Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 10:57   #601
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
TO SAMO MIAŁAM NAPISAC
53 lata to za młody wiek na umieranie...
nie wyobrazam sobei zeby mojego taty miało teraz zabraknąć a ma 51 lat
mój tata tez ma 51 lat i też sobie tego nie wyobrazam.

Moi rodzice i babcia idą na pogrzeb , wiec pewnie i ja sie przejdę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:59   #602
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

cześć
przybyłam tylko się przywitać, mykam na miasto szukać pracy i przyczepki. Jutro mąż jedzie po pralkę, bo ja mam rozmowę o pracę dorywczą w niedzielę.

papatki

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:00   #603
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super.. bardzo sie ciesze..

moze dlatgo ze podobno z pup mozna miec tylko raz staz.. (tak slyszalam...)

trzymam kciuki i za lekarza i za teledysk... udanego debiutu

a u mnie nie ma wody... juz wczoraj chodzily takie sluchy... wrazie czego napuscilam zeby chodziaz w kibelku spuszczac.... a tak to z mineralki..
ale na szczescie nie szczescie u rodzicow itd jest..
Też tak słyszałam, ale z drugiej strony mojej koleżance udało się mieć 2 razy.
Stary 2010-05-19, 11:01   #604
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tez słyszałam , ze stac w Pup można miec tylko raz.

Stary 2010-05-19, 11:02   #605
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A zapomniałam się pochwalić, że mój TŻ został PO kierownika Taki mały awansik, ale jak się sprawdzi, to pewnie go zrobią kierownikiem!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No cóż - po wstępnych przeliczeniach, kalkulacjach...chyba mnie nie stać na kredyt Samej jest strasznie ciężko. Na ratę i opłaty by starczyło, ale jeszcze trzeba z czegoś żyć i mieć na wstępie kasę na min 10% wkładu własnego i opłaty okołokredytowe. Jedyne co mi teraz chodzi po głowie, to wynajem mieszkania...gdybym płaciła miesiecznie 1500 za mieszkanko już z opłatami to spokojnie mogę wyżyć.
Agatko, za ile u Was chodzą kawalerki Za 1500 to u nas można mieć rate kredytu z opłatami czynszowymi ... Niektóre banki nie wymagają wkładu własnego Byłas w banku?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:02   #606
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
<Maju, nie to, że we śnie, tylko to, że tak młodo. Przecież jeszcze pół życia przed nim było! I to, że tak nagle...
a to juz lekka przesada - mało kto dożywa do setki
A to moim zdanem najlepsza śmierć - szybko, nagle i bez bólu...

Wierzę, że po śmierci czeka nas lepsze życie, więc nigdy nie załuję tych, co zmarli Co najwyżej tych, którzy zostali i nie potrafią sobie poradzić ze stratą
Stary 2010-05-19, 11:07   #607
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Wierzę, że po śmierci czeka nas lepsze życie, więc nigdy nie załuję tych, co zmarli Co najwyżej tych, którzy zostali i nie potrafią sobie poradzić ze stratą
Z jednej strony masz trochę racji, ale z drugiej jeśli umiera ktoś bliski to te wszystkie teorie można za przeproszeniem schować w buty. Bo pozostaje ten żal i ta pustka, której nie da się wypełnić. I choć tej osobie zmarłej pewnie już po śmierci jest lepiej, to w takich sytuacjach myśli się egoistycznie, że była nam jeszcze potrzebna tu na ziemi.
Stary 2010-05-19, 11:09   #608
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Moja szwagiereczk była na stażu w sądzie, potem w tym miejscu gdzie sie orzeka o niepełnosprawności, potem miała przygotowanie zawosowe w szkole, urzędzie (le też siedziała w szkole) i przedszkolu, a niedawno jej sie skończył staż w rejestracji w przychodni.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:10   #609
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
moja ukochana babcia w tym roku konczy 90..
ale ona ma fajny patent na zycie zawsze zyje malymi etapami.. np swego czasu mowila obym dozyla do 18 kamili.. no i potem do 18 grzegorza... itd.. az jej sie wszystkie wnuki pokonczyly z 18 to mowila po slubie marty moge spokojnie umrzec... slub byl.. byla troche apatyczna bo umiera.. to teraz bedzie zyc zeby pierwszego prawnuka trzymac na reku itd.. wiec zawsze ma jakis cel

a my oficjalnie zaczelismy remont malego pokoju maz wszytko wyniosl dzis gipsuje jutro szlifuje piatek wszytko na bialo w sobote bedziemy planowac naklejki i malowec tlo.. w przyszlym tygodniu wam pokaze fotki ale samych scian zrobionych bo na lozeczko itd.. to troche jeszcze poczekacie
no i mma nadzieje ze pojdziemy za ciosem i syzbko zrobimy przedpokoj bo tam wiele nie ma.. wiec jak sie uda to do konca maja zamkniemy remont... no bo z salonem postanowilismy ze bedziemy musieli sie wstrzymac patrzac na sytuacje pogodowa...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:12
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:10   #610
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu zgadzam się. cięzko jest sie pogodzić ze śmiercią bliskiej osoby.

ale u na słonko wyszło. w końcu.

Stary 2010-05-19, 11:11   #611
monarika
Wtajemniczenie

Cześć
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:12   #612
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Z jednej strony masz trochę racji, ale z drugiej jeśli umiera ktoś bliski to te wszystkie teorie można za przeproszeniem schować w buty. Bo pozostaje ten żal i ta pustka, której nie da się wypełnić. I choć tej osobie zmarłej pewnie już po śmierci jest lepiej, to w takich sytuacjach myśli się egoistycznie, że była nam jeszcze potrzebna tu na ziemi.
Zgadzam się z Ktosią, może nie 50, ale spokojnie 20-30 lat jeszcze miał przed sobą. Ja też wierze, że po śmierci jest lepsze życie, ale jak patrzysz na osobę, która straciła kogoś najbliższego i jak widzisz jak zaczyna walczyć, żyć i robić różne rzeczy, to mi pierwsza myśl przychodzi, że mogli to robić razem, bo przecież w wieku 50 lat, jeszcze tyle można zrobić!
Więc nie umiem się pogodzić z tak młodą śmiercią

Martucha ja mam prababcie, która ma taką zasadę jak Twoja babcia! Po prostu miażdży!

Gratuluje remontu i czekamy na fotki

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:15
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:12   #613
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no przeciez właśnie napisałam, ze żałować można tych, co zostali, a nie tych, co już odeszli i są w lepszym miejscu

edit: czytać laski ze zrozumieniem

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:14
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:13   #614
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta moja prababcia tez konczy 90 lat w tym roku

fajne podejscie ma Towja babcia z tymi małymi kroczkami

Stary 2010-05-19, 11:14   #615
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez maja102 Pokaż wiadomość

Wierzę, że po śmierci czeka nas lepsze życie, więc nigdy nie załuję tych, co zmarli co najwyżej tych, którzy zostali i nie potrafią sobie poradzić ze stratą

no niby mało kto...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:00
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:21   #616
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no przeciez właśnie napisałam, ze żałować można tych, co zostali, a nie tych, co już odeszli i są w lepszym miejscu

edit: czytać laski ze zrozumieniem
Ale ja Cię dobrze zrozumiałam, nie do końca się z tym zgadzam po prostu. Kiedy zmarł mój dziadek, to nie było mi żal siebie tylko jego, że już go z nami nie będzie. Było mi żal jego, że nie będzie go na naszych ślubach i w innych ważnych wydarzeniach.
Stary 2010-05-19, 11:29   #617
kliwia
Zakorzenienie

martucha, ale ten staz co teraz sie zglosilam nie był organizowany przez PUP, tylko przez sad. Nazwa mylaca ot. co., to raz, a dwa staz mozna miec wiecej niz raz, jesli byl krotki, ale musi minac odpowiedni czas miedzy nimi, a u mnie minelo juz 6 lat
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:36   #618
aniaaa84
Zadomowienie

Hejka

Anika ucięło mi Twój cytat to dobrze, że na Sośnicy się pomału stabilizuje, choć na dziś zapowiadają intensywne opady na regionalnej, ale mam nadzieję, że jednak te zalane już tereny ominie

u mnie póki co nie pada

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Ja już daawnoo zostałam skreślona, ale z nową częścią mam postanowienie się więcej odzywać

Co do konkursów to znalazłam taką stronkę okonkursy.pl ale rzadko biorę udział więc nie wygrywam Ale może Wy coś dla siebie znajdziecie ?
Ja zaraz sprawdzę mam zamiar grać i wygrywać
jedyna wygraną jaką pamiętam była płytka ze składanką bo dodzwoniłam się do radia i z 5 min byłam w szoku, że mi się udało...gość miał ze mnie polewkę

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Wiecie co, smiech na sali.
Skladalam papiery do sądu na staz urzedniczy. Spelnialam wszytskie warunki, mialam juz nawet staz z PUP w sadzie kilka lat temu. A nawet nie przeszlam do drugiego etapu rozmow. Porazka.
Zaprosili dalej 43 osoby.
KLiwia ja starałam się o staż w WKU, ale żeby być tam skierowanym na staż trzeba było zrobić Indywidyalny Plan Działania (przejść pokój dalej)
Poszłam grzecznie na to IPD i nie było mnie może z 10 min, w tym czasie nikt do pokoju ze stażami nie wchodził, ani nie dzwonił też telefon, a jak wróciłam po 5 min tego stażu już nie było

edit: doczytałam to co napisałaś o stażu...czyli w tym przypadku skoro sąd go organizuje to też finansuje to miejsce stażowe??
czy z UP się otrzymuje kase
Cytat:
Witajcie,

U mnie w Krk, nawet ok, jestem po tej lepszej stronie Krk, natomiast u rodziców nie ciekawie, kazali się im przygotować do ewakuacji. BOJE SIE STRASZNIE!
Guciu żeby ewakuacja rodziców nie była konieczna

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny. U nas spokojnie na razie. Tata całą noc dyżurował w straży w razie przerwania wałów. Martwię się o niego bo tak naprawdę nie spał od niedzieli bo wtedy musiał po popołudniowej zmianie zostać na noc w razie rozlania, w poniedziałek w pracy znów na noc i wczoraj cała noc w straży.
człowiek ja dzieją się takie rzeczy odnajduje w sobie chyba dodatkowe pokłady energii

Cytat:
Cześć

Oj wczoraj cały dzień byłam poza domem. Po pracy poszłam do dentystki, bo mi się ukruszyło kawałek zęba i oczywiście okazała się mega próchnica, 40 min borowania...brrrrr, ale mam już plombę i w przyszłym tyg idę jeszcze zrobić jedną mała dziurkę.
Byłam tez u internisty - dostałam skierowanie na badanie przeciwciał HBs w związku z tą zółtaczką, tylko nie wiem kiedy je zrobię, bo krew pobierają od 7.30 do 16, więc muszę wziąc dzień wolny z tej okazji - pewnie piątek.
Na 20 poszłam do naszego Ośrodka Kultury na koncert mojej koleżanki - pięknie było

Dzisiaj za to po pracy lecę do mojej gin z wynikiem kolposkopi - muszę sie jej pokazać. Potem próba i znów w nocy będę w domu.

Do tego szykujemy się do kręcenia teledysku, więc będzie zabawy co niemiara i mój debiut przed kamerą...hehe

Jejku, jak piszecie o tych powodziach, to ciary przechodzą...oby to jak najszybciej minęło !!!
Wow teledysk dasz znać jak będzie można go zobaczyć

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Cześć laski, już 5 dzień z rzędu, jak otwieram oczy jest szaro buro i leje ... zaczynam się zastanawiac, czy jestem w Anglii, czy w polsce jeszcze
Corii czytasz w moich myślach

Cytat:

trzymam kciuki i za lekarza i za teledysk... udanego debiutu

a u mnie nie ma wody... juz wczoraj chodzily takie sluchy... wrazie czego napuscilam zeby chodziaz w kibelku spuszczac.... a tak to z mineralki..
ale na szczescie nie szczescie u rodzicow itd jest..
Ja z tego co się teraz orientowałam to więcej niż raz, zresztą w trakcie kiedy ja byłam pytać o staż siedziała dziewczyna, która przynosiła opinię stażową i już przeglądała następne oferty

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Moja szwagiereczk była na stażu w sądzie, potem w tym miejscu gdzie sie orzeka o niepełnosprawności, potem miała przygotowanie zawosowe w szkole, urzędzie (le też siedziała w szkole) i przedszkolu, a niedawno jej sie skończył staż w rejestracji w przychodni.
U nas też mam wrażenie, że jedyne na co jest popyt w UP to staże bo tak jak piszesz Scio ta sama osoba była już w paru miejscach
mam nadzieję, że po badaniach ok zaraz poczytam w K.

Cytat:
moja ukochana babcia w tym roku konczy 90..
ale ona ma fajny patent na zycie zawsze zyje malymi etapami.. np swego czasu mowila obym dozyla do 18 kamili.. no i potem do 18 grzegorza... itd.. az jej sie wszystkie wnuki pokonczyly z 18 to mowila po slubie marty moge spokojnie umrzec... slub byl.. byla troche apatyczna bo umiera.. to teraz bedzie zyc zeby pierwszego prawnuka trzymac na reku itd.. wiec zawsze ma jakis cel

a my oficjalnie zaczelismy remont malego pokoju maz wszytko wyniosl dzis gipsuje jutro szlifuje piatek wszytko na bialo w sobote bedziemy planowac naklejki i malowec tlo.. w przyszlym tygodniu wam pokaze fotki ale samych scian zrobionych bo na lozeczko itd.. to troche jeszcze poczekacie
no i mma nadzieje ze pojdziemy za ciosem i syzbko zrobimy przedpokoj bo tam wiele nie ma.. wiec jak sie uda to do konca maja zamkniemy remont... no bo z salonem postanowilismy ze bedziemy musieli sie wstrzymac patrzac na sytuacje pogodowa...
Moje obie babcie należą do rodzin długowiecznych, mama mojej babci mieszkającej na Śląsku zmarła dwa lata temu w wieku 98 wg. dowodu, a papiery wojenne mówiły, że ma 96. Szykowała się na nasz ślub...ale nie doczekała...a druga prababcia też dożyła prawie setki, także żyję w przeświadczeniu, że i moimi babciami będę się jeszcze długo cieszyła

Martuś nie mogę się doczekać fotek z pokoju Patryka

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:40
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:37   #619
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Agatko, za ile u Was chodzą kawalerki Za 1500 to u nas można mieć rate kredytu z opłatami czynszowymi ... Niektóre banki nie wymagają wkładu własnego Byłas w banku?
W banku byłam. Można dostać kredyt bez wkładu własnego, ale wtedy rata jest sporo większa. Przy ok. 290 tys, 1700-1800 zł, a gdzie czynsz, opłaty, życie???

U nas wynajem jest tez drogi ok. 1300 zł za 38 m + liczniki.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:43   #620
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
NO NIBY MAŁO KTO...

po stronie mojego meża
prababcia od strony tesciowej zmarła w wieku lat 90, pradziadek zmarl dwa lata temu w wieku 103 lat....( wg papierów wojennych miał 98 a wg "zycia" 103)
dziadek meza ma w tej chwili 85 babcia 79 i maja się wspaniale zyja pełnią zycia pracuja w dalszym ciagu w miarę swoich sił przy domu i w ogrodzi...

niby mało kto a w mojej najblizszej okolicy czyt. nasza mieścinka
bardzo duzo zycje rodzin wiekowych....
ale to ten tzw. przedwojenny materiał - oni są nie do zdarcia
A teraz? Ludziska się sypią, oj sypią...
Cytat:
Ale ja Cię dobrze zrozumiałam, nie do końca się z tym zgadzam po prostu. Kiedy zmarł mój dziadek, to nie było mi żal siebie tylko jego, że już go z nami nie będzie. Było mi żal jego, że nie będzie go na naszych ślubach i w innych ważnych wydarzeniach.
w świetle tego, co napisano w Piśmie Świętym, to rozumiem, że w raju czeka o takie szczęście, ze to ziemskie nawet nie ma co się w nim równać
Tylko jeszcze żeby się do tego raju dostac... to już trudniej

Swoją droga, to ciekawe, jak tam czas płynie? Czy też jest odczuwany w taki sam liniowy sposób, jak tutaj? A moze jakieś inne, nieznane fizycznej powłoce poczucie czasu? W końcu wieczność to szmat czasu...
No nic - poczekmay, zobaczymy

A ja dziś wreszcie suchą stopą do pracy doszłam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 12:10   #621
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ekstra rozumiem, że już zamawiasz farmę z All ? czekam na foteczki. A jakie kolory scian wybrałaś?

Cytat:
W banku byłam. Można dostać kredyt bez wkładu własnego, ale wtedy rata jest sporo większa. Przy ok. 290 tys, 1700-1800 zł, a gdzie czynsz, opłaty, życie???

U nas wynajem jest tez drogi ok. 1300 zł za 38 m + liczniki.
uuuu, drogo. Kawalerki za 300 tyś? No właśnie, czasami bardziej się opłaca wynajmować, jakaś paranoja

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-05-19, 12:35   #622
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha ja mam prababcie, która ma taką zasadę jak Twoja babcia! Po prostu miażdży!
hahaha ano boska

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta moja prababcia tez konczy 90 lat w tym roku

fajne podejscie ma Towja babcia z tymi małymi kroczkami
no bo co ma sobie mowic jeszcze 5 lat.. stawia sobie konkretny cel.. . oby jak najdluzej

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha, ale ten staz co teraz sie zglosilam nie był organizowany przez PUP, tylko przez sad. Nazwa mylaca ot. co., to raz, a dwa staz mozna miec wiecej niz raz, jesli byl krotki, ale musi minac odpowiedni czas miedzy nimi, a u mnie minelo juz 6 lat
to nawet nie wiedzialam

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś nie mogę się doczekać fotek z pokoju Patryka
pokaze pokaze

Cytat:
ekstra rozumiem, że już zamawiasz farmę z All ? czekam na foteczki. A jakie kolory scian wybrałaś?
zamawialam z all ale nie farme tylko ten co byl na bialym tle... bo jak pomierzyliśmy elementy z farmy to sie okazalo ze to co maja bedzie bardzo male.. bo np duze elementy maja po 2o-30 pare centymetrow wysokosc... itd.. wiec nam sie zgubi... najwieksze jest drzewo ktore i tak niepowala bo ma 40...
a ten na bialym tle to np same kwiatki sa wysokie na 20 kilka.. wiec to bedzie lepsze dla mlodszego dziecko bo bardziej wyrazne..
no ale podklad zrobimy sami kupujemy biala farbe i barwniki (mamy juz je takie specjalne do szablonow) i bedziemy sami intensywnosc ustalac... ale chcemy bardzo jasny zielony na dol ciemniejesze kepki trawy no i jasna niebieska gora z bialymi obloczkami sloneczkiem itd...
Stary 2010-05-19, 12:45   #623
gold-fish
Zakorzenienie

Marta ekstra pomysł

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-05-19, 12:46   #624
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
zamawialam z all ale nie farme tylko ten co byl na bialym tle... bo jak pomierzyliśmy elementy z farmy to sie okazalo ze to co maja bedzie bardzo male.. bo np duze elementy maja po 2o-30 pare centymetrow wysokosc... itd.. wiec nam sie zgubi... najwieksze jest drzewo ktore i tak niepowala bo ma 40...
a ten na bialym tle to np same kwiatki sa wysokie na 20 kilka.. wiec to bedzie lepsze dla mlodszego dziecko bo bardziej wyrazne..
no ale podklad zrobimy sami kupujemy biala farbe i barwniki (mamy juz je takie specjalne do szablonow) i bedziemy sami intensywnosc ustalac... ale chcemy bardzo jasny zielony na dol ciemniejesze kepki trawy no i jasna niebieska gora z bialymi obloczkami sloneczkiem itd...
brzmi cudnie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 12:50   #625
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta ekstra pomysł
Cytat:
brzmi cudnie!
mam nadzieje ze nie tylko pomysl i brzmienie ale wyjdzie swietnie

bo ja zawsze mam wizje jak mialam wizje swojego slubu sukni calej siebie i mimo roznych naplywajacych z roznych stron "ale" w to brnelam i mowilam za na bank tak.. okazalo sie ze wyszlo super.. wiec mam nadzieje ze i teraz tak bedzie.. z wizja pokoju Patryka, przedpokoju salonu...
Stary 2010-05-19, 12:53   #626
Sysunia_d
Zakorzenienie

Hej

Cos mnie głowa boli

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Cześć laski, już 5 dzień z rzędu, jak otwieram oczy jest szaro buro i leje ... zaczynam się zastanawiac, czy jestem w Anglii, czy w polsce jeszcze

Ej wypraszam sobie u nas może i było zimno ale deszcz to od dawna nie padał A od kilku dni jest tak ciepło , ze az mi sie wakacje chce

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:00   #627
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje ze nie tylko pomysl i brzmienie ale wyjdzie swietnie

bo ja zawsze mam wizje jak mialam wizje swojego slubu sukni calej siebie i mimo roznych naplywajacych z roznych stron "ale" w to brnelam i mowilam za na bank tak.. okazalo sie ze wyszlo super.. wiec mam nadzieje ze i teraz tak bedzie.. z wizja pokoju Patryka, przedpokoju salonu...
wizjonerka
Stary 2010-05-19, 13:02   #628
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
wizjonerka
uhum uhm
Stary 2010-05-19, 13:04   #629
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
uhum uhm
może jeszcze mistyczką zostaniesz?
Stary 2010-05-19, 13:12   #630
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Wróciłam do domku Mąz mnie przywiózł po rehab dzis wyjątkowo wczesnie dotarłam do domku. Ali dziś sliczna pogoda. takie słonko, ze ludzie na krótki rękaw chodza. tez miałam się przejśc, ale zrobiłamz akupy do domku i jeszcze od babci dostałam z okazji imienin jakies drzewko tropikalne w doniczce (potem dam TZ niech mi je zindentyfikuje) a ze w prawej ręce nie moge nic trzymac to siłą wyższą musiałam wracac do domku samochodem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości