|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
PRAWDZIWA wiosna!!! :D
Aaa! Jutro ma być w Polsce nawet do 19 stopni!!!
Nareszcie!!!! Hurrrrrrrrrra!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: PRAWDZIWA wiosna!!! :D
jeeeee
nawet nie wiesz Mała Czarna jak się cieszę z Twojej wiadomości!!!
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Trudno mi w to uwierzyć!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już o tej wiośnie trąbię od tygodnia, jak tylko śnieg stopniał częściowo i słonko wyjrzało. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Wiosna, akurat!
Wiosna, wiosna...Akurat! U nas wiosny prawie wcale, ni ociupinki nie widać!
A ja chcę już zupełną wiosnę, bo mam dość używania „bogatych” balsamów, dość smarowania ust i rąk co chwilę kremami. I przede wszystkim: ja chcę SŁOŃCE!!! Fajnie, że chociaż u nas w szkole widać, że wiosna! |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie to już powoli widać i czuć wiosnę. Nie dość, że śniegu prawie nie ma (są wyjątki w postaci większych i mniejszych płacht, które zawzięcie nie chcą stopnieć wbrew jakiekolwiek logice
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Co prawda jest dopiero 9, ale póki co jakoś tych 19. stopini ni huhu, no nie widzę.
Za dużo chmur się nazbierało. |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Hihihi, a ja już wczoraj w półbutach i rozpinanym sweterku na zewnątrz śmigałam.
Dodam, że pod sweterkiem miałam golfik z krótkim rękawkiem. Ech... Uwielbiam takie temperatury... |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mala-czarna napisał(a):
> Co prawda jest dopiero 9, ale póki co jakoś tych 19. stopini ni huhu, no nie widzę. > Za dużo chmur się nazbierało. mimo to u mnie na 13tym piętrze jest już 11 stopni
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak o 1 w nocy wychodziłam z psem
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
dzis na moim parapecie siedziała .... osa !!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
A ja miałam dziś na sobie koszulę z krótkim rękawem i rozpinany sweterek i było mi tak ciepło, że sweterek ściągnęłam a koszulę głęboko rozpięłam.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
mala-czarna napisał(a):
> A ja miałam dziś na sobie koszulę z krótkim rękawem i rozpinany sweterek i było mi tak ciepło, że sweterek ściągnęłam a koszulę głęboko rozpięłam. Jak Ty to robisz, że nie marźniesz? Mi jest wiecznie zimno. |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Nijak nie robię.
U nas po prostu jest tak ciepło a dziś w dodatku słonko grzeje z całych sił. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, dzisiaj to jest bosko.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie, u nas też!
Wiecie jak się teraz czuję? Cudownie!!...Nie wiedziałam, że aż tak silne uczucia potrafi wzbudzić we mnie nowa pora roku Właśnie otworzyłam sobie okno i patrzę na te zieleniące się drzewa (mam koło bloku plac zabaw, a zaraz dalej pole) i strasznie miło mi się robi...Moja skóra też stanowczo odmawia przyjmowania „bogatych” balsamów – Ziaja więc przestała mi pasować, za to rzuciłam się na kokosowe YR, mniami! Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że uwielbiam wiosnę |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A nam otworzyli patio szkolne i na przerwach oblegamy ławeczki tudzież trawkę.
A żeby było weselej, ja właśnie jestem przeziębiona. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
U nas nie ma żadnego patio, nie mają co otwierać...Zresztą, jakbyśmy wszyscy wylecieli na dwór, to połowy osob nie byłoby już widać na kolejnych lekcjach, założę się, że by zwiali
Za to drzenie jap jak najbardziej aktualne, u nas też się drą przez okno, choć rzadko |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
youaresowonderful napisał(a):
> U nas nie ma żadnego patio, nie mają co otwierać... Zresztą, jakbyśmy wszyscy wylecieli na dwór, to połowy osob nie byłoby już widać na kolejnych lekcjach, założę się, że by zwiali Patio to taki placyk wewnątrz szkoły, otoczony ze wszystkich stron jej murami. > Dzisiaj tylko jak stałam przed szkołą z koleżankami po lekcjach, to jakieś chłopię wychyliło się z okna i zaczęło się drzeć: żółte rajtuzki!! (miałam rajstopki żółte) Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać No i BARDZO DOBRZE!!! Wiooooosna, wioooosna, wiosna, ach, to TY!!! |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
C.d. wiosny, dzisiaj poszliśmy na w-fie na spacer wokoło szkoły i na ryneczek, było świeetnie, mimo że zgubiłam jedną rękawiczkę ale co tam, mam nadzieję że już mi nie będą potrzebne w tym roku
Poza tym budzi się we mnie siostra miłosierdzia – podzieliłam się z kolegą batonem, a drugiemu pożyczyłam, na Princessę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.