Rozstanie z facetem - część 9 :( - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 17:04   #1081
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
Hosenka- ja na przykład to wszystko wiem co piszesz ze za jakiś czas będę żałować zmarnowanego czasu bo juz przerabiałam dwa rozstania, no ale wydaje mi się że każdy musi je przeżyć na swój własny sposób. ja na przykład nie potrafię się zmusić w tym momencie do jakiegos optymizmu, jest mi źle i już. I fakt widzę wady u eksa które mnie naprawdę irytowały ale nikt nie jest bez wad. I jakoś tłumaczenie , że oo jak to dobrze że nie jestem z nim bo mnie tak wkurzal tym i tym też do mnie nie przemawia:| jeszcze pewnie idealizuje nasz związek i dlatego;/
Ja rozumiem, też przechodziłam przez rozstania - ile ich było, aż nie zlicze
Tylko wiesz, trzeba CHCIEĆ się wyrwać z tego marazmu, a nie usprawiedliwiać się sama przed sobą: muszę przez to przejść, to normalne po rozstaniu, poużalam się nad sobą - przeciez mam prawo itp ... Tak, ale trzeba też robić COŚ żeby wyjść z tego stanu, a nie poddawać się temu bo jakaś pani psycholog powiedziała, że taki stan trwa ileś tam czasu.
Tak nie można. Nie można poddawać się smutkowi. Trzeba się zbuntować w sobie i CHCIEĆ myśleć pozytywnie.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
I jakoś tłumaczenie , że oo jak to dobrze że nie jestem z nim bo mnie tak wkurzal tym i tym też do mnie nie przemawia:|
Może nie przemawiać, ale ważne, że działa Trzeba tylko CHCIEĆ żeby zadziałało

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-05-18 o 17:07
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:11   #1082
Maaya
Raczkowanie

GG do Maaya

...

Edytowane przez Maaya
Czas edycji: 2010-05-18 o 19:13
Maaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 18:52   #1083
zabcia331
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Podpisuję się rękami i nogami. Ja nie potrafię zabić tej nadziei do końca. Czasami się jeszcze odzywa, ale jest bardzo, bardzo słaba. Nie potrafię pojąć tego jak z dnia na dzień można przestać kochać. Jak to jest możliwe? Jednego dnia "kocham", drugiego "nic już nie czuję". Jest mi źle, bo wiem, że dużo było w tym mojej winy. Jestem tak cholernie uzależniona od niego, że chodzę po ścianach.
Wiem co czujesz
Stary 2010-05-18, 19:06   #1084
Calebia
Wtajemniczenie

Dot.: ...

Cytat:
Napisane przez Raddimus Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Nie jestem zbyt częstym gościem na tym forum , ale pomyślałem że dorzucę swoje 3 grosze i podzielę się swoją historią ... przy odrobinie szczęście ktoś potraktuje ją jak przestrogę i uchroni przed dużym błędem ... być może największym w życiu . (...)
Ehh, jakie faceci mają problemy :P Jeśli jak piszesz, jest dumna, a poza tym ma niskie poczucie własnej wartości, a do tego to Ty z nią zerwałeś - to chyba nie liczysz na to, że odezwie się pierwsza. Sam się do niej odezwij i zobacz, co ona o tym myśli, zanim będzie za późno :P Porozmawiać zawsze można.

Cytat:
Napisane przez twizzy Pokaż wiadomość
uwalniamy się od osoby,która nie potrafi obdarzyć nas szczerym ,mocnym uczuciem i robimy miejsce dla kogoś,kto pokocha naprawdę.
Tu się zgadzam! I idę na spacer.
Stary 2010-05-18, 19:31   #1085
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia331 Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz
To żółwik.

W życiu od niczego nie byłam uzależniona i zastanawiałam się jak to jest jak się np rzuca papierosy. Teraz już wiem. Koszmar.

A co do plusów po rozstaniu. Ja je widzę, nawet je napisałam w jakimś wątku o tym, ale w tej chwili te dobre i cudowne chwile mi przesłaniają cały świat.

Wkurza mnie to, że nigdy się nie odetnę od ex tak na 100%. Nie chcę zrywać kontaktu z jego rodziną z którą jestem związana, z naszymi wspólnymi przyjaciółmi i znajomymi...

Edytowane przez monilkaa
Czas edycji: 2010-05-18 o 20:08
monilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:37   #1086
chuckysbride
Rozeznanie

Cytat:
To żółwik.

W życiu od niczego nie byłam uzależniona i zastanawiałam się jak to jest jak się np rzuca papierosy. Teraz już wiem. Koszmar.

A co do plusów po rozstaniu. Ja je widzę, nawet je napisałam w jakimś wątku o tym, ale w tej chwili te dobre i cudowne chwile mi przesłaniają cały świat.

Wkurza mnie to, że nigdy się nie odetnę od ex tak na 100%. Nie chcę zrywać kontaktu z jego rodziną z którą jestem związana, z naszymi wspólnymi przyjaciółmi i znajomymi...
Właśnie, a sądzę że od faceta tym bardziej uzależnienie jest większe, bo to jest na szerszej płaszczyźnie.
Nikt kto tego nie przeżył nie zrozumie jak to jest wyrzucać drobiazgi ukochanej osoby, wyrzucać jego rzeczy do kontenera dla PCK....JAKBY UMARŁ
. Ja już nawet nie wiem czy kiedykolwiek go zobaczę. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje: za granicą? więzienie? siedzi z jakąś inną? Wolę nie dzwonić. Wolę mimo wszystko myśleć że nie może się ze mną skontaktować, bardziej niż nie chce.

Plusy:
- mogę się skupić na pracy,nie zastanawiam się gdzie on jest i nie lecę na łeb na szyję na stancję, że może się odezwie
- nikt mnie nie szarpie, nie wyzywa,nie poniża, nie mam siniaków

- ustąpił ból nerwicowy
- nie zastanawiam się w piątkową i sobotnią noc, czy po dyskotece do mnie przyjdzie czy też wyląduje u innej.

Świnia!!!

Po co się zakochiwałam,po co uzależniłam!!!

" OWNER OF A LONELY HEART
IS BETTER THAN
OWNER OF A BROKEN HEART"
chuckysbride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:39   #1087
sabinkaa1
Rozeznanie

Cytat:

No ja też tak kiedyś myslałam , ze byłam zbyt bardzo związana z JEGO znajomymi i rodziną i tak naprawdę nie sądziłam ze po jakims czasie poprostu jego rodzina przestanie sie mna interesować w momencie jak inna dziewczyna pojawiła sie u jego boku .. wtedy znajomość sie urwała , podobnie było z Jego znajomymi .. trudno mi było z nimi przebywać kiedy on był w towarzystwie innej. Tak naprawde to nigdy nie było takiej sytuacji kiedy bym poszła na jakąs impreze gdzie byli niegdys nasi wspolni znajomi i był ten On i jego nowa kobieta . Nie wytrzymałabym ani sekundy.

Takze słowa które pisza , sa tak naprawde na początku , tuż po zerwaniu tylko realne , zmieniają sie w fikcje bardzo szybko .

To co opisałam mialo miejsce pare lat temu , teraz mam inne problemu z samotnoscia , ale plus tego jest taki ze jestem tysiace kilometrów od niego i jedyny kontakt jaki on ma ze mna , to telefon. I oby to sie skonczyło bo sie męczymy obydwoje.

Powrót za ocean 08.Sep.2012

If you loan someone money and never see them again it was probably worth it.

sabinkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:41   #1088
chuckysbride
Rozeznanie

Tak bym chciała kogoś pokochać, nie być sama. Mam tyle uczuć w sobie, tak lubię o kogoś dbać, być z kimś. Jestem normalna, atrakcyjna, a mam jakiegoś mega pecha. Co ja mam robić żeby nie zwariować?
Stary 2010-05-18, 20:58   #1089
maryanna3
Zakorzenienie

chucky idź do psychologa, u Ciebie to już naprawdę zbyt długo i zbyt tak samo cały czas trwa
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 21:01   #1090
chuckysbride
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
chucky idź do psychologa, u Ciebie to już naprawdę zbyt długo i zbyt tak samo cały czas trwa
O ile się okaże przystojnym facetem i będzie ze mną "chodził" to mi rzeczywiście pomoże.

Tak samo nie..ale podobnie

Edytowane przez chuckysbride
Czas edycji: 2010-05-18 o 21:03
Stary 2010-05-18, 21:07   #1091
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-05-18, 21:33   #1092
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chuckysbride Pokaż wiadomość
O ile się okaże przystojnym facetem i będzie ze mną "chodził" to mi rzeczywiście pomoże.

Tak samo nie..ale podobnie
wyobraź sobie: spotykasz super faceta teraz jest idealny, zapewne od razu w sekunde zapominasz o tamtym...jest wszystko słodko pięknie...aż tu nagle on mówi że Cię nie kocha baj baj koniec bajki

cierpisz, cierpisz wykańczasz się

spotykasz następnego też bajka-->okazuje się oszustem i...koniec bajki

następny-to samo ( patrz wyżej)

aż w końcu możesz się wykończyć na śmierć (i oczywiście nie życzę Ci takich historii) zrozum że jeśli sama nie będziesz siebie lubić BEZ FACETA i sama nie będziesz chciała czegoś zmienić i SAMA nie będziesz próbowała myśleć pozytywnie(chociaż troszeczkę) to w końcu albo padniesz na zawał albo na depresję ale nigdy nie stworzysz udanego związku. czy Ty lubisz tak cierpieć....??????

do cholery, nie umiem chyba jaśniej a może i tak źle się wyraziłam ale uwierz że ja wzbudzałam w sobie takie myśli po rozstaniu że on jest idiotą i kretynem bo mnie zdradził--co nie znaczy że ja jestem beznadziejna, tylko znaczy to, że ON jest beznadziejny. wmawiałam sobie że dam radę bez żałosnego faceta bo to tylko żałosny facet. Nie pogrążałam się w takich myślach 'o jezu jak mi źle o jezu jak mi okropnie' bo to NIC nie daje a Twój to jeszcze większy debil wręcz idealny przykład na męską dz**** więc ja zupełnie nie rozumiem Twojej chęci powrotu do niego. Za co go kochasz i dlaczego chcesz robić z siebie idiotkę skoro, mam nadzieję, wcale nią nie jesteś?
Stary 2010-05-18, 21:36   #1093
vatis
Raczkowanie

GG do vatis

Cytat:
Napisane przez NiezbytSzczesliwa Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,ja wracam na ten watek po roku,nikt mnie juz tutaj napewno nie bedzie pamietal,bo juz nawet nie wiem w ktorej czesci sie pojawila moja sprawa,w kazdym razie dokladnie rok temu rozstalam sie z TZ przez pewna dziewczyne,strasznie dluga historia,po miesiacu dalam mu szanse i teraz dokladnie po roku znow wracam na to forum.Tym razem juz nie dam szansy.Pieprzylo sie miedzy nami juz od miesiaca i zaluje,ze nie zaczelam szperac,zerwal ze mna tydzien temu bez jakichs konkretnych powodow i jak sie zawzielam tak kuknelam mu w poczte dzisiejszego dnia( bo on wczaz daje mi nadzieje) i odkrylam pewne niewygodne maile.Teraz wszystko jasne.Siedze tu teraz w mieszkaniu w ktorym musze jeszcze z nim mieszkac i trzese sie jak powalona,bo nie wiem co ze soba zrobic.Nie placze,jestem wsciekla,wsciekla na to,ze uwierzylam,ze on sie moze zmienic.Jesli moge was prosic o troche otuchy to byloby wspaniale...bo nie wiem jak zyc bez niego,a z nim tym bardziej...

Ehhh... A ja jestem na forum gdzieś od roku czy jakoś tak tylko, że się praktycznie nie udzielam. Ale pamiętam Ciebie. Udzielałaś się chyba jeszcze w czasach Lady Marmalade. Byłam świeżo po rozstaniu i patrzyłam na Twoje szczęście. Jak pisałaś o tym, że Cię kocha, że jego mama Ci to też mówiła... Kurcze, myślałam, że wszystko będzie dobrze. Te maile przekreślają Wasz związek? Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Remember us and all we used to be

Próbuję się zmieniać ))
vatis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 21:43   #1094
Manja25
Rozeznanie

Do dupy ta miłość jak to wszystko czytam:|
aż idę sobie zrobić relaksującą kąpiel
Stary 2010-05-18, 21:44   #1095
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale po co ma się odzywać?
Czy Ty się odzywasz do osób, na których Ci nie zależy?
No nie... Ale ciężko mi jest pogodzić się z tym, że nagle z najważniejszej osoby stałam się dla niego nikim
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 22:03   #1096
monika192
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
No nie... Ale ciężko mi jest pogodzić się z tym, że nagle z najważniejszej osoby stałam się dla niego nikim

to normalne. kazdy facet traktuje tak swoja byla dzis czytalam sobie rozmowy ( moje i exa) i tam pisal ze licze sie tylko ja, ze ciezko byloby mu sie pogodzic gdyby mnie stracil, ze zyloby mu sie inaczej niz do momentu w ktorym mnie poznal . tak tak, a ostatnio co mi napisal? napisze bez cenzury : zebym sie od.j.eb.ala od niego i jego nowej laski ( tzn jego bylej z ktora sie zszedl), hasla typu: "okej wszystko wyjasnione? to mozemy to wszystko zakonczyc" myslalby kto ze taki cwaniaczek sie z niego zrobil hehe. zero szacunku. oni juz tak maja. taka ich poje..... natura ;]

Edytowane przez monika192
Czas edycji: 2010-05-18 o 22:04
monika192 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 22:07   #1097
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika192 Pokaż wiadomość
to normalne. kazdy facet traktuje tak swoja byla dzis czytalam sobie rozmowy ( moje i exa) i tam pisal ze licze sie tylko ja, ze ciezko byloby mu sie pogodzic gdyby mnie stracil, ze zyloby mu sie inaczej niz do momentu w ktorym mnie poznal . tak tak, a ostatnio co mi napisal? napisze bez cenzury : zebym sie od.j.eb.ala od niego i jego nowej laski ( tzn jego bylej z ktora sie zszedl), hasla typu: okej wszystko wyjasnione? to mozemy to wszystko zakonczyc. zero szacunku. oni juz tak maja. taka ich poje..... natura ;]

Dokładnie, dziś też czytałam archiwum gg moje i byłego. Och ach cóż to za uczucie było - nawet chyba większe z Jego strony niż z mojej-jeśli uważniej czytać te rozmowy. I co teraz? Teraz pewnie kolejną wyrywa na te słodkie Jego gadki;/ DRAŃ!!!!!!!
Stary 2010-05-18, 22:16   #1098
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, dziś też czytałam archiwum gg moje i byłego. Och ach cóż to za uczucie było - nawet chyba większe z Jego strony niż z mojej-jeśli uważniej czytać te rozmowy. I co teraz? Teraz pewnie kolejną wyrywa na te słodkie Jego gadki;/ DRAŃ!!!!!!!
co teraz? SKASOWAĆ CAŁE ARCHIWUM, ja zrobiłam to odrazu bo jak wy chcecie sie wyleczyc czytając takie rzeczy będziecie wiecznie w tym pogrązone jak będziecie tak postępować

moj 1 ruch było skasowanie miliona sms i całe archiwum gadu. wkoncu chodzi o to by RABY SIĘ ZAGOIŁY A NIE WIECZNIE JE ROZDRAPYWAĆ bo będziecie wiecznie cierpieć
Stary 2010-05-18, 22:20   #1099
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
co teraz? SKASOWAĆ CAŁE ARCHIWUM, ja zrobiłam to odrazu bo jak wy chcecie sie wyleczyc czytając takie rzeczy będziecie wiecznie w tym pogrązone jak będziecie tak postępować

moj 1 ruch było skasowanie miliona sms i całe archiwum gadu. wkoncu chodzi o to by RABY SIĘ ZAGOIŁY A NIE WIECZNIE JE ROZDRAPYWAĆ bo będziecie wiecznie cierpieć
ja to smsy skasowałam jeszcze przy nim jak już się rozstawaliśmy. a później całe archiwum i nr żeby nie patrzeć na opis. po co samemu się katować?
Stary 2010-05-18, 22:31   #1100
chuckysbride
Rozeznanie

Cytat:
wyobraź sobie: spotykasz super faceta teraz jest idealny, zapewne od razu w sekunde zapominasz o tamtym...jest wszystko słodko pięknie...aż tu nagle on mówi że Cię nie kocha baj baj koniec bajki

spotykasz następnego też bajka-->okazuje się oszustem i...koniec bajki

następny-to samo ( patrz wyżej)

aż w końcu możesz się wykończyć na śmierć (i oczywiście nie życzę Ci takich historii) zrozum że jeśli sama nie będziesz siebie lubić BEZ FACETA i sama nie będziesz chciała czegoś zmienić i SAMA nie będziesz próbowała myśleć pozytywnie(chociaż troszeczkę) to w końcu albo padniesz na zawał albo na depresję ale nigdy nie stworzysz udanego związku. czy Ty lubisz tak cierpieć....??????

do cholery, nie umiem chyba jaśniej a może i tak źle się wyraziłam ale uwierz że ja wzbudzałam w sobie takie myśli po rozstaniu że on jest idiotą i kretynem bo mnie zdradził--co nie znaczy że ja jestem beznadziejna, tylko znaczy to, że ON jest beznadziejny. wmawiałam sobie że dam radę bez żałosnego faceta bo to tylko żałosny facet. Nie pogrążałam się w takich myślach 'o jezu jak mi źle o jezu jak mi okropnie' bo to NIC nie daje a Twój to jeszcze większy debil wręcz idealny przykład na męską dz**** więc ja zupełnie nie rozumiem Twojej chęci powrotu do niego. Za co go kochasz i dlaczego chcesz robić z siebie idiotkę skoro, mam nadzieję, wcale nią nie jesteś?
Kocham go po prostu, nie wiem za co. Od początku mnie przyciągał jakoś do siebie, po około 4ech m-cach byłam zakochana na dobre.

Nie uważam się za idiotkę. Jestem dziecinna, uparta, głupia w tym kochaniu, ale kocham

to prawda

Czuję tęsknotę, wszechogarniającą, nie myślę o niczym, tylko o tym że muszę go mieć obok siebie natychmiast, zobaczyć, dotknąć. Płakać mi się chce.
Stary 2010-05-18, 22:32   #1101
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
ja to smsy skasowałam jeszcze przy nim jak już się rozstawaliśmy. a później całe archiwum i nr żeby nie patrzeć na opis. po co samemu się katować?
dokładnie ja to samo... komórka lezała w łozku obok mnie wiedzialam ze tam sms , te własnie sms miliony doslownie ah i oh, no to ciach szybko skasowalam, bo bałam się ze zaczne czytac wszystko wygrzebywać w swojej głowie, tak jest łatwiej, chociaz nie powiem ze cieżko to przyszło ale nie miało mnie co koricic z gg było podobnie bo mi sie cos zachciał ozerkać w archiwum a mówie na cholere?! znów zaczne grzebać i grzebać ciach i skasowane, bynajmniej 2małe problemiki mniej którymi mogłabym się zadręczac i pogrążać wieeeecznie wspominając.
Stary 2010-05-18, 22:36   #1102
201701300922
Konto usunięte

Każdy facet to świnia! Taka jest prawda. Na początku każdy jest taki milutki, kochany i w ogóle wyjątkowy... A po jakimś czasie okazuje się jaki jest naprawdę.

A my jesteśmy głupie i tak kochamy tych drani, pomimo tego, że na to nie zasługują...
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 00:27   #1103
maczupikczu
Zadomowienie

GG do maczupikczu

http://www.youtube.com/watch?v=_7C9K...eature=related
dobranoc smutaski
Stary 2010-05-19, 02:15   #1104
GodHatesUsAll
Raczkowanie

Cytat:
Każdy facet to świnia! Taka jest prawda. Na początku każdy jest taki milutki, kochany i w ogóle wyjątkowy... A po jakimś czasie okazuje się jaki jest naprawdę.

A my jesteśmy głupie i tak kochamy tych drani, pomimo tego, że na to nie zasługują...
Nie każdy.. i jak już (to żartobliwie) rozróżniajmy na płeć bo jest wiele kobiet, które również świniami są i bawią się uczuciami..
Prawda jest taka , że to zależy od człowieka a nie od jego płci

Co do Was kochane to jednego jestem pewna jak nigdy w życiu - podniesiecie się z tego na pewno
mogą być powtórki w przyszłych związkach ważne byśmy my nie popelnialy tych samych bledow a za partnerow nie odpowiadamy
Patrzac na to z dystansu widze , ze kazdy zawod milosny do czegos mi sie przydal i juz nie wspominam wszystkiego z bolem w sercu, wynioslam z tego wiele i przeszlosci bym nie zmienila .. przynajmniej sie cos dzialo a co .
GodHatesUsAll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:54   #1105
blanx
Zadomowienie

Wczoraj spotkałam jego mamę :/ rozpłakała się jak mnie zobaczyła, mówiła, że nie może przeżyć jak ten "łajdak" ze mną postąpił...Pytałam co on robi teraz w ogóle, mówiła że w praktycznie każdy weekend jest we Wrocławiu u przyjaciela (dorwało się dwóch słomianych wdowców i jarają się jak psy spuszczone ze smyczy..żenuaria!)Kurde, ona zawsze była bardziej za mną niż za nim, to przez ten jego ciężki charakterek...Traktowała mnie jak córkę.

Minęło ponad 2 miesiące a ja w czarnej dupie. Tak jak na początku myślałam, że jest już coraz lepiej, teraz odkąd spotykam członków jego rodziny na ulicy, jest znów lipa...wszystko powraca...on śni mi się co noc...Naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje...Nadal go kocham i nadal nie potrafię sobie wyobrazić mojego życia bez niego...

Ja pierniczę, do niedawna pocieszałam wiele z Was, myślałam że jestem jedną z silniejszych a tu kupa...
blanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:20   #1106
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość
Minęło ponad 2 miesiące a ja w czarnej dupie. Tak jak na początku myślałam, że jest już coraz lepiej, teraz odkąd spotykam członków jego rodziny na ulicy, jest znów lipa...wszystko powraca...on śni mi się co noc...Naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje...Nadal go kocham i nadal nie potrafię sobie wyobrazić mojego życia bez niego...

Ja pierniczę, do niedawna pocieszałam wiele z Was, myślałam że jestem jedną z silniejszych a tu kupa...
wiesz, u mnie też minęło ponad dwa miesiące jak myślałam że już jest wszystko ok to własnie nie wiem co się stało ale zaczęło się gorzej niż na początku. tzn własnie wspomnienia , myslenie itp. pisałam gdzies tutaj jak minęło równe 2 miesiące że jakiś przełom nastąpił pozytywny ale to było złudne bo zaczęło się wszystko od nowa. I też mi trudno, też jest jeszcze uczucie- niestety.
Stary 2010-05-19, 10:34   #1107
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
- ustąpił ból nerwicowy
- nie zastanawiam się w piątkową i sobotnią noc, czy po dyskotece do mnie przyjdzie czy też wyląduje u innej.
I Ty za nim tęsknisz i z uragnieniem czekasz choćby na sms?
A przepraszam ... tęsknisz za nim jako ogólnie za "kimś"

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Ale nic innego nie pozostało jak właśnie z tym sie pogodzić

Instagram

Stary 2010-05-19, 10:36   #1108
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
I Ty za nim tęsknisz i z uragnieniem czekasz choćby na sms?
A przepraszam ... tęsknisz za nim jako ogólnie za "kimś"

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Ale nic innego nie pozostało jak właśnie z tym sie pogodzić
Chucky co chwile pisze, ze brakuje jej obecnosi faceta, zapachu skory, itd. Tak wic mysle, ze chodzi zwyczajnie o jakiegokolwiek faceta, a nie "ukochanego".
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:40   #1109
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham go po prostu, nie wiem za co. Od początku mnie przyciągał jakoś do siebie, po około 4ech m-cach byłam zakochana na dobre.
A jednak nie tylko za jego fizycznością tęsknisz ...
Naprawdę kochasz faceta prze zktórego miałaś siniaki i zastanawiałaś się gdzie iz kim śpi?

Instagram

Stary 2010-05-19, 10:40   #1110
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Plusy:
- mogę się skupić na pracy,nie zastanawiam się gdzie on jest i nie lecę na łeb na szyję na stancję, że może się odezwie
- ustąpił ból nerwicowy
W pogrubione nie wierze, ale zycze Ci, by sie tak kiedys stalo
Widze, ze jest z Toba gorzej, niz myslalam. Jak opisywalas eksa, wydawalo mi sie, ze to chodzacy mister z samonaprawadzajaym penisem na laski. Teraz widze, ze to jakis puszczajacy sie agresor. Tym olalaniem Cie, zrobil Ci wielka przysluge i dzien w dzien powinnas mu dziekowac, ze juz nie jestesci razem.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości