|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(
Cytat:
Tylko wiesz, trzeba CHCIEĆ się wyrwać z tego marazmu, a nie usprawiedliwiać się sama przed sobą: muszę przez to przejść, to normalne po rozstaniu, poużalam się nad sobą - przeciez mam prawo itp ... Tak, ale trzeba też robić COŚ żeby wyjść z tego stanu, a nie poddawać się temu bo jakaś pani psycholog powiedziała, że taki stan trwa ileś tam czasu. Tak nie można. Nie można poddawać się smutkowi. Trzeba się zbuntować w sobie i CHCIEĆ myśleć pozytywnie. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Trzeba tylko CHCIEĆ żeby zadziałało
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-05-18 o 17:07 |
||
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Maaya Czas edycji: 2010-05-18 o 19:13 |
|
|
|
#1083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ...
Cytat:
Cytat:
I idę na spacer.
|
||
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
To żółwik.
![]() W życiu od niczego nie byłam uzależniona i zastanawiałam się jak to jest jak się np rzuca papierosy. Teraz już wiem. Koszmar. A co do plusów po rozstaniu. Ja je widzę, nawet je napisałam w jakimś wątku o tym, ale w tej chwili te dobre i cudowne chwile mi przesłaniają cały świat. Wkurza mnie to, że nigdy się nie odetnę od ex tak na 100%. Nie chcę zrywać kontaktu z jego rodziną z którą jestem związana, z naszymi wspólnymi przyjaciółmi i znajomymi...
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2010-05-18 o 20:08 |
|
|
|
#1086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nikt kto tego nie przeżył nie zrozumie jak to jest wyrzucać drobiazgi ukochanej osoby, wyrzucać jego rzeczy do kontenera dla PCK....JAKBY UMARŁ. Ja już nawet nie wiem czy kiedykolwiek go zobaczę. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje: za granicą? więzienie? siedzi z jakąś inną? Wolę nie dzwonić. Wolę mimo wszystko myśleć że nie może się ze mną skontaktować, bardziej niż nie chce. Plusy: - mogę się skupić na pracy,nie zastanawiam się gdzie on jest i nie lecę na łeb na szyję na stancję, że może się odezwie - nikt mnie nie szarpie, nie wyzywa,nie poniża, nie mam siniaków - ustąpił ból nerwicowy - nie zastanawiam się w piątkową i sobotnią noc, czy po dyskotece do mnie przyjdzie czy też wyląduje u innej. Świnia!!! Po co się zakochiwałam,po co uzależniłam!!! " OWNER OF A LONELY HEART IS BETTER THAN OWNER OF A BROKEN HEART" |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takze słowa które pisza , sa tak naprawde na początku , tuż po zerwaniu tylko realne , zmieniają sie w fikcje bardzo szybko . To co opisałam mialo miejsce pare lat temu , teraz mam inne problemu z samotnoscia , ale plus tego jest taki ze jestem tysiace kilometrów od niego i jedyny kontakt jaki on ma ze mna , to telefon. I oby to sie skonczyło bo sie męczymy obydwoje.
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
Tak bym chciała kogoś pokochać, nie być sama. Mam tyle uczuć w sobie, tak lubię o kogoś dbać, być z kimś. Jestem normalna, atrakcyjna, a mam jakiegoś mega pecha. Co ja mam robić żeby nie zwariować?
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
chucky idź do psychologa, u Ciebie to już naprawdę zbyt długo i zbyt tak samo cały czas trwa
|
|
|
|
#1090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak samo nie..ale podobnie Edytowane przez chuckysbride Czas edycji: 2010-05-18 o 21:03 |
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cierpisz, cierpisz wykańczasz się spotykasz następnego też bajka-->okazuje się oszustem i...koniec bajki cierpisz, cierpisz wykańczasz się następny-to samo ( patrz wyżej) aż w końcu możesz się wykończyć na śmierć (i oczywiście nie życzę Ci takich historii) zrozum że jeśli sama nie będziesz siebie lubić BEZ FACETA i sama nie będziesz chciała czegoś zmienić i SAMA nie będziesz próbowała myśleć pozytywnie(chociaż troszeczkę) to w końcu albo padniesz na zawał albo na depresję ale nigdy nie stworzysz udanego związku. czy Ty lubisz tak cierpieć....?????? do cholery, nie umiem chyba jaśniej a może i tak źle się wyraziłam ale uwierz że ja wzbudzałam w sobie takie myśli po rozstaniu że on jest idiotą i kretynem bo mnie zdradził--co nie znaczy że ja jestem beznadziejna, tylko znaczy to, że ON jest beznadziejny. wmawiałam sobie że dam radę bez żałosnego faceta bo to tylko żałosny facet. Nie pogrążałam się w takich myślach 'o jezu jak mi źle o jezu jak mi okropnie' bo to NIC nie daje |
|
|
|
|
#1093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehhh... A ja jestem na forum gdzieś od roku czy jakoś tak tylko, że się praktycznie nie udzielam. Ale pamiętam Ciebie. Udzielałaś się chyba jeszcze w czasach Lady Marmalade. Byłam świeżo po rozstaniu i patrzyłam na Twoje szczęście. Jak pisałaś o tym, że Cię kocha, że jego mama Ci to też mówiła... Kurcze, myślałam, że wszystko będzie dobrze. Te maile przekreślają Wasz związek? Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
Do dupy ta miłość jak to wszystko czytam:|
aż idę sobie zrobić relaksującą kąpiel
|
#1095 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to normalne. kazdy facet traktuje tak swoja byla dzis czytalam sobie rozmowy ( moje i exa) i tam pisal ze licze sie tylko ja, ze ciezko byloby mu sie pogodzic gdyby mnie stracil, ze zyloby mu sie inaczej niz do momentu w ktorym mnie poznal . tak tak, a ostatnio co mi napisal? napisze bez cenzury : zebym sie od.j.eb.ala od niego i jego nowej laski ( tzn jego bylej z ktora sie zszedl), hasla typu: "okej wszystko wyjasnione? to mozemy to wszystko zakonczyc" myslalby kto ze taki cwaniaczek sie z niego zrobil hehe. zero szacunku. oni juz tak maja. taka ich poje..... natura ;]
Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-05-18 o 22:04 |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie, dziś też czytałam archiwum gg moje i byłego. Och ach cóż to za uczucie było - nawet chyba większe z Jego strony niż z mojej-jeśli uważniej czytać te rozmowy. I co teraz? Teraz pewnie kolejną wyrywa na te słodkie Jego gadki;/ DRAŃ!!!!!!!
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziecie wiecznie w tym pogrązone jak będziecie tak postępowaćmoj 1 ruch było skasowanie miliona sms i całe archiwum gadu. wkoncu chodzi o to by RABY SIĘ ZAGOIŁY A NIE WIECZNIE JE ROZDRAPYWAĆ bo będziecie wiecznie cierpieć
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie uważam się za idiotkę. Jestem dziecinna, uparta, głupia w tym kochaniu, ale kocham ![]() to prawda Czuję tęsknotę, wszechogarniającą, nie myślę o niczym, tylko o tym że muszę go mieć obok siebie natychmiast, zobaczyć, dotknąć. Płakać mi się chce. |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie miało mnie co koricic z gg było podobnie bo mi sie cos zachciał ozerkać w archiwum a mówie na cholere?! znów zaczne grzebać i grzebać ciach i skasowane, bynajmniej 2małe problemiki mniej którymi mogłabym się zadręczac i pogrążać wieeeecznie wspominając.
|
|
|
#1102 |
|
Konto usunięte
|
Każdy facet to świnia! Taka jest prawda. Na początku każdy jest taki milutki, kochany i w ogóle wyjątkowy... A po jakimś czasie okazuje się jaki jest naprawdę.
A my jesteśmy głupie i tak kochamy tych drani, pomimo tego, że na to nie zasługują...
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=_7C9K...eature=related
dobranoc smutaski
|
|
#1104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawda jest taka , że to zależy od człowieka a nie od jego płci ![]() Co do Was kochane to jednego jestem pewna jak nigdy w życiu - podniesiecie się z tego na pewno ![]() mogą być powtórki w przyszłych związkach ważne byśmy my nie popelnialy tych samych bledow a za partnerow nie odpowiadamy ![]() Patrzac na to z dystansu widze , ze kazdy zawod milosny do czegos mi sie przydal i juz nie wspominam wszystkiego z bolem w sercu, wynioslam z tego wiele i przeszlosci bym nie zmienila .. przynajmniej sie cos dzialo a co .
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj spotkałam jego mamę :/ rozpłakała się jak mnie zobaczyła, mówiła, że nie może przeżyć jak ten "łajdak" ze mną postąpił...Pytałam co on robi teraz w ogóle, mówiła że w praktycznie każdy weekend jest we Wrocławiu u przyjaciela (dorwało się dwóch słomianych wdowców i jarają się jak psy spuszczone ze smyczy..żenuaria!)Kurde, ona zawsze była bardziej za mną niż za nim, to przez ten jego ciężki charakterek...Traktowała mnie jak córkę.
Minęło ponad 2 miesiące a ja w czarnej dupie. Tak jak na początku myślałam, że jest już coraz lepiej, teraz odkąd spotykam członków jego rodziny na ulicy, jest znów lipa...wszystko powraca...on śni mi się co noc...Naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje...Nadal go kocham i nadal nie potrafię sobie wyobrazić mojego życia bez niego... ![]() ![]() Ja pierniczę, do niedawna pocieszałam wiele z Was, myślałam że jestem jedną z silniejszych a tu kupa... |
|
|
|
#1106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przepraszam ... tęsknisz za nim jako ogólnie za "kimś" ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Chucky co chwile pisze, ze brakuje jej obecnosi faceta, zapachu skory, itd. Tak wic mysle, ze chodzi zwyczajnie o jakiegokolwiek faceta, a nie "ukochanego".
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę kochasz faceta prze zktórego miałaś siniaki i zastanawiałaś się gdzie iz kim śpi?
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze jest z Toba gorzej, niz myslalam. Jak opisywalas eksa, wydawalo mi sie, ze to chodzacy mister z samonaprawadzajaym penisem na laski. Teraz widze, ze to jakis puszczajacy sie agresor. Tym olalaniem Cie, zrobil Ci wielka przysluge i dzien w dzien powinnas mu dziekowac, ze juz nie jestesci razem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Trzeba tylko CHCIEĆ żeby zadziałało

I idę na spacer.

będziecie wiecznie w tym pogrązone jak będziecie tak postępować