|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Drodzy ci fryzjerzy
narazie farbuje mnie TZ, jestem zadowolona, tylko na ściecie będę musiała iść za jakis czas. jejku jak ja się kiedyś zdecyduje na ciązę, to tez bym chciała tak szybko. Asiuk a brałas kwas foliowy?? dawno odstawiłas tabsy?? |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
To ja spadam na tydzień
![]() Asiuk trzymam kciuki za potwierdzenie info ![]() Miłego mniej deszczowego tygodnia życzę
|
#3573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czrmelova,
Cytat:
To nie tak, że mam fioła, że mogłabym poronić, ale zdaję sobie sprawę, że wszystko może być ok, można się dobrze czuć, uważać na siebie, a i tak może tak to się skończyć.Piwa bym się napiła Jeszcze w tym tygodniu piłam browara, ale tym się akurat nie martwię.Ja się chyba nie nadaję na matkę, i to głównie sprawia, że nadal to do mnie nie dociera ![]() Cytat:
Czyli myślę, że nie jest źle.Madziu, ale to właśnie o to chodzi, żeby się nie nastawiać "teraz robimy dziecko". Gdybym ja miała na serio się decydować na odpowiedni moment, to kiepsko by było ![]() Tabsy odstawiłam we wrześniu i od razu brałam kwas foliowy, z tym że podobno taki zwykły kiepsko się wchłania. Od 2 tygodni jem Feminatal 800, który mi poleciła pani w aptece. Zdecydowanie lepiej się wchłania i ma dodatkowo odpowiednie witaminy. I jest drogi ![]() Cytat:
![]() Nie dziękuję, nie chcę się rozczarować ![]() TŻ znowu pojechał pomagać bratu w remoncie mieszkania. Ja muszę znaleźć chwilkę i zaprojektować coś do naszej nowej sypialni. Już nie mogę się doczekać wybierania farb i tapety
|
|||
|
|
|
#3574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Asiuk czekamy na potwierdzenie Cytat:
ja strasznie lubię planować, a Tż też nie bardzo, więc sama sobie coś zapisuję, obliczam,organizuję i w sumie to mi wystarcza ![]() A wiadomo, że jak jest potrzeba to się rozmawia wspólnie, planuje (np.ślub).Często jest tak, że ja Tż do czegoś gonię, mobilizuję (np.do odkładania pieniędzy )Cytat:
Cytat:
Najwięcej zapłaciłam ok.190-200zł , ale już więcej tam nie poszłamCytat:
Cytat:
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć... ale mieliśmy plany na wczoraj...nic nie wyszło
![]() Tylko frilm zobaczyliśmy...i był daremny - Nostalgia anioła. Widziała któraś? Cytat:
![]() Cytat:
Sklep ma siedzibę w Radomiu, mój kumpel z pracy jest z Radomia, już mi obiecał,że jkaby coś to mi odbierze ![]() Cytat:
Buty z platformą mam, ale właśnie nie ukrytą ...i są cholernie wygodne Co to znaczy, że Twoje są przegięciowo wysokie? Ile cm ma szpilka? Bo w tym bucie też jest wysoka...11 cm i 1,5 cm platforma... |
|||
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Butter w ogóle chodzi o platformę, ukrytą czy nie jeden diabeł.
Dla mnie platforma jest niewygodna i już, każda. Także na ślub nigdy bym takich sobie nie sprawiła, moje zdanie jest takie- po doświadczeniach z Sigmy także, buty na takie okazje-trzeba przymierzyć na nogę a nie kupować w ciemno... Moje mają 12 cm i do tego ta ukryta platforma to chyba jest z 15 ![]() Wczoraj na wywiadówce u mlodego dowiedziałam się, ze koleżanka (mama kolegi T)jest w ciąży, i to zaawansowanej, skubana tak się kryła z tym, a rodzi w pólowie września już. Dopiero teraz widać jest, ale ona ważyła 50 kg przy wzroście 175 cm więc wiecie nic nie widać po chudzinie ![]() Poza tym wysyp ciąż się objawił, jeszcze dwie matki z klasy z widocznymi brzuszkami |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mam nadzieję, że już jutro wyjdzie słońce, bo mam dość. Chodzę w starych, sportowych butach, bo w balerinach mi za zimno. I przemakają. Butter, buciki bardzo ładne W podziękowaniu za projekt wnętrza knajpy. Kwota niemała, bo 500 zł, więc jeszcze mi starczy na bieliznę lub torebkę (a kupić muszę wszystko ) Widziałam przepiękne buty w Kazarze, co najmniej 5 par rzuciło mi się w oczy. Tylko że tam trzeba wydać minimum 350 zł ![]() Chciałabym coś na naprawdę wysokim obcasie, bo nogi mam wtedy nieziemsko zgrabne Na niższych obcasach już się tak ładnie nie prezentują. Tylko że ja nie umiem chodzić w takich butach Podkład Revlona mi się kończy, muszę skoczyć do Douglasa. |
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Cytat:
jodie ja też już nie kupię butów na obcasie przez neta. Tymbardziej na tak wysokim. gosiu ja też większość rzeczy planuję i wykonuję, Tż wkracza dopiero jak jest niezbędny ;-) doszłam do wniosku, że chyba nie chciałabym nie móc decydować :P Ale czasami spontan Tżta mnie przeraża
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też za zimno w stopy w balerinach wlaśnie ![]() Asiuk to na buty i torebkę z etorebki starczy ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Zobaczcie to, sexowne czy wulgarne dla Was ? http://www.topstars.pl/wp-content/up...m1-243x450.jpg |
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie nie wiem, czy na e-torebce coś znajdę Właśnie sęk w tym, że ja nie mam zgrabnych nóg. No, może tragiczne nie są, ale dość grube, a wysokie obcasy świetnie je wysmuklają. Zwłaszcza, że sukienka jest bardziej mini niż midi Moja szwagierka była pod wielkim wrażeniem właśnie, jak wyskoczyłam z przymierzalni w takich wysokich obcasach, które mi ekspedientka pożyczyła. Wiadomo, muszę umieć w butach chodzić, więc szaleństwa nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dori, moim zdaniem są za wysokie ![]() Zmykam do obowiązków, muszę udowodnić szefowi, że warto przedłużyć mi na początku lipca umowę
|
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmierzyłam i platforma ma 1 cm, a obcas 8,5 cm. Buty są nieziemsko wygodne. Kocham je nad życie ![]() Ale może masz rację...muszę to przemyśleć jeszcze... Cytat:
![]() Asiuk to miło ze strony teściowej...chociaż patrząc na to z drugiej strony...zapłaciłaby duuuuzooo więcej gdyby robiła projekt po prostu w biurze
|
||
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj będę debiutować w butach które kupiłam sobie wczoraj na obronę... Żeby tylko wszystko było ok! |
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Wisła u nas w Krakowie... http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=449
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Masakra normalnie |
||
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3593 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Mam czerwone na platformie w których przetańczyłam niejedną noc ![]() ps. zarówno do zwykłych szpilek jak i platform zakładam żelki Cytat:
Cytat:
Cytat:
3mam kciuki![]() Mój były przyznał się w końcu, że jest z tamtą laską, co nie zmienia faktu, że nadal pisze mi te swoje żałosne teksty
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie mogę się pozbyć tego uczucia takiego kopyta nienaturalnego przez tą platformę ![]() Tańczyć w platformie ale rozumiem nie odrywając nóg od podłoża ? wykonując ruchy tylko tułowiem ![]() Mówię szczerze, mnie nie przekonują, istnieją buty pośrednie pomiędzy zwykłymi szpilkami a platformą i taki półśrodek dla mnie jest super
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas się sliczna pogoda zrobiła. Własnie wróciłam z rehab. Ludzie na krótki rękaw chodzą, sliczne słonko swieci
a jak tam u was??
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki krótki rękaw? Madzia co Ty mówisz? Przecież jest zimno, mokro i w ogóle
![]() U mnie dalej okropna pogoda... |
|
|
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Asiuk gratuluję! Czekamy na potwierdzenie ![]() W Lbl do południa było super, ciepło, słońce więc rękaw krótki, jednak teraz leje deszcz przez co strasznie boli mnie głowa |
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dziś niby nie jest zimno, ale pada i ciemno, mgliście jest, że nie chce się w ogóle wychodzić na zewnątrz. Mam nadzieję, że uda mi się dziś w końcu wziąć za prasowanie, bo sterta rośnie z dnia na dzień i powoli mi się ciuchy do pracy kończą
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak nie cierpię prasować. Zawsze się do tego zabieram kilka dni, aż faktycznie nie ma już w czym chodzić ![]() MNie też właśnie dziś czeka zmaganie się ze stertą niewyprasowanego prania ...do tego jeszcze pranie muszę zrobić... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

Jeszcze w tym tygodniu piłam browara, ale tym się akurat nie martwię.
)
Najwięcej zapłaciłam ok.190-200zł