Rocznik '92 cz. XV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 23:17   #3511
oluskaaa922
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

kongo powiedz ze na niego lecisz i sprawa bedzie prosta haha..
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 23:59   #3512
eMCe
Wtajemniczenie

kongo - wezcie się ogarnijcie , musisz chyba wziąć sprawy w swoje rece ;d

oluska - no chyba przeciazone, wiesz treningi, mecze, jednak daje swoje, moj tż juz mial operacje kolana a mial 19 lat ;P

ogolnie to tż mnie wkurza jak zawsze, nie moze o czyms waznym mowic na poczatku rozmowy tylko czeka na oklaski chyba, i jak ja zaczne temat o tym to nagle sie dowiaduje ze np. nie przyjedzie, albo czegos tam nie zrobi, a ja sie napalam jak głupia ;/

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 01:14   #3513
Enticing92
Wtajemniczenie

Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 06:35   #3514
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
haha

Stary 2010-05-19, 07:06   #3515
Enticing92
Wtajemniczenie

Dziewczyny u nas po 4 zaczela sie ewakuacja aut:O:O...masakra...u mojego TŻ jest juz pod klatkami coraz bardziej przybiera... dramat... ludzie biegaja kupuja jedzenie...pradu nie bylo,teraz na chwilke wlaczyli nie wiem mam nadzieje,że to minie...
Stary 2010-05-19, 07:32   #3516
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny u nas po 4 zaczela sie ewakuacja aut:O:O...masakra...u mojego TŻ jest juz pod klatkami coraz bardziej przybiera... dramat... ludzie biegaja kupuja jedzenie...pradu nie bylo,teraz na chwilke wlaczyli nie wiem mam nadzieje,że to minie...
no masakra, czytalam na onecie wlasnie o Krakowie,

Stary 2010-05-19, 07:42   #3517
Mala_mi18
Raczkowanie

tak odbiegajac chwilowo...
tz powiedzial ze "przyjedzie dzis to porozmawiamy"...hmm, az sie boje szczerze mowiac. szykuje sie dluga i ciezka rozmowa... mam nadzieje, ze bedzie dobrze !

wybieram sie do szkoly, wiec zrobie zdjecia jak ta powodz wyglada u mnie i wstawie po poludniu.

milego dnia wszystkim
Mala_mi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:08   #3518
Movement
Zakorzenienie

a mi z tej powodzi chyba cos sie z prądem dzieje ;/ co chwile cos w kontaktach skwierczy ;/

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:20   #3519
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
a mi z tej powodzi chyba cos sie z prądem dzieje ;/ co chwile cos w kontaktach skwierczy ;/
a w J-biu cos zalane ??

nie poszlam na dwie pierwsze lekcje najchetniej wgl bym nie szla do szkoly, ta pogoda dobija

Stary 2010-05-19, 08:24   #3520
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
a w J-biu cos zalane ??

nie poszlam na dwie pierwsze lekcje najchetniej wgl bym nie szla do szkoly, ta pogoda dobija
koło wiaduktu ( w stronę pawłowic) całe złomowisko + dojazdówki z zebrzydowic, bzia. :p a miasto nie jest zalane tylko ubocza. Na szczeście!

Stary 2010-05-19, 08:36   #3521
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
koło wiaduktu ( w stronę pawłowic) całe złomowisko + dojazdówki z zebrzydowic, bzia. :p a miasto nie jest zalane tylko ubocza. Na szczeście!
tylko zeby gorzej nie bylo

Stary 2010-05-19, 09:12   #3522
mousedream
Zadomowienie

Ale kleski nie oglosza bo wybory by trzeba przysunąc..
Przykro mi laski ze u was tak sie dzieje, u mnie na cale szczescie jest ok
COFFI ja cie normalnie RATAJCZAK A NIE RATAJCZYK powtorzy ładnie RatajczAK:P YES twoje nazwisko tez myla z moim?? No masakra ze mna laski chodza 2lata do szkoly i caly czas zamiast na koncu ak to yk:/ jak mnie to wkurza.

a ja w 3kl gim. w kwietniu uczylam sie z laskami z klasy tanczyc na konkurs.... praktycznie ostatnie poprawki i dociagniecia mozna bylo zrobic. I wszystko bylo ok moj tz przyszedl do mnie szlismy 1km godzine:p no ale to nic. No i jak wrocilam do domu wyszlam z moim psem Kajra (lablador) no i mi sie spieszylo a Kajra do domu nie chciala iść. Wiec ja zlapałam pod pache prawa podniosłam prawa noge bo chcilam wejsc na schody i mi w tym momecie rzepka wypadla, *** lam na ziemie i za noge sie tylko trzymalam... Ja krzyczalam bo akurat byl tata w domu (gdyby go nie bylo musiala bym sie modlic zeby sasiad mnie jakis widzial albo czekac godzine zanim siorka ze szkoly by przyszla bo telefon przycislam jak spadlam na prawa strone:/) a moj pies zaczal szczekac:P No i zawiezl mnie tata na pogotowie, malo tego oni zamiast nosze to wozek inwalicjki i mnie chcieli poszarpnac za to kolano ale tata sie moj wkurzyl masakra... no i włożyli mi w gips, po 3tyg wyciagli okazalo sie ze zakrzepowe zapalenie zyl i od kwietnia juz do szkoly nie chodzilam (tylko na testy gimnazjalne) potem sie okazalo ze mam zanik miesnia a noga nie jest tak sparwna jak powinna...
No wiec zaczelam chodzic do ortopedy z Pleszewa, gosciu konkretny no i postanowil ze operacja (choc zwlekal 3miesiace zeby jej nie zrobic bo stwierdzil ze moze sie uda bez, niestety nie). No a po operacji krwiaka w nodze dostalam Bol niesamowity jak wypisali mnie do domu to z lozka zejsc nie moglam jak moj tata na to patrzyl jak sie mecze to lzy mial w oczach (coreczka tatusia) no i jak szlam to tak jak by wam sie kolano rozrywalo.. no ale operacja pomogla... choc noga sprwna nie jest tak jak lewa... nadla zanik miesnia mam i juz go nie odbuduje. No i poszlam do ortopedy znowu to obejrzal i mowi "myślalem ze spilowanie rzepki nie bedzie konieczne ale chyba sie mylilem.. nie narasta to co mialo odrosnac" ogolnie jak mialam operacje to kolano od dolu musial mi spolerowac bo bylo nierowne (przez i***tów z jarocina bo nie zrobili zdjecia a wlozyli rzepke chodz nie wiedzieli czy nie wypadlo cos jeszcze, ale moj pech wypadlo cos tam jeszcze) No i teraz jak np. spadla bym ze schodow albo wpadla bym w jakas dziure i mam znowu kolano na boku... a nie zgodzilam sie bo moaj madra szkola nie rozumie czegosc takiego jak operacja lub to ze ktos powaznie choruje

sorki za poemat:p

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:39   #3523
ouu
Wtajemniczenie

a ja już w domu, bo most mi zamykają pozdro 600, jeszcze 100 cm i będzie taka sama wysokość wody jak w 1997
Stary 2010-05-19, 10:08   #3524
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
a ja już w domu, bo most mi zamykają pozdro 600, jeszcze 100 cm i będzie taka sama wysokość wody jak w 1997
U nas jest juz daaawno przekroczona ta z 97..
a ja jestem odcieta od swiata na szczescie prad mi jeszcze daja zalewa mnie coraz bardziej... mam nawet filmiki...DRAMAT!!!!!
Moj TZ to calkiem zalany...

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=oIKASHgXKG4

moja ulica;] moj film,;]
Stary 2010-05-19, 10:14   #3525
ouu
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas jest juz daaawno przekroczona ta z 97..
a ja jestem odcieta od swiata na szczescie prad mi jeszcze daja zalewa mnie coraz bardziej... mam nawet filmiki...DRAMAT!!!!!
Moj TZ to calkiem zalany...

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=oIKASHgXKG4

moja ulica;] moj film,;]
o jaaaaka masakra;o
Stary 2010-05-19, 11:29   #3526
oluskaaa922
Zakorzenienie

nie poszlam do szkoly bo sie przeziebilam i bym sie zle czula tam, kaszlac i smarkajac... ;/
Ent no to ladnie... myslalam, ze do tych klatek woda nie dojdzie, bo to DOSYĆ daleko... a tu oo... masakraa..
Stary 2010-05-19, 12:34   #3527
Enticing92
Wtajemniczenie

Nooo to bylo oczywiste...u mnie jest ho ho ho wisla 15 minut drogi a jak wylalo to od razu doszla taka jest sila...niby daleko a tu juz prawie na osiedle wchodzi i to nie plytka woda...niestety...a tam u mojego TZ lodkami plywaja ...masakra
Stary 2010-05-19, 13:14   #3528
oluskaaa922
Zakorzenienie

ja nie wiem ta Polska jakas pechowa jest, naprawdę;]
Stary 2010-05-19, 13:32   #3529
eMCe
Wtajemniczenie

masakra co się teraz dzieje, jeszcze niech mnie fala tsunami odwiedzi to pozamiatane ;pp

wgl to humoru nie mam -.- ta pogoda dobija na maxa, wlosy mi sie nie ukladaja () tż po praktykach byl w szkole i nawet sie ze mna spotał, musze sie uczyc i chce juz weekend -.-

Stary 2010-05-19, 13:45   #3530
Movement
Zakorzenienie

wlasnie oglądałam na onecie zdjęcia z KRK. ; o masakra jakas! ...

w ogóle to pokłóciłam sie z mamą ;/ nie wiem o co jej kaman. wkurza mnei ostatnio

Cytat:
masakra co się teraz dzieje, jeszcze niech mnie fala tsunami odwiedzi to pozamiatane ;pp

wgl to humoru nie mam -.- ta pogoda dobija na maxa, wlosy mi sie nie ukladaja () tż po praktykach byl w szkole i nawet sie ze mna spotał, musze sie uczyc i chce juz weekend -.-
haha ja tez mam z wlosami problem. juz nawet nie prostuje bo wiem ze i tak sie dziady pokręcą.
a co do tza to od poniedz nie mam na niego czasu bo teraz ciągłe sprawdziany, kart, odpowiedzi itp;/ na jjutro mam sie nauczyc do odp z bioli, spr z maty z ciągów + przeczytac 2 akt wesela.

dostałam 4- z odp z hist. mowcie do mnei mistrzu, bo hist mi najgorzej szła

Stary 2010-05-19, 13:50   #3531
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:

haha ja tez mam z wlosami problem. juz nawet nie prostuje bo wiem ze i tak sie dziady pokręcą.
a co do tza to od poniedz nie mam na niego czasu bo teraz ciągłe sprawdziany, kart, odpowiedzi itp;/ na jjutro mam sie nauczyc do odp z bioli, spr z maty z ciągów + przeczytac 2 akt wesela.

dostałam 4- z odp z hist. mowcie do mnei mistrzu, bo hist mi najgorzej szła
co do tż ;d, to ja akurat w tym tygodniu mam taki luzik , ze masakra, ale tz wczoraj mial trening, dzisiaj ma mecz, jutro tez trening i nie potrafil dzisiaj mi 5 minut w szkole poswiecic ;/

mi najgorzej z PO idzie

Stary 2010-05-19, 13:53   #3532
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
co do tż ;d, to ja akurat w tym tygodniu mam taki luzik , ze masakra, ale tz wczoraj mial trening, dzisiaj ma mecz, jutro tez trening i nie potrafil dzisiaj mi 5 minut w szkole poswiecic ;/

mi najgorzej z PO idzie
ja ostatnio z PO 5 zgarnęłam a musialam sie w koncu nauczyc bo ta ocena mi na maturalne idzie, to samo przedsiębiorczosc i wos. no i z maty chce na 3 wyciągnąć na koniec. musze :p

Stary 2010-05-19, 14:03   #3533
mousedream
Zadomowienie

olus a spotykasz sie ze swoim sasiadem?? bo tu zacichlas w tej sprawie
Kurde fakt Polska jest chyba pechowa, malo tego slyszalyscie ze od poniedzialku takie obfite opady maja byc na polnocy i baltyk podobno ma przybrac i moze byc fala powodziowa.... Wczoraj tak we wiadomosciach mowili... No jakis koszmar

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

mi w pierwszej klasie na swiadectwo maturalne przeszedl WOK (wiedza o kulturze, walniety przedmiot) a w tym roku PP(podstawy przedsieb.) czlowiek jako jednostka i czlowiek w srodowisku (profilowane przedmioty) edukacja europejska tez mi przepada w tym roku, a za rok mam wos.

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 14:16   #3534
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:

mi najgorzej z PO idzie
ja ostatnio zgarnęłam z PO 5- i 6 i postawiła mi 2* 6 za ten konkurs i 6 na koniec, i powiedziała klasie że jak ktoś ma jakieś ale to niech teraz powie, bo za tydzień nie przyjmuje ^^ moja kumpela (z którą się bardzo nie lubimy) miała taką piękną minę

mi w tym roku odchodzi 6 przedmiotów: PO, TI, fizyka, biologia, chemia, podstawy ekonomii.

Wg czajcie to. Pojechałam dzisiaj na umówioną wizytę do lekarza 50 km od domu i okazało się, że wizytę przełożyli nam na jutro, bo lekarka zamiast jak zwykle w środy zaczęła przyjmować we czwartki i zapomnieli do nas zadzwonić ;/ I 30 zł poszło się ***ać.
Ale dostałam bluzkę, 2 lakiery do paznokci i sandałki z biedronki. tak mi się podobały że nie mogłam się oprzeć

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 14:20   #3535
Movement
Zakorzenienie

ja mam WOK w przyszłym roku. Głupio zrobili, mogli teraz dać i wtedy zostałyby juz takie maturalne przedmioty

aa.. i mi technologia informacyjna odchodzi.

ide do przyjaciolki uczyc sie na ta matę... moze nam coś w te tępe łby wejdzie.. .

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

noir, przyznaj sie ze to sandałki z koziej pałki ;D hahah xD moj brat zawsze tak mowi na sandały.

Stary 2010-05-19, 14:44   #3536
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:

noir, przyznaj sie ze to sandałki z koziej pałki ;D hahah xD moj brat zawsze tak mowi na sandały.
ciii miałaś nie mówić xD

wg. na południu powodzie a u mnie świeci słońce i jest ciepło bardzo
masakra

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 14:51   #3537
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Acha, no to spoko, ze masz taka sytuacje. Spotykasz sie z ojcem itp.? Moja koleżanka (ta co tak mówi o seksie) ma taka sytuacje, ze jej stary mial kochanke i jej rodzice sie rozwiedli jak ona miala 13 lat, jej mama ma jakis tam odoratorow itp. ale ledwo wyrabia i musi chodzic do 3 prac, wiec jej prawie nigdy w domu nie ma, a stary im wysyla 100 zł na trzy osoby, jak jada np. na wakacje do Zakopanego czy coś... Czasem im wysyla ciuchy, ostatnio kom. wysłał dla niej i jej siostry, czasem dzwoni (ale zawsze wszyscy sie kloca, a on mowi, ze jest jej ojcem, a ona mówi, ze nie ten co zrobil a ten co wychowuje itp.). Ale np. alimentów nie płaci i jest w Anglii, a nasze polskie prawo nie NAKAZUJE placic jak sie jest za granica czy cos w tym stylu, ze nie ma takiego kodeksu, ze MUSI. No i ma dziecko z ta babka, wzial z nia nawet chyba ślub.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

A jakiego ma "mokasyna"? Pewnie JESZCZE nie sprawdziłaś...
Nie no. Moja sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Z ojcem widuję się często bo mieszkamy w jednej miejscowości. Czasami on przychodzi do mojej mamy na kawę czy coś Oboje rodziców uczestniczą w moim i brata życiu A na wakacje idę do niego mieszkać bo mam tam swój pokój, a z Ojcem zawsze miałam więcej luzu

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
łaaa to ja bym nie chciała

ile brat ma lat?

kredzia ale przecież nie jsteśmy w XVII wieku gdzie kobiety nie miały praw. oni są na równym poziomie więc nie rozumiem dlaczego ona ma się starać a on ma ją olewać

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

ja też wszystko łagodzę. chociaż my się nie kłócimy. przez 9msc pokłóciliśmy się, albo raczej posprzeczaliśmy z 2-3razy...
musisz po prostu gadać. ja np dzisiaj 'pookłóciłam się' z przyjacielem on się nie odzywa to wiesz.. poprzytulałam go trochę połaskotałam powiedziałam coś miłego i już było ok spróbuj.
a co, jest jakaś przerwa między wami czy tak z niczego??
Akurat ten 20 miesięcy

Cytat:
Nooo wystarczy ze przejdzie wal to wtedy beda zalani...

u nas woda dosyc daleko ale jesty wyzej niz naszej osiedle wioec jak wyleje to ja tez bede zalana bo jestesmy nizej polozeni...

To mojego autorstwa z centrum miasta
U Ciebie to jakaś masakra! Te zdjęcia to też horror! Tak Ci współczuję...

Cytat:
Oby ta woda nie doszła tylko do Ciebie...

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
Podczas tej powodzi z 97 mnie podtopiło tylko jedno skrzyżowanie. Bo wjeżdża się na nie ze stromej górki, a wjeżdża pod górkę.
Ale znów zbiorniki retencyjne w Czechach są pełne i kto wie czy znów nie będzie z tego nie większej powodzi...

Cytat:
ja mam WOK w przyszłym roku. Głupio zrobili, mogli teraz dać i wtedy zostałyby juz takie maturalne przedmioty

aa.. i mi technologia informacyjna odchodzi.

ide do przyjaciolki uczyc sie na ta matę... moze nam coś w te tępe łby wejdzie.. .

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Ja zaś miałam WOK w 1szej klasie, technologię także

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
ciii miałaś nie mówić xD

wg. na południu powodzie a u mnie świeci słońce i jest ciepło bardzo
masakra
U mnie to słońca nie było od około 1.5 tyg...

Edytowane przez xpatusx
Czas edycji: 2010-05-19 o 14:53
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 14:55   #3538
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
olus a spotykasz sie ze swoim sasiadem?? bo tu zacichlas w tej sprawie
aaa no bo nie ma nic do opowiadania..:P nie bylam z nim na spacerze, on jest jakis nie ten.. niby chce isc, ale jakoś nam to spotkanie nie wychodzi.. na gg rzadko jestem, jego tez cos nie widuje, takze tak to wygląda... pewnie i tak nie napisze... no ale moze go spotkam niedlugo jakos, to wtedy moze cos zagadam na ten temat, albo on sam zagada.. a jak nic nie wypali to niech spada na drzewo;p
Stary 2010-05-19, 15:22   #3539
sweet.girl
Zadomowienie

GG do sweet.girl

Dostałam dziś dwie 5 z PO
Jedną za nic bo babka myślała że mi nie wpisała z odpowiedzi jak sprawdzała zeszyt bo tam już była wpisana 5(za zeszyt) A ta piątka była z poprzedniego semestru a drugą za to samo że niby na ten semestr (A OSTATNI TEMAT MIAŁAM ZE STYCZNIA )

Zaraz idę sprzątać...

Nie mam dziś humoru ;/ jestem przed @ ...

Okazało się że dziś nie miałam matmy więc zaliczam jutro ;/

Sweet On The Diet
sweet.girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:09   #3540
EMdz
Zakorzenienie

nie mam czasu

co do powodzi to na mojej dzielnicy rzeka też wylała i ludzi ewakuowali, ale kawałek ode mnie. Mnie tylko zalało piwnicę.
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości