumpeksowo ja uwielbam to;Dja wlasnie wrocilam z aerobiku ) zmachalam sie strasznie ;] a teraz ide polezec
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie, mroz niesamowity tej wiosny
![]() sunsett ja to cie podziwiam za ta silke ale musze sama siebie zmotywowac tym ze moj kubus do mnie niedlugo przyjezdza i musze byc lasia![]() nadziejka praca maturalna powinna ci szybko wejsc do glowki moj brat jak wczoraj wychodzil na ustny to stwierdzil ze nic nie umie ale zdal... i dzisiaj ustny niemiecki tez zdal wiec jest mega zadowolony ja na jego miejscu juz bym gdzies pod krzakami pewnie lezala
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Ola Jaki Kubuś
? Opowiedz mi tak w skrócie
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
aa....dluga historia
obawiam sie ze znowu moge byc dla niego niemila, chamska i kopnac go w tylek ale nikt nie mowil ze bedzie lekko to jest kumpel...szybownik oczywisice rok temu na zawodach bylam dla niego cholernie niemila, ale kurna...ciagnie mnie cos do niego i chyba cos czuje...ale nie wiem co wiec poki co staram sie na dystans a jak przyjedzie to sie zobaczy![]()
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka-fajnie że poćwiczyłaś, ni ma to jak się porządnie zmęczyć
![]() Aga-pewnie że zagadaj pewność siebie to podstawa![]() Ola- w końcu się pojawiłaś ![]() Sunset-to sporo spaliłaś brawo u mnie też ma lać do piątku![]() Nadziejka dawaj naleśnika ![]() u mnie na obiad był mielony ziemniaki i mizeria na kolację kanapki z polędwicą serem i ogórem pobiegałam dzisiaj 30 minut, strasznie było zimno myślałam że mnie zwieje z bieżni...pokłóciłam się dzisiaj z Tż oczywiście o pieniądze, niech się wali
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

. Wszystkie to nałogowe chlory i wycycykacze. Wiecznie brak nam miziańska i innych uciech
Tłuszczowi mówimy nie! A to wszystko robimy,żeby ON SIĘ PATRZYŁ!
najmłods zy chlor

Ale to mi zajmie dużo czasu podejrzewam 

gdzie ta wiosna
ta pogoda bardziej mi jesień przypomina...