Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 13:21   #3871
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
super dziewczyny, dzięki za opinie moze jednak zostane w okularkach, zobaczymy. Jakby któraś miała jakąś propozycje fryzury dla mnie to baaaardzo prosze o fotke albo jakieś wskazówki
A bukiet w jakimś ciepłym odcieniu .. żółty albo jakiś pomarańczowy,rudy rdzawy, będzie pasował?
moim zdaniem rudy rdzawy jak najbardziej
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:22   #3872
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
super dziewczyny, dzięki za opinie moze jednak zostane w okularkach, zobaczymy. Jakby któraś miała jakąś propozycje fryzury dla mnie to baaaardzo prosze o fotke albo jakieś wskazówki
A bukiet w jakimś ciepłym odcieniu .. żółty albo jakiś pomarańczowy,rudy rdzawy, będzie pasował?
jak najbardziej będzie pasował. A może zasięgnij porady na wątku o bukietach? Tam bardzo fajnie dziewczyny doradzają i mają dużo pomysłów
Stary 2010-05-19, 13:25   #3873
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że by pasował (chociaz ja sie nie znam na bukietach i wydaje mi się że kolorystycznie do białej sukni każdemu każdy pasuje)
Próbowałam znaleźc Twoją suknię, żeby coś doradzić bo wydawało mi się, że wklejałaś ale przejrzałam Twoje posty i nie znalazłam

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-05-19 o 13:27
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:27   #3874
madmuazelle
BAN stały

gospella,no ok.Napisałam,że to jest tylko moje odczucie,ale dodałam też że widziałam PM-ki w okularach na swoim slubie i bardzo ładnie wyglądały.

acelinko,ja również uważam że fajni ci w okularach,fajne masz oprawki,które pasuja do koloru twoich włosów. A co do bukietu-koloru etc,to zgadzam się z gospellą. :ehem
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:35   #3875
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Myślę, że by pasował (chociaz ja sie nie znam na bukietach i wydaje mi się że kolorystycznie do białej sukni każdemu każdy pasuje)
Próbowałam znaleźc Twoją suknię, żeby coś doradzić bo wydawało mi się, że wklejałaś ale przejrzałam Twoje posty i nie znalazłam
nie wklejałam sukienki. Wklejiłabym ale niema już jej na stronie salonu bo dali nową kolekcje a na necie nigdzie jej nie umiem znaleść. Nie dało jej sie nawet zapisac na dysku jak była na stronce, jedynie to mogłabym zeskanować z tego co sobie drukłam ale to będzie niewyraźne. Później spróbuje jakby to wyglądało zeskanowane
Z tą kolorystyką do sukni masz racje do białego tak jak do czarnego pasuje wszystko ale trzeba też dopasowac do panny młodej np. do koloru włosów przynajmniej tak mi sie wydaje

Dzięki za opinie, chyba już wiem jaką fryzurke mniej więcej chce, jak mi się uda to wkleje najlepsze jest to, ze moja mama jest fryzjerką, ale ona mnie nie będzie czesać bo już widze jej stres pewnie będzie większy od mojego ;P
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:37   #3876
83mika
Raczkowanie

Cytat:
To jest Twój naturalny kolor?mam podobny, tylko włosy troche dłuższe, a do takiego kolory pasuja również bukiety w odcieniu zieleni
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:42   #3877
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
To jest Twój naturalny kolor?mam podobny, tylko włosy troche dłuższe, a do takiego kolory pasuja również bukiety w odcieniu zieleni
Niestety nie naturalny, farbowane są zobacze co mi moja pani Asia w kwiaciarni powie, chciałabym bukiecik tulipanów albo frezji. Musze ją spytać w góle jakie kwiatki we wrzesniu są dostępne
Stary 2010-05-19, 13:53   #3878
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Niestety nie naturalny, farbowane są zobacze co mi moja pani Asia w kwiaciarni powie, chciałabym bukiecik tulipanów albo frezji. Musze ją spytać w góle jakie kwiatki we wrzesniu są dostępne
frzje napewno beda , ale tylipany nie wiem.
A to moje propozycje;
Stary 2010-05-19, 14:05   #3879
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
frzje napewno beda , ale tylipany nie wiem.
A to moje propozycje;
2 i 3 fryzurke też mam na swojej liście jednak moje loki nie są takie pokręcone od samej góry, a próby nadania im innego skrętu nie wychodzą, próbowałyśmy z mamą już chyba na wszystkie sposoby. Dziwne mam te włosy Bardziej skłaniam się do tej 3 fryzurki, jest śliczna - taka naturalna
Stary 2010-05-19, 14:20   #3880
madmuazelle
BAN stały

Widze,że powstała nowa "moda" na naszej klasie.Dodawanie zdjęc z zalanych ulic,czyli jednym słowem zdjęcia z terażniejszej powodzi.
Stary 2010-05-19, 14:22   #3881
acelinka
Zakorzenienie

dokładnie. Mnie te zdjęcia przerażają, a najgorsze jest to, że jutro zobacze to na własne oczy jadąc na uczelnie
Stary 2010-05-19, 14:25   #3882
83mika
Raczkowanie

Cytat:
2 i 3 fryzurke też mam na swojej liście jednak moje loki nie są takie pokręcone od samej góry, a próby nadania im innego skrętu nie wychodzą, próbowałyśmy z mamą już chyba na wszystkie sposoby. Dziwne mam te włosy Bardziej skłaniam się do tej 3 fryzurki, jest śliczna - taka naturalna
Fryzjer sobie poradzi ja też chce mieć takie lekkie naturalne loki
Stary 2010-05-19, 14:31   #3883
acelinka
Zakorzenienie

ale moja mama jest fryzjerką i naprawde trudno ujażmić moje włosy bo one bardzo bardzo bardzo chcą się kręcić po swojemu ;P ale damy rade jakoś
Stary 2010-05-19, 14:44   #3884
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Mam pytanko do pm, które noszą okularki. Idziecie do ślubu w okularach, czy z nich rezygnujecie lub zamieniacie na soczewki? Moje oprawki są dość wyraziste (bordowe) i się zastanawiam, czy nie będą sie gryzły z suknią ślubną
Ja nie wyobrażam sobie siebie w sukni i okularach, chociaż mam ładne i pasujace do twarzy. Jakieś 2 lata temu zaczęłam nosic soczewki, początkowo miało to być tylko na jakąś imprezę, ślub czy wesele ale jak mi się spodobało, tak już nigdy nie wrócę do okularów!
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no ja tez nosze, chcialam wzlozyc soczewki bo te calowania na początku mnie irytują, bo okulary syf zaraz, ale nie moge nosic soczewek
moze to kwestia ich doboru? Ja miałam na początku Focus i były okropne, uwierały a od kiedy mam Johnson's oasys to nic ich nie czuc i juz ich nie zmieniam!
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
ja soczewki kupuje wczesniej- takie na 3 miesiące i będę miała na śluby i na podróż poslubną. Okulary psują całość jak dla mnie i napewno zainwestuję w soczewki
Zgadzam się
Cytat:
U mnie po prostu ściągnięcie okularów odpada, bo wszyscy goscie oddaleni o więcej niż jakieś 4 metry będą "niewyraźni" a niemam tyle rutinoscorbinu Bukiet raczej chciałabym jakiś inny, delikatniejszy. Znowu całkiem bez okularów wyglądam dziwnie (jak dla mnie;P) po prostu wydaje mi się, że w okularach mi ładniej więc chyba poszukam jakiś delikatniejszych oprawek, ale te sobie zostawie, bo po prostu je lubie jak nic ciekawego nie znajde to może zdecyduje się na soczewki, zobaczymy
Wierz mi, jak zaczęłam nosic soczewki to też wygladałam dziwnie jak zdjęłam okulary, bo jednak oczy wygladają wtedy dziwnie, jakby zapuchnięte i takie małe. Ale jak już ponosiłam dłużej to jakby stęchły i wyglądam normalnie wreszcie!
Cytat:
Troche się wstydzę, ale wrzuce ;P tydzien temu robiłam na dyplom fotke i od razu z uszkiem żebym mogła wykorzystać do nowego dowodu, bo nie lubię za bardzo fotografów
Bardzo ładne masz okulary i faktyczni świetnie pasują, ale ja jednak wolę bez, z resztą w nich nawet makijaż jest malo widoczny...

Uwaga Uwaga, dziś u 7-sierpniowych PMek 80 dni!!!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 15:02   #3885
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
moze to kwestia ich doboru? Ja miałam na początku Focus i były okropne, uwierały a od kiedy mam Johnson's oasys to nic ich nie czuc i juz ich nie zmieniam!
witam w klubie ja od nich dwa razy dostałam zapalenia rogówki :zly:
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 15:19   #3886
mmmmmm
Zakorzenienie

Jutro też nie mamy zajęć

Mad też zauważyłam tę modę... Ale chociaż wiem co się dzieje w moich stronach...
Stary 2010-05-19, 15:20   #3887
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
witam w klubie ja od nich dwa razy dostałam zapalenia rogówki :zly:
Na szczęscie na początek kupiłam 3 pary jednodniowych Focus daily także po 3 dniach ich nie bylo. Johnsony są bez porównania lepsze!i teraz noszę tylko te, nawet nie kombinuję już z tańszymi jak te mi tak pasują, wolę nie zmieniać
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 15:24   #3888
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Też nie lubie takowych zabaw,ja widziałam taką zabawe, że panowie mieli na sznurku powieszone po jałbku i ruchami wiadomo jakimi musieli popychać pudełko zapałek po podłodze,do przodu/aby dojść do mety.

Do gości weselnych:

Na początek same "oczywistości":
  • nie zapominajcie, że to dla Młodej Pary najpiękniejszy dzień w życiu i że wszyscy powinni cały czas o tym pamiętać;
  • pamiętajcie, że to nie WY, ale ONI są najważniejsi i że przede wszystkim to ONI są tego dnia numerem 1;
  • nawet jeśli coś jest nie całkiem po Waszej myśli, nie powinniście biec do Młodych i skarżyć się albo wytykać niedociągnięcia na weselu;
  • to WY macie spowodować, że Młoda Para będzie szczęśliwa i zadowolona i to WY tworzycie atmosferę na weselu - powinniście dać z siebie radość, pozytywną energię, satysfakcję - oni się przecież bardzo starali, aby Wam również ten dzień umilić.
Nasi polscy goście weselni często traktują zaproszenie na wesele jako zło konieczne i fakt zaszczycenia imprezy swoją obecnością to już z ich strony wszystko, co mają do zaoferowania. A później już na wyścigi marudzą - zupa nie taka, kotlet za zimny, orkiestra do bani, siedzenia za twarde, parkiet za duży
(za mały, za śliski, za zielony itp...). Nawet jeśli nie mówią tego młodej parze wprost - to się czuje "w powietrzu".

ZAPOMINAMY, ŻE MAMY SIĘ WESELIĆ RAZEM Z MŁODĄ PARĄ I ZAPEWNIĆ JEJ WESOŁY, SZCZĘŚLIWY DZIEŃ?

To ONI są gwiazdami tego dnia i wieczoru, to wokół NICH wszystko powinno się "kręcić" tego dnia - na bok powinny pójść waśnie rodzinne, antypatie towarzyskie, własne gusta muzyczne, upodobania kulinarne itp.

Oj prawda to prawda. Chyba to sobie wydrukuje i dam paru osobom.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Być może.

Co to,to nie.
bardzo fajny tekst i prawdziwy. pewnie większość by się obraziął
Cytat:

Nasz zespół zazwyczaj robi tą zabawę

chilanes, możesz dopisać mnie do listy sierpniowych PM? 7 sierpnia dla przypomnienia.

woda, prześlicznie wyglądałaś!

zdrowie naszych majowych przyszłych zoneczek!
jesteś przecież na liście PM 2010
Lista "Sierpniowe PM" to lista tych, które gadają na wątku Sierpniówek, a Ty tam przecież nie zaglądasz
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hallo

u mnie dalej leje to już jest do obrzydzenia

znów mnie ominął panieński

prawdopodobnie będziemy z TZ się przeprowadzać jakoś mi się to zbytnio nie uśmiecha przed weselem ale chyba innego wyjścia nie mamy trzymajcie dzisiaj kciukasy żeby tak nie było
trzymam kciuki!!!
Cytat:
Troche się wstydzę, ale wrzuce ;P tydzien temu robiłam na dyplom fotke i od razu z uszkiem żebym mogła wykorzystać do nowego dowodu, bo nie lubię za bardzo fotografów
bardzo fajnie Ci w tych okularach, więc nie ma co kombinować
Cytat:
Widze,że powstała nowa "moda" na naszej klasie.Dodawanie zdjęc z zalanych ulic,czyli jednym słowem zdjęcia z terażniejszej powodzi.
eee mnie bardziej zniesmacza fotografowanie zaproszeń ślubnych z tekstem "zapraszam wszystkich zainteresowanych", albo testów ciążowych ledwo po zrobieniu ;/ wstawianie fotek z usg
Stary 2010-05-19, 15:38   #3889
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Jutro też nie mamy zajęć
a u mnie pomimo zagrożenia powodziowego są zajęcia :/ jeszcze teraz pisałam prace zaliczeniową z etyki zawodowej i coś mi sie zkompem stało i mi sie wszystko skasowało musze jeszcze raz te pierdoły pisać, zaraz chyba wyjde z siebie i stane obok
Stary 2010-05-19, 16:09   #3890
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Mam pytanko do pm, które noszą okularki. Idziecie do ślubu w okularach, czy z nich rezygnujecie lub zamieniacie na soczewki? Moje oprawki są dość wyraziste (bordowe) i się zastanawiam, czy nie będą sie gryzły z suknią ślubną
Ja miałam mocne postanowienie pójścia do ślubu w okularach, bo jak kiedyś chciałam zacząć soczewki, to miałam z nimi straszne problemy i zrezygnowałam... No ale poszłam w lutym na dobór, ponosiłam, nauczyłam się i założyłam na ślub. Za to mój mąż, który kiedyś okulary wkładał tylko do komputera (nawet na trasę klatka-auto nie zakładał), to poszedł w nich do ślubu

Cytat:
ja soczewki kupuje wczesniej- takie na 3 miesiące i będę miała na śluby i na podróż poslubną. Okulary psują całość jak dla mnie i napewno zainwestuję w soczewki
Ze swojej strony nie polecam iść do wrocławskiego Fiellmana - byłam tam na doborze i babka mi chyba niezbyt dobre dobrała (prawdopodobnie za ciasne)... Niby według niej było ok, ale potem wyskoczył mi obrzęk oczu i zapalenie rogówki. Dwa miesiące to leczyłam, bo nie mogłam trafić na dobrego okulistę. W końcu mi to mija na szczęście i jutro idę znowu na dobór innych Nawet mąż się skusił i idzie za dwa tygodnie, ale On chce jednodniowe tylko na różne okazje, a nie na co dzień...

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
eee mnie bardziej zniesmacza fotografowanie zaproszeń ślubnych z tekstem "zapraszam wszystkich zainteresowanych", albo testów ciążowych ledwo po zrobieniu ;/ wstawianie fotek z usg
No ja uznałam, że nie wstawię zdjęć ślubnych, bo jeśli faktycznie mam z kimś kontakt i w ogóle, to dam mu po prostu link do zdjęć i niech sobie poogląda... Po co mają mnie komentować osoby, z którymi praktycznie nie rozmawiam...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:09   #3891
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dodałam zielonego na koniec Twej wypowiedzi.
Czyli kolejna osoba ZA górami

Niedobra siostra.
to fajnie,. ze dodalas hihihi
no niestety siostra jak przyjezdza to mi neta zabiera protestuje

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No to teraz zakładamy wygodne kapcie, zapalamy świeczki i wcinamy torcik

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Woda, Danee super relacje ślicznie wyglądałyście dziewczyny I jeszce raz wsyztskiego dobrego

ja mam obraczke 2 rozmiary większą niż pierścionek. jubiler powiedział, ze obraczka jest szersza od pierscionka i dlatego te roznice, bo pierscionek latwo zdjac. i powiedział, ze obraczka musi sie na palcu swobodnie obracac. Przymierzałam rózne rozmiary i najabrdziej pasowała 2 rozmiary wieksza od pierscionka a ta w rozmiarze piersciona byla za ciasna i wbijala sie w palec a z pierscionkiem nie mam problemu takiego.
no ja wlasnie wole sobie przymierzyc obraczke , jak moj tz mi sie oswiadczal (nie wiedzialam po tmy) i kupil mi 2 rozmiary za duzy pierscionek ,no cos troszke nie trafil, ale liczyl sie gest
Cytat:
Mam coś dla naszych przyszłych mężatek.

Ministerstwo Małżeństwa DoskonałegoWarszawa 30.06.2007 r.

Departament Szczęścia Nowożeńców
Warszawa

Każdej Młodej Mężatce wręczyć w dniu ślubu !!!!!

Na podstawie przeprowadzonych badań stwierdzono, że żonaci mężczyźni umierają wcześniej niż kawalerowie, a to na wskutek kłótni których przyczyną są ich własne żony. Aby tego stanu uniknąć, podajemy poniżej 10-cioro przykazań małżeńskich dla młodych żon, które powinny je przestrzegać nie czyniąc najmniejszej łaski.

10 przykazań
  1. Jam jest twój mąż, który Cię wywiódł z niewoli panieńskiej z domu zgryzot i cierpień.
  2. Nie wymieniaj imienia męża Swego ordynarnie, tylko mów zawsze pieszczotliwie "KOCHANIE" ze słodyczą w głosie.
  3. Nie mów fałszywego świadectwa, jakoby mąż Twój szwędał się po knajpach, podrywał babki, grał w karty, pił wódkę, chociażby i tak było.
  4. Czcij ojca i matkę Jego, albowiem Oni obdarzyli Cię Twoim ukochanym mężem.
  5. Nie zabijaj w sobie miłości do męża Swego.
  6. Nie rób ROENTGENA w kieszeniach męża Swego.
  7. Nie pożądaj futer, biżuterii, ani żadnej innej drogiej rzeczy która by była obciążeniem kieszeni męża Twego.
  8. Nie uwodź cudzych mężów, chociażby byli lepszymi od męża Twego.
  9. Nie pożądaj więcej aniżeli raz na dobę aczkolwiek są na świecie inne kobiety, które własnych mężów nie mają i też chcą jakoś żyć.
  10. Mężczyzna w życiu z kobietą cieszy się dwa razy - pierwszy, kiedy ją nabywa. Drugi, gdy się jej pozbywa.
Starszy referent

Departamentu małżeństwa Doskonałego
Alfons Rozwodziński
hahha dobre, zaraz tztowi pokaze
Cytat:
ja tez własnie nie moge spac
u nas kurna 9dni ale sie zlożyło ty 59 a ja 9
pewnie stresik Cie dopadł za jedna cyferke
Cytat:
A ja dziś nieprzytomna...
Dziś w nocy albo jutro rano jedziemy w Bieszczady i martwię się jak my wrócimy jak wszystko po drodze zalane.
Mam nadzieję, że jednak będzie ktoś z samochodem, bo jak nie to będzie marnie.
Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę- nawet jeszcze się pakować się zaczęliśmy. Tż zostawił wszystko na mojej głowie i się wczoraj zdenerwowałam- zamiast nas pakować, poszłam spać. Trudno- nie będę wszystkiego sama robić. Czasami mnie to doprowadza do szału, kiedy on tak beztrosko do wszystkiego podchodzi a ja muszę o wszystkim myśleć.
Dopóki ja nie powiem, sam nie zrobi. Ja nie mówię o tym żeby coś za mnie robił, ale mógłby chociaż za siebie. Przygotować siebie do wyjazdu- wszystkie rzeczy itd. Eh...ci Tżci...kocham go szalenie ale czasami doprowadza mnie do szału
no niestety taka natura facetów, prawie wszyscy tacy sa

Cytat:
Cześć

Moim zdaniem okulary gryzą się ze sukienką ślubną,ale widziałam PM idące do slubu i naprawde bardzo ładnie wyglądały.A znam tylko jedną,ktora brzydko wygląda ( żonka mego eks )

Cytat:
bardzo masz fajny kolor włosów, moim zdaniem dobrze Ci jest w okularach, ale jakbym mogła na Twoim miejscu bym zdjela na slub
Ale masz fajnie, ze mama jest fryzjerka
Cytat:
moim zdaniem rudy rdzawy jak najbardziej
Tez sie zgadzam
Cytat:
masakra, chyba juz nie wiedza co dodawac...

Pojechalam dzis na uczelnie, ale na szczescie normalnie dojechalam, bo dzis nawet nie padalo, moze wode z torow odpompuja ... Jutro jade na przymierzanie sukni , mam nadzieje, ze juz wiekszosc bedzie uszyta
Stary 2010-05-19, 16:23   #3892
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

bardzo masz fajny kolor włosów, moim zdaniem dobrze Ci jest w okularach, ale jakbym mogła na Twoim miejscu bym zdjela na slub
Ale masz fajnie, ze mama jest fryzjerka

Postanowiła, że spróbuję ze soczewkami, w sumie będe miała ładny makijaż to może jakoś będe wyglądać Co do mamy fryzjerki to w sumie fajnie ale ja jestem taka wybredna że ona niechętnie mnie czesze na jakieś imprezy czy coś ;P
Stary 2010-05-19, 17:04   #3893
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
gospella,no ok.Napisałam,że to jest tylko moje odczucie,ale dodałam też że widziałam PM-ki w okularach na swoim slubie i bardzo ładnie wyglądały.

acelinko,ja również uważam że fajni ci w okularach,fajne masz oprawki,które pasuja do koloru twoich włosów. A co do bukietu-koloru etc,to zgadzam się z gospellą. :ehem
wybaczam ci mad
Cytat:
nie wklejałam sukienki. Wklejiłabym ale niema już jej na stronie salonu bo dali nową kolekcje a na necie nigdzie jej nie umiem znaleść. Nie dało jej sie nawet zapisac na dysku jak była na stronce, jedynie to mogłabym zeskanować z tego co sobie drukłam ale to będzie niewyraźne. Później spróbuje jakby to wyglądało zeskanowane
Z tą kolorystyką do sukni masz racje do białego tak jak do czarnego pasuje wszystko ale trzeba też dopasowac do panny młodej np. do koloru włosów przynajmniej tak mi sie wydaje

Dzięki za opinie, chyba już wiem jaką fryzurke mniej więcej chce, jak mi się uda to wkleje najlepsze jest to, ze moja mama jest fryzjerką, ale ona mnie nie będzie czesać bo już widze jej stres pewnie będzie większy od mojego ;P
no miec mame fryzjerke to skarb
Cytat:
no, czego to ludzie nie wymyślą...

Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie siebie w sukni i okularach, chociaż mam ładne i pasujace do twarzy. Jakieś 2 lata temu zaczęłam nosic soczewki, początkowo miało to być tylko na jakąś imprezę, ślub czy wesele ale jak mi się spodobało, tak już nigdy nie wrócę do okularów!

Zgadzam się

Wierz mi, jak zaczęłam nosic soczewki to też wygladałam dziwnie jak zdjęłam okulary, bo jednak oczy wygladają wtedy dziwnie, jakby zapuchnięte i takie małe. Ale jak już ponosiłam dłużej to jakby stęchły i wyglądam normalnie wreszcie!

Bardzo ładne masz okulary i faktyczni świetnie pasują, ale ja jednak wolę bez, z resztą w nich nawet makijaż jest malo widoczny...

Uwaga Uwaga, dziś u 7-sierpniowych PMek 80 dni!!!
kupilam sobie wlasnie 2 tygoidniowe jakies super żeloweACUVUE OASYS i nie wiem, raz dobrze a raz koszmarnie, więc chyba odpuszczę i tyle
Stary 2010-05-19, 17:35   #3894
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Postanowiła, że spróbuję ze soczewkami, w sumie będe miała ładny makijaż to może jakoś będe wyglądać Co do mamy fryzjerki to w sumie fajnie ale ja jestem taka wybredna że ona niechętnie mnie czesze na jakieś imprezy czy coś ;P
ja bym tam chyba wykorzystala swoja mame hehe, ale samej tez mi czasem wychodza fryzury na slub, raz pokrece, raz wyprostuje
No mozesz sprobowac soczewki, moze sie przyzwyczaisz i Ci bedzie wygodniej niz w okularach

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Na suwaczku pozostało mi 66 dni, coraz blizej ślubu, coraz blizej slubu nananna (w rytm piosenki coca-coli - coraz blizej swieta hahah)
Stary 2010-05-19, 17:40   #3895
madmuazelle
BAN stały

No jestem już w domku. Zaliczyliśmy z tż-tem jeszcze zakupy.Jakby co to kupiliśmy dwie podstawki pod pizze i taką fajną plastikową niebieską miske z dwoma łyżkami do sałatki. Teraz pije kawke i relaks No oprocz tego,że gotuje się rosiół.

gospellko,uff dziękuje za wybaczenie.

chilanes,no to fakt.fotki na nk testów ciążowych,czy z pierwszego usg,to nie najlepszy pomysł.

dziewczynko za 66 dni do ślubu

acelinko,pozazdrościć mamy fryzjerki.
Stary 2010-05-19, 17:40   #3896
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
gospellko,uff dziękuje za wybaczenie.

proszę
Stary 2010-05-19, 17:41   #3897
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
proszę
Prosie????Prosi się świnia/nka
Żartuje oczywiście
Stary 2010-05-19, 17:44   #3898
Agateczka*
Zakorzenienie

Ello! ja was na bieżąco śledzę ale nigdy nie mam czasu odpisać
Tak więc dla zaspokojenia pokażę wam moje butki, a jutro nasze obrączki które odebraliśmy. i może jeszcze coś....
Ogólnie lista gości jeszcze ulega modyfikacji a tu już niebawem trzeba potwierdzić na 100%
Stary 2010-05-19, 17:48   #3899
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Prosie????Prosi się świnia/nka
Żartuje oczywiście
miałam napisac prosię własnie ale stwierdziłam że jeszcze sie obrazisz
ale widze ze poczucie humoru spoko więc dobrze

zaraz majka lookne na ten durny film, ale potem idę spać raczej

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Ello! ja was na bieżąco śledzę ale nigdy nie mam czasu odpisać
Tak więc dla zaspokojenia pokażę wam moje butki, a jutro nasze obrączki które odebraliśmy. i może jeszcze coś....
Ogólnie lista gości jeszcze ulega modyfikacji a tu już niebawem trzeba potwierdzić na 100%
jak tam stresik? ja jakos mega w stresie

kurcze co zorbic do jedoznka na wieczorek panienski?
Stary 2010-05-19, 17:53   #3900
Agateczka*
Zakorzenienie

No u mnie Gospelko z każdym dniem coraz większy stresik...
a wciąż jeszcze brakuje drobnych szczegółów.
Na wieczór panieński no to zależy albo jakieś przekąski typy koreczki, mini kanapeczki etc. bądź coś treściwszego

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości