etorebka.pl - część IX - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 07:49   #631
dodeczka84
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
No i sa obiecane zdjecia Przepraszam za kuchenne klimaty, ale jedynie tam bylo w miare dobre swiatlo. Pierwsze zdjecie oryginal znaleziony w internecie reszta moje
Jestem pierwsza?!
noooo....
Ale oryginał ma gęstsze ćwieki niż Mizensa, a więc nie wierna kopia
Stary 2010-05-19, 07:54   #632
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Tak po pół roku odzyskałam swoje pieniądze (ok 64zł - allegro mi zwróciło całą kwotę) a policja odezwała się po roku że mam przyjechać i złożyć zeznania ....
To widzę, że sprawa miała tempo nadzwyczajne Dobrze, że mnie to ominęło.

Cieszę się, że mam to już za sobą i tak jak wiele z Was napisało- przede wszystkim kosztowało mnie to sporo nerwów.

Cytat:
No i sa obiecane zdjecia Przepraszam za kuchenne klimaty, ale jedynie tam bylo w miare dobre swiatlo. Pierwsze zdjecie oryginal znaleziony w internecie reszta moje
Fajne fotki A Imogene mnie przynajmniej nie zachwyca, ale to dobrze, bo nie wiem za co bym ją kupiła

Kochane Torebkomaniaczki proszę wesprzyjcie mój urodzinowy kod : e8dc2c17, za wszystkie skorzystania będę ogromnie wdzięczna

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:03   #633
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
świetna jest klasyczna z delikatnym pazurem i jest większa niż sie spodziewałam myślałam, że trochę mniejsza będzie a wchodzi na ramie na krótszych rączkach czy nie ma o tym mowy ? i jak artykuł z psycho ? o czym pisałaś ?
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:08   #634
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna
Stary 2010-05-19, 08:12   #635
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez yaponeczka Pokaż wiadomość
fotki super
pasuje ci ta torebka (fajne buty)
i zaczyna mi się podobać
Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Jestem pierwsza?!
noooo....
Ale oryginał ma gęstsze ćwieki niż Mizensa, a więc nie wierna kopia
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
To widzę, że sprawa miała tempo nadzwyczajne Dobrze, że mnie to ominęło.

Cieszę się, że mam to już za sobą i tak jak wiele z Was napisało- przede wszystkim kosztowało mnie to sporo nerwów.

Fajne fotki A Imogene mnie przynajmniej nie zachwyca, ale to dobrze, bo nie wiem za co bym ją kupiła

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
śliczna
dziekuje dziewczyny

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
świetna jest klasyczna z delikatnym pazurem i jest większa niż sie spodziewałam myślałam, że trochę mniejsza będzie a wchodzi na ramie na krótszych rączkach czy nie ma o tym mowy ? i jak artykuł z psycho ? o czym pisałaś ?
dziekuje farfalko ja tez myslalam, ze bedzie mniejsza, ale to na plus, bo wszystko sie miesci na ostatnim zdjeciu mam ja zalozona na tych krotszych raczkach i spokojnie wchodzi
a recenzja napisana, uff! mialam zrecenzowac artykul Bilewicza'' Kiedy kontakt oslabia uprzedzenia'' latwe nie bylo, ale napisalam
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:30   #636
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje dziewczyny

dziekuje farfalko ja tez myslalam, ze bedzie mniejsza, ale to na plus, bo wszystko sie miesci na ostatnim zdjeciu mam ja zalozona na tych krotszych raczkach i spokojnie wchodzi
a recenzja napisana, uff! mialam zrecenzowac artykul Bilewicza'' Kiedy kontakt oslabia uprzedzenia'' latwe nie bylo, ale napisalam
No jasne że na plus a jak wchodzi też na krótkich rączkach na ramię to już w ogóle ... tylko co moja mama powie na kolejną torebkę .. hmmmm
Po tytule wydaje się ciekawy temat ale pewnie faktycznie łatwy nie był Najważniejsze że napisałaś i się uporałaś z zadaniem ale zdolniacha jesteś więc nie było innej opcji

Miłego dnia wszystkim zmykam na zajęcia
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:43   #637
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Super jest Powiem, że w porównaniu z oryginałem to jest "uboga" w ćwieki Dla mnie lepiej na pewno ją kupię....kiedyś Powiedz czy skórka jest szorstka czy gładka raczej?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 09:13   #638
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj przyszla moja Imogene (tzn. 2 , bo jedna wzielam dla mamy )
Na zywo prezentuje sie o wiele lepiej niz na zdjeciach , chociaz jak wyjelam ja z pudelka niewypcyhana to juz chcialam odsylac.
Ale gdy do srodka wlozy sie wiecej rzeczy wyglada super.
Skorka jest naprawde gruba, a cwieki nie tandetne, prawie w ogole ich szczerze mowiac nie widac.
Mozna ja nosic i na przedramieniu i na ramieniu, plus dodatkowo ma pasek.
Podszewka wyjatkowo nie smierdzi i nie szelesci, chyba jest lepszej jakosci niz ta, ktora ma Flavia.
Jest naprawde porzadnie wykonana i wg mnie jest identyczna jak oryginal , czyli jednym slowem kopia idealna
Jutro do 11 wrzuce real zdjecia
ja jestem zadowolona i polecam.
Cytat:
Bardzo ładna torebka duża, prosta a z pzurem co dodaje jej pikanterii Wyglądasz z nią prześlicznie w takim stylu
Ja na razie jej nie kupię, bo nie miałabym z czym ją zestawić - spodni i takich butków nie posiadam a do spódnicy i czółenek na obcasie wyglądałaby powiedzmy średnio ale torebka godna uwagi, jeśli się lubi rockowe dodatki

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Super jest Powiem, że w porównaniu z oryginałem to jest "uboga" w ćwieki Dla mnie lepiej na pewno ją kupię....kiedyś Powiedz czy skórka jest szorstka czy gładka raczej?
Mnie etorebkowa wersja uboższa w ćwieki też bardziej przypadła do gustu może dlatego, że nie noszę ćwieków, nitów itp. Więc im mniej tym lepiej jak dla mnie
Stary 2010-05-19, 09:34   #639
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
U mnie na roku jest bardzo dużo osób z odległych miast. Jedna koleżanka rozwiązuje to tak że mieszka chyba z chrzestną a jak tylko trochę wolnego jest to śmiga do siebie, jedna dogadała się ze znajomymi i mieszka z nimi. Pozostali po prostu wynajmują mieszkania, a jedna koleżanka z kolegą mieszkanie kupiła, hehe
To jest w sumie najprostsze rozwiązanie- zatrzymać się u kogoś, ale pewnie nie zawsze jest u kogo i gdzie :/
No więc właśnie, z tego co wiem niestety rodziny w Krk brak, chociaż powiem tacie by pomyślał gorączkowo :P
Pewnie jeździłabym w tą i z powrotem. Jak patrzyłam na plan zeszłoroczny to zjazdy były 3 razy w miesiącu no i właściwie jeden nocleg byłby potrzebny...

Tylko trzeba też pomyśleć co z jakimiś egzaminami, poprawkami i innymi sprawami, które będzie trzeba załatwiać w mieście oddalonym o 8h jazdy w dni inne niż te zajęciowe piątko-soboty
Pewnie nic z tego nie będzie i tak się skończy...

Dzięki za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Bardzo ładny ten kolor. Myślałam ze to gotowy kupiony a to sama mieszałas?
Huh, źle się wyraziłam. To BYŁ jeden kolor farby, nie wiedziałam, że pytasz o numer, myślałam raczej, że chodziło Ci o to jak naprawdę prezentuje się ten odcień na ścianie - stąd takie dziwne określenie koloru.
Jeśli chcesz mogę popytać taty, może mają gdzieś zapisane kolory od ostatniego malowania...

Cytat:
Prezentuje się super, sama Imogene a zwłaszcza Ty z nią
Dla mnie odpada bo po prostu jakoś ćwieki się ze mną nie komponują i wolę bardziej klasyczne wydania torebek.
Ale na innych - jak najbardziej
Stary 2010-05-19, 09:43   #640
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

O, fotki

Na Karo się prezentuje spoko jednak mnie za serce nie chwyta...szału nie ma ale może jak jakaś przecena będzie to może się skuszę. W sumie miałabym do czego nosić.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:46   #641
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
No więc właśnie, z tego co wiem niestety rodziny w Krk brak, chociaż powiem tacie by pomyślał gorączkowo :P
Pewnie jeździłabym w tą i z powrotem. Jak patrzyłam na plan zeszłoroczny to zjazdy były 3 razy w miesiącu no i właściwie jeden nocleg byłby potrzebny...

Tylko trzeba też pomyśleć co z jakimiś egzaminami, poprawkami i innymi sprawami, które będzie trzeba załatwiać w mieście oddalonym o 8h jazdy w dni inne niż te zajęciowe piątko-soboty
Pewnie nic z tego nie będzie i tak się skończy...

Dzięki za odpowiedź
Nie wiem jak na UJ, ale w niektórych uczelniach jest możliwość wynajęcia tzw. pokoju gościnnego w akademiku. Wiem, że takie coś jest dostępne dla studentów do których ktoś przyjeżdża na weekend na przykład. Moja koleżanka też korzysta z tej opcji, w ciągu tygodnia ma dwa takie dni, że w nocy między nimi nie dałaby rady wrócić do domu i przyjechać na rano na zajęcia i właśnie jedną noc śpi w akademiku.
Musiałabyś się zorientować czy na UJ jest taka możliwość i czy dotyczy to studentów zaocznych.

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 10:06   #642
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Huh, źle się wyraziłam. To BYŁ jeden kolor farby, nie wiedziałam, że pytasz o numer, myślałam raczej, że chodziło Ci o to jak naprawdę prezentuje się ten odcień na ścianie - stąd takie dziwne określenie koloru.
Jeśli chcesz mogę popytać taty, może mają gdzieś zapisane kolory od ostatniego malowania...
Acha ale bardzo dobrze wytłumaczyłaś pytam dlatego, bo niedawno malowałam u siebie i zdecydowałam się na kanadyjską jodłę a na niej machnęłam tylko wzorek kolorem limonkowym z obawy, że będzie za jasny i myślałam, że to on tak ładnie sie prezentuje na Twoich fotkach.

Nie musisz pytać, nie kłopotaj rodziców myślałam że wiesz. U mnie i tak już po ptakach następne malowanie może za rok
Stary 2010-05-19, 10:06   #643
dodeczka84
Zakorzenienie

A mi przyszły adidaski przed chwilą i też jestem w siódmym niebie
jeśli tylko nie będzie dziś padać po południu, lecę na siłownię wypróbować!
Czy Wy też jesteście dzisiaj takie senne i bez życia?
Stary 2010-05-19, 10:15   #644
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi przyszły adidaski przed chwilą i też jestem w siódmym niebie
jeśli tylko nie będzie dziś padać po południu, lecę na siłownię wypróbować!
Czy Wy też jesteście dzisiaj takie senne i bez życia?
O, fajnie! Ja też szukam adidasków na siłownię, bo moje stare niedługo sie rozlecą

U mnie pada od 2 tygodni non stop ostatnio mam brak czasu na ćwiczenia, bo do poźna w pracy siedzę.
Dodeczko a możesz mi napisać jak u Ciebie jest czynna siłownia? Bo u mnie w tygodniu od 16 - 21. W soboty od 9 - 11. Marzy mi sie taka całodobowo
Stary 2010-05-19, 10:16   #645
KoalaFromCambodia
Raczkowanie

O, fioletowa Andi już zniknęła
Nawet zaczęła podobać mi się Imogene po zdjęciach oryginału, wcześniej nie zwracałam na nią uwagi. Ale jak zobaczyłam zdjęcia Karo to stwierdziłam, że owszem, ładna jest, ale nie dla mnie
KoalaFromCambodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:24   #646
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
O, fajnie! Ja też szukam adidasków na siłownię, bo moje stare niedługo sie rozlecą

U mnie pada od 2 tygodni non stop ostatnio mam brak czasu na ćwiczenia, bo do poźna w pracy siedzę.
Dodeczko a możesz mi napisać jak u Ciebie jest czynna siłownia? Bo u mnie w tygodniu od 16 - 21. W soboty od 9 - 11. Marzy mi sie taka całodobowo
Ja już się męczyłam ze starymi popękanymi na tyle długo, że z premedytacją dzisiaj wylądują na śmietnisku.
Z moim chodzieniem na siłownię też się przyniedbałam - ze względu na pogodę, może też ciut ze zmęczenia i obowiązków domowych.
Ale dziś, z nowymi butami, aż chce się iść
U mnie jest otwarte pon-pt: 12:00 - 22:00, sobota: 12:00 - 18:00.

A jakich butków szukasz - białych czy czarnych?

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-05-19 o 10:26
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:25   #647
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
faajna proszę o skorzystanie z kodu
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:26   #648
201710160952
Konto usunięte

Cytat:
Pięęęękna! Teraz wiem, że ją biorę. Tak właśnie myślałam, że ta ekoskóra tylko na etorebce może się wydawać ceratowata, a w rzeczywistości będzie mięsista.

Zachęcam do korzystania z kodu.
201710160952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:28   #649
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Cytat:
Napisane przez KoalaFromCambodia Pokaż wiadomość
Nawet zaczęła podobać mi się Imogene po zdjęciach oryginału, wcześniej nie zwracałam na nią uwagi. Ale jak zobaczyłam zdjęcia Karo to stwierdziłam, że owszem, ładna jest, ale nie dla mnie
Była ostatnia sztuka i kupiłam ją dla mamy. Boję się, że to będzie jakiś model ze zwrotów, bo ona pojawiała się i znikała

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 10:38   #650
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już się męczyłam ze starymi popękanymi na tyle długo, że z premedytacją dzisiaj wylądują na śmietnisku.
Z moim chodzieniem na siłownię też się przyniedbałam - ze względu na pogodę, może też ciut ze zmęczenia i obowiązków domowych.
Ale dziś, z nowymi butami, aż chce się iść
U mnie jest otwarte pon-pt: 12:00 - 22:00, sobota: 12:00 - 18:00.
Gdybym znalazła fajne to moje wylądowałyby u mamy na działce do łażenia między grządkami Ja tak samo sie opuściłam w uczęszczaniu. Niedługo kumple z siłki zapomną jak wyglądam ja zaś kupiłam nową torbę sportową, bo do tej pory chodziłam z reklamówką jak wariat

U Ciebie jest fajnie otwarte, bo nawet jak przedłuży mi sie w pracy i skończe o 19.30, dojade do domu to bedzie po 20.00 i mam po co iść a jak u mnie czynne do 21.00 to już nie opłaca mi sie lecieć na pół godzinki. I te soboty super, zazdroszczę. Zawsze mam problem zeby wstać o 8.00 i zdążyć na 9.00

Pochwal sie adidaskami

A jaki kolor to właśnie niewiem.....może być czarny i biały też mi się podoba. A jakie Ty wzięłaś?

Edytowane przez reniabg
Czas edycji: 2010-05-19 o 10:45
reniabg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:49   #651
aako
Zakorzenienie

Zakochałam sie w Imogene. Mój TŻ mnie zabije jak ją klikne.

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:51   #652
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
Ryzykuj Raz kozie śmierć

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:56   #653
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Eee przecież jest okazja-niedługo dzień dziecka

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:56   #654
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
O, fotki

Na Karo się prezentuje spoko jednak mnie za serce nie chwyta...szału nie ma ale może jak jakaś przecena będzie to może się skuszę. W sumie miałabym do czego nosić.
dokładnie uważam tak samo Fajna ale nie dla mnie Nie chwyta za serce nie szarpie za wątrobe

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:01   #655
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno o wiele lepiej prezentuje się na Twoich fotkach i zdecydowanie pasuje Ci taki styl ... torebka całkiem ładna tylko chyba nie w moim stylu

kunia1
zagłosowałam na Ciebie w konkursie z Twojego podpisu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:09
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:22   #656
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Na pewno o wiele lepiej prezentuje się na Twoich fotkach i zdecydowanie pasuje Ci taki styl ... torebka całkiem ładna tylko chyba nie w moim stylu

kunia1
zagłosowałam na Ciebie w konkursie z Twojego podpisu
O rany dziękuję Ci Moj Domowy Zloś w papciszkach dziękuje

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:23
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:28   #657
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
fantastyczna strasznie ci pasuje!powiedz mi tylko, czy te ćwieki są solidnie przymocowane?
bardzo mi się podoba i teraz będę mieć dylemat przy zamówieniu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:34   #658
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym znalazła fajne to moje wylądowałyby u mamy na działce do łażenia między grządkami Ja tak samo sie opuściłam w uczęszczaniu. Niedługo kumple z siłki zapomną jak wyglądam ja zaś kupiłam nową torbę sportową, bo do tej pory chodziłam z reklamówką jak wariat

U Ciebie jest fajnie otwarte, bo nawet jak przedłuży mi sie w pracy i skończe o 19.30, dojade do domu to bedzie po 20.00 i mam po co iść a jak u mnie czynne do 21.00 to już nie opłaca mi sie lecieć na pół godzinki. I te soboty super, zazdroszczę. Zawsze mam problem zeby wstać o 8.00 i zdążyć na 9.00

Pochwal sie adidaskami

A jaki kolor to właśnie niewiem.....może być czarny i biały też mi się podoba. A jakie Ty wzięłaś?
Reniu, ja mam takie http://allegro.pl/item1036410446_adi..._3_od_jet.html
bardzo mi się podobają. Jak teraz mierzyłam na stopkę w pracy, to trochę śliskie w środku, bo mają jakby satynowe wyścielenie. Na nóżce prezentują się pięknie.I wygodne! nic nie uwiera.
Dotychczas miałam czarne pumy.. ale czarność i ogólnie Puma już mi się tak opatrzyła, że postanowiłam się zbuntować.

Rozmyślam ciut o zakupie rajstop w kwiatki, ale pewnie nie będę miała do czego ich nosić;/
Stary 2010-05-19, 11:37   #659
anah
Zakorzenienie

sabi, zrobiłam zdjęcia porównawcze gabarytów Landi i Bianki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4054.jpg (42,0 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4062.jpg (58,6 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2010-12-09 o 14:56
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:38   #660
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
O, fotki

właśnie też doszłam do wniosku, że mi się podoba, ale wezmę ją dopiero gdy choć trochę ją przecenią

Cytat:
Napisane przez KoalaFromCambodia Pokaż wiadomość
właśnie mi się od razu spodobała, a teraz podoba mi się jeszcze mocniej śliczny, kuferek z pazurem
a andi znika i się pojawia
Cytat:
Napisane przez minka05 Pokaż wiadomość
Pięęęękna! Teraz wiem, że ją biorę. Tak właśnie myślałam, że ta ekoskóra tylko na etorebce może się wydawać ceratowata, a w rzeczywistości będzie mięsista.
ja też ją wezmę, ale dopiero jak ją przecenią na razie mam inne na oku, a podejrzewam, że prędko nie zniknie, a na pewno nie w tak zawrotnym tempie jak brązowa flavia
Cytat:
jak ci się podoba i masz kasę to klikaj TŻ jakoś ugłaskasz

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:46
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości