wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 15:56   #3571
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Drodzy ci fryzjerzy moja ostatnio się podniosła. wczesniej za farbę+ scięcie + pielęgnację płąciłam 150 zł.... ciekawe ile teraz bym zapłaciła.

narazie farbuje mnie TZ, jestem zadowolona, tylko na ściecie będę musiała iść za jakis czas.

jejku jak ja się kiedyś zdecyduje na ciązę, to tez bym chciała tak szybko.

Asiuk a brałas kwas foliowy?? dawno odstawiłas tabsy??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 17:26   #3572
hania811
Zakorzenienie

To ja spadam na tydzień

Asiuk trzymam kciuki za potwierdzenie info

Miłego mniej deszczowego tygodnia życzę
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:53   #3573
asiuk
Zakorzenienie

Czrmelova,

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ale wyjazd był rocznicowy przecież
No tak, dmuchać na zimne jest mądrze, ale póki co nie ma podstaw do obaw, wszystko będzie dobrze
Wiadomo zawsze człowiek się boi, ale powiem szczerze, że ja w swojej ciąży nigdy nie miałam takich obaw, że poronię.....nie wiem dlaczego.
W każdym razie ja byłam w ciężkim szoku jak się dowiedziałam o swojej ciąży, chodziłam ostro na siłownię, na fitness, miałam brzuch kaloryfer i starałam się zwiększać obciążenia a tu taki psikus. Obawiałam się tylko, czy nie uszkodzilam płodu przez to moje "pakowanie" ale nie, wszystko było ok. I wspominając, najbardziej pamiętam ten żal, że muszę zrezygnować z siłowni....a miałam takie plany na ukształtowanie idealne sylwetki
Nie, wyjazd był "majówkowy". Rocznicowo, owszem, też byłam we Wrocławiu, ale to w październiku To nie tak, że mam fioła, że mogłabym poronić, ale zdaję sobie sprawę, że wszystko może być ok, można się dobrze czuć, uważać na siebie, a i tak może tak to się skończyć.
Piwa bym się napiła Jeszcze w tym tygodniu piłam browara, ale tym się akurat nie martwię.
Ja się chyba nie nadaję na matkę, i to głównie sprawia, że nadal to do mnie nie dociera

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Drodzy ci fryzjerzy moja ostatnio się podniosła. wczesniej za farbę+ scięcie + pielęgnację płąciłam 150 zł.... ciekawe ile teraz bym zapłaciła.

jejku jak ja się kiedyś zdecyduje na ciązę, to tez bym chciała tak szybko.

Asiuk a brałas kwas foliowy?? dawno odstawiłas tabsy??
Mój bierze 130 - 140 zł, a czasem mają promocję i nawet 120 zł Czyli myślę, że nie jest źle.

Madziu, ale to właśnie o to chodzi, żeby się nie nastawiać "teraz robimy dziecko". Gdybym ja miała na serio się decydować na odpowiedni moment, to kiepsko by było
Tabsy odstawiłam we wrześniu i od razu brałam kwas foliowy, z tym że podobno taki zwykły kiepsko się wchłania. Od 2 tygodni jem Feminatal 800, który mi poleciła pani w aptece. Zdecydowanie lepiej się wchłania i ma dodatkowo odpowiednie witaminy. I jest drogi

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
To ja spadam na tydzień

Ty szczęściaro!
Nie dziękuję, nie chcę się rozczarować

TŻ znowu pojechał pomagać bratu w remoncie mieszkania. Ja muszę znaleźć chwilkę i zaprojektować coś do naszej nowej sypialni. Już nie mogę się doczekać wybierania farb i tapety

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:59   #3574
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Asiuk czekamy na potwierdzenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nie nie, to nie tak Po prostu mój Tż nie lubi planować, a ja jestem typem zorganizowanym. Nie chcę go co chwilę zamęczać rozmowami o przyszłości, więc taki suwaczek pomaga mi się zmotywować do trzymania buzi na kłódkę ;-)
Nieźle ja strasznie lubię planować, a Tż też nie bardzo, więc sama sobie coś zapisuję, obliczam,organizuję i w sumie to mi wystarcza
A wiadomo, że jak jest potrzeba to się rozmawia wspólnie, planuje (np.ślub).Często jest tak, że ja Tż do czegoś gonię, mobilizuję (np.do odkładania pieniędzy )

Cytat:
Tragedia pogodowa jest

Haniu sporo ceny Ci wzrosły, ja u mojej Kasi płacę 130 zł za komplet na długie/no półdługie/włosy farba + podcięcie

Dziewczyny Kryolan ma też taki puder matujący z mąki ryżowej.
Dori spodziewałam się u was wyższych cen. Fajnie, że nie zdzierają.Ja też płacę ok.130-140zł -włosy półdługie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Asiuk cichutkie gratulacje

a mnie ostatnio u fryzjera spotkała niespodzianka i zapłaciłam mniej , zawsze za farbę + ciecie płaciłam 260-280 zł a ostatnio 210.cieszyłam się jak głupia, do dziś jak przeczytałam ile Wy płacicie Mam włosy krótkie ale bardzo dużo.
Strasznie drogo Najwięcej zapłaciłam ok.190-200zł , ale już więcej tam nie poszłam

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znalazłam takie buty ślubowe podobają mi się i w ogóle...ale trochę się tak boję zamówic...zamawiala któraś z Was z tej strony kiedyś?

http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11228

Bardzo mi się podobają

Cytat:
To ja spadam na tydzień

Stary 2010-05-19, 08:40   #3575
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:40   #3576
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć... ale mieliśmy plany na wczoraj...nic nie wyszło

Tylko frilm zobaczyliśmy...i był daremny - Nostalgia anioła. Widziała któraś?

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
nie tego,
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nOily-Skin.htm

weź próbkę, w douglasie dają. Ma sporo kolorów, więc coś dla siebie pewnie wybierzesz. No i zwróć uwagę, że są dwie wersje - do suchej i do tłustej. Tylko on na dłuższą metę może wysuszać, tym bardziej zwróć uwagę na dobre nawilżanie.

A buty bardzo mi się podobają i są niedrogie. W zasadzie spokojnie będziesz je mogła jeszcze założyć gdzieś oprócz ślubu ale tej stronki nie znam
Faktycznie muszę wziąć próbkę. Nie kupię na razie całego, bo w opiniach wyczytałam, że ma skłonności do zapychania...więc mnie na 99% zapcha

Cytat:
Butter buty świetne. Stronki nie znam...ale co ci szkodzi zamówić, zawsze możesz zwrocić
Cieszę się, że butki się Wam podobają.
Sklep ma siedzibę w Radomiu, mój kumpel z pracy jest z Radomia, już mi obiecał,że jkaby coś to mi odbierze

Cytat:
[COLOR=black]Butter buty fajne, tylko one mają ukrytą platformę, wiesz o tym ? Masz takie buty już ? one są specyficzne, od spodu nie czujesz podłoża, dla jednych to plus dla innych minus, trzeba w nich pochodzić by stwierdzić czy pasują. Ja mam takie z Sigmy, ale przegięciowo wysokie i nie założyłam jeszcze, podejrzewam problemy w przemieszczaniu w nich po krzywych powierzchniach
Ja osobiście mając porównanie z innymi nie wzięłabym tych butów przez platformę właśnie, bo nie można w nich się naturalnie poruszać mimo wszystko, a wiadomo wesele- tańce, swawole i jeszcze stres z butami- to nie dla mnie
Ale chodzi Ci o to, że ta platforma jest ukryta, czy o to, że w ogóle jest taka platforma?
Buty z platformą mam, ale właśnie nie ukrytą ...i są cholernie wygodne
Co to znaczy, że Twoje są przegięciowo wysokie? Ile cm ma szpilka? Bo w tym bucie też jest wysoka...11 cm i 1,5 cm platforma...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:41   #3577
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:04   #3578
dorinka30
Zakorzenienie

Butter w ogóle chodzi o platformę, ukrytą czy nie jeden diabeł.

Dla mnie platforma jest niewygodna i już, każda. Także na ślub nigdy bym takich sobie nie sprawiła, moje zdanie jest takie- po doświadczeniach z Sigmy także, buty na takie okazje-trzeba przymierzyć na nogę a nie kupować w ciemno...
Moje mają 12 cm i do tego ta ukryta platforma to chyba jest z 15 , mówcie co chcecie, ja weteranka szpil mówię takim obcasom nie

Wczoraj na wywiadówce u mlodego dowiedziałam się, ze koleżanka (mama kolegi T)jest w ciąży, i to zaawansowanej, skubana tak się kryła z tym, a rodzi w pólowie września już. Dopiero teraz widać jest, ale ona ważyła 50 kg przy wzroście 175 cm więc wiecie nic nie widać po chudzinie
Poza tym wysyp ciąż się objawił, jeszcze dwie matki z klasy z widocznymi brzuszkami
Stary 2010-05-19, 09:07   #3579
Poemi
Zakorzenienie

Hej.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:17   #3580
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Mam nadzieję, że już jutro wyjdzie słońce, bo mam dość. Chodzę w starych, sportowych butach, bo w balerinach mi za zimno. I przemakają.

Butter, buciki bardzo ładne Ja jednak wolę zmierzyć buty, zwłaszcza na obcasie. Nie chwaliłam się Wam, ale dostałam od teściowej pieniądze na buty właśnie W podziękowaniu za projekt wnętrza knajpy. Kwota niemała, bo 500 zł, więc jeszcze mi starczy na bieliznę lub torebkę (a kupić muszę wszystko ) Widziałam przepiękne buty w Kazarze, co najmniej 5 par rzuciło mi się w oczy. Tylko że tam trzeba wydać minimum 350 zł
Chciałabym coś na naprawdę wysokim obcasie, bo nogi mam wtedy nieziemsko zgrabne Na niższych obcasach już się tak ładnie nie prezentują. Tylko że ja nie umiem chodzić w takich butach

Podkład Revlona mi się kończy, muszę skoczyć do Douglasa.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-05-19, 09:26   #3581
carmelova
Zakorzenienie

Hej,
Cytat:
Cześć... ale mieliśmy plany na wczoraj...nic nie wyszło

Tylko frilm zobaczyliśmy...i był daremny - Nostalgia anioła. Widziała któraś?

Faktycznie muszę wziąć próbkę. Nie kupię na razie całego, bo w opiniach wyczytałam, że ma skłonności do zapychania...więc mnie na 99% zapcha

Cieszę się, że butki się Wam podobają.
Sklep ma siedzibę w Radomiu, mój kumpel z pracy jest z Radomia, już mi obiecał,że jkaby coś to mi odbierze

Ale chodzi Ci o to, że ta platforma jest ukryta, czy o to, że w ogóle jest taka platforma?
Buty z platformą mam, ale właśnie nie ukrytą ...i są cholernie wygodne
Co to znaczy, że Twoje są przegięciowo wysokie? Ile cm ma szpilka? Bo w tym bucie też jest wysoka...11 cm i 1,5 cm platforma...
Oglądałam ten film i mi się podobał

jodie ja też już nie kupię butów na obcasie przez neta. Tymbardziej na tak wysokim.

gosiu ja też większość rzeczy planuję i wykonuję, Tż wkracza dopiero jak jest niezbędny ;-) doszłam do wniosku, że chyba nie chciałabym nie móc decydować :P Ale czasami spontan Tżta mnie przeraża
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:32   #3582
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Mam nadzieję, że już jutro wyjdzie słońce, bo mam dość. Chodzę w starych, sportowych butach, bo w balerinach mi za zimno. I przemakają.

Butter, buciki bardzo ładne Ja jednak wolę zmierzyć buty, zwłaszcza na obcasie. Nie chwaliłam się Wam, ale dostałam od teściowej pieniądze na buty właśnie W podziękowaniu za projekt wnętrza knajpy. Kwota niemała, bo 500 zł, więc jeszcze mi starczy na bieliznę lub torebkę (a kupić muszę wszystko ) Widziałam przepiękne buty w Kazarze, co najmniej 5 par rzuciło mi się w oczy. Tylko że tam trzeba wydać minimum 350 zł
Chciałabym coś na naprawdę wysokim obcasie, bo nogi mam wtedy nieziemsko zgrabne Na niższych obcasach już się tak ładnie nie prezentują. Tylko że ja nie umiem chodzić w takich butach

Ja chodzę w platformach na obcasie wlaśnie, tych z Tandemu czarnych, spadały mi z nóg, ale wczoraj w Daichmanie zaradziłam temu dzięki sprytnym zapiętkom, przyklejanym do bnutów w okolicach pięty, za 4 zł., więc super sprawa
Mnie też za zimno w stopy w balerinach wlaśnie
Asiuk to na buty i torebkę z etorebki starczy ,a nogi jak ma się zgrabne to są zgrabne we wszystkim. Moim zdaniem obcas obcasem ale jak jest za wysoki to noga nienaturalnie się wygina do przodu i wtedy dla mnie już sexowne to nie jest (jak w tych moich co wspominałam).

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Zobaczcie to, sexowne czy wulgarne dla Was ?

http://www.topstars.pl/wp-content/up...m1-243x450.jpg
Stary 2010-05-19, 09:34   #3583
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chodzę w platformach na obcasie wlaśnie, tych z Tandemu czarnych, spadały mi z nóg, ale wczoraj w Daichmanie zaradziłam temu dzięki sprytnym zapiętkom, przyklejanym do bnutów w okolicach pięty, za 4 zł., więc super sprawa
Asiuk to na buty i torebkę z etorebki starczy ,a nogi jak ma się zgrabne to są zgrabne we wszystkim. Moim zdaniem obcas obcasem ale jak jest za wysoki to noga nienaturalnie się wygina do przodu i wtedy dla mnie już sexowne to nie jest (jak w tych moich co wspominałam).
Nie miałam takiego wynalazku, jak zapiętki. Muszę wypróbować, bo czasem mam problem ze spadającymi butami
Właśnie nie wiem, czy na e-torebce coś znajdę Już patrzyłam i na razie nic nie widzę dla siebie. Sukienkę mam w kolorze kawy z mlekiem, z odrobiną szarości, myślałam o fajnej kopertówce, ale nie czarnej. Najpierw kupię buty, potem pomyślę.
Właśnie sęk w tym, że ja nie mam zgrabnych nóg. No, może tragiczne nie są, ale dość grube, a wysokie obcasy świetnie je wysmuklają. Zwłaszcza, że sukienka jest bardziej mini niż midi Moja szwagierka była pod wielkim wrażeniem właśnie, jak wyskoczyłam z przymierzalni w takich wysokich obcasach, które mi ekspedientka pożyczyła. Wiadomo, muszę umieć w butach chodzić, więc szaleństwa nie będzie

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Dori, moim zdaniem są za wysokie Ale podziwiam za umiejętność chodzenia w nich
Zmykam do obowiązków, muszę udowodnić szefowi, że warto przedłużyć mi na początku lipca umowę

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-05-19, 09:36   #3584
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie platforma jest niewygodna i już, każda. Także na ślub nigdy bym takich sobie nie sprawiła, moje zdanie jest takie- po doświadczeniach z Sigmy także, buty na takie okazje-trzeba przymierzyć na nogę a nie kupować w ciemno...
Moje mają 12 cm i do tego ta ukryta platforma to chyba jest z 15 , mówcie co chcecie, ja weteranka szpil mówię takim obcasom nie
No to ja mam właśnie na nodze takie z platformą z przodu.
Zmierzyłam i platforma ma 1 cm, a obcas 8,5 cm.
Buty są nieziemsko wygodne. Kocham je nad życie

Ale może masz rację...muszę to przemyśleć jeszcze...

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

No właśnie ja też wolę przymierzyć...dlatego jeszcze się zastanowię. Może znajdę coś w sklepie normalnym...chociaż jest tak na prawdę sam szmelc

Asiuk to miło ze strony teściowej...chociaż patrząc na to z drugiej strony...zapłaciłaby duuuuzooo więcej gdyby robiła projekt po prostu w biurze

Hania

Stary 2010-05-19, 09:38   #3585
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie wulgarne, nic tam seksownego nie ma.
Stary 2010-05-19, 09:45   #3586
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Ani seksowne, ani wulgarne. Takie niejakie. I strasznie mnie rażą te nogi, okropne są jak dla mnie.

A ja dzisiaj będę debiutować w butach które kupiłam sobie wczoraj na obronę... Żeby tylko wszystko było ok!
Stary 2010-05-19, 09:45   #3587
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Mi się nie podoba nosek, raczej wulgarne.
Stary 2010-05-19, 09:47   #3588
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie wulgarne, nic tam seksownego nie ma.
Dla mnie też , po prostu chamska platforma, noga nienaturalnie wygięta do przodu a weźmy pod uwagę ze ona stoi, jak w nich idzie pewnie jest jeszcze gorzej
Stary 2010-05-19, 09:50   #3589
carmelova
Zakorzenienie

Wisła u nas w Krakowie... http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=449
Stary 2010-05-19, 09:50   #3590
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Stary 2010-05-19, 09:55   #3591
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ani seksowne, ani wulgarne. Takie niejakie. I strasznie mnie rażą te nogi, okropne są jak dla mnie.

A ja dzisiaj będę debiutować w butach które kupiłam sobie wczoraj na obronę... Żeby tylko wszystko było ok!
Dzisiaj masz obronę ?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:

Masakra normalnie
Stary 2010-05-19, 10:04   #3592
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj masz obronę ?
Jutro. Dzisiaj muszę zawieźć recenzenta do moich obrazów . Przy okazji sprawdzę jak te moje buty. Czy jutro będę wracała na bosaka .
Stary 2010-05-19, 11:49   #3593
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
................

Dziewczyny, znalazłam takie buty ślubowe podobają mi się i w ogóle...ale trochę się tak boję zamówic...zamawiala któraś z Was z tej strony kiedyś?

http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11228

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Misku, ktorego uzywasz?? Tego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ny-w-musie.htm
Mi się podobają są takie inne od tych wszystkich "typowych" butów ślubnych

Cytat:

Wczoraj na wywiadówce u mlodego dowiedziałam się, ze koleżanka (mama kolegi T)jest w ciąży, i to zaawansowanej, skubana tak się kryła z tym, a rodzi w pólowie września już. Dopiero teraz widać jest, ale ona ważyła 50 kg przy wzroście 175 cm więc wiecie nic nie widać po chudzinie
Poza tym wysyp ciąż się objawił, jeszcze dwie matki z klasy z widocznymi brzuszkami
Nie wiem jak platformy mogą być niewygodne Mam czerwone na platformie w których przetańczyłam niejedną noc ( wg mnie dzięki platformie obcas odczuwalny jest niższy bo - 12 cm obcas - 2 cm platformy = 10 cm., ) Dla mnie tego typu buty są wygodniejsze od zwykłych szpilek - mam np. czarne klasyczne buty skórzane na 10 cm cienkiej szpilce - sa dobrze wyprofilowane , więc ogólnie są wygodne, ale jak stanę sobie na kamyczku to już nie jest tak dobrze, więc tu też plus dla platform
ps. zarówno do zwykłych szpilek jak i platform zakładam żelki

Cytat:

ani seksowne ani wulgarne. ale jakbym miała już tak na siłę okreslić to bardziej wulgarne.

Cytat:
Właśnie wczoraj przejeżdzałam przez krk - masakra

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Jutro. Dzisiaj muszę zawieźć recenzenta do moich obrazów . Przy okazji sprawdzę jak te moje buty. Czy jutro będę wracała na bosaka .
Jutro może mnie nie być na forum tak więc już dzisiaj życzę Ci powodzenia 3mam kciuki

Mój były przyznał się w końcu, że jest z tamtą laską, co nie zmienia faktu, że nadal pisze mi te swoje żałosne teksty

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 11:58   #3594
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mi się podobają są takie inne od tych wszystkich "typowych" butów ślubnych

Nie wiem jak platformy mogą być niewygodne Mam czerwone na platformie w których przetańczyłam niejedną noc ( wg mnie dzięki platformie obcas odczuwalny jest niższy bo - 12 cm obcas - 2 cm platformy = 10 cm., ) Dla mnie tego typu buty są wygodniejsze od zwykłych szpilek - mam np. czarne klasyczne buty skórzane na 10 cm cienkiej szpilce - sa dobrze wyprofilowane , więc ogólnie są wygodne, ale jak stanę sobie na kamyczku to już nie jest tak dobrze, więc tu też plus dla platform
ps. zarówno do zwykłych szpilek jak i platform zakładam żelki

ani seksowne ani wulgarne. ale jakbym miała już tak na siłę okreslić to bardziej wulgarne.

Właśnie wczoraj przejeżdzałam przez krk - masakra

Jutro może mnie nie być na forum tak więc już dzisiaj życzę Ci powodzenia 3mam kciuki

Mój były przyznał się w końcu, że jest z tamtą laską, co nie zmienia faktu, że nadal pisze mi te swoje żałosne teksty
Novo ja też nie wiedziałam, że mogą być niewygodne, bo wszystkie dziewczyny zachwalały ale jakoś mnie nie leżą
Poza tym nie mogę się pozbyć tego uczucia takiego kopyta nienaturalnego przez tą platformę
Tańczyć w platformie ale rozumiem nie odrywając nóg od podłoża ? wykonując ruchy tylko tułowiem
Mówię szczerze, mnie nie przekonują, istnieją buty pośrednie pomiędzy zwykłymi szpilkami a platformą i taki półśrodek dla mnie jest super , może jestem jakaś dziwna
Stary 2010-05-19, 13:14   #3595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ale u nas się sliczna pogoda zrobiła. Własnie wróciłam z rehab. Ludzie na krótki rękaw chodzą, sliczne słonko swieci a jak tam u was??

Stary 2010-05-19, 13:26   #3596
ButterBear
Zakorzenienie

Jaki krótki rękaw? Madzia co Ty mówisz? Przecież jest zimno, mokro i w ogóle

U mnie dalej okropna pogoda...

Hania

Stary 2010-05-19, 13:32   #3597
czeremchowa
Zadomowienie

cześć
Asiuk gratuluję! Czekamy na potwierdzenie

W Lbl do południa było super, ciepło, słońce więc rękaw krótki, jednak teraz leje deszcz przez co strasznie boli mnie głowa
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:34   #3598
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki krótki rękaw? Madzia co Ty mówisz? Przecież jest zimno, mokro i w ogóle

U mnie dalej okropna pogoda...
u mnie jest ładnie i sucho
Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
cześć

W Lbl do południa było super, ciepło, słońce więc rękaw krótki, jednak teraz leje deszcz przez co strasznie boli mnie głowa
u nas zrobiło się ładnie dopiero gdzies od godziny 11 teraz slicznie słonko i cieplutko. mam nadzieje, że pogoda sie nie popsuje

Stary 2010-05-19, 13:41   #3599
miskowa
Zakorzenienie

u nas dziś niby nie jest zimno, ale pada i ciemno, mgliście jest, że nie chce się w ogóle wychodzić na zewnątrz. Mam nadzieję, że uda mi się dziś w końcu wziąć za prasowanie, bo sterta rośnie z dnia na dzień i powoli mi się ciuchy do pracy kończą
Stary 2010-05-19, 13:47   #3600
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
u nas dziś niby nie jest zimno, ale pada i ciemno, mgliście jest, że nie chce się w ogóle wychodzić na zewnątrz. Mam nadzieję, że uda mi się dziś w końcu wziąć za prasowanie, bo sterta rośnie z dnia na dzień i powoli mi się ciuchy do pracy kończą
O tak, ja mam podobnie.
A tak nie cierpię prasować. Zawsze się do tego zabieram kilka dni, aż faktycznie nie ma już w czym chodzić
MNie też właśnie dziś czeka zmaganie się ze stertą niewyprasowanego prania ...do tego jeszcze pranie muszę zrobić...

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości