|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
jejciu, ale sie rozryczalam na tym filmiku
![]() ADA- MOZESZ JEDNAK WYJSC, ALE TYLKO W TAKI SPOSÓB, INACZEJ SIEDZ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
W bokach najbardziej, potem tyłek, uda, piersi no i brzuch
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- agravka mądrze teraz prawisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Rozeznanie
|
a wy znowu swoje, pedzicie jak szalone
![]() widzialam wszystkie zdjecia brzuszkow od wczoraj, wszystkie przepiekne. tylko nie wiem gdzie niektorym z was sie mieszcza te dzieciaczki. tych filmikow nie otwieram mam juz dosc ogladania po filmie ze szkoly rodzenia, jedynie co otworzylam ten link ze zdjeciami, ja bym sie nie zgodzila zeby mnie pozniej ogladaly obce osoby na internecie i rzeczywiscie powinna sie chociaz byla ubrac w koszule. u mnie tez juz wszystko gotowe dla maluszka, jedynie dla mnie zostalo jeszcze pare rzeczy do kupienia. ja mialam lyzeczkowanie pod koniec maja, wypadal akurat tutaj dlugi weekend, uspili mnie i nic a nic nie wiem co sie dzialo, jedynie jak wrocilam do domu to bylam dalej lekko nie przytomna. ehhh to juz rok... |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
nareszcie was nadrobiłam
![]() ![]() na którym konkretnym bo wszystkich wolalabym nie ogladać ![]() jeżeli ten co siala wkleiła z perspektywy ojca to zaraz obejrze alguien , wiolek dzięki ![]() pszczolka, hd ![]() ![]() anoxa mężuś da rade ![]() Cytat:
![]() właśnie mnie zmora dopadła ![]() acha no tak ![]() Cytat:
![]() niezawsze normalnie jestem z ciebie dumna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- ta, ta wielka jest z rozcięciami na cyce i faktycznie do niczego, bo wyłażą. Na śmietnik pójdzie, bo mi się nie opłaca wymieniać. http://allegro.pl/item1028471535_kos...iacej_r_l.html A druga w miarę: http://allegro.pl/item1033010317_kos...acej_r_xl.html A najśmieszniejsze, że ta wielka to rozmiar L. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, chiałam się pochwalić zakupami, myśle ze dość udane. Co sądzicie??
http://www.allegro.pl/item1029026398...daz_jezy k.html http://www.allegro.pl/item1029077431...2_bobas_ n.html Anuszka a co z tą kobietą z All?
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-05-19 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym ona na długi rękaw to jak ci się nie opłaca wymieniać to sprzedaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Rozeznanie
|
anuszka wspolczuje. ja sie ciesze ze u mnie to wogole szybko zorganizowali. dzien wczesniej bylam na kontrolnej wizycie i okazalo sie ze serduszko nie bije a a na nastepny dzien na 6 juz mialam byc w szpitalu. na wstepie dostalam kroplowke ktora mnie chyba otumanila, pozniej jak wjechalam na sale to lekarka mnie trzymala za reke i powiedziala dobranoc, tyle pamietam. pozniej juz tylko meza jak mnie trzymal za reke i ze strasznie chcialo mi sie pic a moj myslal ze nie moge i zwilzal mi usta kawa bo tylko to mial. jak zobaczylam pielegniarke to sie zaczelam drzec ze mi sie chce pic a jeszcze bylam pol przytomna. jak juz sie w pelni dobudzilam do wyszlam do domu i jeszcze dostalam tabletki przeciwbolowe i tabletki na uspojenie do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
linka super i ceny atrakcyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kobiecie wystawiłam negatywa, bo nie chciało mi się bawić w żadne spory. Jeszcze nie dostałam zwrotnego ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
Chyba nie wklejalam Wam zdjec, to prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
anuszka to wspolczuje ja spalam i bylam niczego nieswiadomo wybudzili mnie dopiero po i dostalam kroplowke przeciwbolowa bo strasznie bolal mnie brzuch
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() siala, ania obejrzałam ten filmik i poryczałam się jak głupia ...piękny ach te hormony ![]() i paradoksalnie mniej się boję samego porodu w zasadzie wogóle ![]() tylko zeby z małym było wszystko ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
alguien slodki i slicznie!!!!!1
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Ale piękny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poszlam na wizyte w piatek (ponad tydzien wczesniej trafilam do szpitala z plamieniem ale wszytsko niby bylo ok serduszko bilo) no i na usg okazalo sie ze serduszko kruszynki przestalo bic jeszcze tego samego dnia ginka kazala mi sie stawic w szpitalu dostalam tabletki na wywolanie porodu kolo19.00 zaczelam miec skurcze a po 24.00 zaczelam krwawic niestety byl to weekend tylko jeden lekarz a mial porod sn cc i jeszcze jeden zabieg... dostalam zastrzyk przeciwbolowy ktory rozbil skurcze na drugi dzien kolejna porcja lekow (kolejny dzien bez picia i jedzenia) nic sie za bardzo nie ruszylo lekkie skurcze i delikatne plamienie no i dopiero w niedziele przyszedl ordynator i podjal decyzje o zabiegu byl wykonany o 13.00... na koniec okazalo sie ze zaczynalam sie odwadniac bo 3 dni bylam bez jedzenia i picia zaraz podlaczyli mi kroplowki a ten lekarz co mnie tak meczyl dostal opr ![]()
![]() |
#592 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alguien słodziutko byle by jednak nie chłopak ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po wszystkim strasznie pomogl mi podniesc sie moj maz robil wszystko zebym tylko o tym nie myslala jezdzilismy do kina co chwile gdzies wychodzilismy ale dolek i tak przyszedl bo maz musial jechac do pracy a ja zostalam sama... chcial mnie nawet do psychologa wyslac bo twierdzil ze sie o mnie boi... obeszlo sie bez i duzo pomogla mi kolejna ciaza ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- linka super zakupy! posciel przesliczna!
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ![]() Te łóżeczka dziewczynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Rozeznanie
|
Pędzicie jak szalone.
Z mojej SR dzisiaj nici nie mam się jak dostać mój most zamknęli, a drugi jest 15 km ode mnie i też już kiepsko jeszcze nie miałabym jak wrócić. A dzisiaj mieli mówić o fazach porodu, bardzo chciałam być buuuu. Mam nadzieję, że woda szybko opadnie bo we wtorek mam wizytę u lekarza i też po drugiej stronie. farminka co ty za zdjęcia z horrorów wklejasz, straszne to było bleee i te sine stópki. hd czy ja mogę cie adoptować, ozdobisz mi mieszkanko ![]() papeteria super, że na wizycie ok, musisz młodego troszkę bardziej utuczyć ![]() alguien super, pościel mi się bardzo podoba Fotki mojego mostu |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
Czesc Kochane Lilka___, anoxa, muminek88, agravka, wiolek1, marta_d1, scoobs, anuszka1401, Basia84, Siala_Bala
zabieram sie za nadrabianie 10 stron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
czytam Wasze historie i bardzo Wam współczuję. Tego się chyba nie da opisac... |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
niezawsze super!!!!!!!!! zuch dziewczyna z ciebie
![]()
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia straszne ... tzn. straszna sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
lilka wspolczuje... mam nadzieje ze sytuacja do wtorku sie unormuje...
hd niestety nikomu tego nie zycze... odnosnie powodzi to mam nadzieje ze sie wszystko unormuje... w 1997 roku moje miasto rodzinne bylo jednym z nielicznych ktore sie uratowaly... ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- dobra ide z psiakiem na dwor a tu znowu deszcz pada ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.