|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Lavender Blonde mam wrażenie, że mamy podobną historię
też rozstałam się z exem, potem były powroty, nie jesteśmy razem 8 miesięcy ale "przyjaźnimy" się. Chciałabym to urwać, ale jakoś nie mogę...
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
brawo dla mojej uczelni, nie mają zamiaru odwoływać zajęć, ciekawe jak ja i inni mają się dostać skoro nie ma dróg, nie ma się jak przedostać przez miejscowości tak zalane, że ludzi z nich ewakuowano ![]()
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Przyczyną opadów jest morze Śródziemne a nie pył
parujące (bardzo cieple w obecnej chwili) morze, a raczej wilgoć spotkała sie z niżem znajdujacym sie obecnie nad Ukrainą i Rosją i stąd takie duże opady. Kazdy wie z geografii ze polączenie ciepłych i zimnych mas powietrza daje efekt deszczu ![]() U mnie od rana nie pada. Moja domowa stacja pogody pokazuje- słonce. Oby szlo juz lato ![]() U mnie tż był i sie zbyt :P szef go wezwał. siedzi teraz pewnie z tą sekretareczką. Powiem wam dziewczyny ze mam plan. Wiem, ze zadna z Was mnie do konca nie zrozumie bo nie jest w moijej sytuacji. Ale...ja znam mojego tż. wiem jaki jest. On lubi pewne siebie, odwazne, zdecydowane kobiety, a nie mimozy co drżą o byle babke i robią histerię. Dkatego postanowilam tłumić w sobie obawy. NIe bede o nią pytać, bede zachowywac sie tak jakby jej nie bylo. Bede pytac (tak jak do tej pory) co tam w pracy, jak minal dzien. ale ani slowkiem o niej. Chcew oczach tż wyjsc na kobiete pewną swojej pozycji, ktora nie jest zlekniona i zatroskana bo o matko moj tż mnie zdradzi. W rzeczywistosci jasne ze troszke sie stresuje, to nowa sytuacja dla mnie- ale przed tż chce pokazac ze mu ufam i wierze ze bedzie grzeczny. Myslicie ze to dobry pomysl?
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie tam nie znam, ale jak słyszałam "plotki" że te deszcze przez wulkan to... to... nie ważne kto to w ogóle wymyślił? co ma wulkan do tego? ![]() lecę do szkoły ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No taki jest, mojego tż raczej meczą takie kobiety co placza o byle co, ktore potrzebują zapewnien o milosci co 2 dzien a najlepiej co godzine. Jelsi bede o nia pytac to uswiadomię go w przekonaniu, ze moja samoocena spadla skoro inna moze byc lepsza ode mnie. Kiedys mu powiedzialam "jesli jakas kobieta mi ciebie poderwie moze sobie Ciebie zatrzymac, bo ja juz Ciebie nie bede chciala" i tego mam zmaiar sie trzymac E.J. co tam u Was nie mozecie sie spotkac przez te opady?
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie właśnie jak pisałam musi do mnie jadąc przejechać przez taką miejscowość, która jest totalnie zalana ![]()
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
a nie da sie jakąs inna drogą? albo np. pomyslec cos zebyscie sie spotkali w polowie drogi w jakiejs miejscowosci co okrąża ta zalaną i tam poszli do kawiarni? nic kompletnie nie da sie poradzic?
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dookoła mnie wszędzie jest stan powodziowy, wszystkie miasta, miasteczka i wioski, pozamykana część dróg....A mimo to muszę jakimś cudem dostać się w piątek i sobotę na uczelnię....
|
|
|
#1990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie wulkan, a dokładnie ten pył.Powodem tych opadów jest to o czym pisała kamila jednak to pył dodatkowo spotęgował ilość deszczu, szczególnie na południu polski.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
ech E.J. przykra sprawa.... pozostaje czekać, az sie rozpogodzi. u mnie przeboja sie niesmialo slonce zza chmur z drugiej strony bloku mam chmurzyska ciemne jak chmury deszczowe. a do tego zimno. piękną mamy jesień tej wiosny
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się pochwalę, że w stolicy niebo jest praktycznie bezchmurne, słoneczko świeci, ale nie jest za ciepło
|
|
#1993 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zresztą nie masz co grać takiej babki, przecież Ty taka jesteś! Przebojowa, pewna siebie i bez kompleksów ![]() A to Twój TŻ jest nią zainteresowany czy po prostu przyjął jakąś nową do pracy i łączą ich tylko stosunki służbowe? Przebywają w jednym pokoju tylko we dwoje? Jeśli nie to myślę, że nie masz się o co obawiać Jak Cie zdradzi (tfu tfu w co wątpie ) to będzie do końca życia załował, że stracił taką fajną i wyrozumiałą kobietę.
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj Pan A. zadzwonił do mnie wieczorem, gadaliśmy godzinę, sprawdził mi autobusy, bo jechałam dzisiaj rano do galerii z koleżankami, kazal mi wziąć parasolkę ze sobą. Chce mnie zaprosić do siebie na sobotę. Przykro mi było, że gadam wieczorem z obcym facetem, a nie z TŻtem.
![]() Właśnie dziś na zakupach do mnie dzwonił, pytał, co tam robię, czy coś kupiłam... Dziewczyny się śmiały, że dzwoni Nowy Men. Mój oczywiście wstał przed chwilą, choć miał się uczyć słówek, bo jutro ma ustną maturę. Pewnie znów mnie wystawi, bo będzie musiał się uczyć.
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Kamila - świetny pomysł
ja bym tak nie dała rady...podziwiam Cię ![]() E.J. współczuję sytuacji z tżem a ja podjęłam męską decyzję, przestaję u niego pomieszkiwać, zabieram rzeczy i wyprowadzam się do siebie nic się nie stało, po prostu męczę się jak on zajmuje się swoimi sprawami do 22 codziennie i dopiero potem ma czas dla mnie... za bardzo mnie to boli. Wolę już siedzieć u siebie... Mandy - ja Cię proszę, jedź do niego w sobotę a jak Twój się nie obudzi, co traci... tylko zrobi awanturę że to Ty jesteś winna to kopnij go wreszcie w cztery litery...
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-05-19 o 14:07 |
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
tu wątek dla zazdrośnic, więc może nie powinnam...ale:
miotałam się 3 miesiące, żeby skończyć poprzedni związek. Płakałam, nie jadłam, potem jadłam za dużo, nie dawałam się już dotykać, całe dnie grałam na kompie (15h dziennie), zaczęłam się upijać, ale nie umiałam zerwać. Przecież ślub załatwiony, wspólnie wynajęta kawalerka i co ludzie powiedzą. Skończyłam dopiero jak coś się podziało między mną i obecnym P. Związku z tego miało nie być, ale miałam świadomość, że będzie ktoś do kogo pójdę się przytulić i wypłakać... Nie jest to zdecydowanie moralnie dobra droga, ale czasem jedyna, jeśli się tak bardzo boi samotności, że trzyma nas w nieodpowiednim związku... Mandy...ja Ci teraz wybaczyłabym wszystko tylko zostaw tego d*pka... choć najlepiej oczywiście zostaw go wcześniej
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy jest sens się z nim spotykać, A. się bardzo wczuł. Wczoraj się do niego nie odzywałam, bo byłam z TŻtem, a on pisał, że mu brakuje rozmów ze mną itd. Nie wiem, co on sobie wyobraża. W czerwcu on wyjeżdża do pracy do Francji, więc tym bardziej nie wiem, co zrobić, żeby nie żałować.
|
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki
Dawno mnie nie było, pamięta mnie któraś jeszcze?![]() Nie udzielałam się z braku czasu i weny, ale regularnie Was podczytywałam Kamilo, uważam, że masz bardzo dobry plan odnośnie TŻ i sekretareczki . Normalne, że się martwisz, ale co to za facet, który poleciałby jak pies z wywieszonym jęzorem za pierwszą lepszą panienką? Nic nie wart! Mandy, rozumiem Twoje obawy odnośnie pojechania do Pana A. Starasz się być w porządku wobec swojego TŻ, jaki by nie był. Uważam też, że wcale dobrym rozwiązaniem nie jest randkowanie z nim (broń Boże nie mam na myśli normalnych rozmów i spotkań na stopie koleżeńskiej, bez żadnych flircików) itp i usprawiedliwiać się, że pewnie on robi to samo. To bardzo toksyczne. Nie wiem zupełnie już co Ci napisać odnośnie obecnego TŻ, bo on jest bardzo przewidywalny i musiałabym napisać Ci to samo co inne dziewczyny. A ja właśnie wróciłam z solarium . Wiecie, że zaczynam "karierę" modelki? Pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo średnio się do tego nadaję, ale pobawić się zawsze można. Przede wszystkim chodzi mi o fotomodeling, reklamy itp.
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, nie mówię od razu, że och, ach i miłość na całe życie
ale myślisz, że ten facet jest fajny... raczej nie rozważałabyś spotkania z nim gdybyś naprawdę kochała swojego tż-a... tylko że chore relacje uzależniają ![]() co do A to możesz mu powiedzieć, że to dla Ciebie za szybko...powinien zrozumieć nikt tu nie mówi o randkowaniu, flirtowaniu itp ale masz szansę, żeby to skończyć wreszcie!
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-05-19 o 14:31 |
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem mu, że to za szybko i tyle..
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
W klubie coś napiszę
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Może spotkajcie się tylko na mieście?
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ przed chwilą mnie wystawił
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę chcesz to jeszcze ciągnąć i wierzysz w jego przemianę? Przecież to co on wyprawia mija się z celem. Ja bym nie wytrzymała.
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecał mi, że dziś się spotkamy, on wstanie wcześniej i się pouczy.... i co? nic....
|
|
#2006 |
|
Przyczajenie
|
Oh Mandy , Twój Tż z moim byłym mogą sobie podać ręcę. Jak Cię czytam, to mam wrażenie , że opisujesz mnie i pana X. Weź się w garść i powiedz temu STOP. A wiedz, że trudno jest tylko na początku, poźniej to kewstia przyzwyczajenia. I mowi Ci to ktoś, kto był niewyobrażalnie zakochany
![]() Zastanawiam się Dziewczyny, czy napisać do 'przyjaciela'. Wczoraj wieczorem coś tam pisał do mnie, ale ja go brzydko mówiąc trochę olałam, dzisiaj jeszcze nic się nie odzywał, wytłumaczenie pewnie będzie jedno : pracuje!, ale tak się zastanawiam, czy może by się nie odezwać, czy dać pupie spokój i nic sie nie odzywać, co myślicie?
Są sytuacje, w których zło działa szybko, gwałtownie, z nagłą, miażdżącą siłą. Natomiast dobro z reguły działa wolniej, potrzebuje czasu, aby się objawić i dać świadectwo. Więc dobro często się spóźnia i - przegrywa.
Edytowane przez Lavender Blonde Czas edycji: 2010-05-19 o 15:06 |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie narazie mam neta
, E.J wspolczuje, moja siostra np nie ma jak sie dostac do szkoly, wszystko zalane, mi dzis troche lepiej choc nadal chce mi sie wymiotowac
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc co teraz powinnaś zrobić?
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a co do prysznicu to wole kapiel, taka dluga, wlasnie duzo piany, tz obok(ale niestety do wanny sie nie zmiesci)
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 20 marca imieniny ![]() Na inne sprawy to w sumie nie zareagował, powiedział tylko, że on ma obowiązki i nie siedzi w domu i nic nie robi, tak jak ja. No i jak mi nie pasuje to mam znaleźć kogoś, kto będzie miał ciągle dla mnie czas.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

też rozstałam się z exem, potem były powroty, nie jesteśmy razem 8 miesięcy ale "przyjaźnimy" się. Chciałabym to urwać, ale jakoś nie mogę...
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

brawo dla mojej uczelni, nie mają zamiaru odwoływać zajęć, ciekawe jak ja i inni mają się dostać skoro nie ma dróg, nie ma się jak przedostać przez miejscowości tak zalane, że ludzi z nich ewakuowano

parujące (bardzo cieple w obecnej chwili) morze, a raczej wilgoć spotkała sie z niżem znajdujacym sie obecnie nad Ukrainą i Rosją i stąd takie duże opady. Kazdy wie z geografii ze polączenie ciepłych i zimnych mas powietrza daje efekt deszczu 

kto to w ogóle wymyślił? co ma wulkan do tego? 

Pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo średnio się do tego nadaję, ale pobawić się zawsze można. Przede wszystkim chodzi mi o fotomodeling, reklamy itp.